Het is mijn favoriete brand. En deze site gebruik ik al jaren omdat het merk slecht te verkrijgen is in Nederland. Zijn betrouwbaar en doen wat ze beloven. Daarnaast erg loyaal voor trouwe klanten... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Nooit bestellen op de officele site oplichters! schoenen retour gestuurd 3 maanden geleden bewijs en heel veel keer contact gehad nog geld niet terug!
Good quality clothing for a reasonable price. While shipping takes a little longer than other Dutch webshops, I don't mind the wait. The items are always packaged well and delivered correctly."
No exchanges and returns required a printer at home as no label or qr code is provided.
Informações sobre a empresa
DC Shoes is een iconisch merk dat in 1994 werd opgericht, in het hart van de skatecultuur en de boardsporten. Het werd opgericht in de Verenigde Staten en vestigde zich snel als een wereldwijde referentie dankzij zijn technische expertise en gedurfde stijl. Oorspronkelijk gespecialiseerd in skateboardingschoenen, biedt DC Shoes nu een breed scala aan producten, waaronder kleding, accessoires en uitrusting voor riders van alle niveaus. Het merk staat bekend om de kwaliteit, duurzaamheid en het ontwerp van zijn producten, werkt samen met gerenommeerde atleten en draagt actief bij aan de ontwikkeling van extreme sporten. DC Shoes belichaamt een geest van vrijheid, prestatie en authenticiteit en inspireert een gepassioneerde gemeenschap over de hele wereld. Of het nu gaat om skaten, snowboarden of het dagelijks leven, het merk richt zich op mensen die zowel stijl als functionaliteit zoeken.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Mooie schoenen gekocht in de sale
Mooie schoenen gekocht in de sale. Na 3 dagen bezorgd erg blij mee
Veel mensen hier hebben een slechte…
Veel mensen hier hebben een slechte ervaring met DC Shoes Netherlands. Ook ik heb een paar vervelende dingen gemerkt, maar niet zo erg dat ik ze niet zou aanraden.
Via de sale van DC shoes kwam ik op hun site terecht, de site is niet de allersnelste die er is. Maar door de sale van 50% korting en met 4 artikelen nog 20% extra korting, had ik geen haast. De prijzen waren lager dan op welke website dan ook.
Mijn bestelling plaatsen ging makkelijk vlot en was binnen een paar dagen afgehandeld. Helaas was een product niet in mijn maat beschikbaar. Dit lieten ze pas weten toen op de dag dat mijn bestelling geleverd werd. Dit was wel echt een min punt. Maar aan de andere kant krijg ik direct het geld terug gestort. Het liefst word je gewoon gebeld als iets niet op voorraad is en niet op de dag dat je bestelling geleverd word.
De bezorgtijden variëren van 3 tot 5 werkdagen, dit komt omdat ze in België gevestigd zijn. Ach voor 70% korting wacht ik wel een paar dagen langer hoor geen probleem.
Ik zie vele reviews over retourneren en dat het duur is.... Wie gaat er €20,- betalen om een pakket retour te sturen? ik niet... Meld het gwn aan via PostNL stop je retour formulier in de doos en het kost je nog rond de 6 - 7 euro...
Plus punten : Gigantische korting, gratis bezorging, uitgebreid assortiment, mooie producten.
Min punten : Website is traag persoonlijk vind ik dat niet kunnen van zo'n groot merk. Op de dag van levering pas laten weten dat iets niet op voorraad is ( gewoon erg jammer ). Bezorging en afhandelen van de bestelling is niet het aller snelst.
Mijn 2e bestelling is ondertussen geplaatst, en verwacht ik dus binnen de leverbelofte te ontvangen.
Everything is ok
DC shoes NO shoes!!
Wat een vreselijk bagger bedrijf dit.
Heb tot twee keer toe schoenen besteld en....nooit ontvangen. Klantenservice is nauwelijks te bereiken en middels e mail krijg je slechts standaard antwoorden...echt begin er NOOIT aan!!!
Zelfde waardering al de rest
Zelfde waardering al de rest. Let op, klantenservice is online slecht bereikbaar, retouren kost je €19,50.
Dc schoenen zijn natuurlijk niets mis mee, maar je kunt beter bestellen bij een andere webshop die ook DC schoenen verkoopt. Een stuk prettiger communiceren en geen rare verzendkosten.
Afijn, een hoop dubbel gezegd, maar hoe meer mensen dit beamen hoe betrouwbaarder de reviews zijn.
A bit expensive but still great
Alles wat hieronder staat is waar
Alles wat hieronder staat is helemaal waar. Simpelweg een waardeloze webshop met een slecht werkende site en een onbereikbare klantenservice. Niet wat je mag verwachten van een merk als DC! Gelukkig is dit allesbehalve (!!!!) het enige verkooppunt. Bestel ze iig nooit op dcshoes.nl want dan krijg je met Belgen te maken
Retourneren naar België kost in mijn…
Retourneren naar België kost in mijn geval €19.50
Kreeg een kapot paar schoenen geleverd
Kreeg een kapot paar schoenen geleverd. Klantenservice benaderd, na 2 maanden heen mailen een reactie gekregen van hun. Reactie terug gekregen waarin ze mij als klant de schuld gaven en mij nog steeds met kapotte schoenen laten zitten.
Nooit meer hier bestellen...!
Very cool store...
Very cool store! When I was 16 I was into skateboarding and now, after many years I decided to buy shoes from DC shoes. My choice stopped on sneakers Tribeka E. SE.Very beautiful and comfortable sneakers, I did not expect that this model will be so convenient. Shoes made of quality materials and look very stylish. I was pleased, thank you.
Very nice shop
Very nice shop. Loved their shoes way back many years ago and the quality did not change, still top notch shoes that are durable and stylish. Can't imagine buying any other shoe for leisure activities.
Retouren naar Belgie a €20
Terugsturen naar België a €20??! Verder gaat het goed?
Waardeloos was 13 euro kwijt om de…verzendkosten skyhigh
Waardeloos was 13 euro kwijt om de schoenen die te klein waren te retourneren
plus de verzendkosten dus bijna 20 euro verzendkosten kwijt voor niks. SCHANDE bestel hier noooooit iets
Retourneren moet naar België en kost …
Retourneren moet naar België en kost dus vanuit Nederland 15 euro. (!!)
Er is geen alternatief en de klantenservice haalt haar schouders op. Retourneren in een winkel kan niet. Ik bestel mijn DC spullen voortaan elders met een klantvriendelijker retourbeleid.