Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Na letterlijk 5 keer track & trace checken, in verschillende mobiele browsers, BLIJFT de live tracking afgeschermd worden door iets van "Kies je verrassing" over dat je een kadootje krijgt. Maat ik wi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Winparts belooft zondagavond aflevering accu op 13 januari en geeft de accu die dag aan GLS. Deze belooft aflevering op dinsdag in tijdvak van 2 uur. Hetzelfde op woendsg. Weer hetzelfde op donderd... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vrijdag bezorging gemist. Dezelfde dag gebeld of het de week erna (ze bezorgen namelijk niet op zaterdag) op donderdag bezorgt kan worden, dat was geen probleem. Krijg ik maandag toch een melding... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Pakje buiten neergezet. Voor de derde keer in enkele weken pakje in de regen voor de deur gezet zonder enig idee wanneer de bewoners thuiskomen. Deze bezorger krijgt nog 2 sterren in plaats van 1 omd... Ver mais

1,4

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

50 opiniões

GLS-info waardeloos

Helaas moet ik weer naar GLS-info om uiteindelijk mijn pakje te krijgen.
Ik verwachte een pakketje to ontvangen via GLS. Om te voorkomen dat ze voor niets aan de deur komen, heb ik toestemming gegeven om de brievenbus te gebruiken, zonder handtekening. Op de website stond dat het pakketje 's morgens om ca 10.30 bezorgd was. Geen pakje dus. Direct GLS aangeschreven (en de leverancier). Na 2 dagen krijg ik een bericht van GLS dat het pakje ergens in de straat is geleverd. En verder niets, je moet zelf maar uitzoeken om dat pakje in het bezit te krijgen.

Wat een waardeloze pakket bezorger. Geen correctieve handeling om e.e.a. recht te zetten. Maar nog erger, het huisnummer was goed vermeld (electronisch, dus geen typo, handgeschreven misser). Geen check door de bezorger ( B.B. ) op b.v. de naam.

Ik zou een andere bezorgdienst nemen.

8 de dezembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

I have never had such a bad service (or…

I have never had such a bad service (or rather disservice) in any country and by any shipping company. Two days in a row I got a pin code and a tracking status shown "out for delivery" but, alas, my package did not arrive. It was back to depot. The second evening it showed "address not available". Not available where? I was at home all the time. So second evening I called to the client service and the guy there said "yes it is a bad service" and asked me where I want the package to be delivered - to home or a pick-up point. I said to home. Again, the third morning I get a pin code and the tracking status is shown to be "Driver is on the way. Out for delivery". One true thing was a driver was really on the way because I saw how he went past my house but he did not stop! Again we called the client service and they were like: "Oh he just missed you." How??
Anyway now we agreed to pick up the package from the pick-up point tomorrow but seeing other comments here I doubt I will ever receive my package.

3 de dezembro de 2021

Aangepaste bezorgpoging niet mogelijk

Krijg ik maandag toch een melding dat de bezorger onderweg is, terwijl donderdag is afgesproken.

M.a.w. een aangepaste bezorgdatum is blijkbaar niet mogelijk daar.

5 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Vrijdag iets besteld en zou dinsdag…

Vrijdag iets besteld en zou dinsdag worden geleverd. Maar dat werd woensdag. Woensdag zeggen ze aan de deur te zijn geweest. Niemand gezien en geen briefje in de bus. De honden blaffen ook altijd als er word aangebeld maar heb niks gehoord en was gewoon thuis.

Dus dan denk je dan word 't donderdag. Neem je via telefoon op donderdag vroeg contact op. wat ook weer een euro kost, maar dan gaat donderdag ook al niet meer lukken.

Zucht

1 de julho de 2021

Ontevreden

Ik was niet thuis, maar in de track&trace stond dat het bezorgd was en door mijzelf in ontvangst genomen. Gebeld. Pakketje is in de brievenbus gedaan. Of ik even onder de deurmat wilde kijken....!!?? Telefoniste overlegt weer met bezorger. Nu schijnt het bij nummer 28 in de bus gedaan te zijn i.p.v. 23. Buurvrouw heeft niks ontvangen, enkele buren daarnaast ook niet. Klacht ingediend bij Bol.com.

24 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Grote mond omdat ik de deur te laat open deed.

Omdat ik onder de douche stond en te laat de deur opende kreeg ik toch een grote mond can de bezorger
Vind dit onacceptabel
Ik zei netjes nog van sorry ik hoorde u niet stond onder de douche
Werd helemaal uitgescholden.
Slecht personeel zeg

11 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Door de jaren heen is het NIET gelukt…

Door de jaren heen is het NIET gelukt om een pakket fatsoenlijk door GLS bezorgd te krijgen. Deze ervaring heb ik op meerdere adressen. De pakketten worden ergens neergegooid, zonder bonnetje, ergens in een voortuin, op een verkeerd adres etc.
Als je hierover wilt bellen kost de klantenservice ook nog eens 1 euro.(Ook nog eens tegen de regels van ACM in)
Ook vandaag weer 2 pakketten niet mogen ontvangen...Ze zijn afgeleverd bij een ander bedrijf in een bedrijven verzamelpand, bij een bedrijf dat niet aanwezig is..dus ook niets in ontvangst had kunenn nemen...

8 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Al 2 keer in de fout gegaan met GLS.

Al 2 keer in de fout gegaan met GLS.
Net voor de kerst levering verwacht van BOL.com. Mijn huis nr is 19. Ze hebben mijn pakket geprobeerd bij nr 9 te leveren en bij geen gehoor bij nr 11 geleverd. Ik had gelukkig een mail ontvangen anders was mijn pakket kwijt. Gebeld en mevrouw zegt dat er geen huis nr op pakket stond dus chauffeur heeft gewoon in de straat ergens geleverd. Pakket opgehaald bij nr 11 en ja hoor, staat gewoon volledige adres op.
2de keer een pakket uit GLS Spanje verwacht. Geen tracking informatie. Als een internationaal bedrijf geeft de telefonist aan ja maar dat kunnen we pas zeggen wanneer het pakket aankomt als wij het pakket hebben ontvangen. Nou het pakket is volledig met GLS-netwerk gestuurd dus jullie horen ook informatie te kunnen halen uit GLS waar dan ook als je een professioneel bedrijf bent. Ook gisterenmiddag was mijn pakket in Nederland gescand. Alsnog nergens informatie te zien wanneer mijn pakket geleverd wordt. Eindelijk vandaag geleverd maar alle informatie heb ik kunnen vinden door het bellen naar een 0900 nr dus ook daarvoor betallen.
Al met al de slechtste transportbedrijf die bestaat. Ik ga bij mijn aankopen in de toekomst alleen bedrijven kiezen die GEEN GLS gebruiken als transporteur.

5 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakket wordt niet bezorgd en in de…

Pakket wordt niet bezorgd en in de beschrijving wordt gezegd dat het adres onjuist is. Blijkt gewoon correct te zijn. Vervolgens zou het pakket de volgende dag bij een pickup point gebracht worden, maar ook dit is niet gelukt.
Het is niet de eerste keer dat dit zo gaat bij gls.

28 de novembro de 2020

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.