Ik heb voor op de badkamer een setje marine plafond speakers en een bluetooth versterker aangeschaft. Lekker handig omdat je dan met je telefoon lekker naar de muziek kunt luisteren terwijl je onder... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Had een set boxen besteld van jbl. Maar duurde langer als dat ze op de site hadden gezet. Heb gebeld en ben heel goed geholpen bleken in backorder te staan, hebben mij een oplossing gegeven met een so... Ver mais
Op zich mooie product wat ik heb besteld. Enige kanttekening is dat jullie bij de bestellingsbevestiging zeggen dat je een mailtje stuurde als het bestelde item verzonden wordt, helaas heb ik die nie... Ver mais
Perfecte service! We hadden een kwartsklokje gekocht dat niet helemaal goed bleek te werken. Een telefoontje en zonder dat we daarom hoefden te vragen werd de volgende dag een nieuw klokje bezorgd, da... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Hi-fi
- Loja especializada em baterias
- Loja de dispositivos electrónicos
- Centro de jardinagem
- Loja de Iluminação
Informação fornecida por diversas fontes externas
Elektronicatekoop.nl verkoopt van alles op het gebied van elektronica en daar omheen. In onze webshop worden niet alleen maar elektronische producten verkocht. Als u een kijkje in onze webshop neemt zult u ontdekken dat wij een zeer ruim assortiment hebben.
Informações de contacto
Hellingstraat 3, 9269PV, Veenwouden, Holanda
- 0511477499
- info@elektronicatekoop.nl
- www.elektronicatekoop.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
geleverd zoals beschreven.
Product doet aan verwachting en snelle…
Product doet aan verwachting en snelle levering.
Prima geregeld
Het is een super bedrijf en product!
Goed advies en snelle levering.
Klokmechanisme besteld
Klokmechanisme besteld. Vlot verstuurd, goed verpakt en het klokje loopt gelijk :)
Niet duur en supersnelle verzending!
Snellel correcte levering
De Pylonen volgens verwachting
De Pylonen waren geheel volgens verwachting en op het aangegeven moment aangekomen.
Ik heb met electronicatekoop.nl tot nu…
Ik heb met electronicatekoop.nl tot nu toe goede ervaring.Goede producten voor een redelijke prijs en snelle bezorging.Mijn complimenten.
Snelle levering geheel volgens verwachting
Snelle levering, geheel zoals verwacht.
USB ventlaator week af van foto
Ik had usb ventlaatortjes besteld, 13 stuks. Er zaten er 2 bij waar een groot blauw logo op dat ronde plaatje in het midden zat wat echt lelijk is. De andre 11 hadden het niet. Wel weken ze af van de foto op de site, want op de foto zag je nog een ijzer randje dat deze niet hadden en ook zitten er op de achterkant plastic plaatjes, terwijl dit op de foto van metaal was. Dat vond ik wel jammer, wat ik had ze graag zoals de foto gehad. Ik had geen tijd meer om iets te regelen want het waren cadeautjes om weg te geven op een specifieke dag... Verder wel prima.
Top advies en snelle levering
Ff gebeld. Meteen goed advies aan de telefoon en nadien op de mail met meteen de links due je nodig hebt.
Levering binnen 48 uur gekregen.
TOP
Goede en super snelle levering
Goede en super snelle levering. Top.
Heel snel en keurig verpakt geleverd
Heel snel en keurig verpakt geleverd. Het enige dat ik mis bij de levering is de handleiding om de speaker te openen om te monteren maar dat is na een beetje puzzelen uiteindelijk ook gelukt.
het artikel had ik snel gevonden
het artikel had ik snel gevonden
makkelijk kunnen bestellen
en snel geleverd
zeer tevreden
Ik zou mijn bestelling krijgen de…
Ik zou mijn bestelling krijgen de laatste week van juli. Nog steeds niks ontvangen. Wel betaald

Resposta da Elektronicatekoop.nl