DC Shoes Netherlands Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is mijn favoriete brand. En deze site gebruik ik al jaren omdat het merk slecht te verkrijgen is in Nederland. Zijn betrouwbaar en doen wat ze beloven. Daarnaast erg loyaal voor trouwe klanten... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit bestellen op de officele site oplichters! schoenen retour gestuurd 3 maanden geleden bewijs en heel veel keer contact gehad nog geld niet terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Good quality clothing for a reasonable price. While shipping takes a little longer than other Dutch webshops, I don't mind the wait. The items are always packaged well and delivered correctly."

Classificada 2 em 5 estrelas

No exchanges and returns required a printer at home as no label or qr code is provided.

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Fábrica de calçado
  3. Loja de roupa
  4. Loja de roupa urbana
  5. Loja de skate
  6. Loja de snowboards

DC Shoes is een iconisch merk dat in 1994 werd opgericht, in het hart van de skatecultuur en de boardsporten. Het werd opgericht in de Verenigde Staten en vestigde zich snel als een wereldwijde referentie dankzij zijn technische expertise en gedurfde stijl. Oorspronkelijk gespecialiseerd in skateboardingschoenen, biedt DC Shoes nu een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires en uitrusting voor riders van alle niveaus. Het merk staat bekend om de kwaliteit, duurzaamheid en het ontwerp van zijn producten, werkt samen met gerenommeerde atleten en draagt actief bij aan de ontwikkeling van extreme sporten. DC Shoes belichaamt een geest van vrijheid, prestatie en authenticiteit en inspireert een gepassioneerde gemeenschap over de hele wereld. Of het nu gaat om skaten, snowboarden of het dagelijks leven, het merk richt zich op mensen die zowel stijl als functionaliteit zoeken.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

117 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

70 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Do not order your shoes here

Do not order your shoes here! They are not reacting to your emails. They have no phone number. Waiting 4 weeks for a refund for a not delivered order. DO NOT ORDER. They are rather a scam then a store.

21 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Not the first time buyng from DC, likely the last

Not the first time buyng from DC, actually I love the brand. But this summer during sales that I decided to trust them it has been a huge mess!
a) the first order was never received and the refund was only partial. I am assured that the rest will be paid but 2 weeks later nothing has taken place
b) for the second order I had to return as the size was not a good fit. I am provided with t return label that does not work at the prescribed courier and to no courier that I have tried
For both the stopped responding to my mails suddenly as its a single person taking care of this communication and went on holidays!!
I am frustrated and disappointed

26 de julho de 2023

Bestel hier niet!! Waardeloos

Duurde een week voor mijn pakket verzonden werd. Kon alleen kiezen voor een pick up point van min. 10km verderop. Track and trce code is 26 tekens lang en kan ik niks mee.... Dus tijd voor klantenservice... na diverse mails in de afgelopen dagen, heb ik nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Telefoonnummer kan ik niet vindentrouwens
Dus via paypal contact met Quicksilver (moederbedrijf?)opgenomen via mail want telefoneren gaat ook lastig als je na het keuzemenu eruit word geknikkerd.

Zal er zeker niet meer bestellen.

26 de maio de 2023

Dc Shoes Belgie onbetrouwbaar

Beste mensen

Bestel je spullen NIET bij DC shoes belgie.
Jas besteld, echter worden slippers afgestuurd,ze hebben geen beleid voor retourneren, daarbij reageren ze niet op emails /social media, telefoon nr niet beschikbaar.

2 de maio de 2023

Prima

Ik heb prima ervaringen met de website en vind Dcshoes een mooi merk. De schoenen en andere kleding wordt snel bezorgd en is van goede kwaliteit.

Voor kosten vrij retourneren moet je aangemeld zijn, dan kan je retour label downloaden.

Ik raad de website en het merk zeker aan!

3 de março de 2023

Is DC Shoes FRAUD???

I've ordered shoes as gift on 21st of July and there's not even communication between customer service and us since then. It's still being prepared and they didn't even answer back my messages via contact form. There's no phone number that I can call and no physical address. So I'm not sure if they're FRAUD or not!!!

26 de julho de 2022

Goede service!

Goed geholpen door een engels sprekende dame en met 2 dagen mijn schoenen binnen. Top!

20 de maio de 2022

Terrible service

I make an order. They canceled it. Weeks later the item is still available. The website even says the exact amount of the available item.

They canceled my order becaause I found a really good discount code. Just be honest instead of saying the item is out of stock.

15 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service, oplichting?

3 halen 2 betalen. Tot dat je 1 paar niet past. Dan wordt t moeilijk. Na lang zoeken op de website vind ik t nummer van de klantenservice. Als je goed zoekt in de voorwaarden vind je onderaan dit nummer 0858881307. Vervolgens bel je en krijg je een niet Nederlands sprekende dame aan de lijn. Ik gok een klanteservice in India. zeggen ze, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, je kan ze wel terugsturen maar dan krijg je niks. Deze verkopen ze wel weer door aan de nieuwe klanten. Of je stuurt alle 3 de paar terug en dan krijg je wel je geld en moet je opnieuw een bestelling plaatsen. Helaas werkt dat alleen als alle 3 de paren onbelopen zijn. Want 1 paar retourneren wordt niet verrekend met de andere 2. Ook kan je niet ruilen, een coupon krijgen. Dit mag volgens mij wettelijk niet. Dit riekt naar oplichting en/of diefstal. Jammer ik was namelijk al 23 jaar een goede klant. Die zijn jullie nu kwijt.

14 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Wacht al een maand op mijn geld!

Spullen besteld en helaas een deel moeten retouneren, ten eerste ben ik 13,50 euro kwijt aan retourkosten en ik wacht nu al een maand op mijn geld. Heb 1x een reactie gehad van de klantenservice maar daarna niks meer. Paar keer al een klacht ingediend maar hoor niks.

7 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit meer!! Afrader eerste klas!!

Wat een baggerslecht bedrijf is dit zeg!!! 2 paar schoenen (zelfde soort, andere maten) besteld, waarvan er 1 paar retour kon.
Toen kwam ik er achter dat de retourzending helemaal niet gratis, maar je het zelf moet betalen.
Daarnaast gaat het ook retour naar België, dus 2 keer zo duur qua verzendkosten.
Bereikbaarheid klantenservice (maakt de naam niet bepaald waar) is superslecht.
Tip, kies voor een goed en betrouwbaar bedrijf!

11 de março de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Gratis retourneren? NEE HOOR!!

Gratis retourneren? NEE HOOR!!
Als ik moet betalen voor het terugsturen is dat geen probleem. Wel als er bovenaan op de site staat dat het gratis is!
Qua levering en producten is het wel in orde, maar ik zal hier niets meer kopen.

30 de dezembro de 2020

Geniepig w.b. retourbeleid!

Jammer dat ik deze reviews niet eerder heb gezien. Sneakers besteld. Zijn te klein. Bovenaan in de webshop staat "FREE RETURNS" en dan iets vaags over Paypal, voor retouropties moest je volgens de klantenservice gewoon de voorwaarden hebben gelezen (doet iemand dat ooit, zo'n hele lijst met voorwaarden doornemen? En is het tegenwoordig niet vrijwel overal gratis om te retourneren?).

Wat vooral geniepig is, is dat je denkt dat je bestelling vanuit Nederland komt. Nee dus. Maar dat weet je pas als je eenmaal je bestelling krijgt. Retourneren kost dus op z'n minst 13 euro en de verzendkosten krijg je ook niet meer terug. Dat is bijna 20 euro en je staat met lege handen! Ik koop hier NOOIT meer iets. Er zijn inderdaad zoveel webshops met DC-Shoes die wel een goede service bieden.

14 de outubro de 2020

Geen klantenservice

Schoenen besteld- maat was niet goed. Helaas terug sturen.... Dit gaat je geld kosten! En het is al 1,5 week later en ik hoor helemaal niks van hun! Se reageren niet op Facebook en ook via de website. Hoop nog mijn geld terug te zien! Ga ik nooit meer wat bestellen hier

29 de julho de 2020