Ik heb voor op de badkamer een setje marine plafond speakers en een bluetooth versterker aangeschaft. Lekker handig omdat je dan met je telefoon lekker naar de muziek kunt luisteren terwijl je onder... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Had een set boxen besteld van jbl. Maar duurde langer als dat ze op de site hadden gezet. Heb gebeld en ben heel goed geholpen bleken in backorder te staan, hebben mij een oplossing gegeven met een so... Ver mais
Op zich mooie product wat ik heb besteld. Enige kanttekening is dat jullie bij de bestellingsbevestiging zeggen dat je een mailtje stuurde als het bestelde item verzonden wordt, helaas heb ik die nie... Ver mais
Perfecte service! We hadden een kwartsklokje gekocht dat niet helemaal goed bleek te werken. Een telefoontje en zonder dat we daarom hoefden te vragen werd de volgende dag een nieuw klokje bezorgd, da... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Hi-fi
- Loja especializada em baterias
- Loja de dispositivos electrónicos
- Centro de jardinagem
- Loja de Iluminação
Informação fornecida por diversas fontes externas
Elektronicatekoop.nl verkoopt van alles op het gebied van elektronica en daar omheen. In onze webshop worden niet alleen maar elektronische producten verkocht. Als u een kijkje in onze webshop neemt zult u ontdekken dat wij een zeer ruim assortiment hebben.
Informações de contacto
Hellingstraat 3, 9269PV, Veenwouden, Holanda
- 0511477499
- info@elektronicatekoop.nl
- www.elektronicatekoop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Gewoon een levering zoals het hoort
Gewoon een levering zoals het hoort. Op tijd en tegen een goede prijs.
Ga zeker weer bij hen bestellen . Theo H.
Een top zaak met hele goede service…
Een top zaak met hele goede service zelfs als t product wat ouder is. Kunnen veel zaken nog wat van leren
Goed en snelle afgandeling
Mijn eerste aankoop bij deze webshop
Mijn eerste aankoop bij deze webshop. Nette prijs, goed verpakt en vlotte bezorging via GLS met mogelijkheid om bezorgmoment aan te passen of te kiezen voor een afhaalpunten in de buurt.
Voldoet aan de verwachtingen
Voldoet aan de verwachtingen, gebruik het bij het geven van rondleidingen
uurwerk
Goed product, goede service, goede prijs, snel geleverd.
snelle levering werkt goed
Goed service
Super mooi speakers!
goede en snelle levering
goede en snelle levering, helaas geen mail vooraf dat levering zou plaatsvinden, zou wel makkelijk zijn i.v.m. de post
Duidelijke site en snelle nette…
Duidelijke site en snelle nette afhandeling
Geen berichtje gehad ivm versturen pakket en aflevermoment. Ook niet in account op site kunnen vinden.
Prima, keurig en deugdelijk verpakt, gezien formaat en gewicht ook noodzakelijk. Wat wel jammer was, wat ik miste, dat ik geen berichtje kreeg, heb ontvangen dat het pakket onderweg was en wanneer het zou worden afgeleverd. Was ook in mijn account, via de site niet terug te vinden, of anders zo "verstopt" dat ik het niet heb opgemerkt. Ik was toevallig thuis toen het pakket werd afgeleverd om het in ontvangst te kunnen nemen. Was een groot pakket, dus was blij dat het dan, toevallig, toch goed kwam en dat ik zelf in staat was het pakket in ontvangst te nemen.
Snelle levering.
Gewoon een mooie snelle verwerking van…
Gewoon een mooie snelle verwerking van het door mij bestelde produckt.
Wat valt daar aan te verbeteren?
Ga gewoon zo door.
Prima produkt en goede leverantie
Deskundig advies en snelle levering
snelle bezorging
snelle bezorging
en makkelijke site om te bestellen