Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter og elegant indpakning af gaver. Lynhurtig ekspedition. Især rart fordi gaven skulle afleveres et par dage efter bestilling. Jeg køber hyppigt produkter fra Georg Jensen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en god oplevelse at handle hos Georg Jensen Damask. Har handlet duge,sengetøj,lagner,viskestykker karklude sengetæpper,puder samt dyne,håndklæder i flere størrelser og har ikke på noget tidspu... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en Terry badekåbe til særpris, hvilket jeg troede var en god pris. Det viser sig desværre, at kvaliteten er langt under den kvalitet, som Georg Jensen Damask har stået for. Har håndklæder, d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great visit and really helpful and welcoming in the store. Arranged the visit from outside Denmark for our 25th wedding anniversary as a surprise for my wife. The heart pendant exceeded my expectation... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Decoração e Design de Interiores

Escrito pela empresa

Samtidig væves nutidens strømninger og formsprog ind i tekstilerne, når vi sammen med tekstilkunstnere, arkitekter og designere udforsker de mange muligheder for at skabe tidløse design. Fra en særlig struktur og skønhed i detaljen til genfortællinger af mønstre fra vores designarkiv. Vi er præcis lige så passionerede omkring æstetikken og funktionaliteten, som vi er omkring historien og håndværket. Alt bliver vævet med tanke på at frembringe glæde. Som små fortællinger om kvalitet, omtanke og velvære.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Altid tilfreds med handlen

Hurtig levering. Kvalitets produkter.

Hej Mona

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Vi er så glade for at du har taget dig tid til give os en fin anmeldelse, og at dele din oplevelse med at handle med os.

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores kvalitet og den hurtige levering 😃

Du ønskes en rigtig dejlig dag - og på glædeligt gensyn på damask.dk, eller i en af vores butikker.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig ekspedition og altid flot…

Hurtig ekspedition og altid flot pakket, når varen er til gave.

19 de dezembro de 2022

Hej Karen

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores flotte indpakning og den hurtige ekspedition 😃

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet og hurtig og sikker levering

Kvalitet og hurtig levering
Lækre produktet og sendt sikkert og æstetisk flot

14 de janeiro de 2023

Hej Laura

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes om vores lækre produkter, kvalitet og den hurtige levering - samt vores flotte indpakning 😃

Jeres produkter er gode

Jeres produkter er gode. Jeg er glad for kvaliteten af produktet og levering har altid været hurtigt, selv op til jul, hvor jeg bestilte i sidste øjeblik

18 de dezembro de 2022

Hej Helena

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes, at vores produkter er gode og kvaliteten ligeså - og den hurtige levering 😃

Jeg købte fødselsdagsgave

Jeg købte fødselsdagsgave, som blev pakket flot ind og sendt til modtageren rettidigt. Perfekt.

1 de janeiro de 2023

Hej Christine

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes, at din gave var pakket flot ind og at modtageren fik gaven til tiden 😃

Det vil være fint

Det vil være fint, hvis i sender en ordrebekræftelse , når man har bestilt. Vidste faktisk ikke om ordren var gået igennem. Ellers er alt perfekt og viskestykkerne er unikke.

25 de dezembro de 2022

Hej Jytte

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes, at alt er perfekt og vores viskestykker er unikke - beklager mht ordrebekræftelsen, den kan være gået i din spam/reklame/uønsket mailboks 😃

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, hurtig modtagelse af varen

23 de novembro de 2022

Hej Lone

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes, at vores hjemmeside er overskuelig og har fået en hurtig levering 😃

Lækre produkter,hurtig levering,

Hej Mette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores lækre produkter og hurtige levering 😃

God kundeservice.

En helt igennem fantastisk kundeservice! Fik drøftet forsendelse med kundeservice og mine ønsker blev opfyldt - inden for rimelighedens grænser, og pakken ankom som den skulle. Kan varmt anbefales! Synes sjældent man oplever kundeservice mere, så jeg blev helt paf.

3 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores service og ser den som en sjældenthed med direkte paf effekt - tak for din varme anbefaling 🥰

Anita

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse af handle hos Georg Jensen Damask. Produkterne er nydelige designs i skøn kvalitet og servicen er fantastisk.

4 de janeiro de 2023
Opinião espontânea

Hej Freja

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for både kvaliteten og designet af vores varer, samt vores service 😀

Anita

Classificada 5 em 5 estrelas

Feed-back efter indköb over nettet

Jeres home-page er komplet og let overskuelig, af og til med specielle tilbud som gør det interessant at kigge ind en gang imellem.
Hurtig ekspedition (DK-CH) med korrekt forudsagt leveringsdato.
Betaling per bank-overførsel er muligt (foretrækker jeg frem får kreditkort).

2 de janeiro de 2023

Hej Henrik

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores hjemmeside, vores kampagner, den hurtige ekspedition og levering 😀

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside lækre produkter.

26 de dezembro de 2022

Hej Mette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores fine hjemmeside og lækre produkter 😀

Classificada 5 em 5 estrelas

Smukt design og høj kvalitet

Rigtig gode tilbud på håndklæder og viskestykker af høj kvalitet, smukt design og med virkelig lang holdbarhed. Hurtig håndtering af bestillingen og hurtig levering

26 de dezembro de 2022

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores varer, kvaliteten, holdbarheden samt de smukke designs af samme - og den hurtige levering 😀

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint med en hurtig levering.

29 de dezembro de 2022

Hej Anna

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du synes det er fint og den hurtige levering 😀

Super varer og service

20 de dezembro de 2022

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores varer og service 😀

Fuld tilfredshed

29 de dezembro de 2022

Hej Herdis

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for hurtige levering 😀

Hej Annette

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores altid flotte duge og den hurtige levering 😀

Hej Lars

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for den hurtige levering og de rigtige varer 😀

Hurtig og ordentlig levering

Hurtig og ordentlig levering selv mellem jul og nytår.
Lækre bløde håndklæder med god sugeevne.

28 de dezembro de 2022

Hej Anne

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores lækre og bløde håndklæder samt den hurtige og ordentlige levering mellem jul og nytår 😀

Fantastiske varer

Fantastiske varer. Hurtig handel og forsendelse. Prima

Hej Leila

Tusind tak for din 5 stjernede anmeldelse 😃

Det er glædeligt at høre, du er begejstret for vores fantastiske varer og den hurtige handel og levering 😀

Georg Jensen Damask

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais