Studentmössan är perfekt! Först beställde jag mössan i en storlek för liten, därför skickade jag tillbaka den för korrigering och jag fick tillbaka den på 3 arbetsdagar helt gratis. Suverän kundservic... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Är verkligen så tacksam för all hjälp jag fick. Jag trodde inte alls det skulle gå att ändra min studentmössa och blev faktiskt ganska stressad över det, men de var så snälla och förstående hela v... Ver mais
Jag har fått oändlig hjälp från en jättefin och trevlig tjej. Fastän alla fel och mina konstanta ändringar med min mössa har Astrid hjälpt mig igenom hela processen. Vid varje samtal och digitala konv... Ver mais
Jag beställde min studentmössa under "Black Week" veckan. Under tiden fanns det ett erbjudande på 15% av från min mössa. Men vid en (råkad) uppdatering av sidan försvann den inskrivna rabattkoden för... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Beställ din studentmössa hos Crownstudent.com Vår studentmössa har högsta kvalité som varar hela livet. Designa din studentmössa online. Fri frakt!
Crownstudent - Ett minne för livet
- info@crownstudent.com
- www.crownstudent.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Väldigt härlig och glad ton
Väldigt härlig och glad ton. Skrev att hon ville allt skulle bli perfekt för mig. Fortsätt precis så du gör. Till och med snabbt svar

Resposta da Crownstudent
Fick snabb och väldigt trevlig respons
Fick snabb och väldigt trevlig respons. Jag fick tydliga svar på mina frågor.

Jättebraa
Supersnälla och väldigt hjälpsamma! Min mössa råkade bli för stor och hade missat att det var 14-dagars garanti. Men trots att jag skrev till kundservicen något fler än 14 dagar efter leverans fick jag hjälp och de skickade direkt storleksinlägg till mig kostnadsfritt!

Trevlig och snabb service
Trevlig och snabb service, inget krångel någonstans. Ska man köpa studentmössa rekommenderar jag starkt att göra det här.

Toppen
Mycket trevligt bemötande och jag fick den hjälp jag behövde!

Resposta da Crownstudent
Jätte trevlig och fin personal
Jätte trevlig och fin personal. Gjorde en sån fin undantag till mig! sjukt tacksam. TACK!!🫶

Resposta da Crownstudent
Mycket bra och snabb service
Mycket bra och snabb service. Tack så mycket Astrid

Resposta da Crownstudent
Dom suger köp inte från dom
Dom suger köp inte från dom. Fick hem fel storlek och dom vill inte ge mig en ny behöver betala 500kr extra för en ny när dom gjort fel.
Alla mina vänner som beställt där i från (fem stycken) har allas mössor varit förstora och inte lite förstora. Dom åker typ av. Detta trots vi testat 2 olika mössor och mätt efter deras storleksgude.
Kundtjänsten suger

Snabba och bra svar
Snabba och bra svar, grym service och måna om sina kunder

De svarar snabbt
De svarar snabbt, enkelt och smidigt. Rekommenderas starkt

Resposta da Crownstudent
Hon löste mitt problem och fick svar…
Hon löste mitt problem och fick svar ganska fort

Resposta da Crownstudent
Hade problem med att få mail om min…
Hade problem med att få mail om min beställning, heidi svarade inom ca 3 min och fixade det direkt

Bästa kundservice
Bästa kundservice, snabbt, enkelt och smidigt att få kontakt med Crownstudent.
Tusen tack för allt!

Resposta da Crownstudent
Otroligt bra kundbemöttande och mycket…
Otroligt bra kundbemöttande och mycket hjälpsam, speciellt under en mycket stressande tid

Toppen person som hjälpte
Toppen person som hjälpte, hon hette Heidi🤩

JÄTTEBRA
Otroligt snabba svar via mail, jättebra kundtjänst generellt som förstår och vill kundens bästa! Jag är supernöjd med hur jag blev bemött och crownstudent generellt, räddare i nöden 😍💕tack

Resposta da Crownstudent
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.