Bedrijf krijg je niet te pakken. 15 september een bestelling geplaatst, 16 september 2 mails gekregen dat mijn pakketjes verzonden waren (2 pakketjes). 17 september 1 pakje aangekregen en het andere... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Retourneren duurt enorm lang. Heb meerdere malen contact gezocht per mail en instagram en het contact formulier. Van alle pogingen 1 keer antwoord gehad. Binnen 7 werkdagen. Dit is allang verstreken e... Ver mais
Winterjas is binnen 2,5 maand kapot. Hun gewezen op consumentenrechten. Contact opgenomen en ingebrekestelling opgestuurd . Volgens hun buiten de retour en garantietermijn en dus pech. Echter in de we... Ver mais
Jas besteld, deze was helaas te klein. Jas retour gedaan, omdat Fabluxe geen geld retour stuurt onder eigen naam maar via mollie was er een misverstand ontstaan. De klantenservice reageerde in eerste... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Super slechte service.
Super slechte service.
Setje gekocht van 100,-€.
Na 2 x dragen van de broek de hele tailleband los waardoor het elastiek vrij kwam.
Ik wilde niet eens een nieuw artikel, maar simpelweg de vermaakkosten vergoed hebben.
Ze zeggen het is gedragen dus geen garantie.
Dus blijkbaar vinden ze dat een broek maar 2 x dragen mee hoort te gaan
Wat een domme bedrijfsvoering,totaal geen kennis van zaken.
Niet geleverd
Setje besteld, dhl zegt afgeleverd maar ik heb nooit iets ontvangen.
Ze zijn een onderzoek op gestart bij DHL maar nooit meer iets gehoord. Weg €50,- weg bestelling. Als je ze e-mailtje stuurt dan krijg je alleen maar dat ze in afwachting zijn van het onderzoek.
Snel, kwaliteit en goede respons ik ben tevreden!
Bestelling geplaatst kort voor mijn vakantie, had het keurig op tijd binnen.
Reactie was ook snel via Facebook van fabluxe. Erg prettig shop hier zeker weer! Ook luxe kwaliteit kleding, 2 sets en 1 lange jurk heerlijke stof!
Laatste week van mei een jurkje besteld…
Laatste week van mei een jurkje besteld en vlak voor Pinksteren een compleet andere bestelling gekregen. Ik was al war wantrouwig dus wilde het ook niet zomaar retour sturen zonder goede informatie.
Na weken mail contact (wat overigens erg onprofessioneel over kwam ) toch retour gestuurd. Het is nu 11juli en ik heb nog steeds niks gekregen. Geen jurkje , geen geld en geen retourkosten.. mail wordt niet op gereageerd en telefonisch niet bereikbaar.
Slechte Service ik had een Jurk…
Slechte Service ik had een Jurk besteldt En krijg een Totaal andere Jurkje dan die ik Daadwerkelijk Besteld Heb ,
Slechte service
Een aantal weken geleden 2 setjes gekocht. Een setje was te klein, prima daar kan de winkel niets aan doen. Het andere setje klopte helemaal niet. Er zou een kort broekje bij moeten zitten maar ze hadden een lange broek bijgeleverd. In de broek zat ook al een gat. Na wat mails heen en weer (wat trouwens erg onprofessioneel was) te horen gekregen dat ik het terug kon sturen en op de factuur moest schrijven dat het ene setje niet klopte en ik graag het goede setje wilde. Dit heb ik gedaan maar na ongeveer een week kreeg ik een automatische mail dat het geld is teruggestort (zonder de verzend- en retourkosten). Ik heb weer terug gemaild dat ik een setje wel wilde krijgen en dit duidelijk heb aangegeven maar nee hoor, ze reageren niet meer. €10,- voor niets uitgegeven. Heel jammer. Hier bestel ik nooit meer.
Alles retour gezonden, verzendkosten niet terug.
Alles retour gezonden, hierdoor heb je recht op de volledige terugbetaling van de verzendkosten. Zij reageren niet op mijn mails. Serieus? Moeilijk doen om 5 euro waar ik als consument recht op heb. En als webshop weten jullie zogenaamd de regels niet? Dus gewoon willens en wetens expres de verzendkosten niet terug betalen.
Hele snelle levering!!
Hele snelle levering!!! Ik had schrik dat de kleedjes dun en doorschijnend gingen zijn, maar dit was niet het geval. Ik ben blij met mijn aankoop :)
Mwah
Levering was snel. Wel erg prijzig voor de kwaliteit van de kleding die je koopt. Erg jammer.
Slechte kwaliteit
leuke dingen, maar bagger slechte kwaliteit.
Ik heb daar ongeveer 8 dingen gekochten en elk kledingstuk is na 1 x dragen wel kapot gegaan (van knoop tot helemaal gescheurd). Laatste keer was ik er klaar mee en besloot ik te bellen en toen kreeg ik ook nog is een hele onvriendelijke medewerker aan de telefoon die niet behulpzaam was.
Kortom, veel te veel geld voor zo een slechte kwaliteit.
Voor mij nooit meer.