Mike Trader Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Oceniam projekt ForexYesTrader jako perfekcyjny kurs pod każdym względem dlatego sama się zapisałam i jest to moja bardzo dobra decyzja życiowa.Bardzo się cieszę , że mogę zdobywać nie tylko cenną wie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Uczestniczę w rynkach około trzydziestu lat. Po błądzeniu po omacku około trzech lat temu trafiłem na Michała i to wystarczyło aby zmienić całkowicie swoje podejście do tradingu z wyraźnym skutkiem dl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem poczatkujacy, jest to moja nowa droga ktora wybralem. Na tym kursie pierwszy raz i jestem naprawde w szoku. Oczywiscie pozytywnym. Wspaniale zajecia i choc nigdy nie wierzylem ze dam rade. Ale... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Duża dawka wiedzy, same konkrety, praktyka od pierwszych zajęć, wszystko wytłumaczone krok po kroku jak zacząć inwestować na rynku Forex, polecam tym początkującym jak i tym którzy już mają jakieś d... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

56 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Konkret i w punkt

Konkret i w punkt. Michał tłumaczy wszystko w prosty i klarowny sposób, Dzięki bardzo robisz mega robotę.

3 de novembro de 2024

Super webinar

Super webinar. Michał jest niezastąpiony. Potrzebujesz wiedzy i pieniedzy to nie zastanawiaj sie tylko zapisz sie a bedziesz szcześliwy. Ucz sie paternów itp

8 de fevereiro de 2024

świetna nauka trading'u

Mike przekazuje wiedzę, o tym jak zacząć zarabiać na rynkach finansowych w bardzo krótkim okresie czasu - już po paru tygodniach potrafiłem otworzyć zyskowne transakcje.

24 de outubro de 2024

Dobra robota

Staram się uczyć tradingu samodzielnie i to co znalazłem na dzisiejszym webinarze zachęciło mnie do większego kontaktu z Tobą. Dobra robota. Dzięki.

24 de outubro de 2024

Obiektywnie jest cool!

Wydaje się, że Michał to najbardziej rzeczowy i wszechstronny mentor. Jest bezwzględnie fachowcem w tej dziedzinie. Jego podejście do inwestowania na forex (radzi też jak przeżyć na giełdzie) jest najbardziej logicznym z pośród innych mi znanych "mentorów". W prosty sposób przekazuje swoje bez mała dwudziestoletnie doświadczenie. Oprócz tego zadba o twój mindset. Jego webinary czy to otwarte, czy zamknięte prowadzi w bardzo intrygujący sposób. Są ciut nonszalanckie, ale niezmiernie ciekawe, poruszają zagadnienia nie tylko z dziedziny inwestowania. Jego filozofia życia bardzo mi odpowiada. Generalnie wszyscy bardzo lubią Go słuchać. Przystępując do Jego kursu jesteś od razu otoczony opieką. Bezpośredni kontakt ze sztabem, również telefoniczny. Skuteczne grupy wsparcia na WhatsApp i FB. Nie jesteś nigdy sam. Zgłaszane problemy starają się rozwiązywać niezwłocznie. Wydałem na różne szkolenia już kilkadziesiąt tysi (zł) i mam porównanie. Tutaj czuję się najlepiej. Tu jest niemal rodzinnie.. Poleciłem kurs Michała (skutecznie) znajomym poznanym na innych kursach i nadal są moimi znajomymi... Potwierdzają, że to naprawdę działa, trzeba tylko ujarzmić swoje ego ;-)

10 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

To bardzo kompleksowe szkolenie.

To bardzo kompleksowe szkolenie.
Naprawdę jestem pod wrażeniem tak kompleksowego podejścia do szkolenia. Byłem na innym kursie ale dopiero teraz zacząłem rozumieć rozumieć i widzieć więcej.

17 de outubro de 2024

W PUNKT

Michał. Dobrze się ciebie słucha. Bez przechwałek, sporo doświadczeń z codziennego tradingu.

17 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Michał dziękuję za prosty przekaz w prostym zrozumieniu myślenia runku. Marek W

Pierwszy raz spotkałem człowieka który w tak prosty sposób tłumaczy zachowania rynku. Podejście to jest dokładnie tym czego szukałem. Wszelkie wskaźniki kreski, kropki czy zasięgi były i są dla mnie zamydlaniem oczu. Od początku szukałem kogoś kto pokaże mi jak myślą Duże Pieniądze. I Mike dokładnie z tym do mnie trafia. Chcę wiedzieć nie tylko czego oczekiwać na wykresie, ale także dlaczego tak się dzieje. Super sprawa. Teraz tylko muszę nauczyć się konsekwentnego trzymania zasad ;)

2 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais