Min Volvo fik en virkelig grundig gennemgang i forb. med en brugtbilstest, hvor mere end 170 punkter blev kontrolleret. Jeg blev tilbudt at følge noget af gennemgangen og modtog efterfølgende en ra... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kørte til Hillerød (bor i Lyngby), og det var en supergod oplevelse. 10 point for det. Sympatisk mand (Peter), saglig gennemgang af bilen, god plads og rar atmosfære i synshallen etc. Men det e... Ver mais
A empresa respondeu
Tirsdag kl. 06:45 afgang fra sommerhus på Nordlolland med forventet ankomst til FDM Test & Bilsyn, Næstved kl. 08:05. Vi nåede det lige til tiden. Her blev vi mødt af en morgenfrisk synsassistent, s... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans k... Ver mais
Firskovvej 32, 2800, Kongens Lyngby, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Et godt værktøj når man har El-bil og basis garantien udløber .

Personlig betjening.
Kompetent og venlig synsmand, der forklarede og gennemgik synet på selve bilen samt gav gode råd.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
3 gratis tests - overstået på i alt kun 15 minutter.
Samlet "fiktiv" ikke-medlems pris: ca. 1550kr.
[Rust, Bremser-Dæk, Lygter-Batteri].
"Gratis" gjorde, at jeg ikke forventede noget - udover venlighed, lødighed og logik.
Jeg mødte en halv-frustreret test-tekniker.
Og, jeg forstår det godt: gratis tests.
Jeg ville have haft det bedre med at betale et beløb som medlem (fx. 10-20% rabat), og så med rimelighed kunne have krævet en ordentlig behandling og "3x fx. 400kr" for "lidt mere bund".
----
Det, der skete - var uheldigt...
Vi kom overfladisk ind på undervognsbehandling.
- og, inden jeg så mig om, fik jeg fortalt at jeg burde/kunne bestille en tid her-og-nu, til undervognsbehandling, og betale for denne her-og-nu.
Det skal siges, at selvsamme tekniker lidt før dette, selv havde udtalt at bilen ikke akut trængte til en behandling (2022 Suvo-behandlingen så fin ud).
Jeg forklarede ham, at vi først skulle have bilen til vores mekaniker, for en grundig gennemgang.
- hvilket blev mødt med "der er intet at komme efter (ift. rep/udskiftning) .. bilen er fin, og parat til undervognsbehandling".
Jeg "gled herefter af" på det pågående/sælgende - og den ansatte hentede en "slip", med lidt info & link til FDM-siden.
- og, han fortalte, at jeg under/efter testen kunne/ville få et særligt tilbud.
- og, da jeg svarede at jeg var bekendt med de 15%, så fortalte han mig, at det her var et endnu bedre tilbud!
I praksis var tilbuddet:
- få lavet rustbeskyttelsen "Igennem FDM, hos Suvo", med efterfølgende FDM-kontrol af behandlingen.
Jeg har endnu ikke prøvet et sådant "closed loop" forløb.
(dvs. hvor FDM er intensivt inde over - man afleverer bilen til FDM, der samarb'r direkte med behandlings-firmaet/stedet - og FDM tester efter behandlingen deres samarbejdspartners arbejde).
Som rejser et vigtigt "flag":
- jeg har svært ved at tro, at der så her vil være tale om en uvildig og "med medlems-kasketten på" efter-kontrol af samarbejdspartnerens behandling.
og, jeg frygter (ud-fra hvad jeg selv oplevede d. 16/2), at de 15% rabat + "FDM's anvendte tid", vil spille ind ift. behandling, grundighed, etc.
og jeg frygter, at man vil stå med en frustreret/irriteret medarb.
- især, hvis der reelt ER blevet sjusket! (og man fx. ser/bemærker dette, og FDM-medarb'en "nu skal til at ekspedere & bruge endnu-mere tid på dette").
Ydermere, så udfordrer det, at Rust-beh's efter-kontrollen nok vil foregå når/inden man modtager bilen efter behandlingen.
[jeg tager muligvis fejl af forløbet - jeg baserer det ovenstående på, at man indleverer til FDM-centret & afhenter fra FDM-centret].
=> Mine råd, til nye, ift. Rust-Behandling:
- vær på forkant, inden ethvert besøg i et FDM-testcenter (så man selv bevarer kontrollen over, hvad der sker med ens bil, og timingen-logikken-etc.).
- få gerne de 15% rabat (det har vi fået tidligere, uden problemer, hos fx. et lokalt "uafhængigt" UV-behandlings-sted).
- UNDGÅ den "sammenviklede wash-and-go" "mere-for-pengene-på-papiret spare-løsning" (15% + igennem-FDM + FDM-kontrol og efterarb .. som jeg har beskrevet ovenfor).
Sidstnævnte lyder fristende og tryg!
- men, der er for mange "sammenfaldende interesser".
(betaling igennem FDM, aflevering hos FDM, afhentning hos FDM, og kontrollen)
- det er for "sovset sammen"!
- og test-teknikerens pågående måde at "få undervognsbehandlingen igennem (uanset hvad)", viste mig hvor pengene er!
Samtidig:
- det udfordrer, at teknikeren var stålsat på, at der IKKE var noget, der skulle skiftes/repareres ift. undervognen etc.
- for, selv-samme tekniker havde lige før fortalt mig, at testen kun var overfladisk - og at deres brugtbils-test (til ca.3500kr) ville komme rigtigt omkring.
- dvs. at han, jfr. hans egne ord, IKKE havde fundet ind til bilens "reparations- & udskiftnings-behov".
(og, ift. "kendskab": Jeg undlod fra start, af andre årsager, at fortælle at der var tilstrækkeligt med rust på skivebremserne bag, til at vores erfarne mekaniker klart udtalt at "den skulle IKKE være gået igennem synet" .. og, dette skal vi have repareret snarest.
- test-teknikeren fandt IKKE dette - da bremse-bakkerne etc kun NOGLE GANGE "slæber på rusten".
Hvilket blot klargør testens begrænsninger (bremserne fungerede "i nuet", og det-var-det).
Det hele hænger desværre ikke sammen - hvilket giver et dårligt indtryk.
Jeg er glad for, at jeg er erfaren nok, til at vurdere og have overblikket selv, og at jeg har nogle erfarne mekanikere inde over.
- men, nye/uerfarne bilister - fx. 1. gangs brugtbils-købere - vil være usikre, og vil lade sig styre til fx. en for-hurtig rust-behandling (som for-øvrigt IKKE er fornuftig, midt i den sne-og-sjap-og-saltnings periode, som der var ved testen (d. 16/2-2026)).

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Super god mulighed, fik testet min nykøbte, nysynet brugte EL bil, med en gratis FDM test, bremser, lygter m.m.
Den viste begge bremseskiver bag til burde skiftes. (Blev heldigvis skiftet via garanti).
Virkelig god mulighed fra FDM. Tak 🙏🏻

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Vores 4 år gamle Tesla blev den 5. februar synet ved FDM, Esbjerg. Forud betalt for pre-syn og garantitest ved FDM. Repareret ved Tesla i Ribe udfra FDM’s fejlfindinger.
“Herren” ved FDM som gennemgik synet virkede nærmest begejstret for at meddele os, at bilen ikke kunne synes.
Efterfølgende kunne jeg ved diverse Tesla-ejere læse, at det var en stort problem for FDM at syne en Tesla som godkendt.
Vi valgte at køre til anden synshal, hvor bilen gik igennem syn uden problemer.
Vi skynder os at melde os ud af FDM.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Jeg var til periode syn med min bil og det var en god oplevelse.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Medarbejderen var imødekommende og venlig.
Jeg afleverede nøglen - ventede i omkring 10 minutter og så kunne jeg køre derfra igen med en nysynet bil.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Det er bare en vare, ikke en oplevelse. Varen var perfekt.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Meget relevant og grundig gennemgang.
Venlig og høflig betjening.
Kan kun anbefale FDM i Næstved

Resposta da FDM Test & Bilsyn
FDM er gode rådgivere og vejledere mht. til alle slags problemer på alle biler inden du tager på et syn hvert andet år med din bil.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Grundig inspektion og god og åben kommunikation om forløbet.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Jeg undrer mig over disse kasseringsfejl:
Forkert indstillet tågeforlys: Jeg fik efterfølgende at vide at han fandt fejlen fordi de havde god tid - Hvordan kan det være en alvorlig fejl når det kun er noget man undersøger, når, man har tid - Hvis det er en alvorlig fejl, skal det jo tjekkes på alle biler hver gang!
Desuden blev min 8 mdr gamle bremseskiver kasseret, da der på grund af vejret var lidt overfladerust på dem (efterfølgende har jeg bremset rusten af)
Jeg havde en dårlig fornemmelse allerede ved afleveringen af bilen, hvor det eneste der blev sagt til hilsen var “rød Tesla” og en fremstrakt hånd efter nøglen - Denne oplevelse var i Tilst - Handlede det bare om at der skulle findes et eller andet.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
God gennemgang og fin kommunikation.
Ingen fejl da det var en Lexus

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Never use this company! Let alone in connection with other providers: you will pay a fortune for every single little scratch when you return your rental car because FDM will look for every single insignificant scratch so they can participate in the system.
Stay safe; stay away; you will pay a small fortune.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Fin og fyldestgørende forklaring samt søde og rare mennesker

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Var i aalborg og få synet min Audi q2 torsdag d 15/1 hos fdm aalborg . Kom til med det samme og fin service . Synes også der næste gang

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Superb, god oplevelse at få synet bilen hos FDM, af en saglig og kompetent medarbejder, som tog sig tiden til jobbet, samt forklare og råde.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Lever ikke op til forventningerne. Medarbejderen var ikke imødekommende og der var ingen orientering om forløbet. Ingen orientering om venteplads, kaffe eller toiletforhold. Testen var uden egentlige målinger (mm) af beskrevne fejl. 2000 kr for en test der ikke kan bruges/anerkendes hos forhandler er ikke pengene værd.

Resposta da FDM Test & Bilsyn
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.