Bought a sofa at the stock sale, was a real bargain, sofa was a bit dirty but nothing too bad and really comfortable. Would recommend Furnified for great staff and beautifully designed furniture at a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
While turnaround times can be slow, service desk deserves 5 stars. 2/4 marble slabs were broken in transport, we only found out once we unpacked a few weeks after arrival. According to policies we had... Ver mais
We zijn tevreden over de kast: ze staat mooi in onze woonkamer en is zoals verwacht. Het leverproces verliep niet evident (1 van de kasten had wat schade en er ontbrak een vijs en een plank en ook me... Ver mais
Wir haben eine deutlich ramponierte Lieferung erhalten und das bestellte Sideboard war an der Sichtkante massiv gebrochen. Leider so sehr, dass es sich nicht reparieren lässt! Furnified hat sich be... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de móveis
- Loja de acessórios para casas de banho
- Decoração e Design de Interiores
- Acessórios para móveis
Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Furnified is een Belgische online meubelwinkel, met showrooms in Antwerpen, Knokke, Gent en Naarden (Amsterdam). Wij streven ernaar dat jij kan pronken met unieke meubels, wat Furnified mogelijk maakt door een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer willen wij jou verrassen met onze ontwerpen. Onze designers volgen de trends op de voet en creëren vervolgens samen met de collega’s in onze ateliers een unieke collectie.
Informações de contacto
Solvynsstraat 39A, 2018, Antwerpen, Bélgica
- 03 275 03 29
- info@furnified.com
- www.furnified.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Heel tevreden van onze eetkamerstoelen

Super tevreden
Super tevreden, ik bestelde een tafel. Na mijn bestelling werd ik per mail op de hoogte gebracht ivm de levering. Ik kreeg de mogelijkheid om zelf enkele data door te geven. De tafel werd geleverd op het afgesproken moment. De tafel zelf is helemaal naar verwachting.

Resposta da Furnified
Erg goed verder geholpen door de…
Erg goed verder geholpen door de klantenservice. Zo blij met mijn product🤩

Resposta da Furnified
Zeer tevreden over mijn Furnified bestelling
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Furnified. Alles netjes verpakt en exact zoals besteld online. Alles werd ook tijdig geleverd zoals gecommuniceerd.
Aanrader!

Resposta da Furnified
Super tevreden met mijn nieuwe stoelen…
Super tevreden met mijn nieuwe stoelen :)

Mooi badmeubel
Ik had wat vragen over mijn bestelling. Het mail contact verliep heel soepel en ik kreeg snel reactie. Ik ben heel tevreden met het badmeubel wat ik besteld heb!

Resposta da Furnified
communication with after sales services…
communication with after sales services was very smooth. We got a fast and satisfying solution to a damaged chair.

Kommunikation unmöglich!
Am 16.11.2025 einen Tisch online bestellt - bis heute keine Lieferung.
Tisch sollte laut Furnified in 2 bis 4 Wochen nach Kauf geliefert sein! Weder auf Mail noch auf Anruf ein Kontakt möglich!
Wenn ich ein Tipp geben kann: woanders kaufen!!!

Furnified
Vandaag de flagshiptore in Naarden bezocht. Met nog de deurklink in de hand werden we al "overvallen" door het meisje wat er werkte. Driftig kauwend en bijtend in appel wilde ze ons al helpen. Op onze vraag of ze tv meubel Oskar had begon ze eerst rond te kijken en te scannen of ze het betreffende meubel zag. Op onze aanwijzing dat er een meubel stond dat er veel op leek, maar Oskar duidelijk niet was, ging ze verder met haar appel en whatsapp gesprek. Ze had geen flauw idee wat voor tv meubel er stond. Omdat wij de binnematen wilden weten ivm apparatuur die erin zou komen te staan deden we de schuifdeur open. Het piepschuim en stof lag door de hele kast. Op de vraag wat het teakhout was qua kleur ( de 3 kleurstalen stonden erboven op, maar deze totaal ongeïnteresseerde "verkoopster" moest dit serieus zelfs nog opzoeken.....). Ze stond zelfs niet eens op om ons te adviseren of fatsoenlijk te woord te staan. Al zittend, appel bijtend, kauwend en append werden we door haar, al zittend vanaf haar stoel te woord gestaan. Serieus....voor een zaak die probeert meubelen te verkopen in een Flagship store verwacht ik echt iets anders dan deze tuthola die totaal geen idee heeft van verkopen en hospitality. Deze zaak zou het visitekaartje moeten zijn voor hun in Nederland. Ook de stoelen bij de eettafels stonden alle kanten op.... erg rommelige indruk. Voor ons geen furnified. Ik zou echt geen enkel advies geloven van dit verveelde, met zichzelf bezig zijnd winkelmeisje. Echt ongelofelijk!!! Wat een afknapper.

