Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og elegant indpakning af gaver. Lynhurtig ekspedition. Især rart fordi gaven skulle afleveres et par dage efter bestilling. Jeg køber hyppigt produkter fra Georg Jensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en god oplevelse at handle hos Georg Jensen Damask. Har handlet duge,sengetøj,lagner,viskestykker karklude sengetæpper,puder samt dyne,håndklæder i flere størrelser og har ikke på noget tidspu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Terry badekåbe til særpris, hvilket jeg troede var en god pris. Det viser sig desværre, at kvaliteten er langt under den kvalitet, som Georg Jensen Damask har stået for. Har håndklæder, d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great visit and really helpful and welcoming in the store. Arranged the visit from outside Denmark for our 25th wedding anniversary as a surprise for my wife. The heart pendant exceeded my expectation... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Samtidig væves nutidens strømninger og formsprog ind i tekstilerne, når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere udforsker de mange muligheder for at skabe tidløse design. Fra en særlig struktur og skønhed i detaljen til genfortællinger af mønstre fra vores designarkiv. Vi er præcis lige så passionerede omkring æstetikken og funktionaliteten, som vi er omkring historien og håndværket. Alt bliver vævet med tanke på at frembringe glæde. Som små fortællinger om kvalitet, omtanke og velvære.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin betjening og hjælp til at finde det…

Fin betjening og hjælp til at finde det ønskede.

24 de fevereiro de 2023

Hej Maria

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og at dele din oplevelse med at handle med os.

Dejligt at høre, at du har oplevet en fin betjening og hjælp til at finde, det ønskede 😃

Du ønskes en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.dk, eller i en af vores butikker.

Ovenud tilfreds

Altid flotte kvalitetsvarer og flot elegant indpakning - uden beregning.
Hurtig levering.

27 de fevereiro de 2023

Hej Jørgen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, at du er begejstret for vores flotte kvalitetsvarer, den flotte og elegante indpakning samt den hurtige levering 😃

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte 24 karklude

Jeg købte 24 karklude, men de er så tykke, at de er svære at vride, og de er for tykke til at komme ind i hjørnerne, så helt spild af penge for mig

Hej Bodil

Tak for din feedback - du er velkommen til at skrive ind til gjd@damask.dk

Hurtig ekspedition

Hurtigt og effektivt

14 de março de 2023

Hej Jane

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, at du er tilfreds og oplever processen som hurtig og effektiv 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og præcis levering af en vare

Hurtig og præcis levering af en vare, der skulle bruges til gave, smukt indpakket.
God rådgivning pr. Telefon.

7 de março de 2023

Hej Christen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at du er begejstret for vores rådgivning, den smukke indpakning og den hurtige og præcise levering 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid lækre produkter med lang levetid

Altid lækre produkter med lang levetid. Glimrende gaver , som altid vækker glæde hos modtageren. Hurtig levering.

14 de março de 2023

Hej Mette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at du er tilfreds med vores produkter og kvalitet samt kan glæde andre med vores produkter, og at de også bliver glade for det - alene det er jo en glæde i sig selv 😃

Hurtig ekspedition og levering

13 de março de 2023

Hej Beate

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, du er meget tilfreds med vores ekspedition og leveringstid - tak for det 😃

Fik håndklæder i julegave

Fik håndklæder i julegave som der kort tid efter gik hul i maskerne, selv om vi har vasket det efter anvisningerne.

Efter reklamtionsmail fik jeg hurtigt svar og tilsendt nyt inden for få dage.

Super god service og respons på mails af venlige kundeservice som har forstået betydningen af ordet service.

Min bedste anbefalinger er her givet videre.

Dejligt håndklæde for øvrigt..

18 de fevereiro de 2023
Opinião espontânea

Hej Kim

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at høre, du er meget tilfreds med vores service og vores hjælp - tak for det 😃

Classificada 3 em 5 estrelas

Badehåndklædet var fint

Badehåndklædet var fint, men dækkeservietterne var ikke helt, som jeg forventede dem.

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse 😃

Vi har 100 dages returret fra købsdatoen, hvis du ikke ønsker dækkeservietterne, så er det muligt at returnere dem, hvordan kan du se her https://www.damask.dk/returforsendelse/

Vi har flere kvaliteter i dækkeservietter, hvis du ønsker nogle andre i stedet for dem, du har købt - de findes i hør, egyptisk bomuld med damaskvævning og de lidt mere rustikke Herringbone, så der er lidt for enhver smag - du kan se dem her https://www.damask.dk/daekkeservietter/

Dejligt at høre, du er glad for badehåndklædet 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt at kunne købe så lækre vare på…

Dejligt at kunne købe så lækre vare på tilbud, og bruge dem som gaver til andre. Der endnu ikke ved, hvor glade de bliver for gaven. 🤗

Hej Rasmussen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Dejligt at du kan glæde andre med vores produkter, og at de også bliver glade for det - alene det er jo en glæde i sig selv 😃

Det hele er eksklusivt 😇

Jeres fantastiske produkter og jeres lige så fantastiske kundeservice og nyhedsmails gør det til en skøn oplevelse at handle hos Georg Jensen damask 🥰

24 de fevereiro de 2023

Hej Dorte

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi gør os meget omhyggelige, derfor er det så dejligt med en all round ros og at du synes vi gør det rigtig godt - tusind tak 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid meget flot pakket ind

Altid god service pr. telefon, hvis man har brug for det

Hej Mette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi gør os meget omhyggelige, derfor er det så dejlig at du synes at vores indpakning er flot og at vores dygtige kundeservice gør det godt 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og fin service

Hej drivkaer@gmail.com

hurtig forsendelse

27 de janeiro de 2023

Hej Mona

Classificada 5 em 5 estrelas

Hel fantastisk faglig dygtig…

Hel fantastisk faglig dygtig kunderådgiver

26 de janeiro de 2023

Hej Fie

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det glæder os at du får en god vejledning.

Hej Lene

Nem webside

Nem webside. God beskrivelse af produktet og hvordan det skal behandles.

3 de fevereiro de 2023

Hej Annette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes, at vi har en nem webside med en god beskrivelse af produkterne og hvordan de skal behandles 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og betale

27 de janeiro de 2023

Hej Connie

Nemt at handle hos jer

Nemt at handle hos jer. 😁

31 de janeiro de 2023

Hej Anders

31 de janeiro de 2023

Hej Pia

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for den hurtige levering 😃

Georg Jensen Damask

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais