Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Na letterlijk 5 keer track & trace checken, in verschillende mobiele browsers, BLIJFT de live tracking afgeschermd worden door iets van "Kies je verrassing" over dat je een kadootje krijgt. Maat ik wi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Winparts belooft zondagavond aflevering accu op 13 januari en geeft de accu die dag aan GLS. Deze belooft aflevering op dinsdag in tijdvak van 2 uur. Hetzelfde op woendsg. Weer hetzelfde op donderd... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vrijdag bezorging gemist. Dezelfde dag gebeld of het de week erna (ze bezorgen namelijk niet op zaterdag) op donderdag bezorgt kan worden, dat was geen probleem. Krijg ik maandag toch een melding... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Pakje buiten neergezet. Voor de derde keer in enkele weken pakje in de regen voor de deur gezet zonder enig idee wanneer de bewoners thuiskomen. Deze bezorger krijgt nog 2 sterren in plaats van 1 omd... Ver mais

1,4

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

50 opiniões

Waardeloos

Waardeloos, track & trace geeft aan dat pakket vandaag wordt geleverd tussen kwart voor 1 en kwart voor 3, het is nu kwart voor 9 avonds en nog geen pakket. Geen updates ontvangen wanneer mij pakket dan wel komt.
Kansloos bedrijf dat gls.

1 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Contactformulier invullen vanwege contactformulier?

op 21-DEC een pakket aangeboden gekregen, ik ben die dag niet thuis... zonder enige verdere berichtgeving moet ik er op 30-DEC via via achterkomen dat de zending ergens in een depot ligt... geen idee waar en contact met GLS opnemen lijkt wel een zwart gat : het invullen van het klachtenformulier (via gls-group eu/NL/nl/contact) heb ik al meerdere malen gedaan en leidt tot niets, geen enkele reactie... GLS zegt in een reactie op een eerdere review dat ze graag met mij in contact komt en dat ik hiervoor datzelfde formulier maar moet invullen... wanneer ik na vele werkdagen al geen reactie heb ontvangen, vraag ik me af waarom ik dan nu maar weer datzelfde formulier moet invullen?

5 de janeiro de 2024

Pakje buiten neergezet.

Pakje buiten neergezet.
Voor de derde keer in enkele weken pakje in de regen voor de deur gezet zonder enig idee wanneer de bewoners thuiskomen. Deze bezorger krijgt nog 2 sterren in plaats van 1 omdat hij de moeite heeft genomen om een kaartje in de brievenbus te doen.

20 de dezembro de 2023

Waar is mijn pakketje?!!

Ik wil graag weten waar m’n pakket is. Kreeg een mail waarin staat dat het donderdag 30 november 2023 9:02 bezorgd zou zijn maar ik was thuis en heb niets gezien, ook geen briefje in de brievenbus en het ligt ook niet bij de buren. Dus ik hoor graag waar het is!!
Pakketnummer: 00921785663580

30 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

deze domme mensen weten niet dat wat een bel is

deze domme mensen weten niet dat er een bel bestaat ze gaan ervan uit dat als een winkeldeur op gesloten staat dat ze dan niet kunnen aan bellen heb een videobel en ze hebben nog niet aan de deur geweest zelfs niet gestopt !!! eikels zijn het grote eikels !!!!

29 de novembro de 2023

Per nulla seri

Dovevo ricevere un pacco con corriere GLS. Con una email mi hanno comunicato, loro stessi, il giorno di consegna. Bene, quel giorno sono stata in casa, intorno alle ore 14 ricevo un' altra loro email che diceva che il corriere era passato alle ore 12 ma che non c'era nessuno in casa... falsissimi. Non era passato nessun corriere! Non è stata la prima volta che me l'hanno fatta.

31 de outubro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Geen moeite doen om af te leveren.

676438646739 zou op 18-10-2023 bezorgd worden (afmeting 23x22x15 cm en gewicht 0.35 kg). In onze straat wordt nieuwe riolering aangebracht dus de straat is voor verkeer afgesloten. Zijstraten zijn wel bereikbaar en het trottoir ook. De post/krant wordt dan ook normaal rondgebracht: alleen moet er vanuit de zijstraat wel ca. 100 meter gelopen worden. Dat is echter teveel gevraagd.
Krijg melding dat 'adres niet bereikbaar is'. De weg voor ons huis is aangereden zand en niet voor openbaar verkeer toegankelijk. Dus pakketje maar terug naar het Depot in Stein.
Een optie om naar de GLS Parcel Shop in Susteren te brengen, is niet overwogen. Onze straat wordt pas in december 2023 geasfalteerd dus zonder actie van mijn kant gaat het pakketje weer retour verzender in België...... Top GLS voor de genomen moeite!!!!

