Furnified Opiniões 673

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bought a sofa at the stock sale, was a real bargain, sofa was a bit dirty but nothing too bad and really comfortable. Would recommend Furnified for great staff and beautifully designed furniture at a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

While turnaround times can be slow, service desk deserves 5 stars. 2/4 marble slabs were broken in transport, we only found out once we unpacked a few weeks after arrival. According to policies we had... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

We zijn tevreden over de kast: ze staat mooi in onze woonkamer en is zoals verwacht. Het leverproces verliep niet evident (1 van de kasten had wat schade en er ontbrak een vijs en een plank en ook me... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wir haben eine deutlich ramponierte Lieferung erhalten und das bestellte Sideboard war an der Sichtkante massiv gebrochen. Leider so sehr, dass es sich nicht reparieren lässt! Furnified hat sich be... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de acessórios para casas de banho
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Acessórios para móveis

Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen, Knokke, Gent en Naarden (Amsterdam). Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer willen wij jou verrassen met onze ontwerpen. Onze designers volgen de trends op de voet en creëren vervolgens samen met de collega’s in onze ateliers een unieke collectie.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

673 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Salontafel Cian

Wij hadden een salontafel besteld die te klein bleek te zijn voor in onze woonkamer. We hebben deze omgeruild voor een groter exemplaar. Het is een prachtige salontafel die zeer netjes verpakt was, de levertijd van 14 dagen werd ook gerespecteerd. Vriendelijke en vlot bereikbare klantenservice. Helemaal top!

24 de março de 2026

Resposta da Furnified

Hi Justine, bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat de omruiling vlot verlopen is en dat je tevreden bent met je nieuwe salontafel 😊
Fijn ook dat de levering en service aan je verwachtingen voldeden!

Veel plezier met je aankoop!

Zeer goede services

Zeer goede services. Direct geregeld na dat ik een mail heb gestuurd. Snel in reactie en zeer blij met de bank 😊

20 de março de 2026

Resposta da Furnified

Hi Anna, bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat alles snel en vlot werd opgelost en dat je tevreden bent over onze service!
En vooral: geniet van je nieuwe bank!

Classificada 1 em 5 estrelas

Mooie producten, maar teleurstellende service

Helaas een zeer teleurstellende ervaring. Hoewel de producten van mooie kwaliteit zijn, laat de service na verkoop zwaar te wensen over. Door het ontbreken van afgesproken onderdelen moest de levering volledig opnieuw gebeuren, wat pas na drie weken aandringen via mail en telefoon werd geregeld. Voor een zaak met dit type materiaal had ik een veel professionelere opvolging verwacht. Ik bestel hier niet meer.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Furnified

Hi Caroline, bedankt voor je eerlijke feedback.

Het spijt ons oprecht om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, zeker na je aankoop. We begrijpen dat dit bijzonder frustrerend moet zijn, vooral wanneer onderdelen ontbraken en de opvolging niet verliep zoals verwacht.

Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. We nemen je opmerkingen rond communicatie en opvolging dan ook zeer serieus en bekijken intern waar dit misgelopen is, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt om dit met ons te delen.

Samenstelling cadeau

Ik ben onlangs langs geweest bij Furnified om een cadeautje samen te stellen, en ik ben echt super goed geholpen. De verkoopster Armanda gaf heel mooi en persoonlijk advies, waardoor het kiezen meteen veel makkelijker werd. Ze dacht mee, stelde leuke combinaties voor en zorgde ervoor dat alles mooi bij elkaar paste. Uiteindelijk heeft ze een heel leuk en verzorgd pakketje samengesteld.

Heel fijne ervaring!

15 de março de 2026

Resposta da Furnified

Hi, bedankt voor deze leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad bij het samenstellen van je cadeautje! Fijn om te vernemen dat Armanda je zo persoonlijk heeft kunnen helpen en met je heeft meegedacht!

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Goede uitleg over de mogelijkheden en het bestelproces.

Resposta da Furnified

Hi Lieke, bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je vriendelijk werd geholpen en duidelijke uitleg kreeg over de mogelijkheden en het bestelproces 😊

Hele mooie showroom

Hele mooie showroom. Extra dankjewel aan Amande voor de vriendelijke ontvangst.

Resposta da Furnified

Hi Pieter-Jan, bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je onze showroom zo mooi vindt! We geven je complimenten zeker door aan Amanda!

Supervriendelijke ontvangst van…

Supervriendelijke ontvangst van studente Margot. Dankjewel voor de uitleg en hulp bij het kiezen van onze tafels en stoelen!

Resposta da Furnified

Hi Leni, bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo’n warme ontvangst kreeg van Margot! Leuk dat ze je goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van jullie tafels en stoelen, we geven je compliment zeker aan haar door!

Zeer behulpzaam personeel

Zeer behulpzaam personeel. Namen
Uitgebreid de tijd en zochten mee naar een mogelijke oplossing

Resposta da Furnified

Hi Idwin, bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je onze service als behulpzaam hebt ervaren en dat er echt de tijd werd genomen om samen naar een oplossing te zoeken 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijne hulp door Margaux bij keuze…

Heel fijne hulp door Margaux bij keuze voor onze eetkamerstoelen!

Resposta da Furnified

Hi, bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat Margaux je zo goed heeft kunnen helpen bij het kiezen van jullie eetkamerstoelen! We geven je compliment met plezier aan haar door!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Kregen veel informatie van Armanda en Margot. Zeer mooi aanbod in de winkel.

Resposta da Furnified

Hi Lotte, bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen werd door Armanda en Margot!

Mooie producten

Mooie producten! Goede levering, maar wel wat moeten wachten

24 de fevereiro de 2026

Hi Michelle,
bedankt voor je fijne review!

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de levering!😊
Onze excuses dat je iets langer hebt moeten wachten, we blijven eraan werken om onze levertijden zo kort mogelijk te houden.

Hopelijk geniet je volop van je aankoop!

Classificada 4 em 5 estrelas

Margaux hielp bij de zoektocht…

Margaux hielp ons goed bij de zoektocht naar de juiste tafel voor ons. Ze heeft ons de soorten uitgelegd en de verschillende personalisaties. Zeer aangename ervaring!

16 de março de 2026

Resposta da Furnified

Hi Margot, bedankt voor je mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat Margaux jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het vinden van de juiste tafel en dat jullie de uitleg en service als aangenaam hebben ervaren 😊

We geven jullie compliment zeker aan haar door!

Alles gaat mis

Alles gaat mis. Geen reactie op mails. Telefoneren niet mogelijk. Informatie over beschikbaarheid klopt niet met verificatie bij jullie magazijn ter plaatse. Pfff. De lijst is lang. Dit wordt de laatste keer dat ik bij jullie bestel. Worst service ever. En nog steeds heb ik mijn goederen niet!

27 de fevereiro de 2026

Hi Bart,
bedankt voor je feedback.

Het spijt ons oprecht om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie volledig en dit is absoluut niet de service die we willen bieden.

We nemen je opmerkingen rond communicatie, bereikbaarheid en stockinformatie zeer serieus en bekijken intern waar dit misgelopen is, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Onze excuses voor het ongemak.

Wegblijven!

Ik schrijf meestal geen reviews, maar ik maak voor dit bedrijf een uitzondering.

Samengevat:
-4 maand vertraging zonder excuses of oplossingen. Het is gewoon zo.
- heb stoelen, tafel en tv meubel gekocht. Buiten de tafel is alles van slechte kwaliteit voor de prijs die je betaald met vreemde bevestigingsmethodes en geen duurzame materialen
- service trekt echt op niks en dat is een understatement

Blijf ver weg van dit bedrijf!

4 de março de 2026

Hi Simon,
bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Het spijt ons oprecht om te horen dat je bestelling en de service niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Een vertraging van deze duur is uiteraard niet de bedoeling, en we begrijpen dat dit bijzonder frustrerend is, zeker in combinatie met je opmerkingen over de kwaliteit.

We nemen je feedback rond zowel onze producten als onze service zeer serieus en gebruiken dit om intern verbeteringen door te voeren.

Onze excuses voor deze ervaring.

Anouck is the best!

Duidelijke en snelle communicatie door Anouck. Ze heeft ook moeite gedaan om de leverdatum voor ons te vervroegen, dat hebben we enorm gewaardeerd!

6 de março de 2026

Hi Liesbet, bedankt voor je mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat je de communicatie als duidelijk en snel hebt ervaren. Ik ben ook blij dat we de leverdatum voor jullie konden vervroegen en dat dit voor jullie geholpen heeft.

Bedankt voor het vertrouwen en we wensen jullie alvast veel plezier met jullie aankoop!

Team-Furnified

Uitstekende ervaring met Furnified

Ik was aanvankelijk wat terughoudend na het lezen van enkele reviews. Toch zijn we naar de twee winkels in Antwerpen gegaan om de tafels te bekijken, en daar werden we goed geholpen.

Daarna hebben we beslist om een tafel te bestellen, die gelukkig op voorraad was. De levering werd eerst zelfs te vroeg ingepland, maar toen we vroegen om dit uit te stellen, was dat helemaal geen probleem.

De levering zelf verliep vlot, ook de communicatie over het tijdstip van levering was duidelijk. De tafel zelf is bovendien helemaal naar wens.

Bedankt! 😊

6 de março de 2026

Hi Stan, bedankt voor je fijne review! 😊

Wat leuk om te lezen dat jullie, ondanks de twijfels na het lezen van enkele reviews, toch onze winkels in Antwerpen zijn komen bezoeken en dat jullie daar goed geholpen zijn. Fijn ook dat de levering vlot verlopen is en dat het verplaatsen van het levermoment geen probleem was.

Nog beter om te horen dat de tafel helemaal naar wens is! We wensen jullie er alvast heel veel plezier mee.

Bedankt voor het vertrouwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een prachtige nieuwe winkel in Gent

Een prachtige nieuwe furnified winkel in Gent. Hele leuke locatie. Prachtige meubels. Ik heb veel leerrijk advies gekregen over de badkamermeubel van verkoopster Mona.

7 de março de 2026

Hi Isabel,
bedankt voor het delen van je ervaring en de complimenten! We geven dit zeker door aan Mona!

Classificada 5 em 5 estrelas

Margot gave us a very great service!

8 de março de 2026

Hi Joanna,
Thanks for your lovely review! 😊

So glad to hear you received such great service from Margot. We'll definitely pass on your compliments to her!

Team Furnified

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.