Obi Betonlook eettafel
In 2024 hebben wij de Obi Betonlook ronde eettafel aangekocht. De tafel werd geleverd met een beschadigd tafelblad, waarna het nog enkele weken heeft geduurd voordat er een vervangend blad werd opgestuurd. Ook met het nieuwe tafelblad hebben we problemen. De verflaag bovenaan komt los, wat uiteraard niet mag gebeuren bij een eettafel. Er komt niet echt een oplossing van de klantendienst want dit is volgens hen nog niet eerder voorgevallen. Ook het antwoord van de klantendienst laat telkens lang op zich wachten.
Maar ze kunnen het dus niet oplossen en het is niet mogelijk is om iemand ter plaatse te sturen. Dat is bijzonder teleurstellend. Zeer mooie tafel maar de kwaliteit en de klantenservice laat ernstig te wensen over. Mooie meubelen, maar ik durf hier helaas niet meer te bestellen.
Reef low dining tafel
Wij hebben een low dining tafel aangekocht in april. Wij zijn hiervoor speciaal nog eens naar Antwerpen gegaan om de tafel daar nog eens in de showroom te bezichtigen na ons bezoek in Knokke. De levertermijn was in eerste instantie beloofd eind juli/begin augustus. Ik heb zelf contact moeten opnemen omdat ik niets meer van hen hoorde, waarna ze beloofden dat het ergens in september ging geleverd worden. Eind september nog steeds niets van Furnified gehoord, dus opnieuw ZELF contact met hen opgenomen. Direct krijg ik een e-mail terug dat de tafel binnen was en geleverd kon worden. Wij zijn de tafel zelf gaan ophalen in Antwerpen. Eens thuis bleek dat wij geen low dining tafelpoot hadden gehad, maar de hoge afmeting. Ook was de tafelpoot enorm in vlekken. Vreselijke klantenservice want die bleven mij beweren dat dit het kleureffect was die ik had gekozen. Een maand later leverden ze dan de nieuwe tafelpoot die OPNIEUW zo beschadigd was. Het bedrijf heeft hier geen enkele ownership over genomen en konden enkel een retour voorstellen. Wat niet haalbaar was want dan hadden we opnieuw maandenlang geen tafel… Wij bestellen hier nooit meer iets. Slechte kwaliteit en service.

Resposta da Furnified
Teleurstellende en onprofessionele service.
Wij hebben op 15 augustus een eettafel en stoelen besteld. Vanaf dat moment hebben we niets anders dan problemen gehad met hun. De door ons gereserveerde tafel hadden ze doorverkocht, en nadien ons een extreem lange levertermijn gegeven. Dit is na een lange weg van onbeantwoorde telefoons en nadien ge mail in orde gekomen door een toegeving van ons beiden.
Intussen hebben we nog een bijpassende salontafel gekocht ook. (Goed rekeninghoudend dat deze op voorraad was in hun magazijn). We zijn dus toch al klanten die voor een groot bedrag hebben gekocht, toch word je niet klantvriendelijk behandeld.
Nu de stoelen nog, ze gaven toen in augustus al een heel lange levertijd van 16 weken. Ondertussen is het week 18 en weten we nog steeds van niets. Op telefoons nemen ze zelden op, het is 1 keertje gelukt en toen nam een studente op die ocharm met niets kon helpen.
Communicatie is haast onmogelijk, ook niet tijdens hun banale 2 dagen en enorm beperkte uren dat je kan bellen, ik spreek iets in. Ook hier komt geen respons op.
Ze hebben hele mooie producten maar de service is zo etreem slecht dat ik sterk afraad hier te kopen. Voor zulke prijzen verwacht je toch echt beter! Jammer

Resposta da Furnified
Heel fijne ervaring en mooi product!
Wij hebben op 30 september een vintage wandkast incl.uitbreiding besteld bij Furnified. Deze is netjes binnen de aangegeven levertijd bezorgd op 27 oktober. Helaas bleek de uitbreiding van de kast na het uitpakken een andere kleur te zijn, dit hebben wij direct gemeld en daar is door Furnified snel en adequaat op gereageerd: we konden ons geld terug krijgen (voor het uitbreidingsdeel) of de batchnummers op de verpakking doorgeven zodat de juiste kon worden toegezonden. Wij hebben voor de laatste optie gekozen en inmiddels hebben wij een nieuwe set planken ontvangen die helemaal hetzelfde zijn als de rest. Superblij mee!
De kast zelf is erg mooi en stevig. Klein minpunt is dat de planken wat kunnen doorhangen als je er iets zwaars op zet. Wij hebben dit opgelost door een kleine (onzichtbare) verankering tegen de muur, werkt prima!
Wij zijn al met al erg tevreden over de aankoop zelf en de oplossing van Furnified na de klacht.

Horror service !
I received a table with several defects, and even after weeks of follow-up there’s still no solution. Some of the chairs delivered later were also unusable due to manufacturing issues. Despite multiple attempts to contact customer service — even at the highest level — nothing has been resolved. At this point, I’ll have to take further steps through my legal advisor.

waardeloos bedrijf
Echt waardeloos bedrijf. Ze hebben de verkeerde kasten geleverd (en geven dat ook toe) maar weigeren het vervolgens op te lossen. Je moet bij dit bedrijf hopen dat ze in een keer goed leveren (wat vaak niet gebeurd als je de reviews leest) want anders ben je de sjaak. Zonde want kast op plaatje was heel mooi. Koop hier niet!

Resposta da Furnified
Ordered a Sarzeau from the furnified…
Ordered a Sarzeau from the furnified website. Had to wait 10 months for it to be delivered. When it finally arrived it was missing a bunch of screws and the assembly instructions were not always matching with the delivered items.
Finally received the missing screws only to find out at a later stage that more screws were missing.
On top of that the quality of the fineer wood wasn't quite what I was expecting for this type of brand and a closet of 1K+
been waiting for about 5 days again to receive an answer from Furnified regarding the additional missing pieces.
I've had the closet for about a month now and unable to assemble it further.
The designs of this brand are beautiful but the quality / missing items / lack of fast communication / price for what you get left me with a bad taste.

Resposta da Furnified
Alles kapot geleverd en slechtste klantenservice ooit
Slechtste klantenservice die ik ooit gehad heb. Na al 1 week langer wachten (17 weken ipv 14-16, wat op zich echt niet erg is) wordt de levering compleet in brokken geleverd.
Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar, en per mail reageren ze niet binnen dezelfde dag.
Vervolgens doen ze er 2 weken over om überhaupt een nieuwe levering te plannen en hebben ze 'pas tijd' over 2 weken, 'want het is erg druk'. En daarbij zitten ze er ook niet bovenop en moet je vooral zelf er achteraan.
De producten zijn prachtig en kwaliteit lijkt vooralsnog heel goed, maar voor zo'n groot bedrijf vind ik het niet kunnen dat ze zo 'makkelijk' en slecht omgaan met klachten.

Levering en prijs-kwaliteit
Levering duurde een stuk langer dan verwacht. Er was vermeld 6 weken. Ik bestelde 1 juni en de levering was pas 11 augustus, dus 10 weken. Zo'n dingen kunnen gebeuren natuurlijk, maar lees toch bij velen dat dit een issue is, dus rekening mee houden wanneer je kiest te bestellen. Na het verlopen van de 6 weken termijn gemaild met de vraag waar mijn meubel bleef en ik kreeg wel snel en heel vriendelijk antwoord. Ook de vraag om te leveren bij de buur omdat de opgegeven leverdatum van de klantendienst niet lukte voor mij, was geen probleem en snel opgelost.
Ik vind de kwaliteit eerlijk gezegd niet evenredig met de prijs. Het is een mooi meubel, en geen schade, maar vind het er toch nog ergens 'goedkoop' uitzien. Ik heb toch het gevoel dat ik hetzelfde veel goedkoper had kunnen tegen gekomen zijn ergens anders.. het design is wel mooi, dus overall best tevreden, juist spijtig van de prijs..

Resposta da Furnified
Ik heb 6 maanden moeten wachten zonder…
Ik heb 6 maanden moeten wachten zonder enig bericht….teleurstellend

Resposta da Furnified
TV kast besteld in augustus 2024…
TV kast besteld in augustus 2024 besteld - januari 2025 levering - dat duurt lang - deurtje was beschadig - foto gemaakt - er zal een nieuw deurtje geleverd worden maar levertijd zal maanden zijn - nu augustus wordt het deurtje geleverd - ik was er vanuit gegaan dat het niet meer zou geleverd worden.
Dus top service - lange levertijden maar de prijzen zijn ook erg concurrerend en met het kastje is niets mis mee! Van mij krijgen ze 5 sterren.

Resposta da Furnified
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.