Imponerende Bestilte om eftermiddagen og næste formiddag var varen klar til udlevering i pakkeshop. Mon postnord har for lidt at lave!? Men bestilling var nem og ordrebekræftelse kom straks. Vare... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Produktet var ikke på lager ved bestillingen, men blev meddelt leveringstidspunkt hvilket blev overholdt til punkt og prikke! Rigtig god hjemmeside der er let og overskuelig og til priser der matcher... Ver mais
Der blev oplyst at varen ville blive leveret 5-6 dag frem, men allerede på 4.dagen ( lørdag ) lå den i pakkeboxen. Fedt at blive overrasket på den måde, der er jo ingen der ønsker den omvendte model!!... Ver mais
Super duper hurtig levering, rigtigt gode priser og virkelig en rar kundeservice. Jeg har fået høflig og hurtig betjening hver gang jeg har ringet ind eller skrevet en mail. :) Fik hurtigt hjælp... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Slet Møllevej 17, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- support@happii.dk
- www.happii.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Betalt for reparation der ikke er lavet
Vi har købt en robotstøvsuger, som efter ca. 1 år gik i stykker. Happii mente det var selvforskyldt - hvilket jeg bestemt ikke mener - de gav et tilbud på reparation og jeg gad egentlig ikke diskutere så jeg sagde ja til reparationen. Efter meget lang ventetid og underlige påstande om, at de ikke kunne skaffe reservedelen, men at jeg gerne selv måtte, hvorefter de så ville refundere beløbet, modtog jeg støvsugeren (dog uden at jeg havde sendt reservedelen). Da jeg pakker støvsugeren ud, kan jeg se, at der INTET er skiftet og da jeg får sat den i gang, går der ikke mere end 15 minutter før den larmer på samme måde og melder samme fejl. Jeg har dog betalt for reparationen - kr. 1.850 - FUSKERFIRMA
Ordrenummer 56413826
Reklamationsnummer 554928

Resposta da Happii
Indsender støvsuger robot til rep…
Indsender støvsuger robot til rep d9/10-23 for så svar D 30/11-23 at de afviser reklamatione pga. følgende. Forsegling var brudt og vi havde brugt kraftig rengøring middel i maskine. Den må vi så sluge og sige ja tak til rep. Tilbud på 1826kr det gør vi så. Efterfølgende hør vi ikke mere til Happii. Jeg tager så kontakt til dem D 21/12-23 og snakker med kunde service. De oplyser mig så at jeg er nødsaget til at købe en ny vandtank og sende den til dem fordi de ikke kan skaffe den selv. Den omkostning vil jeg så få refunderet senere når rep. Er udført. Jeg spøger så kundeservice og jeg kan få en udspecificeret beskrivelse af rep. Der skal fortages da de bare skriver mobbe system. Det kan han desværre ikke svare mig på da det er et eksternt værksted som laver reparationen for dem.
Her ser i så svaret fra kundeservice. Så nu er man da fanget i pengemaskinen… der er to muligheder betal og få den tilbage eller betal mere og selv bestil dele så kan du få den lavet…
Svar happii.
Hej Ole
Som aftalt telefonisk, får du her en beskrivelse på email, af det vi talte om telefonisk.
Reparationsstilbuddet værkstedet har givet, er på udskiftning af moppesystem. Pris for dette er 1826 kr.
Dette reparationstilbud har du accepteret. Værkstedet har ikke specificeret præcist hvilke dele der udskiftes, blot at moppesystemet udskiftes.
I forbindelse med reparationen har værkstedet konstateret yderligere fejl, på cliff sensor, og på vandtank. Da disse ikke er en del af den oprindeligt specificerede reparation, vil prisen på reparation ikke ændres på trods af de yderligere fejl der er konstateret.
Værkstedet har desværre ikke vandtanken så denne vil skulle bestilles hjem. Som oplyst telefonisk, kan jeg desværre ikke bestille den, så dette vil vi være nødt til at bede dig gøre. Du vil naturligvis blive refunderet for købet af denne.
Det eneste alternativ vi har på nuværende tidspunkt, er at støvsugeren kaldes retur fra værkstedet, og sendes retur til dig, uden reparation. Dette vil være uden yderligere omkostninger for dig. Dette som følge af at reklamationsretten på produktet er frafaldet, da det er beskadiget på grund af væske, som beskrevet i det oprindelige reparationstilbud.
Hav en god dag
Med venlig hilsen | Best regards

Resposta da Happii
Besvær med levering af monitor.
Besvær med levering af monitor.
Jeg købte en 38" monitor, og bestilte den til hjemmelevering da den er meget stor. Jeg havde behov for at få den leveret på en bestemt dato så jeg kunne være hjemme, og da jeg fik en uspecifik leverings dato ringede jeg for at sikre mig at de ventede med at sende den til jeg var hjemme. Jeg tænkte dette ikke ville være et problem, men desværre var vedkommende i telefonen direkte ubehøvlet at tale med, og sagde at "hvis ikke du kan bruge skærmen må den jo ryge retur", dvs. hvis jeg ikke var hjemme ved leveringen, måtte den jo bare ryge retur til Happii.
Det lykkedes mig dog til sidst at få opklaret hvilken dag den ville ankomme, hvilket den ikke gjorde. Men jeg var tilfældigvis hjemme da den dukkede op ugen efter.
Desværre kunne jeg ikke bruge skærmen da dens blanke design fik den til nærmest at virke som et spejl. Dette er ikke Happii's skyld. Men jeg måtte benytte mig af min 14 dages returret. Dette var intet problem, Happii gav mig en gratis returlabel, og indbetalte pengene til min konto uden problemer.
Jeg tænker at problemerne med forsendelsen skyldtes at varen kom fra et fjernlager direkte til mig. Men den ubehøvlede medarbejder var unødvendigt.
Det ville have været 5 stjerner hvis jeg havde truffet en kompetent medarbejder.
For dårligt!!!
Har d.24/11 bestilt julegave på happii.dk. Den stod til afsendelse mellem d.11-12/12. Nu skriver vi d.18/12 og jeg begyndte at undre mig over at jeg ikke har fået en mail om afsendelsen. Da jeg går ind for at følge status på varen, står den pludselig til levering mellem d.22-26/1-2024. Undskyld mig, men hvad f er det? Forsinkelser kan ske, det er fair nok. Men giv da folk besked hvis i ikke kan overholde de datoer i selv leverer. Så man har en chance for at nå at få varen et andet sted. Det er jo jul…

Alt som det skal være.
Ekstrem dårlig service
UPDATE
Vi har sendt sagen til forbrugerklagenævnet. Efter deres mand har undersøgt støvsugeren, giver han os ret i samtlige punkter. Defekten er IKKE selvforskyldt, som Happii ellers påstår. Ikke at jeg var i tvivl om, at de bevidst afvikler deres reklamationer på denne måde, man kan jo bare læse om andres oplevelser, men det var nu meget rart at få det bekræftet.
UPDATE
Som svar på deres svar kan jeg sige, at vi selvfølgelig havde støvsugeren skildt ad inden vi sendte den ind, og der var ingen steder, hvor man som forbruger kan komme til, hvor der var tilstoppet, og som jeg skriver, blev den rengjort jævnligt. Men det er jo meget praktisk når man bare kan vifte reklamationer af med en random defekt. De har nu i øvrigt taget os som gidsler, vi har 4 dage til at bestemme, om vi vil ha den retur som defekt 250kr gebyr, om vi vil betale for reparation 750kr, eller om de kan bortskaffe den 0kr. Det er en støvsuger som koster 2200kr.
Ekstrem dårlig service. Vi har købt en håndholdt støvsuger, som vi har passet på efter alle kunstens regler og som i øvrigt er blevet brugt meget meget lidt, da vi har en robot støvsuger. Da denn så går i stykker og vi sender den ind, får vi besked på at vi kan risikere at der er egenbetaling og vi defor skal acceptere dette inden den bliver send videre, det nægter vi selvfølgelig. De vidersender den så og vi har nu modtaget svar, med nogle intetsigende billeder af noget motor og et støvet filter (det er en støvsuger) dette filter er i øvrigt blevet rengjort tit trods støvsugerens begrænsede brug.
Når man ringer til dem, får man en gang pladder om at de må læne sig op ad vurderingen fra værkstedet og i bund og grund ikke tror på os, men at de gerne vil sende en klagevejledning....
Men det selvfølgelig en rigtig smart måde at slippe for at skulle betale for reklamationer.
Skulle der være andre end mig derude som har oplevet det samme må de meget gerne kontakte mig på immsteim(snabelA)yahoo.com da jeg gerne vil gå videre med sagen, om det bliver gennem forbrugerklagenævnet eller med advokat.
Det er i øvrigt ret tydeligt, når man læser anmeldelser igennem her, at jeg ikke er den eneste der bliver snydt på reklamationer.

Super duper hurtig levering
Fik hurtigt hjælp i forbindelse med et defekt bundkort.
Kan varmt anbefales!!
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering - jeg kunne hente min pakke i pakkeshop dagen efter, jeg havde bestilt!
Bliver bare ved med at udskyde…
Bliver bare ved med at udskyde levering?
Prøvede at købe noget fotopapir hos dem, 9 dage senere og de har nu ændret leveringsdato flere gange og jeg får ingen info på mail, men skal logge ind på deres hjemmeside, for at finde ud af at datoen igen er ændret.
Har annulleret min ordre, da jeg ikke tør blive ved med at vente.

Reklamation på ting
Jeg er decideret skuffet over den måde i behandler jeres reklamationer på når det er gælder om at teste ting. Jeg har haft mit grafikkort inde fordi den begyndte at lave pixel fejl og blinke i skærmen men det tager 6uger om at teste produktet og finder ingen fejl. Da får jeg det tilbage og sætter det i en af pcerne begynde det at flimmer helt vildt med det samme. så hvor meget har i lige testet det nul og nada...... Plus jeg sendte det ind i orginal emballage med alt tilbehør og får kun grafikkortet tilbage i en sort kasse. Jeg har skrevet en mail til dem i onsdags den 1/11 om at de har fået to muligheder ang det manglende emballage.. også det bedste de vil have 250kr for undersøgelsen
Update på sagen
Efter 11 ugers reklamation har de valgt at give mig penge retur for produktet.
Jeg kan i hvert fald sige at jeg ikke kommer til at bestille hardware dele fra hverken happii eller proshop som er samme firma... efter denne oplevelse
Det er deres værksted godt nok for ringe til at håndtere.
Men to stjerner får i da alligevel for at prøve at hjælpe og at i har gode priser ved de fleste ting.

Resposta da Happii
Mega hurtig levering bestilte klokken…
Mega hurtig levering bestilte klokken 21:00 og kunne hente min pakke dagen efter 12:30. Varen jeg købte var super og prisen var bedst i forhold andre der solgte samme varer. Alt i alt super tilfreds og køber gerne her igen.
Kaffemaskinens display virker ikke og…
Kaffemaskinens display virker ikke og Happii beder mig sende den retur hvorefter jeg skal undvære den i 2-4 uger! Decideret svineri.

Resposta da Happii
Mit køb hos Happii var et nyt Logitech…
Mit køb hos Happii var et nyt Logitech tastatur til sidste model Ipad pro 11".
Første indtryk af tastaturet var, at tasterne for æ,ø og å ikke var markerede. Spørgsmålstegnet befandt sig på en tast, hvor det ikke var markeret. og tasten med dette tegn var til noget helt andet.
Jeg var ganske simpelt overhovedet ikke tilfreds med et så mangelfuldt tastatur.
Derpå kontaktede jeg Happii for at spørge ind til returnering. Det lod sig let gøre og jeg fik en venlig og detaljeret vejledning i fremgangsmåden.
I dag fik jeg opgørelse over returbeløbet, hvor jeg blot erholder fragten.
Til min egen fordel er at bemærke, at tastatur og indpakning fremtræder som nyt ved retur.
Afløseren for Logitech tastaturet blev et nyt Apple tastatur - en hel del dyrere, men her er tasterne dog markerede og i overensstemmelse.
Sluttelig kan jeg udtrykke, at jeg gerne indkøber hos Happii en anden gang, når behov melder sig.
Købte 2 projektorer til et projekt
Købte 2 projektorer til et projekt, efter montage virkede den første 14 dage, så monterede vi nr 2 istedet den holdt også kun i 10 dage. Vi blev bedt om at returnere begge, men vi skulle jo bruge en projektor, så vi købte nr 3 ved Happii også da vi forventede at få de to første krediteret. MEN nej nej vi får da de to første retur efter 30 dage, kan bare ikke rigtig se hvad vi skal med dem, vi skulle jo kun bruge en projektor der virkede, nu har vi så købt tre for at have en der virker.
Ikke en god kunde oplevelse, så hvis det er sådan de behandler reklamations sager, kan jeg kun sige handel et andet sted, og husk dette er jo også Proshop

Superhurtig levering.
Superhurtig levering.
Der gik 12 timer fra jeg havde bestilt varen, til jeg havde den.
Købte en oplader til min elbil
Købte en oplader til min elbil, den gik i stykker efter en måned, det kan ske. Men reklamationstiden er under al kritik. Jeg ville ønske jeg havde lejet en så man ikke skal vente i op til en måned på at få repareret eller få en ny

Resposta da Happii
Hurtig levering og ingen problemer med…
Hurtig levering og ingen problemer med produktet
Hurtig fejlfri leveringtil lovet pris
Hurtig fejlfri leveringtil lovet pris, dog var det skiltet med frsgtfri levering som ikke holdt stik, ellers upåklagelig levering, og selv om det var varslet forsinkelse kom varen til tiden
Claus Nielsen
8680 Ry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.