Garmin Danmark Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Skal desværre give mindst 1 stjerne, det har garmin faktisk ikke fortjent. De bryder bevidst købeloven, og er fuldstændig arrogante, når man gør dem opmærksomme på det. Købte en HRM strop, som s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den svenska kundtjänsten (i Landvetter) var inte särskilt väl bemötande men när min Garmin väl skickats iväg för service blev jag glatt överraskad. Då man inte kunde laga min klocka skickade man en h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har förgäves försökt att annulera en order på ett Garmin sjökort som gjorde i går, men det verkar helt hopplöst! Hittar ingen support att vända mig. Så nu sitter jag med en beställning på sjökort... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mit Forerunne ur, strejkede pludselig. Og uheldigvis var problemet ret komplekst. Og uret ud over de 2 års garanti. Jeg brugte en del tid alle steder online, både Garmins officielle side... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

55 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har förgäves försökt att annulera…

Hittar ingen support att vända mig. Så nu sitter jag med en beställning på sjökort som jag inte vill ha eller behöver! Betalningen kommer att ske via Klarna,och inte heller där går det att häva beställningen!

24 de novembro de 2024

Hej Claes

Vi kan forstå, at du netop har fået hjælp fra vores svenske kolleger og de har sørget for, at du har fået refunderet beløbet for søkortet.

En anden gang, ring gerne til os så vi kan hjælpe hurtigst muligt.
Garmin Sverige Support kan kontaktes på telefon +46 031 363 1001.

Mvh Garmin Support Danmark

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er mig en gåde hvorfor der er så mange dårlige anmeldelser. Jeg har lige haft mit 4 1/2 år gamle Fenix 6X til reparation. Og på trods af at mit ur for længst havde overskredet garantien så fandt vi en løsning. Jeg er super tilfreds, tak Garmin.

6 de novembro de 2024

Hej Carsten

Selv tak, og tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på.

Vi er enige med dig og undrer os også over, hvorfor vi scorer så lavt. Men det skyldes ofte, at når du ikke helt får indfriet dine forventninger i forhold til hvad vi kan tilbyde, så er det nemt at give os en dårlig anmeldelse.

I 2024 er 82% af vores supportoplevelser blevet vurderet som 'Meget tilfreds' i kundeundersøgelser, hvilket vi er meget stolte af og fortsætter med at fokusere på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har for nylig købt et nyt Garmin…

Jeg har for nylig købt et nyt Garmin Instint 2 solar smart ud, jeg har i mange år brugt garmin ure og der har været en god kundeservice. Bland andet har Garmin i mange år og stadigvæk fået produceret deres urremme i Kina, som er lavet af gammelt plastik affald som giver kunder brændemærker/eksem osv. men tidligere har Garmin så erkendt disse problemer og uden beregning sendt nye remme som er allergi venlige og uden diverse giftige affalds indhold.
Det er så ikke længere tilfældet, i dag har jeg lige talt med deres kundeservice ...Jura studerende, som ønskede 3000 billed dokumentationer osv...bare fordi jeg spurgte efter om det kan lade sig gøre at købe en original Titanium Rem eller noget andet...som ikke giver eksem. Han hørte slet ikke hvad jeg spurgte om eller tilbød ingen hjælp...Jeg måtte konstatere at, jeg kan smide produktet i skralde spanden og finde et andet mærke. Det irritere mig ret meget da jeg ellers er glad for selve enheden...men ja Garmin er langtfra det som det var engang...

Jamen jeg får da svar på alt andet end det jeg ringede om og mulighed for at bruge 3 år mere på om i kan besvare et simpelt spørgsmål, orker jeg ikke.
Spurgte ganske simpelt om man kan købe et originalt urrem i Titanium hos jer.... 😱🤷‍♂️ Er det noget der kræver flere henvendelser for jer at svare på... Eller hva???
Jeg er ikke interesseret i flere industri affalds urremme fra jer Gratis... Jøsses

7 de novembro de 2024

Hej Palle,

Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med den kontakt som du har haft med Garmin Support, selvom vi har forsøgt at hjælpe dig på bedste vis.
Vi tager alle kontakter om hudirritation meget alvorligt. Vi ønsker derfor svar på en nogle spørgsmål og billeder (dog ikke 3000), som vi bruger til vores interne kvalitetssikring samt til at finde den bedste løsning for den pågældende hudirritation, som man oplever.

At vores remme skulle være produceret af gammelt plastik affald og fyldt med giftige affaldsstoffer er nok mere din egen antagelse end virkeligheden.

Hvis du ønsker, at vi skal undersøge sagen nærmere og finde en holdbar løsning til dig, så er du altid velkommen til at kontakte os på NordicAftersales@garmin.com.

Garmi Support

Classificada 5 em 5 estrelas

Ringer ind med et problem på min…

Ringer ind med et problem på min "gamle" (2021) Garmin Taxc Neo Smart træningscykel. Kundeservice medarbejderne finder hurtig frem til problemstillingen, skitsere 3 forskellige lørsningsforslag, og anbefaler at starte med den mindst omkostningstunge.
Super service og kundefokus - tak

1 de novembro de 2024

Hej Allan

Selv tak, og tak for at du har givet os 5 stjerner - det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er rigtig glad for mit nye Forerunner…

Er rigtig glad for mit nye Forerunner 955.
Mange fede detaljer, målinger osv. Men især de foreslåede løbeture er geniale. De er virkelig tilpasset mine løbeevner og giver mig gode udfordringer.

25 de outubro de 2024

Hej Ruth

Tusind tak for din feedback, og tak for at du har afsat tid til at give os 5 stjerner.

Vi håber du får mange gode løbeture i fremtiden og er helt enig i, at Forerunner er det bedste ur indenfor løb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Garmin reklamation håndteret perfekt.

Jeg havde et Garmin ur som jeg desværre fik problemer med udenfor garantiperioden. Jeg skrev til Garmin og de meddelte tilbage at de på netop denne fejl kunne give udvidet garanti, da de vidste det var en svaghed ved uret. Uret var 5 år gammelt og altså langt ud over garantiperioden og jeg fik et sprit nyt ur leveret af Garmin kvit og frit (endda en nyere udgave, da de gamle var udgået). Det kan man kalde god kundeservice og at stå bag sine produkter!

1 de outubro de 2024

Hej Jesper,

Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os!

Vi håber du bliver glad for dit nye ur og husk at du altid kan kontakte os, hvis du oplever udfordringer med dit Garmin produkt.

Ur mistede hurtigt strøm

Strømmen på mit Legacy ur var nede på kun at holde 2 dage så Garmin Support bad mig sende uret ind til reparation.
2 timer efter de modtog uret fik jeg besked om, at det blev ombyttet og at pakken allerede var afsendt. Super god og hurtig service!

4 de outubro de 2024

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - dem er vi meget glade for!
Vi håber, at du bliver ligeså glad for dit nye ur.

Garmin Support.

Classificada 1 em 5 estrelas

Garmin har låst min skærm for at få mig…

Garmin har låst min skærm for at få mig til at købe en bestemt urskive. Har aldrig bestilt og ønsker ikke skiven, men kan ikke længere bruge uret. ALDRG MERE GARMIN PRODUKTER.

4 de outubro de 2024

Hej Brian,

Vi er rigtig kede af den oplevelse, som du har haft med dit Garmin produkt.
Garmin har dog på ingen måde mulighed for at låse kunders enheder.
Det lyder dog til, at der er downloadet noget indhold fra Connect IQ, som blot skal slettes.
Hvis du ønsker hjælp til dette, så kan du kontakte os på 7071 6401 (man-tors fra 10-17, fre 10-16) eller sende en mail via garmin.dk/supportcenter, så skal vi nok hjælpe dig.

Utroværdigt og useriøst.

Bestiller et ur med 1-3 dages levering, hører intet fra garmin, før jeg selv tager kontakt til dem på 4 dagen.
Hvor det viser sig at det er pga. en rem de ikke har hjemme i en bestemt farve der er problemet, som måske kommer hjem på mandag. Medarbejderen lover at undersøge muligheden for at skifte til en anden rem for at få uret sendt hurtigst muligt.
Hører intet fra pågældende medarbejder dagen efter, hvilket resultere i at jeg igen må ringe til garmin, for selv at følge op på sagen.
Min første henvendelse er ikke blevet noteret, det viser sig at det åbenbart er et generelt problem, hvilket i sig selv ville være ok, hvis de havde kontaktet mig/andre kunder og forklaret problemet, og tilbudt at sende en lagerført rem med i stedet.
Men i stedet vælger garmin at tie det ihjel.
Så i stedet for en levering på 1-3 dage, står jeg med en levering der er på 8-10 dage, har fået trukket pengene før afsendelse. Og en følelse af at garmin ikke tager deres kunder seriøst eller holder hvad de lover. Hvilket er en rigtig dårlig oplevelse som kunde og egenligt giver mest lyst til at afbestille og ikke handle gennem garmin igen.

27 de setembro de 2024

Hej Stefan

Vi er kede af at læse om din oplevelse og forstår udemærket din frustration.

Normalt vil vi kontakte kunden proaktivt hvis der er forsinkelser i leveringen og kan forstå at det ikke er sket denne gang, og det er naturligvis ikke optimalt at du selv skal kontakte os.

Vi vil gerne i kontakt med dig og du må derfor gerne skrive til NordicAftersales@garmin.com med dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig efterfølgende.

Igen beklager vi.

Classificada 1 em 5 estrelas

Garmin ombytter ikke til fabriksnyt under reklamationsretten

Jeg har købt et Garmin ur via Elgiganten. Inden der var gået 30 dage var det gået i stykker. I følge Elgiganten bliver mit ur ombyttet. I følge Købeloven skal der ske ombytning til et fabriksnyt ur. I følge den dokumentation Elgiganten har fremlagt, er det et Replacement ur, og dokumentation fra Garmin giver anledning til at tro, at uret er refurbished. Elgiganten har for medlemmer 50 dages returret. Elgiganten vil ikke selv tage det ombyttede ur fra Garmin retur.

27 de setembro de 2024

Hej Iben

Det ur som du har fået ombyttet er også et fabriksnyt ur, men vi kalder det Recertified hvilket betyder, at enheden ikke som normalt er gået direkte fra produktion til forhandler.

Garmin bruger denne betegnelse til at angive, at enheden har gennemgået en anden produktionslivscyklus end et standardprodukt, hvorfor de vil have et andet produktnummer, produktbeskrivelse og emballage.

Så uret er ikke et brugt ur og du har også 2 års ny garanti.

Vi håber du bliver glad for det, og beklager at der kun gik en måned før du fik udfordringer med dit første ur.
Har du spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os på 7071 6401 - vi har åbent man-tors fra 10-17 og fredag fra 10-16.

Kom nu ind i kampen

Jeg købte fredag d. 20.9 kl. 08:05 et Garmin Fenix7x pro, og pakken er stadig ikke afsendt d. 26.9 (4 arbejdsdage uden nogen update). Det går uhyrligt langsomt, og kundesupport ved hverken fra næse til r-øv.

20 de setembro de 2024

Hej,

Hvis du skriver til os på NordicAftersales@garmin.com, så kan vi undersøge sagen nærmere.
Grundet vores 35 års fødselsdagskampagne, så oplever lageret ekstra travlhed og der kan derfor være forsinkelser, men de arbejder så hurtigt de kan for at sende alle ordrer afsted hurtigst muligt.

Elendige ure

Elendige ure, venlig men ubrugelig servis.
Havde problemer med mit ur (Garmin vivofit 4) fra ca. 2 måneder efter køb. Fik det omsider til service ca. 6 måneder efter køb. Fejlede igen tæt på årsdagen for købet. Support vil nu ikke tage det til service ej heller erstatte det. Tænker ikke jeg køber Garmin ure igen.

1 de setembro de 2024

Hej Laila,

Vi beklager den oplevelse, som du har haft med vores support.

Vi vil sætte pris på hvis du vil kontakte os via NordicAftersales@garmin, så vi kan genbesøge din sag, da det lyder til at der er sket en fejl ift håndteringen af dit ur.

Alt Dårligt….

Bare ringe. Får et ur der “virker igen” virker så ikke, de vil sende nyt men har ikke mit og vil give mig et andet som jeg ikke ønsker og spørg om et andet jeg hellere ønsker nu de ikke kan give mig mit igen og får bare et “take it og lave it” tilbage. Bare lad vær med at købe fra garmin

4 de setembro de 2024

Hej Daisy,

Vi beklager, at du har haft en kedelig oplevelse med vores Support.
Udfra din anmeldelse har vi svært ved at gennemskue, hvad din sag handler om. Vi vil derfor blive meget glade hvis du vil kontakte os på NordicAftersales@garmin.com så vi kan kigge på din sag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Som mange andre firmaer gemmer Garmin sine kontaktoplysninger væk. Erstattes af ubrugelig chat.

Umulig at komme i kontakt med. Accepterer ikke Honda automobil (som Garmin har lavet samarbejdsaftale med og understøtter download af opdaterede kort) som Garmin device. Henviser til email kontakt - men uden email adresse.
Der er flere fejl i Europakortene, og jeg ville blot informere Garmin herom. Selve Honda/Garmin app fungerer fint, når den ikke forsøger at få ledt bil ruten over ikke eksisterende veje i Frankrig eller cykelbroer i Antwerpen.

29 de agosto de 2024

Hej Jesper,

Vi er kede af den oplevelse, som du har haft med vores supportafdeling.

Vi ville blive rigtig glade, hvis du kunne kontakte os på NordicAftersales@garmin.com. så vi kan undersøge de udfordringer, som du oplever og finde en løsning til dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min Garmin Zumo kunne ikke finde adr. i udlandet.

Min Garmin Zumo til mc kunne efter opdatering kun finde vej i DK. Så ringede jeg til support og fik straks en par gode vejledninger/råd som jeg fulgte. Nu virker den igen over hele Europa. Dejligt.

15 de agosto de 2024

Hej Birger

Skønt at høre at vi kunne hjælpe dig.

Fantastisk support oplevelse

Skærmen på mit gamle forerunner 945 var begyndt at løse sig efter knap 4 år. Derfor kontaktede jeg garmin support for at efterspørge pris på reparation.
Jeg fik svar samme dag, med en max pris knap 1200 kr for reparationen. Derfor godkendte jeg dette.
Fik en returseddel, sendte enheden retur mandag d. 22/7, garmin modtag min forsendelse om tirsdagen, onsdag var min RMA allerede behandlet og torsdag kunne jeg afhente uret.
Ydermere var uret ikke repareret med udskiftet til en nyre udgave en forerunner 955.
Dette er en fantastisk service.

Garmin support i får 10 ⭐️ af mig!!

22 de julho de 2024

Hej Steffan

Vi siger mange tak for de 10 stjerner og sætter pris på din anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en hurtig service da vi ved, at de ikke kan undvære deres Garmin.

God sommer!

Fantastisk garantioplevelse

Har haft et cykel ulykke, efterfølgende virkede min Garmin Edge ikke. Kontaktede Garmin support, enheden blev indsendt ifølge aftale. Enheden blev udskiftet på garantien og der var på intet tidspunkt at Garmin Danmark nævnte at Garmin produkter ikke kunne dækkes under ulykken/skader. Super god oplevelse under hele garanti sagen

25 de julho de 2024

Hej Flemming

Tak for at du har brugt tid på at anmelde os, og give os 5 stjerner som vi er meget glade for.

Vi har formentlig vurderet, at din Edge enhed burde kunne holde til den skade som den var udsat for og på den baggrund, har vi håndteret din sag som en garantisag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Frustrationer med Garmin: En Advarsel om Skjulte Gebyrer og Uforudsete Omkostninger

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Garmin Navigation Service, især med min Inreach mini-enhed. Jeg stod over for uventede udfordringer og finansielle byrder på grund af abonnementsmodellen og de gebyrer, der er forbundet med tjenesten.
Jeg finder det frustrerende at skulle købe et abonnement sammen med et opsætningsgebyr, hvilket virkelig kan øge omkostningerne ved at bruge enheden. Derudover synes jeg, at straffen for at annullere abonnementet før tid var urimelig, især med tanke på min situation med foden. Det er afgørende for virksomheder at være opmærksomme på kundernes omstændigheder og have mere fleksible politikker, især i tilfælde af uforudsete begivenheder.
Min advarsel til andre om at være opmærksomme og informerede, når de vælger en navigation eller messaging-tjeneste, er meget vigtig. At forstå betingelserne og gebyrerne på forhånd kan virkelig spare tid, bekymringer og ubehagelige overraskelser senere hen.
Jeg håber virkelig, at firmaer som Garmin kan tage disse feedbacks til hjertet og forbedre deres kundeservice og politikker for at være mere kundeorienterede og hensynstagende over for individuelle situationer. Det er afgørende at lytte til kundernes oplevelser for at opbygge et mere tillidsfuldt forhold og undgå lignende dyre oplevelser for andre i fremtiden.

PS. After reading my review, Garmin DK refunded my money. Thanks Garmin DK. It just goes to show that using Trust Pilot makes a difference.

22 de julho de 2024

Hej Kevin,

Vi er kede af at høre, at du har haft denne skuffende oplevelse.

Vores kunder kan altid finde detaljerne om de forskellige satellitabonnementer her, inklusive servicevilkårene for dem: https://www.garmin.com/da-DK/p/837461

Ikke desto mindre vil vi rigtig gerne have en dialog med dig om din oplevelse og om din generelle feedback. Derfor beder vi dig venligst kontakte os via mail på NordicAftersales@garmin.com.

Fantastisk service

Stor tak til Casper og Jens i Marineafdelingen for fantastisk service ifm. opdatering af GPSmap

16 de julho de 2024

Hej Klaus

Tusind tak for de 5 stjerner som vi sætter stor pris på. Vi hilser de to fra dig.

God sommer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er dyrt at bruge garmin smartwatch

Det er dyrt at bruge garmin smartwatch, regn med det koster dig i omegnen af 1200-1500kr at gå med deres ur om året det er dyrt i indkøb og holder ikke meget udover garantiperioden, så får man bare at vide ja vi kan desværre ikke reparere dit ur men du kan få et RIGTIGT godt tilbud på et nyt, jamen så er det jo stadig billigere i butikkerne, så dyrt grej i dårlig kvalitet

11 de julho de 2024

Hej Lars,

Vi beklager at det er den oplevelse, du har af at benytte Garmin. Vi er dog noget uforstående over den årlige udgift, som du nævner og vil rigtig gerne i kontakt med dig, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Hvis du ønsker dette, så bedes du kontakte os på NordicAftersales@garmin.com.

Garmin Support

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais