Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Férias de esqui
  2. Agência de viagens

Escrito pela empresa

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super fin skitur til St. Anton

Super fin skitur til St. Anton. Hotellet var fint, super godt beliggende. Personalet var sødt og hjælpsomt. Turen frem og tilbage fra Danmark gik upåklageligt. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale Danski.

Hej Johannes,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en super fin skitur til St. Anton, og at hotellet levede op til dine forventninger. Det glæder os også at høre, at vores personale kunne gøre dit ophold endnu bedre med deres søde og hjælpsomme service.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi håber på at kunne hjælpe dig med din næste skiferie!

Super god tur til Ischgl i uge 3

Super god tur til Ischgl i uge 3, super område, rigtig gode guider, super Hotel Silvia, med kanon mad og super betjening.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor vi helt sikkert vender tilbage igen

14 de janeiro de 2025

Hej Sparreager,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en super god tur til Ischgl i uge 3. Det er dejligt at vide, at både området, vores guider og Heart Hotel Sylvia levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om maden og servicen, da vi altid stræber efter at give vores gæster den bedst mulige oplevelse. Vi håber på at kunne byde dig velkommen tilbage til Ischgl eller en anden af vores destinationer i fremtiden!

Mini ferie i St. Anton med Danski uge 1-2 2025

Hvad en kørsel mini-ferie I uge 1-2 til Heart Hotel Arlberg i St. Anton. 4 dage på ski med vejrmæssigt en ren rutsjebane, Kejservej, tø og regn en dag, og sluttende med 25 cm pulversne og høj sol.
Danski leverede en suplim ferie oplevelse. Hotellet er ”deres” - dejlig stort hotel med gode faciliteter, skønne værelser, god restaurant, søde og meget serviceminded personale og guider.
Hotellet ligger med optimal adgang tæt på ski in/out – kryds vejen, 50 m sti, og du kan ski til kabineliften Nassereinbahn og stå retur til hotellet.
Tak til Danski som en altid kompetente rejseguide 😊

Hej Henrik,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din mini-ferie til St. Anton har været en uforglemmelig oplevelse, trods de skiftende vejrforhold.

Det er skønt at vide, at du har haft glæde af vores Heart Hotel Arlberg, og at vores personale og guider har bidraget til din oplevelse med deres service og venlighed. Vi stræber altid efter at give vores gæster de bedste oplevelser, og det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi håber på at kunne få lov at byde dig velkommen tilbage til endnu flere skiferier i fremtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

perfekt sne i et dejligt område

perfekt sne i et dejligt område, samt et rigtigt dejligt hotel

Hej Aage,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød perfekt sne og havde en fantastisk oplevelse på Heart Hotel Himmelberg i Wagrain.

Vi arbejder hårdt for at skabe dejligt oplevelser for vores gæster, og det er skønt at vide, at du har haft et godt ophold. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk skiferie i Alpe d’Huez i uge…

Fantastisk skiferie i Alpe d’Huez i uge 3🌞⛷️😎.
Stor tak til hele personalet på hotel Refuge, som gav os 1. Klasses service hele ugen - wauw

Hej Peter,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en skøn skiferie i Alpe d’Huez, og at personalet på Hotel Refuge sørgede for 1. klasses service – det varmer virkelig at læse.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at sende dig på endnu en uforglemmelig skiferie næste sæson!

Kort skitur til Wagrain - uge 3 - 2025

Dejligt og velfungerende hotel med søde guider og hotelpersonale. Rejsen dertil og hjem kørte lige efter planen. (Sneen og vejret var også perfekt ;-))

15 de janeiro de 2025

Hej Anita,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en skøn skitur til Wagrain, og at både hotel, guider og rejsen forløb lige efter planen.

Vi er helt enige – perfekt sne og godt vejr er prikken over i’et på en skiferie! 🏔️

Vi håber, du har lyst til at rejse med os igen en anden gang. Vi står klar til at skabe endnu en fantastisk oplevelse for dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig familitur til Passo Tonale med…

Dejlig familitur til Passo Tonale med høj solskin. Guiderne var meget serviceminded og imødekommende.

Hej Bjørn,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det lyder som en fantastisk tur med høj solskin og gode oplevelser – præcis som en skiferie skal være.

Vi er glade for at høre, at vores guider har været servicemindede og imødekommende. Det er lige netop den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig og din familie velkommen på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

Classificada 1 em 5 estrelas

Rejser aldrig med Danski igen

Rejser aldrig med Danski igen! Få uger inden vores vanlige rejse til Alpe d’Huez/ Hotel Refuge fik vi at vide, at “produktet ikke længere eksisterede og at vi kunne få pengene tilbage “. Nej, hotellet var ikke brændt. De havde solgt vores rejse videre til en firmatur for Tuborg! Ærlighed skal man ikke forvente hos Danski; men efter de havde erkendt at vi vidste de havde snydt os blev vi tilbudt en anden rejse til Les2Alpes. Opgradering var lovet, men intet af det lovede holdt stik, fx var maden uspiselig! Danski fik fotos af maden og ville bruge det til at forbedre, sagde de, men vi fik aldrig nogen kompensation for de talrige dårlige oplevelser.

5 de março de 2024

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse, selvom det gør os rigtig kede af at høre om din oplevelse. Vi beklager dybt, at jeres rejseplaner ikke levede op til forventningerne, og at hele forløbet omkring jeres rejse skabte frustration.

Vi vil gerne understrege, at problemet med jeres oprindelige booking opstod som følge af et unikt teknisk fejl, der desværre påvirkede jeres booking. Vi forsøgte at finde en løsning, så I kunne komme afsted, og derfor blev I tilbudt en alternativ skirejse til Les Deux Alpes. Vi forstår dog, at denne løsning ikke levede op til det, I havde håbet på, og vi beklager, at de lovede opgraderinger og oplevelsen generelt ikke levede op til forventningerne.

Vi er oprigtigt kede af, at kvaliteten af maden ikke var tilfredsstillende, og vi værdsætter, at I tog jer tid til at dele billederne med os. Vi har brugt den feedback til at forbedre vores samarbejde med hotellets køkken.

Vores sælger, Kristian, forsøgte at kontakte dig for at tale om situationen og finde en løsning, men vi hørte desværre ikke tilbage med svar. Vi vil meget gerne tage en dialog med dig for at finde en løsning, som vi begge kan være tilfredse med. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi sammen kan finde en vej frem.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager den meget alvorligt for at sikre, at vi forbedrer os og undgår lignende situationer i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

God information og guide.

God information og guide.
Følte os sikkert på hele rejsen.

28 de dezembro de 2024

Hej Patrick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder meget for os, at I har følt jer godt informeret og trygge hele vejen på jeres rejse. Vores guider arbejder hårdt for at sikre, at alt forløber glat, og det er dejligt at høre, at I har haft en positiv oplevelse.

Vi håber at kunne byde jer velkommen på endnu en skøn skiferie igen!

Alt klappede

Alt klappede. Gode guides, dejligt hotel, god info.

9 de janeiro de 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Det glæder os virkelig at høre, at alt klappede på din skiferie – lige fra guiderne til hotellet og informationen undervejs.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skitur igen.

Fantastisk service

Fantastisk service . Sødeste guider. Startede hjemmefra med info om hvad der skulle ske når vi kom . Blev modtaget kl 6 om morgenen med smil og god info. Hele vejen igennem den bedste oplevelse

Hej Pernille,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at I havde en fantastisk oplevelse på jeres skiferie til Ischgl, og at vores guider og service levede op til forventningerne.

Heart Hotel Sylvia er et skønt sted, og vi er glade for, at I mærkede vores dedikation lige fra den første information hjemmefra til den varme velkomst kl. 6 om morgenen.

Vi håber at få fornøjelsen af at tage jer med på endnu en skiferie – måske til Ischgl igen?

Classificada 5 em 5 estrelas

Et rejseselskab der aldrig skuffer os

Et rejseselskab der aldrig skuffer os. Hvert år rejser i afsted 1-2 gange og vi vælger hver gang Danski!

Hej Trine,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi år efter år lever op til jeres forventninger. Det er fantastisk at være en del af jeres skieventyr – og vi glæder os allerede til at tage jer med på endnu en tur.

Vi ses på pisterne! ⛷️❄️

Classificada 4 em 5 estrelas

En skøn uge i Les Arcs

Vi havde en skøn uge i Les Arcs i uge 2. Når jeg ikke giver 5 stjerner skyldes det udelukkende den meget spildtid der er i forbindelse med en flyrejse og det er ikke rigtig noget DanSki kan gøre noget ved - eller kan I 🤔😁

Hej Flemming,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I havde en skøn uge i Les Arcs – det er et fantastisk område.

Vi forstår godt, at rejsetid kan føles som spildtid, og vi arbejder altid på at gøre transportoplevelsen så smidig som muligt. Måske vi kan overraske dig næste gang? 😉

Vi håber, at vi får lov at se jer igen på jeres næste skiferie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode guider som har serviceniveau…

Super gode guider som har serviceniveau ud over det sædvanlige

Hej Hanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig meget at høre, at vores guider har leveret en service, der oversteg dine forventninger. Vi er stolte af vores team og deres indsats for at gøre jeres skiferie helt speciel.

Vi håber at få fornøjelsen af at sende dig afsted på endnu en skiferie med samme høje serviceniveau i fremtiden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tignes uge 2

Tignes uge 2, Montana Village

Udrejse : Vi starter med at vente 1,5 time I flyvet, inden afrejse. Transfertiden er opgjort til 3,5 time på hjemmesiden, men tager 4,5 time. Der er ingen trafik.
Toilettet er aflåst, hvilket er rigtig kritisk når man rejser med børn.
Vi spørger guider om det er muligt at handle mad at drikke ved ankomst, det mener de, men vi lander så sent fremme at alle butikker har lukket.
Man kunne måske have informeret om dette, og holdt ind et sted inden ? Vores rejsedag blev en 3-4 timer længere end forventet, og efter en rejsedag på 14/15 timer havde en kold cola gjort underværker

Inden afrejse blev vi kontaktet af Danski, de anbefalede at vi bookede skileje hjemmefra, da det var nemmere. ( Det hotel vi boede på havde ski udlejning ). Ski udlejningen virkede så kun hos nogle bestemte samarbejdspartnere, der lå 10-15 min. Da vi ankom var der kaos, og vi kunne have brugt hele formiddagen. Vi endte med at gå tilbage og leje på hotellet. Danski tilbageførte vores penge mod sædvane på den ubrugte ski udlejning

Guiderne : Vi så dem ikke I løbet af ugen, vi hørte fra dem hvis vi selv rettede henvendelse, men vi have ikke en følelse af at være afsted på ferie med Danski. Vi har rejst med Danski en del gange før, og har egentlig tidligere været tilfredse.

Hjemrejse : Vi skal flyve 14.00. Vi ombookes fra Lyon til Torino, pga. en flyvelederstrike om der så har været kendt allerede før vi blev sendt afsted på ferie. Så man sender gæster afsted trods man ved rejsen forventeligt vil blive udfordret.
Trods det gode flyvetidspunkt, hentes vi kl. 05.00. Vi ankommer til lufthavnen 4 timer før afgang. Vi må vente på hallen på bare at få lov at tjekke ind. Da vi endelig sidder i flyet 14.30, er flyet ikke klar, da folk har mere bagage med end de havde regnet med ( fortælles der ). 15.15 er vi endelig i luften

Vi havde glædet os til denne ferie længe, men desværre blev rejseglæden byttet ud med dyb frustration og rejseglæden forsvandt med den ringe håndtering af Danski.

Vi kan se på tidligere kommentar omkring samme oplevelser, nok desværre ikke giver en kompensation, selvom vi faktisk sidder tilbage med vi har købt en pakkerejse der på mange måde er oversolgt. Vi havde aldrig købt en rejse med 7 timers transfer fra hotel til lufthavn.

Hej Monica,

Tak for din anmeldelse, selvom det gør os meget ærgerlige at høre, at jeres ferie i Tignes ikke levede op til forventningerne. Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi beklager, at rejsen ikke blev så problemfri og afslappende, som vi altid ønsker, at den skal være.

Vi beklager de lange ventetider både på ud- og hjemrejsen. Transfertiden kan variere afhængigt af lokale forhold, men vi kan godt forstå, at det ikke gør oplevelsen bedre, når det føles som om, det trækker ud.

Det er selvfølgelig ikke ideelt, at skilejen endte med at blive besværlig. Vi beklager, at vi ikke kommunikerede klart nok om mulighederne på jeres hotel, og vi er glade for, at det blev muligt at tilbageføre beløbet for den ubrugte leje.

Vi er kede af, at I ikke følte jer taget godt nok hånd om af guiderne under opholdet. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig trygge og godt informeret gennem hele rejsen, og vi vil evaluere denne feedback med vores team.

Flystrejken var desværre uden for vores kontrol, og vi forstår, at det påvirkede jeres rejseoplevelse. I første omgang havde vi fået information om, at charterflyvninger ikke ville blive berørt. Men da vi nærmede os jeres hjemrejse, modtog vi besked om, at alle flyvninger var i risiko. På baggrund af anbefalinger fra Lyon Lufthavn blev vi derfor nødt til at ændre flyafgangen til Torino i stedet. Vi er kede af, at denne ændring medførte yderligere gener, og vi bestræber os altid på at minimere sådanne udfordringer.

Det er virkelig vigtigt for os at give vores gæster en god oplevelse, og vi beklager, at rejsen ikke levede op til jeres forventninger. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre os fremadrettet, så vi kan sikre, at vores gæster får den skiferieoplevelse, de drømmer om.

Super skitur til La Plagne

Super skitur til La Plagne; dejligt med ski in/out på Hotel Constellation på toppen af Belle Plagne. Rummelig lejlighed, kæmpe område, fine pister, rigeligt med lifte, ingen kø, MASSER sne - og ikke mindst søde og opmærksomme guider. 5 stjerner herfra :)

Hej Jørgen,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en fantastisk skitur til vores nye destination La Plagne, og at hotellet, området og vores guider levede op til dine forventninger.

Ski in/out på toppen af Belle Plagne er virkelig noget særligt – og det lyder som om, at alt fra pister til sneforhold og liftoplevelser også har været i top.

Vi giver naturligvis rosen videre til vores guider, som uden tvivl vil blive glade for din anerkendelse.

Vi håber at se dig på pisterne igen næste sæson – måske endda til endnu en tur til La Plagne?

Super god tur til ST.Anton

Super god tur til ST.Anton. Dejligt hotel med lækker morgenmad og endnu bedre aftensmad. Samt super venligt og imødekommende personale. Det hele til en noget billigere pris end jeg kan gøre det selv.

8 de janeiro de 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at din tur til St. Anton levede op til dine forventninger. Det lyder som om, at både Heart Hotel Arlbergs mad og personalets service ramte helt plet – præcis som vi håber det.

Vi stræber altid efter at skabe de bedste oplevelser til vores gæster, og det er dejligt at høre, at du havde det-

Vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu en skiferie i fremtiden – måske et nyt eventyr eller en gentagelse af succesen i St. Anton!

Classificada 2 em 5 estrelas

Skitur til St.Anton

Jeg tog med Danski til St. Anton. Her er vurderingen.

Transport: 2 timers forsinkelse på udrejsen og alt for lang tid i lufthavnen hjem.

Skiområde: Regn og plus grader gjorde det svært at stå.

Guider: Ikke existerende. Dårligste guider I alle min år på ski.

Hotelpersonalet: Helt i top. Dygtigste og flinke

Hotelmad: Virkelig lækkert.

Hotellet: Gammel, slidt men dog godt👍
Hele hoteloplevelsen gør, at turen får 2 stjerner for i 1.

Meget skuffet i år.

Hej Kasper

Tak for din feedback om din rejse til St. Anton. Vi er glade for at høre, at Heart Hotel Arlberg's personale og maden levede op til forventningerne, selvom transporten og guiderne desværre ikke gjorde.

Vi beklager forsinkelserne og den lange ventetid i lufthavnen, som vi ved påvirker helhedsoplevelsen. Din kommentar om guiderne tager vi meget seriøst og vil arbejde på at forbedre deres tilstedeværelse og service.

Vi er kede af at høre, at vejret og sneforholdene ikke var optimale – det er desværre uden for vores kontrol, men vi håber på bedre forhold næste gang.

Vi sætter pris på din ærlige anmeldelse og vil bruge den til at blive bedre. Vi håber at få muligheden for at give dig en bedre oplevelse på en fremtidig skitur.

Classificada 5 em 5 estrelas

JULEFERIE MED FAMILIEN 2024 (…

JULEFERIE MED FAMILIEN 2024 ( Obertauren ).
Perfekt beliggende Hotel Aurora i forhold til skiområdet næsten ski in-out. Flotte store værelser, morgenmanden var super, og aftenmaden blev serveret af søde unge mennesker. Alt var gjort nemt for os gæster

21 de dezembro de 2024

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra jeres juleferie i Obertauern!

Vi er glade for at høre, at I havde en fantastisk skiferie, og at vores Heart Hotel Aurora levede op til jeres forventninger – både med den perfekte beliggenhed, de store værelser, og den dejlige mad serveret af vores eget personale. Det betyder meget for os, at alt føltes nemt for jer som gæster, da det netop er vores mål at skabe gode oplevelser på skiferien.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at sende jer afsted på endnu en skiferie en dag!

Mvh Danski // Hanne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais