Vandaag bestellen gehaald. Friet was koud. Bamie bal zat er niet bij Gebeld volgende keer bamiebal vergoed zeer slecht
Leia as opiniões dos outros
Ik heb inmiddels al enige telefoons versleten na aankoop via GSMwijzer, en zal het waarschijnlijk wel blijven doen. Ik kom elke keer weer (bij verlenging) uit op een goeie deal voor wat betreft abonne... Ver mais
Snelle levering. Wel zeer streng met omruiling, maar opzich terecht. Uiteindelijk wil iedereen immers een ongebruikte iPhone als je voor veel geld bewust een nieuwe koopt. Telefoon niet gebruiken bi... Ver mais
Prima toestel, alleen die belofte van de volgende dag in huis. Dat is echt alleen als je er voor betaald mensen! TNT blijkt eens te meer alleen maar betrouwbaar in zijn onbetrouwbaarheid. Niet tijdig... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
GSMwijzer.nl - de scherpste GSM aanbiedingen en SIM only acties op een rij. Een overzicht van alle GSM toestellen, accessoires en abonnementen. Op GSMwijzer.nl vindt u altijd de beste Nokia en Samsung GSM aanbiedingen, alle GSM accessoires die u maar kunt bedenken en bestellen gaat eenvoudig en snel.
Informações de contacto
nieuwstraat 22, 2266AD , Leidschendam, Holanda
- 070-3585064
- info@gsmwijzer.nl
- www.gsmwijzer.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Duidelijk en alles direct geleverd
Duidelijk en alles direct geleverd. Voor mij al de 3e keer dat ik gebruik maak van jullie diensten. Dank je.
Snelle levering en goede prijs
Snelle levering en goede prijs. Heb aantal keren produkten gekocht en tot nu toe geen probleem ondervonden.
Overzichtelijke site en weinig…
Overzichtelijke site en weinig verwarrend
Niet de volgende dag geleverd ondanks belofte
N.a.v. reactie van GSMwijzer toch een aanpassing. Procedure van volgende dag leveren was niet duidelijk voor mij maar deels dus ook aan mij zelf te wijten.
Service beoordeel ik als beter omdat ik een zinvolle reactie heb ontvangt.
Telefoon was voor 22.00 uur besteld, zou dan de volgende dag geleverd worden (op vrijdag). Dat werd echter zaterdag. Maar uiteindelijk maandag pas. Vervelend, want ik had voor gsmwijzee gekozen omdat ik de telefoon op korte termijn nodig had. Die belofte en service is helaas niet waargemaakt. Ook geen excuses of bericht hierover ontvangen.

Resposta da Gsmwijzer
Goed bedrijf geen nare ervaringen
Goed bedrijf geen nare ervaringen, alle afspraken werden netjes nagekomen.
Uitstekende service, vriendelijke medewerkers
Heel snel geregeld. Toen bleek dat de telefoon van mijn vrouw een productiefout had, werd haar telefoon direct omgeruild voor een splinternieuwe. Uitstekende service, vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader
Ik bestel al jaren bij gsmwijzer
Ik bestel al jaren bij gsmwijzer. Alles ging heel vlot en klantvriendelijk. Top!!
Helder, kort en vriendelijk.
Mijn abonnement verloopt over een maand dus werd mij een nieuwe voorgesteld. De keuzes waren helder. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en en iedere vraag werd uitgebreid beantwoord. Zonder langdradig te zijn. Heel prettig!
Was super gegaan!
Alles makkelijk geregeld en een snelle…
Alles makkelijk geregeld en een snelle levering
Ik bestel al jaren via gsmwijzer.nl en…
Ik bestel al jaren via gsmwijzer.nl en dat verloopt altijd prima. Alleen voorlaatste keer was er even wat onduidelijkheid maar dit is uiteindelijk opgelost.
Prima service...snelle levering!
Volgens mij geven jullie jezelf…
Volgens mij geven jullie jezelf sterretjes. Stom bedrijf met domme mensen en achterlijke antwoorden.
De 2 euro dat ik extra heb betaald is niet erg. Heb op zijn minst verwacht dat ik de telefoon op dezelfde dag kreeg. Maar constant een sms van PostNL krijgen dat de product wordt geleverd en vervolgens niet opdagen en e-mails sturen dat je onderweg bent en dan toch maar niet. Dit is een probleem van zowel gsmwijzer en PostNL. En dan mijn telefoon ook nog eens afleveren zonder handtekening want ik ben niet in het land!
Dus wanneer ik een klacht moet indienen bij PostNL en ik dat niet kan omdat ik de ontvanger ben. Vervolgens jullie vraag dit voor mij te doen, met een antwoord komt: uw pakket wordt morgen geleverd.
Ben je dan achterlijk of negeer je mijn vraag totaal.
Nog maar een email sturen en vervolgens mij vragen zelf een klacht in te dienen, terwijl ik duidelijk aangeef dat ik dat niet kan doen.
Leuk dat de prijzen laag zijn Net Als de IQ van de medewerkers.
Nooit meer bestellen bij jullie.

Resposta da Gsmwijzer
Snel en correct en klantvriendelijk.
Top!
Ik werd door een super aardige mevrouw geholpen doordat ik ook nog eens werd gebeld over m’n abonnement! Super service!
Geweldig!!!!
Geweldig!!!!
Perfecte afhandeling. Geen gezeur, gewoon GOED!!!
Snelle service ook via de chat & snel…
Snelle service ook via de chat & snel antwoord op mijn vragen.
--> top!!
Goede prijzen, makkelijk online en snelle en nette levering --> top!