Gastronomiaitaliana Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

dårligt tilberedt mad, som de tog dobbelt betaling for. Jeg bestilte spagetti cabonara. Spagettien var meget overkogt, der var flere store klumper af æg i sovsen der var skilt. Betalt via Hungry, men... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er vild med det her pizzaria!!! Jeg bestilte en nummer 7 og min mand bestilte en nummer 91 og det smagte utrolig godt. Man kunne smage at råvarerne var virkelig friske og selve pizzabunden... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 3 forskellige slags pizzaer Fik 3 med en dårlig bund/brød Fyldet skinke osv var taget lige ud af en pålægspakke og lagt på med et par champignoner. Frosne pizzaer fra netto havde været 1... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD DA OP EN STOR SKUFFELSE. Vi bestilte 2 ×1/2 kylling med bagt kartoffel med creme fraiche. Samt en pizza-sandwich med skinke på Frederikssundvej. Vi fik 2 bakker med en 1/2 kylling slasket ne... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante
  2. Pizzaria
  3. Restaurante italiano
  4. Takeaway de pizza

Informação fornecida por diversas fontes externas

La Vecchia gastronomia Italiana, Italien, Restaurant, Traditional Italiansk med, Troffel, LaVecchia, LaVecchia Italiana, cucina italiana, Pizzaria, mad, bord bestilling, Falkoner Allé 17, 2000 Frederiksberg, Italiensk køkken, forretter, supper, salater, kødretter, fiskeretter, dessert, pizza, oste, take away, Gastronomia Italiana, italienske kok, brændeopvarmede stenovne, H.C. Ørstedsvej, Gammelkongevej, Østerbrogade, Frederiksundsvej, Jagtvej og Gothersgade

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Betaler mere end der står på menukortet!! Og de nægter at give os vores penge tilbage!

(Gastronomia på Øresundsvej, Amager)
Jeg har idag bestilt 2 skinkesandwich som via menukort på hjemmesiden i alt skulle blive 72 kr. Men på bon har de taget 78 kr
Samt bestilt en Vitello sandwich som i alt skulle blive 45 kr, men på bon har de taget 47 kr.
Når man ringer og spørg indtil udbringning bliver det 30 kr, men på bonnen har de taget 60 kr.
Da jeg ringet og konfrotere dem, afviser de at betale penge tilbage og de vælger at ligge røret på.
Jeg er i chok over den behandling!!
Har bestilt derfra mange gange og er i chok over de ikke vil betale vores penge tilbage.

11 de agosto de 2016

Rigtig pizza!

Har længe været på jagt efter rigtig italiensk stenvonsbagt pizza. En søgning jeg tror mange til tider er på. Jeg fandt det i Gastronomia i Brøndby. Kommer aldrig til at bestille andre steder fra.

I tillæg til fantastisk pizza, får man ved afhentning en autentisk oplevelse som ellers kun findes sydpå - og deres kundeservice er i høj høj klasse!

17 de maio de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Uspiselige sandwich fra Brøndby !!

Vi bestilte 4 stk sandwich - den ene med cesare sauce og ruccola - da de kom var der ingen ruccola og cesare saucen mindede om salat mayonaise - jeg ringede og bad om en ny - efter lidt debatteren frem og tilbage, blev der leveret en ny med Ruccola , på tørt og et par dage gammelt brød og salat mayonaise - ALLE 4 sandwich var smagsløse og brødet var tørt og smagte som var det fra dagen før - vi bestiller ALDRIG mad dette sted igen - det er ikke pengene værd

8 de outubro de 2015

Gastronomia i Skovlunde

Rigtig dårlig service i dag. 45 min. Fik vi som ventetid .. Jeg ringer efter en time og spørg efter vores pizzaer .. Får et beskidt svar om at de er på vej.. De ankommer efter 1 1/2 time. Kolde øv øv det gider vi så ikke igen.

27 de setembro de 2015

Penge ud af vinduet

Intet gastronomisk over deres mad på Jagtvej. Uinspirerende og kedeligt. Kan absolut ikke anbefales. Smed en hel pizza ud da jeg kom hjem. Fuldstændig gennem våd pizza med brændte kanter.

22 de novembro de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste pizzaer i Skovlunde og omegn!

Anbefaler varmt dette pizzasted i Skovlunde. De bedste pizzaer jeg nogen siden har smagt, og efter at være flyttet, savner jeg gevaldigt muligheden for liiiige at køre forbi. Der kan forekomme ventetid, men er bestemt værd at vente på. Mums!

27 de setembro de 2014

Utrolig dårlig brændt pizza

Efter over en times vente tid, fik vi 3 utrolig dårlige pizzaer. de var så brændte i kanterne at de var uspiselige. super dårlige service, fik ingen info om den lange vente tid. alt i alt, super dårlig oplevelse! hvilket de fleste af kunderne var enige om.

2 de setembro de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen service, hvis man ikke kan komme ind pga. kørestol

Blev virkeligt skuffet. Havde bestilt mad dernede og først gik min ven ned, da der var gået længere tid end de havde sagt i telefonen. Han fik at vide, at de havde ikke noget kogt spaghetti, så der ville gå 10 min mere - ingen undskyld eller lignende.
I anden omgang gik jeg så ned (dvs. kørte pga. kørestol) og holdt pænt i døren. En anden kunde fortalte dem, at jeg havde brug for hjælp. En af de ansatte kom hen og jeg fortalte hvad jeg skulle hente. Han gik så tilbage til disken (2 meter væk fra døren og mig) og sagde hvad det blev, mens han stod bag disken. Jeg fortalte at jeg skulle betale med dankort, hvilket fik ham til at pege på dankortautomaten og ryste på hovedet. Jeg fortalte at jeg ikke havde kontanter med - han sagde ikke noget andet end at igen pege på automaten og ryste på hovedet.
En af de andre kunder gik så hen til mig og tilbød at køre kortet igennem for mig, hvilket jeg takkede ja til. Den ansatte blev stående bag disken og det var så en ANDEN kunde, som tog min mad og gik hen til mig med den.
Er ikke vant til ikke at blive behandlet med god service - flere steder har de dankortautomat, som ikke kan nå ud - men så tilbyder de at køre kortet igennem til mig eller fortæller mig, hvis der er en hæveautomat i nærheden. Men her rystede han bare hovedet - og bar ikke engang maden ud til mig.
Da jeg så kom hjem og vi fik spist spaghettien, så var sovsen virkelig saltet, så vi ikke kunne spise maden. Gad ikke at gå ned at klage, da jeg var irriteret på dem :(

16 de junho de 2014

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais