Hallmark Nederland Opiniões

TrustScore: 3 em 5

2,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik had een heel slecht review geschreven en Hallmark gaf daar een reactie op. Na een telefoongesprek wilden ze het brievenbuspakketje- bestemd als huwelijkscadeautje- dat een maand daarvoor was bestel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

T wordt steeds duurder en steeds slechter bezorgt dan laat je weten dat je niet blij bent dat bestelling niet bezorgt is en dus te laat gaat komen en krijg je als reactie we doen ons uiterste best maa... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tweede keer dat ik erin trap. Wederom kaart met cadeau laten bezorgen. Niks binnen gekregen. Hallmark zegt postnl hierover gesproken te hebben, en die zeggen op hun beurt het te hebben afgelev... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

13 Mei: Bestelling kaart, geen bevestigingsmail. In bank gegevens gekeken , Hallmark bestel nr. doorgegeven om alsnog deze te ontvangen div. malen. Bericht en telefoon lukt niet : zal door druk Heme... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

207 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen Hallmark meer, helaas..

Na jaren vaste klant van Hallmark is mijn account opeens niet meer benaderbaar. Al 2 weken onderweg en het probleem is nog niet opgelost.Het probleem is dat je niet direct contact kunt krijgen met ict en dat alle communicatie per mail gaat. Tip voor Hallmark: neem als oct afdeling actief contact op met de klant zodat een probleem meteen opgelost kan worden want zo raken jullie je klanten en goede naam kwijt.

9 de maio de 2026

Goedendag Elaine,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Excuses voor het ongemak. Wij begrijpen hoe frustrerend het is dat je al zo lang geen toegang hebt tot je account.

Wij helpen dit graag voor je oplossen. Neem alsjeblieft contact met ons op via mail of telefoon, zodat wij direct met je mee kunnen kijken en dit zo snel mogelijk voor je kunnen herstellen.

Wij staan voor je klaar.

Waardeloos

Deze club vraagt bijzonder veel geld voor kaartjes en kadootjes. Prima. Betaal ik graag voor mensen die ik aardig vind. Daarnaast maakt deze club gebruik van PostNL en alles, maar dan ook alles, wat er mis kan gaan met orders, wordt afgeschoven op PostNL. Nooit is Hallmark zelf verantwoordelijk. Zo komt dus zelden iets op tijd aan. De klantenservice is zo buigzaam als een betonnen muur en is vooral erg goed in voorgekauwde berichten terugmailen, zonder in te gaan op de details. Erg vermoeiend en ik bestel er dan ook NOOIT meer!!!

4 de maio de 2026

Goedendag,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat je zo teleurgesteld bent in onze service. Dat is absoluut niet de indruk die we willen achterlaten.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer een bestelling niet op tijd aankomt en je het gevoel krijgt dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen. Hoewel we voor de bezorging afhankelijk zijn van PostNL, blijven wij verantwoordelijk voor een goede afhandeling en duidelijke communicatie. Dat is in jouw geval niet goed gegaan.

Wij waarderen het als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl, zodat we dit persoonlijk kunnen bekijken en samen kunnen zoeken naar een passende oplossing. We willen graag begrijpen wat er precies is misgegaan en dit netjes voor je afhandelen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hallmark kan je oplichten binnen het kwartier

Bestelling gedaan voor boeket bloemen bij Hallmark en tijdens betalingsproces geeft de website een error met melding dat de bestelling niet is gelukt. Onmiddellijk nadien bij een collega besteld en gelukt. Hallmark stuurt na 12 min een mail dat betaling alsnog is doorgegaan. Klantendienst opgebeld om bestelling te laten annuleren, maar volgens de medewerksters was dit onmogelijk. Eerst excuses over reeds in systeem en bij weerwoord van mij was ineens de bestelling al bij de leverancier en dit alles binnen 15 min. Zou de snelste leveringsdienst in de geschiedenis zijn. Hoe kan het dat men in dit digitale tijdperk de leverancier niet kan contacteren of een bestelling herroepen. Lijkt mij een laksheidpolicy van Hallmark.
Bij deze: opgelicht binnen de 15 min, dat lukt heb blijkbaar wel nog.

4 de maio de 2026

Beste Rutger,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat je tijdens het betalingsproces een foutmelding kreeg en ervan uitging dat de bestelling niet was gelukt, om vervolgens toch een bevestiging te ontvangen. Dat is natuurlijk erg verwarrend en had niet mogen gebeuren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling kaart voor m’n verjaardag

Bestelling kaart voor een verjaardag, jongen van 11. Ik zag de chocolade kaart denk dat vindt ie vast wel leuk. Daarnaast kon je kiezen gewoon per post of € 4,99 per pakket met een track and trace. Gekozen voor het laatst. Had gisteren moeten zijn. Ik kijk in mijn mail en ik zie dat ik geen nummer heb ontvangen om de kaarten te traceren. Halmark bellen eergisteren ja nee Post heeft het druk ik weet het niet ik moet dat navragen niets meer hoort. Vandaag weer gebeld, ja nee ja ik kan het niet vinden. De post heeft ons het nummer niet afgegeven. Het ligt aan de post. Ik ga in de post een mailtje sturen of ze dat nummer alsnog aan ons kunnen geven en dan mail ik het door naar jou toe. Waarom geeft een bedrijf als Hallmark niet gewoon toe dat ze het zelf verkeerd doen altijd de post. Hallmark, jullie moeten je schamen.
Begin van de avond: ik krijg een mailtje binnen van Halmark, wij hebben uw zending zojuist verzonden. Hierbij het juiste nummer om te zending te traceren.
Wel een beetje laat.

Hallmark heeft niets meer laten horen nadat ik een mail stuurde op hun reactie hier onder

19 mei opgelost met Hallmark!

30 de abril de 2026

Goedendag,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat de kaart niet op tijd is bezorgd, zeker omdat je bewust hebt gekozen voor een pakketverzending met track & trace. Dat je vervolgens geen traceernummer hebt ontvangen

Wij waarderen het als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl, zodat we kunnen bekijken wat er precies mis is gegaan en hoe we dit voor je kunnen oplossen. We willen graag zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaart niet aangekomen wel gehoor aangegeven door Hallmark.

Kaart niet aangekomen, 1 mailtje direct antwoord en er wordt een nieuwe kaart gestuurd! Dankbaar want was bijzondere gelenheid.

24 de abril de 2026

Goedendag,

We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service van onze medewerker en dat je een passende oplossing hebt gekregen. Het is precies ons doel om klantgericht mee te denken en ervoor te zorgen dat je blij wordt van je Hallmark-ervaring.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kom niet van de nieuwsbrieven/emails af

Mijn ouders krijgen erg veel reclame e-mails/nieuwsbrieven/enz. Ik probeer hen af te melden want ze doen er niets mee/snappen er niks van. Dat lukt al niet. De website is er erg onduidelijk in. Dan maar via een contactformulier gevraagd of ze willen stoppen met het sturen van mails. Ook niet gelukt/geen reactie. Dan via e-mail geprobeerd het te stoppen/contact te krijgen/een reactie te krijgen. Dat lukt allemaal niet. STOP met het sturen van e-mails aub!

20 de abril de 2026

Beste Zundert,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat het afmelden voor onze nieuwsbrieven en e‑mails zo moeizaam verloopt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet de service die wij willen geven.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je meerdere keren probeert om je ouders af te melden, via de website, het contactformulier en per e‑mail, zonder resultaat. Dit had allang opgelost moeten zijn.

Wij waarderen het enorm als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. We kijken graag persoonlijk met je mee zodat we ervoor kunnen zorgen dat de e‑mails definitief worden stopgezet.

Een fijne dag gewenst, en we staan klaar om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Mijn bestelling zou 1 dag duren

Mijn bestelling zou 1 dag duren, maar werd pas een week later bezorgd. Een door mij verzonden e-mail is nooit beantwoord. Voor mij geen hallmark meer; er zijn véél meer en véél betere opties.

4 de abril de 2026

Beste Miranda,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat je bestelling, die binnen één dag geleverd zou worden, uiteindelijk pas een week later is bezorgd. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Daarnaast vinden we het erg vervelend dat je e‑mail niet is beantwoord. Je hoort op ons te kunnen rekenen wanneer er iets misgaat, en dat is in jouw geval niet gebeurd.

Wij waarderen het als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. We kijken graag samen met je wat er mis is gegaan en zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.

Een fijne dag gewenst, en we hopen je snel te kunnen helpen.

Tulpen via Hallmark ontvangen

Tulpen via Hallmark ontvangen. Deze waren in zeer slechte staat. Konden direct de container in. Hallmark bood me nieuwe bloemen aan maar deed uiteindeljjk erg moeilijk omdat ik de ontvanger was en niet de verzender. Geen nieuwe bloemen ontvangen.

10 de março de 2026

Beste Bosch,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat de tulpen die je hebt ontvangen in slechte staat waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet de kwaliteit die wij willen leveren.

We begrijpen dat het extra vervelend is wanneer je als ontvanger zelf contact opneemt en vervolgens merkt dat het lastig is om tot een oplossing te komen. Dat had soepeler moeten verlopen. Ook wanneer iemand anders de verzender is, willen we dat dit soort situaties netjes en klantvriendelijk worden opgelost.

We kijken dit graag verder voor je na en zorgen dat je alsnog een passende oplossing ontvangt. Zou je hiervoor contact met ons willen opnemen via klantenservice@hallmark.nl? Dan pakken we dit persoonlijk voor je op.

Hele fijne service

Hele fijne service! Ik had zelf een fout gemaakt en toen heeft Hallmark alsnog de kaart naar het goede huisnummer gestuurd!

15 de abril de 2026

Beste Debby,

Zeer tevreden!

Heb al meerdere keren besteld hier. Nooitnpeoblemen gehad. Mooie producten..
Laatste bestelling was niet toegekomen. Ik heb dit gemeld en kreeg zeer snel antwoord. Ik moest nog even wachten. Enkele dagen later heb ik hun terug gecontacteerd .. opnieuw zeer snelle en vriendelijke reactie. Ze gingen het opnieuw versturen. Diezelfde avond mail gekregen dat het opgestuurd was, en ja het was toegekomen.
Dit laten weten en ook hiervoor maakten ze tijd om te antwoorden.
Wat een top klantenservice. 200% tevreden! Bedankt!

14 de abril de 2026

Beste Daisy,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We waarderen het enorm dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld en dat dit altijd goed is verlopen.

Dat je laatste bestelling niet was toegekomen, is natuurlijk erg vervelend. We zijn blij dat je ons hierover hebt geïnformeerd en dat we je snel konden helpen. Het is goed om te horen dat onze reacties duidelijk en vlot waren, en dat het opnieuw versturen van je bestelling meteen is opgepakt en succesvol is aangekomen.

Dank je wel dat je dit met ons deelt, het doet ons goed om te horen dat je onze klantenservice als zo positief ervaart. We blijven ons best doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Een hele fijne dag gewenst en graag tot ziens bij Hallmark!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ga terug naar kaarten schrijven, deze partij is mijn geld niet waard.

Er zit een bug in het systeem waardoor de lettertype grote wordt aangepast nadat de kaart wordt opgeslagen voor betaling (Ik heb het probleem zelfs gevonden en kan het voor jullie reproduceren). Ik kwam hier helaas pas achter nadat ik betaald had, toen 'bekijk uw kaart' in beeld stond. Direct de klantenservice gebeld om het probleem uit te leggen.

Ze gaf aan dat alles volledig geautomatiseerd is, en de 'mislukte' kaart gewoon op de bus gaat.. Zelfs 5 minuten later kan het niet meer worden geannuleerd. Jammer, maar niets aan te doen.. Mag ik dan een vergoeding om een nieuwe kaart te versturen? Geen cent, ik mag nogmaals een nieuwe kaart betalen, het is blijkbaar mijn fout dat er een bug in het systeem zit. Volgens mevrouw aan de telefoon heb ik bij het bewerken een fout gemaakt.

Ik ga terug naar fysieke kaarten schrijven, deze partij is mijn geld niet waard.

14 de abril de 2026

Beste Sjaak,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat dit zo is verlopen. Dit is absoluut niet de service of gebruikservaring die wij willen bieden.

Het probleem dat je beschrijft met de lettergrootte klinkt als een technische fout, en het is vervelend dat je dit pas na betaling kon zien. Dat je vervolgens geen mogelijkheid had om de bestelling te annuleren of kosteloos opnieuw te laten versturen, begrijpen we dat dit erg frustrerend is. Je hoort erop te kunnen vertrouwen dat ons systeem correct werkt en dat je serieus wordt genomen wanneer je aangeeft dat er iets misgaat.

Wij willen dit graag verder voor je uitzoeken en samen bekijken wat er precies is misgegaan, zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Zou je hiervoor contact met ons willen opnemen via klantenservice@hallmark.nl? We helpen je graag verder en zorgen dat dit netjes wordt afgehandeld.

We waarderen het dat je dit met ons deelt, jouw feedback helpt ons om onze service en systemen te verbeteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelde kaart en ballon zijn door…

Bestelde kaart en ballon zijn door postnl niet afgeleverd, hallmark een berichtje gestuurd en zij verzenden kosteloos de kaart en ballon opnieuw!
Super snel en goed opgelost van hallmark

13 de abril de 2026

Beste Francisca,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de manier waarop je situatie is opgelost. Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer een kaart en ballon niet worden afgeleverd, maar we zijn blij dat we dit snel en kosteloos opnieuw voor je hebben kunnen verzenden.

We doen ons best om altijd mee te denken en problemen zo vlot mogelijk op te lossen, en het is prettig om te horen dat dit in jouw geval goed is verlopen.

Een fijne dag en graag tot ziens bij Hallmark!

Classificada 5 em 5 estrelas

Verjaardagskaart verstuurd met foute postcode

Verjaardagskaart verstuurd met foute postcode. Hallmark verwittigd, maar Post NL was al onderweg met de kaart.
Hallmark wou de kaart opnieuw en gratis verzenden voor mij.
Niet meer nodig want POST NL had de fout gezien en geleverd op het juiste adres.
Ik waardeer in elk geval de bereidwilligheid van Hallmark.

13 de abril de 2026

Beste Arlette,

Bedankt voor je bericht. Wat fijn om te lezen dat je ons meteen hebt geïnformeerd over de foutieve postcode en dat PostNL dit uiteindelijk zelf heeft opgemerkt en de kaart toch correct heeft bezorgd.

We zijn blij dat we direct hebben kunnen meedenken en de kaart kosteloos opnieuw wilden versturen. Dat dit uiteindelijk niet meer nodig was, maakt het des te prettiger om te horen dat je onze bereidwilligheid waardeert.

We hopen je snel weer terug te zien bij Hallmark en staan altijd klaar om je te helpen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Een chocoladekaart en wensballon…

Een chocoladekaart en wensballon besteld twv bijna €40,00
Tekst door technische fout van hun kant niet gelukt, door hun bestelling geweigerd, en dan een kortingscode krijgen.
Ik wil gewoon mijn geld terug. Meerdere mailtjes en nog steeds niet mijn geld terug.
Helaas eigenlijk geen ster waard wat betreft communicatie

11 de abril de 2026

Beste Kat,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat het op deze manier is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen geven.

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan en maken de terugbetaling graag voor je in orde!

Een hele fijne dag en we kijken uit naar je mail zodat we je snel kunnen helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service geboden. Vriendelijke en duidelijke communicatie. Handelen snel en dragen zorg voor een correcte afhandeling.

9 de abril de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

Professionele reactie van klantendienst!

Mijn ervaring met Hallmark was in eerste instantie wat verwarrend, maar eindigde uiteindelijk zeer positief dankzij hun uitstekende klantendienst.

Ik bestelde drie kaarten, maar ontving plots een e-mail dat mijn bestelling niet verwerkt kon worden omdat de printer stuk was en er daardoor geen houten kaarten geproduceerd konden worden. Dit vond ik vreemd, aangezien ik helemaal geen houten kaarten had besteld, maar gewone papieren kaarten. Toen ik dit aangaf, kreeg ik opnieuw te horen dat de bestelling toch niet uitgevoerd kon worden.

Omdat dit betekende dat mijn kaarten te laat zouden aankomen, liet ik weten dat ik de annulatie jammer vond en niet goed begreep. Na mijn volgende mail kreeg ik een bericht dat de kaarten toch verzonden waren. Dit maakte het geheel eerlijk gezegd nogal verwarrend en ik gaf aan dat ik niet meer zeker wist of de verzending nu effectief was gebeurd.

De volgende reactie op mijn mail van de klantendienst was echter bijzonder sterk: ze boden spontaan aan om de kaarten kosteloos opnieuw te verzenden, zodat ik zeker zou zijn dat alles in orde kwam. Dat vind ik een zeer mooi gebaar en getuigt van een klantgerichte en oplossingsgerichte houding.

Kortom: hoewel de communicatie aanvankelijk wat onduidelijk was, heeft de klantendienst dit meer dan goedgemaakt met hun vriendelijke en professionele aanpak. Zeker een pluspunt voor Hallmark!

10 de abril de 2026

Beste Myriam,

Wij waarderen het heel erg als je alsnog contact met ons wilt opnemen via klantenservice@hallmark.nl. Wij willen graag samen met jou bekijken wat er mis is gegaan en bieden je graag een passende oplossing!

Classificada 1 em 5 estrelas

Probeer al sinds december 2025 de…

Probeer al sinds december 2025 de factuur van de bestelling te krijgen... nu nog steeds geen gehoor, telefonisch niet te pakken te krijgen en op de email wordt niet gereageerd

10 de abril de 2026

Beste Menno,

Wat vervelend om te horen dat je al sinds december 2025 probeert een factuur te ontvangen en nog steeds geen reactie hebt gekregen. Dat is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten.

Ook dat je ons telefonisch niet kunt bereiken en dat er geen reactie komt op je e‑mails, begrijpen we dat dit enorm frustrerend is. Dit had allang opgelost moeten zijn.

We kijken dit graag direct voor je na en zorgen dat je de factuur alsnog ontvangt. Zou je ons je bestelnummer willen sturen via klantenservice@hallmark.nl of via het contactformulier op onze website? Dan pakken we dit persoonlijk voor je op.

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldig zoals ik door de medewerker…

Geweldig zoals ik door de medewerker werd geholpen. Het probleem (een kapot cadeautje) werd direct opgelost. Ik heb altijd goede ervaringen met Hallmark, maar deze (dankzij de medewerker) was echt een 5-sterren waard!

2 de abril de 2026

Beste Marianne,

Classificada 4 em 5 estrelas

Klacht sneller oplossen, bedrag compenseren

Over het algemeen gaat het gelukkig goed net de bezorging als ik via Hallmark iets bestel. Dus dat is fijn.

Wat ik wel vervelend vind is, dat als het wel misgaat met de bezorging het via de klantenservice te lang duurt voordat zij met een juiste oplossing komen. Telkens hetzelfde antwoord op mijn klacht is zeer irritant.

De kaart opnieuw versturen nu de verjaardag al een week achter de rug is heeft natuurlijk geen enkele zin. Compenseer het bedrag gewoon in mijn account. Niet zo moeilijk doen Hallmark 😮

30 de março de 2026

Beste Paulien,

Classificada 5 em 5 estrelas

Klacht over brievenbusbloemen uitstekend opgelost!

Ik had een kaart met brievenbusbloemen besteld. De bloemen vielen behoorlijk tegen.
Een berichtje met foto’s gestuurd naar de klantenservice. De klacht werd in behandeling genomen door Daniel en ik kreeg de bestelling kosteloos opnieuw.
Een dag later mooie bloemen ontvangen. Daniel en Hallmark hebben dit prima opgelost!

4 de abril de 2026

Beste Ineke,