Al meerdere keren de hele producten bundel besteld en zo nodig ook losse producten om de voorraad aan te vullen, ik ben heel erg tevreden! Mijn huid oogt minder rood en voelt gehydrateerd. Ik ben he... Ver mais

Zijn echt top producten alleen vindt ik het jammer dat de hydratafie crème van glas is en dus best wat in het flesje blijft zitten ook al zet je hem op zijn kop neer want het komt niet naar beneden to... Ver mais
Super tevreden van de producten en ook van de tijdige levering. Dat verdient zeker 4 sterren. Wat ik minder vind is dat er producten uit het gamma verdwijnen waar ik ook heel tevreden van ben en nu... Ver mais
Ik word altijd zeer goed geholpen door de klantenservice en zijn altijd vriendelijk Mijn pompje was stuk en er werd metteen per post een nieuwe opgestuurd. Erg fijn
Wij streven ernaar om zelfvertrouwen te boosten door speelsheid en positiviteit in alles wat we doen. Van onze producten tot de interactie met onze community: we maken van je dagelijkse beautyritueel een moment van plezier en zelfexpressie.
Duurzaamheid en eerlijkheid staan bij ons centraal. We houden het graag simpel en transparant: onze producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn volledig vegan en worden nooit getest op dieren, alleen op onszelf! Bovendien wordt alles met trots in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.
Onze reis begon op 23 mei 2019, toen Clay And Glow werd opgericht door Julia Veer (toen 21 jaar oud) en haar partner Randy. Julia kampte zelf met allergische reacties op vrijwel alle huidverzorgingsproducten die ze probeerde. Op advies van haar dermatoloog zocht ze naar biologische en natuurlijke producten, maar ze miste de speelse en stijlvolle uitstraling die ze graag wilde. Daarom besloot ze haar eigen merk te creëren: huidverzorging die zowel effectief als fun is.
Wat begon met één iconisch product, het pink clay mask, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide lijn probleemoplossende skincare. Ons doel? Jou helpen een gezonde, stralende huid te bereiken met de beste ingrediënten en een flinke dosis plezier!
Niet tevreden = geld terug
Prinses Margrietplantsoen 33, 2595AM, Den Haag, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Clay&Glow is mijn favoriete skincare merk. Heb er al heel wat geprobeerd waarbij is vaak acne uitbarstingen kreeg, maar dankzij dit merk ben ik daar eindelijk vanaf.

Product snel binnen,
Snel en netjes verstuurd.
Product zoals omschreven.

Super snelle levering.
De verpakking; loveee it. Wil alle kleurtjes gewoon. Heerlijke geur van producten. Goeie reclame btw

Resposta da Clay And Glow ®
Ik heb de daily set besteld. Ik gebruik het nu 3 weken en mijn huid ziet er nog slechter uit. Meer acne en droge plekken rond mijn neus en op mijn kin. Er wordt gezegd dat het voor de gevoelige huid is maar dat is niet waar. Het vitamine C serum en hydraterende creme is allebei met een geur dus irriteert bij een gevoelige huid. Hetzelfde met het clay masker. Als ik het aanbreng pikt het enorm. Ik raad het niet aan.

Resposta da Clay And Glow ®
Ik gebruik nu al sinds 2020 de hydrating moisturizer. Ik koop hem elke keer opnieuw! Ik heb er nu al wel meer dan 20 versleten. Het blijft mijn favoriet. Ik had altijd heel erg last van een rode huid. En ik had alles al geprobeerd, niks werkte. Heel veel producten leken zelfs mijn huid nog meer te irriteren. Daarnaast is mijn huid ook altijd droog. En vooral in de winter heel schraal. Toen ik in 2020 clay and glow tegen kwam, en de veel belovende beschrijving en vele positieve reacties zag heb ik het besteld. Sindsdien nooit meer een andere moisturizer gebruikt. Mijn huid is echt amper nog rood. Het werkt zo goed! Ik gebruik hem in de ochtend en avond en dat dus al 5 jaar lang. Nu ook de cleanser besteld, kijken of die net zo goed werkt als de moisturizer. Ook al vele andere producten wel eens geprobeerd van clay and glow. Ze geven altijd een mooi resultaat. En het is een van de weinige merken waarvan mijn huid niet droger wordt of geïrriteerd raakt. Ik kan niet meer zeggen dan dat Clay and Glow zo erg je geld waard is!! Het geeft mij ook oprecht zoveel meer zelfvertrouwen nu mijn huid er zo rustig uitziet. Liefs van een hele trouwe fan🩷

Resposta da Clay And Glow ®
De producten zijn stuk aangeleverd en zonder beschermingsmateriaal waardoor de producten in de doos kapot zijn . Ik had de alles set plus de kleimasker .
Zoals hieronder vermeld hebben ze me een privé bericht gedaan met excuus en meteen werd me een oplossing geboden . Ik ben zeer te spreken over hoe snel er op me gereageerd werd met een passende oplossing zodat ik snel aan me clay en Glow routine kan gaan beginnen . Verheug me erop . Dank jullie wel

Resposta da Clay And Glow ®
Super fijne communicatie heel snel in huis en wat een top producten daar kan ik niet over liegen!

Resposta da Clay And Glow ®
De producten zien er super mooi uit, heb ze gelijk geprobeerd. Ze voelen heerlijk aan op je huid. De verzenddoos is wel heel moeilijk te openen, er zit geen opening, niks.

Resposta da Clay And Glow ®
Het bestelde ontving ik binnen een paar dagen. De producten van clay and glow vind ik fantastisch

Resposta da Clay And Glow ®
In de avond rond 11 uur besteld en alsnog volgende dag al in huis,normaal haal ik alles in de winkel dus sowieso al jaren tevreden over hun producten. Ps bring the blushes to the store tooo ,luv ittttt

Resposta da Clay And Glow ®
Clay & Glow vind ik echt geweldig! Mijn huid gaat hier echt goed op en het is ook nog redelijk betaalbaar!
Inmiddels heb ik nu bijna alle producten en nog niets wat mij tegenvalt.

Resposta da Clay And Glow ®
Heerlijk product,leuke korting en snelle service!

Resposta da Clay And Glow ®
Goeie producten, snelle levering en regelmatig een leuke korting. Ik gebruik alleen maar clay en glow voor mijn gevoelig huid. Het werkt voor mij super goed.

Resposta da Clay And Glow ®
De oude formule was fantastisch, maar van de nieuwe formule krijg ik wel weer acne

Resposta da Clay And Glow ®
Eerste keer dat ik bestel, en helaas al jammergenoeg een mindere ervaring door de klantenservice. Klantenservice is helaas erg slecht in het bedenken van klantvriendelijke oplossingen. Heb de everything bundel besteld toen deze nog niet in de summer sale was. Een dag later was dit wel het geval, en zou ik 20 euro besparen. Contact opgenomen met de klantenservice om te kijken of ze op een manier alsnog de korting tegemoet kunnen komen, maar helaas was dit niet mogelijk. Erg jammer... weet niet of ik nog wel opnieuw zou bestellen.