Leia as opiniões dos outros
Hade gjort en felbeställning över nätet och mailade att jag ville annulera ordern. Allt gick väldigt snabbt och utan strul. Kommer fortsätta handla hos er, både i butik och över internet! Supernöjd!!!... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Cykloteket
Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!
Informações de contacto
Mogölsvägen 14, 555 94 , Jönköping, Suécia
- +46854549390
- kundservice@cykloteket.se
- www.cykloteket.se
Respondeu a 32% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Lång leverans, avsaknad av kundervice
Lade en order 2/5.
Mailar 10/5 och undrar om mitt paket är på väg då jag inte fått någon avisering. Får till svar att det kan dröja 8-13 dagar innan leverans.
Mailar ingen 26/5 och undrar varför avisering inte kommit. Får till svar att ordern skickats samma dag.
Mailar 1/6 och undrar var mitt paket tagit vägen. Får till svar att avisering skickats och att det ska finnas hos ombud, men att jag kan ringa till ombud och dubbelkolla att paketet faktiskt finns där.
Det sak sägas att jag har säkerställt att de har rätt telefonnummer och mailadress för avisering.
Extremt lång leverans och "servicen" att själv ringa och dubbelkolla att leveransen kommit fram känns under all kritik.
Usel kundservice och felaktigt monterad…
Usel kundservice och felaktigt monterad cykel – Ärendet går vidare till ARN!
Jag köpte en helt ny cykel från Cykloteket, men den levererades med ett direkt farligt och felaktigt montage. Kedjan har dragits på fel sida av växelarmens metallflik från lager/fabrik, vilket gör att hela drivlinan hackar, hoppar och är helt obrukbar. Dessutom skriker bromsarna extremt högt på grund av felinställning.
Det absolut värsta är dock att företaget helt ignorerar sina kunder efter köpet. Jag har försökt kontakta dem via mejl, telefon och sociala medier – total tystnad. De svarar inte överhuvudtaget och tar inget ansvar för sina felaktiga produkter.
Eftersom Cykloteket vägrar att svara eller lösa problemet har jag nu fyllt i min anmälan och eskalerar detta ärende direkt till ARN .
Varning för detta företag! De säljer felaktiga produkter och gömmer sig sedan för kunden.
Urusel upplevelse
Jag beställde mina varor Måndag kväll. Enligt deras sida ska dom skickas samma dag om man beställer innan 13 vilket borde bli på dagen efter Tisdag. 3 dagar senare kontaktade jag kundtjänst då jag fortfarande inte fått nån bekräftelse på att dom skickat ordern. Mailkonversationen med support var otroligt dålig med korta generiska svar men avslutades ändå med att min order "med största sannolikhet skulle dyka upp under Fredagen. Det var såklart ren lögn då ordern ännu inte var skickad. Jag fick en Postnord bekräftelse på bokad frakt efter 16 på fredagen.
Jag valde Cykloteket för att det är en svensk stor sida med SNABBA LEVERANSER enligt hemsidan och beställde på Måndagen för att vara helt säker på att få mina downhillcykelskydd inför helgen kommande äventyr. Innebär att jag måste antingen hyra eller låna ihop grejer som både tar tid och kostar pengar.
Några fler meddelanden fick jag inte från kundtjänst då dom valde att "ghosta" mig på fredagen.
Kommer troligtvis aldrig någonsin handla där igen och ordet kommer såklart spridas till varenda cykelintresserad människa jag känner.
Överväger också att skicka tillbaka grejerna och köpa dem någon annanstans. Jag har fått BETYDLIGT snabbare leveranser från Holland och liknande.
Det finns gott om leverantörer på internet så man tycker det borde vara högre standard än såhär för att locka kunder.
Hade gjort en felbeställning över nätet…
18 dagar för produkter i lager
Beställde varor märkta som i lager den 2 maj – levererades först den 20 maj, 18 dagar senare. På mina mejl fick jag bara luddiga svar utan tidsuppskattning ("hanteras inom snar framtid"), och min begäran om att avbeställa ignorerades – varorna skickades ändå ytterligare 5 dagar senare. Felaktig lagerstatus och dålig kommunikation. För en vara jag behövde en viss tid är 18 dagar utan tydligt besked inte acceptabelt. Högre betyg hade krävt antingen korrekt lagerstatus eller ärlig, konkret information när det väl strulade.
Köpte cykel som gick sönder efter ett…
Köpte cykel som gick sönder efter ett par veckor. Får till svar att det inte går inte under reklamation för dem tyckte det såg ut som slitage och eller yttre påverkningar. Cyklen har rullat på en cykelväg fram och tillbaka från jobbet..
Cykeloteket är säkert kunniga och duktiga men kommer aldrig handla mer därifrån.
jag är nöjd
jag är nöjd, jag beställte relative mänga item och det gik bra, kundservice var bra. Inga seriosa problem.
Dålig kundservice och upplevelse
Beställde varor som var i lager, 1-5 dagars leveransstid enligt webshop, valde därefter även express leverans med DHL (skulle packas inom 24h), fick sedan 1 av 4 produkter i beställningen enligt tidsfristen, nu fortfarande 16 arbetsdagar senare har 3 av 4 produkter fortfarande inte kommit fram, dessutom fick jag en påminnelseavgift för att inte betalat vara 1 av 4 i tid. Under dessa 16 arbetsdagars väntetid har jag inte fått ett enda mejl från Cykloteket som förklarar varför det tagit tid eller vad status är.
Så summa kardimumman är att 500kr (express leverans) + 60kr (påminnelse) för egentligen ingenting, och som svar från Kundservice fick man "Tack för ditt mejl."
Skulle vilja ge betyget 2 / 5 då cyklen jag köpte är jag nöjd med, men blir en 1:a då Cykloteket bör öva på hur de behandlar sina kunder och beställningar, dessutom läser jag många kunder som upplever exakt samma sak där Cykloteket frekevent använder postivit lagersaldo som köpkraft.
Först var jag besviken
Först var jag besviken, en grej hade gått sönder under frakt men det fixade Filippa så jag fick en ny 😃
Toppen kundservice
Fick snabb och bra kundservice när en flaskhållare gick sönder alldeles för lätt.
Oprofessionell hantering av leveranstider och kundkommunikation
Väldigt oprofessionell hantering av leveranstider och kundkommunikation.
Beställde varor med utlovad leveranstid på 7–12 arbetsdagar. Efter en månad hade ordern fortfarande inte skickats och jag behövde själv jaga information flera gånger.
Det största problemet var inte förseningen i sig, utan den bristande kommunikationen. Leveranstiden flyttades successivt utan tydlig information och kundtjänst gav upprepade gånger vaga svar som “inom kort” istället för konkreta besked.
Jag frågade flera gånger om kompensation för den långa förseningen men de ignorerade promt mina meddelanden tills jag själv tog fram prisjämförelser mot andra återförsäljare och argumenterade för en rimlig lösning. Först då erbjöds prismatchning.
Ingen förklaring, ingen hjälpsamhet, ingen ursäkt.
Oflexibelt och lång väntetid
Bra utbud. Gillar att det finns en kundtjänst som svarar. Mindre leveranser brukar jag få på ungefär utsatt tid även om spannet är väldigt brett. När jag beställde en cykel som skulle ta en till fem dagar tog det 14 dagar utan att cykeln kom. Så tillslut fick jag avbeställa den. Det var lite tråkigt. Jag tycker också att kundtjänst var lite oflexibla. När jag försökte lägga till stöd och skärmar till min cykel så kunde de inte hjälpa mig eftersom det inte låg på samma beställning.
Genomusel upplevelse
Genomusel upplevelse. Beställde en cykel till min dotter som stod att den skulle finnas i lager och leverans på 1-5 dagar. Väntar 3 veckor och får sen besked att de inte kan få hem den från leverantör. Ingen kompensation alls.
Bra ganska snabba med återkoppling
Bra ganska snabba med återkoppling. Svar etc. Trevliga.
Garanti & Service
Jag köpte en elcykel från Cykloteket
och ungefär 30 dagar innan garantin skulle löpa ut började jag få allvarliga problem med motorn. Under cykling stänger motorn av sig själv ungefär 50 % av gångerna, och för att få igång den igen måste man sluta trampa och börja om.
Att försöka komma i kontakt med kundservice har varit extremt frustrerande. Telefonnumret verkar stängas av när det passar dem själva, och efter flera dagars försök satt jag en gång i telefonkö i över 4 timmar utan att någon svarade.
När jag istället kontaktade dem via mail fick jag tillbaka ett kort YouTube-klipp med ett “lösningsförslag” som inte ens handlade om problemet jag tydligt beskrev. Därefter bad de mig skicka video och bilder på cykeln, vilket jag gjorde direkt. Nu har det gått tre veckor utan någon som helst återkoppling — total ignorering.
Det spelar ingen roll hur trevliga de är i butik om de inte kan hantera service och garantiärenden för kunder som handlar via deras e-handel. Säljer man dyra elcyklar måste man också kunna erbjuda fungerande support och service digitalt.
Min cykel kostade 28 000 kr, och jag känner mig fullständigt nonchalerad som kund.
Kommer aldrig handla där igen.
Och Peter — jag väntar fortfarande på svar på mitt mail.
Jättebra kundservice
Jättebra kundservice. Jag fick snabb och bra hjälp när hjälmen visade köpt var för liten.
Mvh
Anna
Stort utbud och snabb kundservice
Erik på cykloteket är kung! Jag tabbade mig helt vid beställningen och råkade beställa 2 pakethållare. Mailade dem och fick svar inom någon dag att dem löst det, fick återbetalningen på Swish och snabb leverans. Dock saknades det skruvar på sagda pakethållare vilket var typiskt men kontaktade Erik igen som skickade nya. Inga konstigheter och snabb service. Tack!
Fick fel laddare till cykeln samt att…
Fick fel laddare till cykeln samt att cykeln hade gått 2,8km. En månad senare fick jag hem en ny laddare som även den är fel och exakt likadan som den första jag fick. Får inga svar på saker jag frågar och vill bli uppringd då jag aldrig kan komma fram till någon på telefon. Vill även ha rabatt på min cykel alternativt att jag får skicka tillbaka den pga allt strul. Inväntar fortfarande svar på att jag fått fel laddare igen och 1,5 månad efter att cykeln kom ännu inte har en laddare till den….
Tog några dagar innan kundtjänst…
Tog några dagar innan kundtjänst svarade men sen gick det smidigt , trevligt bemötande skall få en ny leverans den har ej kommit än men snart hoppas jag
Undvik detta oseriösa företag
Undvik detta oseriösa företag, oerhört dålig upplevelse både i butik och webbshop - välj någon annan butik!
Det började med ett dåligt bemötande i butiken i Kungens Kurva. Vi åkte dit för att köpa en specifik, ganska dyr (7 000 kr) barncykel (Frogbike) men de var helt oserviceminded och ville inte hjälpa till att montera på ett lås, som vi ville köpa till, på cykeln. Vi har köpt flera cyklar under åren hos Cykloteket, såväl i butik som via webben, och det har fungerat bra. När vi handlat i Västberga (den butiken är nu stängd) och i Bromma har vi alltid fått hjälp att montera på lås som vi köpt till så detta agerande i Kungens Kurva var annorlunda och upplevdes väldigt negativt. Så negativt att vi ställde tillbaka cykeln och lämnade butiken. Det är jättekonstigt att man i butiken inte vill hjälpa till att montera på ett tillbehör som man köper samtidigt med cykeln. På grund av det dåliga bemötandet bestämde vi oss istället för att beställa cykeln på webben med leverans till Bromma-butiken, där vi alltid haft bra upplevelser. Vi beställde alltså cykeln på nätet den 29 mars med leverans till Bromma-butiken, det skulle ta 1-5 arbetsdagar. Någon cykel kom dock inte och jag försökte kontakta kundtjänst. De hade kopplat bort telefonen, trots att man ringde under öppettider fick man telefonsvarare som talade om öppettiderna och sade "välkommen åter". När jag mejlade fick jag flera gånger inget svar och ibland svar med felaktig info. På grund av värdelös och inkometent kundtjänst ringde jag butiken, som till slut - efter närmare en månad - kunde se att cykeln påstods vara levererad men de hade inte fått den. Såväl de som jag jagade kundtjänst, som till slut - den 27 april (beställningen gjordes den 29 mars) - skyller på Postnord och säger att cykeln har kommit bort och att de inte kan leverera en ny då de är slut så att de skall återbetala pengarna (som jag "lånat ut" till dem i en månad). Jag ber om en liten kompensation i form av att få hjälp att montera ihop en likadan cykel, om jag köper den på webben från annan aktör, men får till svar att det är Postnords fel och att de inte kompenserar på något sätt. Urusel upplevelse, kass kundtjänst, borttappad cykel och ingen förståelse för de problem detta medfört - i form av utebliven cykelmöjlighet i cirka en månad för sonen och oerhört stor tidsåtgång från min sida för att behöva jaga rätt på cykeln. Cykeln dock bortslarvad och kompensation erbjuds inte. Oerhört oseriös aktör, avråder alla från att använda dem och kommer aldrig mer handla där.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.