Handcraftedcph Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste sted at få designet sine smykker! Ringen var helt perfekt! Kunne ikke engang havde forestillet mig så flot et resultat - Sikke et arbejde der er lavet på den - smukkeste udførelse med... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet og service på det højeste niveau. Smukt og unikt håndværk med personligt udgangspunkt. Man er i trygge hænder hos Anders fra start, med god kemi, venlighed og forståelse for ens ønsker t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har gennem to episoder oplevet fantastisk service fra Handcraftedcph. Jeg bestilte en halskæde med specialdesignet tag, hvilken blev gjort klar og sendt på kun tre hverdage. Resultatet var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nogle gange glemmer man at rose og sige tak, har igennem de sidste 3 -4 år købt ‘mange’ ting hos min favorit guldsmed på Vesterbro, alt fra spec designet armbånd, ringe og øreringe til fruen og... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

5+ stjerner herfra

5+ stjerner herfra!
Altid virkelig god service og utrolig flotte smykker!

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det.

26 de outubro de 2022

Resposta da Handcraftedcph

Årh, hvor er det dejligt at læse sådan en smuk anmeldelse. Af hjertet tak, Frederik.

Vi sender en virtuel hi-five din vej og ønsker dig verdens bedste dag

Vielsesringe perfektion

Handcrafted har lavet vielsesringe til os. De er blevet utroligt smukke og præcist som vi havde håbet på.
Vi er super glade for processen og resultatet. Anders har været kanon at drøfte valgmuligheder med, og alt har kunnet lade sig gøre.

2 de outubro de 2022

Resposta da Handcraftedcph

Hej Thomas, tusind, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive den smukke anmeldelse og tak for det gode samarbejde - det betyder alt for et firma som vores.

Hav verdens bedste dag

Venligst

Virkelig smukke vielsesringe

Virkelig smukke vielsesringe, som er blevet præcis som vi drømte om. Der har været god service og kommunikation hele vejen igennem forløbet, og vi føler os virkelig både hørt og godt behandlet.

21 de setembro de 2022

Resposta da Handcraftedcph

Hej Heidi, tusind, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive sådan en pæn anmeldelse. Det betyder alt for en virksomhed som vores.

Hvis vi kunne anmelde dig som kunde fik du 100 ud af 5 stjerner :)

Hav verdens bedste dag

Flot kvalitet

Jeg har efterhånden købt en del smykker hos Handcrafted cph. Smykkerne er i en virkelig flot kvalitet.

6 de julho de 2022

Resposta da Handcraftedcph

Kære Monica, af hjertet tak for den smukke anmeldelse

Hvis vi kunne anmelde dig som kunde fik du 100 ud af 5 stjerner :)

Hav en skøn dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotteste vielsesringe og virkelig god service

Vi fik lavet vores vielsesringe ved HandcraftedCPH, og det er simpelthen de flotteste ringe! Vi startede med et møde med Anders, hvor han hjalp med at designe ringene efter vores ønsker. Bagefter havde vi en del tvivlsspørgsmål og også et par enkelte ændringer, men har været meget nemt at kommunikere på mail, hvor man får hurtigt svar. Det var også vældig rart, at vi hele tiden har følt, at vi måtte stille alle de (dumme) spørgsmål, vi ville. Det var os, der var i centrum, og det vigtigste for Anders var, at vi var trygge og glade. Da vi modtog ringene fortrød jeg desværre den overflade, jeg havde valgt, men det blev hurtigt lavet om - endda uden det kostede noget. Vi har følt os taget rigtig godt ved hånden hele vejen gennem processen, og de har mine varmeste anbefalinger til jer, der kigger på forlovelses/vielsesringe!

5 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har igennem HandcraftedCph købt…

Vi har igennem HandcraftedCph købt vores vielsesringe.
I samarbejde med Anders og personalet har vi selv designet dem og medbragt arveguld, som er puttet i ringene.
De er gudesmukke, og vejledningen undervejs har været fantastisk.
Vi bor langt fra Kbh, men første snak foregik i telefonen, og så var vi til et møde i Kbh. Jeg vil anbefale ALLE i hele verden at vælge ringe fra HandcraftedCph, prisen er fair, som i rigtig fair!!, ringene er vanvittigt smukke og servicen hele vejen igennem har været forrygende!

Gid man kunne give flere end 5 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg glæder mig til at bære den ring resten af mit liv ♥️

21 de junho de 2022

Top rådgivning og serivce

Top rådgivning og serivce

Jeg har ved flere lejligheder købt custom ringe ved Anders og Handcrafted. Det har altid været formidabel service og rådgivning. Der er altid hurtig respons og Handcrafted er altid tilgængelig. Jeg vil stærkt anbefale Handcrafted hvis du er i markedet efter custom smykker!

1 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Anders har skabt de smukkeste smykker.

Anders har lyttet til vores ønsker og skabt de smukkeste vielsesringe og øreringe til vores bryllup.
Tusind tak for hurtig og positiv kommunikation og levering, samt de skønneste smykker, som vi vil nyde hver eneste dag!

29 de abril de 2022

Fantastisk service

Det er altid en ren fornøjelse at handle hos Handcrafted!
Lynhurtig og fantastisk service, og de ting, jeg har bestilt, er altid spot on og præcis det, jeg drømte om. Tak!

26 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Altid god kvalitet og service

Vi har brugt Handcrafted op til flere gange, og den sidste gang var en ekstra vigtig gang da det gjaldt vores vielsesringe.

De gør altid en fantastisk arbejde, og ikke mindst altid en god og hurtig service.

Jeg kan ikke forestille mig en guldsmed jeg hellere vil anbefale.

9 de março de 2022

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg havde udfordringer med at finde den korrekte størrelse på min ring, og der hjalp de mig undervejs og dækkede også fragten på en returforsendelse.
Tak for god hjælp!
Jeg handler i hvertfald gerne hos Handcraftedcph igen.

3 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige modtaget de smukkeste…

Har lige modtaget de smukkeste vielsesringe og er fuldstændig forelsket i dem. Anders og teamet fangede fuldstændig vores ønsker og tanker og fik foreviget gamle minder i de nye ringe.
Hele processen har været meget nem og al korrespondance super behagelig og med fineste service.
Kan på det varmeste anbefale HandcraftedCph.

2 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Handcraftedcph får min varmest…

Handcraftedcph får min varmest anbefaling. Jeg har fået lavet de smukkeste halskæder med designet vedhæng til, og hver gang har Handcraftedcph tryllet lige det frem jeg har beskrevet og ønsket. Altid god vejledning og hurtig respons.

Klart de smykker jeg er gladest for er dem jeg har fra Handcraftedcph.

2 de março de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har kun haft positive oplevelser i forbindelse med køb fra Handcrafted

Har kun haft positive oplevelser i forbindelse med køb fra Handcrafted.
Jeg er nu ejer af et par smykker fra Handcrafted og de er en fast del af mit outfit hver dag.
Min mand og jeg havde også fornøjelsen af et møde med ejeren Anders da vi skulle bestille vores vielses ringe, som var enorm hjælpsom og venlig så vi kunne få lige det vi ønskede.

29 de janeiro de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais