Wow - min cykel er i trygge hænder. Dejligt at blive modtaget af professionelle folk - da jeg kom med min cykle. Super service og perfekt reparation af min ecykel. Ecykel i Islev kan varmt anb... Ver mais
A empresa respondeu
Super tålmodigt personale. Købte 3 hjulet elcykel. Testede at køre de forskellige cykler 2 gange. Ekstra affjedring, ekstra detaljer med lyd, hvis nogen rører cyklen. Virkelig god service både i butik... Ver mais
Jeg var usikker på hvilket batteri jeg skulle købe til min 10+ år gamle elcykel. Jeg fik god vejledning på mail inden køb. Hurtige svar. Da jeg afgav ordre, blev batteri sendt afsted straks :-)
A empresa respondeu
Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!
Islevbrovej 26, 2610, Rødovre, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da eCykler a/s
Altid god service. Nem tidsbestilling på nettet.

Resposta da eCykler a/s
virkelig god betjening. Både pr tlf og service i forretningen *****

Resposta da eCykler a/s
Hurtigt og effektivt ordnede forretningen en garantisag, selvom cyklen ikke var købt hos dem.

Resposta da eCykler a/s
Det er anden gang jeg bruger service her. De er venligt, effektivt, altid klar og hurtig fiks opgaverne.
Jeg har en anden cykelhandleren tættere på, men jeg vil hellere bruge eCykler a/s.
1000 tak for en god service👍
Kan godt anbefales. ✨✨✨✨✨

Resposta da eCykler a/s
Vanvittig dårlig service og tilmed fejlagtig diagnosticering af en fejlramt cykel (forlygten kunne ikke lyse), som kunne have kostet os en ny bosch el-motor til kr. 7500. Heldigvis besøgte vi en anden e-cykel forhandler i valby (Velohouse) , som kunne reparere cyklen for kr 500. Vi opdagede at lygten ikke lyste, ca. 1/2 år efter at garantien var udløbet, men selvom vi ca 2 1/2 år tidligere havde købt 2 ens el-cykler synes forhandleren det var ok at vi skulle betale 400,- ikke at udføre andet end at komme med en fejldiagnose. Tilmed var han meget vrangvillig for at oprette et goodwill request hos cykel producenten.
Ecykler assisted as soon as I got in the shop. Personally the owner took care of my transaction today and answered my questions as a newbie in Road bike. Looking forward to my first Road bike journey. Highly recommended if you are looking for ebike.

Resposta da eCykler a/s
Kan anbefale service på cyklen.
Mødte ind med en mislyd, blev udbedret ved service eftersynet.
Købt nyt batteri til en ældre KOGA elcykel, som ikke virkede fordi det skulle kodes, og dette kunne ingen af mine lokale cykelforhandlere - Men noget som eCykler klarede på 10min og jeg er nu godt kørende igen :-)

Resposta da eCykler a/s
Fantastisk service aflevere cykel kl.14 og fik en SMS 15.30 at den var repareret og klar til afhentning og den virkede perfekt se det er service og kan klart anbefales

Resposta da eCykler a/s
Super kompetent vejledning og meget rimelige priser. Fik anbefalet et kvalitetsprodukt af en e-cykel som jeg bruger min. 30 km om dagen og skal bruge året rundt pga. arbejde. Det fåes ikke bedre end den eCykler anbefalede.
Mvh Bella, SOSU assistent

Resposta da eCykler a/s
En fornøjelse at der stadig findes fysiske butikker hvor man kan få superservice !

Resposta da eCykler a/s
Købte ny hjelm og ekstra lås, super god service, kompetent rådgivning

Resposta da eCykler a/s
Varen kom hurtigt, men en uge senere modtog jeg en svindel SMS med link i den samme SMS-tråd som den SMS jeg fik fra eCykler da pakken skulle hentes. Så der må være et brud på sikkerheden i den proces.

Resposta da eCykler a/s
Varebestilling og levering gik fint og hurtigt

Resposta da eCykler a/s
Hurtig levering og hjælp til t bestille det rette batteri

Resposta da eCykler a/s
Jeg har købt en cykel hos Ecykler tilbage i 2018.
Jeg har brug for kvitteringen her 8 år efter.
Jeg skrev en mail i håb om at jeg kunne få hjælp. Næste dag lå kvitteringen i min mailbox. Det er sgu i orden!💪🤩

Resposta da eCykler a/s
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.