Furnified Opiniões 667

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een vriendelijke dames hier in Antwerpen! Margaux en julie . Jullie hebben ons fantastisch geholpen met ons mooie eettafel en salontafels . We zijn echt super blij dat jullie ons zo goed mee b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de acessórios para casas de banho
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Acessórios para móveis

Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen, Knokke, Gent en Naarden (Amsterdam). Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer willen wij jou verrassen met onze ontwerpen. Onze designers volgen de trends op de voet en creëren vervolgens samen met de collega’s in onze ateliers een unieke collectie.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

667 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 92% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Defektes Sideboar geliefert und keine Kommunikation

Wir haben eine deutlich ramponierte Lieferung erhalten und das bestellte Sideboard war an der Sichtkante massiv gebrochen. Leider so sehr, dass es sich nicht reparieren lässt! Furnified hat sich bei uns entschuldigt und uns 15% Rabatt eingeräumt. Deutlich zu wenig für ein Sideboard, was so in keinem Wohnzimmer stehen kann. Nachdem wir einen Austausch angefordert haben, sagte man uns, dass die nicht möglich sei, da sie nicht sicherstellen können, dass die Lieferung heil bei uns ankommt...
Wir haben danach aufgefordert, einen deutlich höheren Rabatt anzusetzen, damit wir das Sideboard professionell durch einen Schreiner aufarbeiten lassen können oder aber dies zurück zu nehmen.
Danach keine Reaktion oder Kommunikation mehr...!
Wir sind entsetzt, wie man sich so verhalten kann!

13 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Great customer service, shipping times can be long

While turnaround times can be slow, service desk deserves 5 stars. 2/4 marble slabs were broken in transport, we only found out once we unpacked a few weeks after arrival. According to policies we had no right to claim compensation, however, service desk was kind enough to arrange 2 new slabs at no additional cost.

2 de junho de 2026

Resposta da Furnified

Hi Joost, thank you for this lovely review and for sharing your experience. We are sorry that two of the marble slabs arrived damaged, but we are pleased that we were able to find a solution together.

Customer satisfaction is our top priority, and we always try to be proactive when unexpected situations arise. It is great to hear that you had such a positive experience with our customer service.

We hope you enjoy your purchase!

Classificada 1 em 5 estrelas

Wij kochten bij Furnified Antwerpen een…

Wij kochten bij Furnified Antwerpen een microskin/stone skin tafel van €1999 waarvoor we destijds meerdere maanden moesten wachten omdat deze zogezegd in eigen atelier werd vervaardigd. Helaas vertoonde de tafel na beperkte effectieve gebruiksduur reeds duidelijke schade aan de afwerkingslaag. De tafel werd lange tijd nauwelijks gebruikt en pas sinds enkele maanden gemiddeld 2 dagen per week als bureautafel gebruikt, waardoor wij deze slijtage absoluut niet normaal vinden voor een tafel in deze prijsklasse.

Wat vooral teleurstelt, is de manier waarop het dossier behandeld werd. Eerst werd aangegeven dat dit probleem “nog nooit eerder” was voorgekomen, later werd het plots als normale slijtage beschouwd zonder fysieke inspectie. Aanvankelijk konden ze onze bestelling zelfs niet terugvinden, om deze later toch terug te vinden. Intussen werd enkel een waardebon aangeboden als “oplossing”.

Wij hebben nochtans meerdere constructieve voorstellen gedaan:

de tafel binnenbrengen voor nazicht of herstelling
een externe professionele herstelling laten uitvoeren met hun tussenkomst
zelfs bereidheid getoond om zelf financieel mee tussen te komen

Ons doel was nooit een nieuwe tafel of misbruik maken van garantie, maar gewoon hulp krijgen om de bestaande tafel correct te herstellen. Omdat het om een specifieke microskin-afwerking gaat, is dit bovendien niet zomaar door eender welke schilder of hersteller uit te voeren zonder kennis van de gebruikte materialen en technieken.

Jammer genoeg werd op geen van onze voorstellen ingegaan en bleef men vasthouden aan een aankoopbon in plaats van een effectieve oplossing voor het probleem. Dat vinden wij bijzonder teleurstellend voor een product in deze prijsklasse.

26 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi, bedankt voor jullie bericht en de uitgebreide toelichting.

We begrijpen dat dit voor jullie een erg teleurstellende situatie is. Onze excuses indien de communicatie en opvolging van het dossier niet aan jullie verwachtingen voldeden.

We willen hierbij wel meegeven dat wij steeds een garantieperiode van 2 jaar aanbieden op onze producten. Aangezien deze melding buiten de garantieperiode viel, konden wij hierin helaas geen verdere garantiebehandeling.

Om toch tegemoet te komen aan jullie situatie hebben wij destijds uitzonderlijk een voucher aangeboden als commerciële oplossing.

We begrijpen uiteraard dat dit voor jullie niet de gewenste uitkomst is, maar dit was de maximale tegemoetkoming die wij binnen dit dossier konden aanbieden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mooie tafel, teleurstellende service bij probleemafhandeling

Wij hebben nochtans meerdere constructieve voorstellen gedaan:

de tafel binnenbrengen voor nazicht of herstelling
een externe professionele herstelling laten uitvoeren met hun tussenkomst
zelfs bereidheid getoond om zelf financieel mee tussen te komen

26 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi, bedankt voor jullie bericht en de uitgebreide toelichting.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een vriendelijke dames hier in…

Wat een vriendelijke dames hier in Antwerpen! Margaux en julie .
Jullie hebben ons fantastisch geholpen met ons mooie eettafel en salontafels . We zijn echt super blij dat jullie ons zo goed mee begeleid hebben ..
bedankt

24 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi Diederik, wat fijn om te lezen, bedankt voor deze lieve woorden! 😊

Margaux en Julie zullen heel blij zijn om dit te horen. We zijn ontzettend blij dat jullie zo tevreden zijn en dat jullie zich goed begeleid voelden tijdens jullie bezoek in Antwerpen.

Helaas slechte service

Helaas slechte service. In januari een badkamer meubel besteld en nog steeds niet binnen en levering wordt steeds verder uitgesteld (naar inmiddels juli) en je wordt hier ook niet proactief van op de hoogte gesteld. Zou niet aanraden om hier te bestellen als je aan een tijdlijn vast zit. De verbouwing van mijn badkamer is hierdoor nu 2 maanden vertraagd. Verder was er korting op een tafel die onderdeel was van de vertraagde bestelling en wilde ook niet die korting alsnog toepassen.

22 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi Anniek, het spijt ons oprecht om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is dat de levering van jouw badkamermeubel meerdere keren werd uitgesteld, zeker wanneer je aan een verbouwingsplanning vastzit.

Onze excuses voor het ongemak en de vertraging die dit veroorzaakt heeft. We nemen jouw feedback zeker mee intern om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.

Aankoop TV-meubel

Ik heb een tv-meubel gekocht bij Furnified. Het aanschaffen van het meubel was erg gemakkelijk. Sommige meubels zijn te bezichtigen op locaties in Nederland en België. De datum van bezorging was niet passend, maar ik kon makkelijk contact krijgen met de klantenservice om de leverdatum aan te passen. Uiteindelijk werd de kast bezorgd door GLS en dat viel nogal tegen, maar dat ligt buiten Furnified.
De kast ziet er verder super mooi uit en is kwalitatief goed. Er zat een kleine beschadiging aan de voorkant van de kast. Nadat ik dit door heb gegeven aan de klantenservice werd daar ontzettend passend en snel op gereageerd. Enorm veel complimenten aan Anouck van de klantenservice. Ze is super vriendelijk, reageert snel en denk goed mee.

21 de maio de 2026

Hi Bas, bedankt voor deze uitgebreide en fijne review! 😊

Wat leuk om te horen dat jullie tevreden zijn met het tv-meubel en dat het contact met onze klantendienst vlot verlopen is. Jammer om te horen dat de levering via GLS minder positief ervaren werd, maar fijn dat we samen snel tot een passende oplossing konden komen voor de beschadiging.

Een extra dankjewel ook voor de lieve woorden over Anouck, we geven dit met veel plezier door! 😊

Heel veel plezier gewenst met jullie nieuwe meubel!

Classificada 2 em 5 estrelas

Prachtige producten maar een service…

Prachtige producten maar een service die jammer genoeg niet naar behoren werkt. Medewerkers zijn telefonisch niet of nauwelijks bereikbaar, leveringsdata die niet kloppen of laattijdig worden gecommuniceerd.

17 de março de 2026

Resposta da Furnified

Hi Robin, bedankt voor je feedback.

Fijn om te horen dat je onze producten mooi vindt, maar het spijt ons oprecht dat onze service niet aan de verwachtingen voldeed. We begrijpen dat moeilijke bereikbaarheid en onduidelijke of laattijdige communicatie rond leveringen erg frustrerend zijn.

We nemen jouw opmerkingen zeker mee intern om onze service en communicatie verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak.

Great customer service

Great customer service, helpful and quick! Also great furniture, love the style.

11 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi, thank you so much for your kind words! 😊

We’re delighted to hear that you had a great experience with our customer service and that you love the style of our furniture.

Really Happy

The team of Furnified with really reactive, efficient and nice! My request was treated really quickly and the item delivered at my home 2 working days after sending my first email! Much appreciated!

12 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi François, thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that you had such a positive experience with our team and service. Providing quick and efficient support is very important to us, so it’s great to know your request and delivery went smoothly.

Enjoy your item! 😊

Te late levering

De levering zou normaal 6 weken duren. We hebben 4 maanden gewacht.

17 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Hilde, bedankt voor je review.

We begrijpen volledig dat een wachttijd van 4 maanden erg teleurstellend is wanneer oorspronkelijk een leveringstermijn van 6 weken werd voorzien. Onze oprechte excuses hiervoor.

Helaas hebben wij in deze periode vertragingen ondervonden buiten onze wil om, maar we beseffen dat dit het wachten voor jullie niet minder vervelend maakt.

We waarderen jullie geduld enorm en nemen jullie feedback zeker mee om onze communicatie en planning verder te verbeteren.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik had aangegeven in de winkel dat er…

Ik had aangegeven in de winkel dat er overleg diende plaats te vinden m.b.t. het tijdstip van de levering omdat we niet op dat adres wonen. De verkoopster heeft niet gezegd dat dat niet kon. Bij de vermelding van DHL dat het pakket eraan kwam kon ik ook niets meer aanpassen.
Met het pakket was alles goed.

23 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Anne-Marie, bedankt voor je review en je feedback.

Jammer om te horen dat er onduidelijkheid was rond het levermoment. We begrijpen dat dit lastig is wanneer je niet op het leveradres woont. We nemen je opmerking hierover zeker mee intern, zodat we onze communicatie hieromtrent verder kunnen verbeteren.

Fijn om wel te horen dat alles met het pakket zelf in orde was.

Snelheid van afhandeling

20 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Cees, bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de afhandeling!

Volgens afspraak

Alles volgens afspraak en meerdere bestellingen kunnen combineren in1 transport
Meubels voldoen helemaal aan de verwachting!

4 de maio de 2026

Resposta da Furnified

Hi Dirk, bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat we de bestellingen konden combineren in één levering dat maakt het net wat makkelijker 😊

Geweldig dat de meubels helemaal aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier met je aankopen!

Classificada 4 em 5 estrelas

Goede service en fijn contact

Goede service en fijn contact met Furnified! Per mail altijd goed en snel te woord gestaan bij vragen en erg blij me de wandkast die inmiddels in de woonkamer staat.

In oktober 2025 de wandkast besteld, levertijd 12 - 16 weken. De levertijd is wel meerdere malen uitgesteld wegens een productiefout, we hebben uiteindelijk ruim 6 maanden moeten wachten. Dit was natuurlijk wel een tegenvaller.

Tussentijds zijn er wel goede oplossingen geboden. Zo kregen we de optie voor een volledige terugbetaling, en zodra er een concrete leverdatum was, namen ze direct contact op. Op dat moment mochten we beslissen of we de kast alsnog wilde ontvangeen of toch definitief annuleren. Uiteindelijk weer betaald middels een betaallink en daarna snel de kast ontvangen. Complimenten voor deze aanpak!

Voor de service en contact 5 sterren, maar vanwege de lange levertijd toch een sterretje eraf ;)

29 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Joakim, bedankt voor je uitgebreide review!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het contact en de service, dat waarderen we enorm 😊
Ook super dat de wandkast inmiddels een mooie plek heeft gekregen in jullie woonkamer!

We begrijpen uiteraard dat de langere levertijd een tegenvaller was en danken je voor je geduld hierin. Gelukkig zijn we blij dat we samen tot een oplossing zijn gekomen en dat alles uiteindelijk goed is afgerond.

Dank je wel voor het vertrouwen en nog heel veel plezier met jullie wandkast!

zeer tevreden

zeer tevreden , zelfs na verkeerde levering werd dit snel opgelost

28 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Stefaan, bedankt voor je fijne review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat we de verkeerde levering snel voor je konden oplossen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Het product is prima

Het product is prima, zoals we gezien hebben in de winkel. Het vreemde is dat het 2 weken duurt voor dat je het überhaupt af mag halen.... Als je iets koopt in een winkel wil je het zo snel mogelijk hebben.

17 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi René, bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat het product volledig naar verwachting is en aansluit bij wat je in de winkel gezien hebt.

We begrijpen zeker je opmerking over de wachttijd. Ook bij afhalingen hebben we wat verwerkingstijd nodig om alles correct klaar te zetten vanuit ons magazijn. We proberen dit uiteraard zo kort mogelijk te houden, maar nemen je feedback zeker mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Bedankt voor je begrip en veel plezier met je aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wilde een bestelling aanpassen en…

Ik wilde een bestelling aanpassen en iets retourneren na officiële datum en ik werd hier heel goed mee geholpen. De medewerkers waren heel meedenkend en flexibel.

14 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Nienke, bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat onze medewerkers met je hebben meegedacht. We proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn en samen naar een oplossing te zoeken, dus het doet ons plezier dat je dit zo ervaren hebt.

very happy with the chairs

very happy with the chairs

29 de abril de 2026

Resposta da Furnified

Hi Lucia, thank you for your review!

Great to hear that you're happy with the chairs 😊

We hope you enjoy them for a long time!

Team - Furnified

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.