NB: Inmiddels gebeld door de manager van Depot Stein en hij deelde mijn mening dat bezorger iets meer had kunnen doen maar we zijn samen tot een bevredigende oplossing gekomen. Daarom mijn 1 ster gewijzigd naar 3 sterren!

18 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Het is dat je geen 0 sterren kunt geven…

Het is dat je geen 0 sterren kunt geven maar wat een waardeloos bezorg bedrijf. Ben al 2.5 week op een pakket aan het wachten en word van het kastje naar de muur gestuurd telkens is hij onderweg en weer terug naar het depot 😡word er toch een beetje moedeloos van... laatste keer gls geweest...en nee nog steeds niks ontvangen

31 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

1ster voor de chaffeurs die hard werken…

1ster voor de chaffeurs die hard werken maar voor de rest super slechte service niet bereikbaar laat je na de ingeplande blokuren wachten voor je pakket en een uurwachttijd aan telefoon zeker geen goeie service zeer slecht dus nooit meer wel een ster voor de courier die zeker tot de nok is ingepland neem hem niks kwalijk maar GLS lekker de pot op eerste keer laatste keer :)

16 de junho de 2023

Phone number unreachable

Phone number unreachable, no note by the delivery man, nobody who can help to find my valuable package. I will avoid any shops sending via GLS!!!

6 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Uitermate tevreden

Binnen het tijdsvenster aan de vroege kant. Dat vind ik prettig.
Zeer klantvriendelijke en beleefde medewerker. Een zwaar pakket zette hij voor mij in de woonkamer.

28 de dezembro de 2022

Kk t7fus bedrijf

Kk t7fus bedrijf. Bezorgen op de verkeerde locatie. Moet nu drie kwartier rijden om mn pakket op te halen.

29 de novembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Sent to neighbor even though I was home.

Never received my package!! Track and trace said it was delivered to my neighbor because I was not home, but I was home. Furthermore, there is nobody with the name that apparently signed for my package. Now trying to call GLS and they are impossible to reach!

Edit: changed from 1 to 3 star. The package was delivered in the end.

27 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf!

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf!! En wat een leugenaars! Op Google maps kunnen ze ons adres niet vinden.
Dit hoorden we toen we belden waar ons pakketje bleef. Ons huis staat er sinds 1870, en dan kunnen ze het op Google niet vinden! Of ze zijn te idioot om te kunnen lezen of ze zijn zo dyslectisch dat ze ons adres niet over kunnen typen.

9 de junho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Ze zouden gisteren een pakket…

Ze zouden gisteren een pakket afleveren. Eerst een vraag waar af te leveren als ik niet thuis ben. Ik schreef voor mijn deur in het pand. Kreeg bericht dat ze het bij de buren afgeleverd hebben. Geen kaartje in de bus en geen pakket te bekennen.

4 de maio de 2022

Wat een totale afgang

Wat een totale afgang, dit bedrijf.
Gisteren pakketje aangeboden en een niet thuis bericht.
Nieuwe afspraak gemaakt met een neerzet optie.
Kom ik net onderweg naar huis de bezorger van GLS tegen met zijn busje, dus ik denk, het staat bij de voordeur.
Maar helaas.
Weer een niet thuis bericht met code.
Opnieuw geprobeerd om een nieuwe afspraak te maken, maar de niet thuis - code word niet herkend.
Nu dus weer wachten tot morgen, want de klantenservice is maar tot 17.00uur bereikbaar.
Dus al met al rijden ze dus 3 keer naar mijn huisadres.
Dit is al de derde keer dat een zending langer bij GLS in het bezit is dan de hele verzending.
ZEER SLECHT BEDRIJF.

13 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Personally I had a great experience with GLS

I am surprised there are so many bad ratings. Personally I had a great experience with GLS.

I returned a package and got lost because there was a problem with the bar code/return label.

I was in touch with customer support constantly, they helped and looked for the package. In the end they found it, the workers had added the right address and sent it to the right recipient.

They did their best when there was a problem. I have zero complaints.

2 de abril de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.