Virkelig super dårlig service. Dårlig attitude, de virker som om kunderne er til besvær. De bliver sure, hvis man rykke ens cykel afleverings tid. Butikken er lille og akavet. Virkelig ikke særlig i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har købt min landevejscykel hos Hermansen Cykler lige før sommerferien og kan klart anbefale dem - god og venlig service 👍. Efter købet var der lidt udfordringer med cyklen, men de tog den ind me... Ver mais
En god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har mødt flere forskellige medarbejdere, og alle har været venlige, hjælpsomme og imødekommende. Da jeg fik et problem med min helt nye elcykel, tog de den... Ver mais
A empresa respondeu
Købte to Nishiki cykler til skarpeste pris på nettet. Samtidigt god dialog omkring levering samt montage af diverse udstyr. Blev leveret personligt på adressen 3 dage senere :-) Hjalp ovenikøbet m... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hermansen Cykler er en af Aarhus bys ældste cykelforretninger med stor erfaring indenfor salg og reparationer af cykler. Her finder du kvalitetscykler til internet-priser. Cykler til børn og voksne, Citybike, Mtb, Racer, Shopping og Elcykler. Hos Hermansen Cykler er service altid en vigtig del af hverdagen. Vi bestræber os på at gøre vort bedste for vores kunder.
Informações de contacto
Nørre Alle 96, 8000, Århus C, Dinamarca
- info@hermansen-cykler.dk
- www.hermansen-cykler.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Det cyklede derudad.
Havde givet 5 stjerner
Havde givet 5 stjerner, hvis det ikke havde været fordi ringeklokke og frontrefleks gik i stykker under fragten
hurtig service
Lynhurtig levering og produktet lever…
Lynhurtig levering og produktet lever fuldt ud op til forventninger.
Glimrende forretning
Handlede via onlineshoppen og fik cyklen leveret. Glimrende service
Glimrende og imødekommende service.
Super god service
God service og meget imødekommende…
God service og meget imødekommende personale.
Trods kort leveringsfrist, så fik de varene frem til tiden :-)
Vil helt sikkert anbefale
Super god service. Bestilte en cykel på nettet og fik den leveret af en fragtmand samlet og klar til brug uden omkostninger. Kan absolut anbefale Hermansen cykler.
Skade ved levering blev ordnet…
Skade ved levering blev ordnet tilfredsstillende. Venlig og hjælpsom ved henvendelse.
God rådgivning og hurtig levering!
Hurtig levering og klar til brug
Hurtig levering og klar til brug. Så en rigtig god oplevelse.
Flink og hjælpsom kundeservice
Service er bare helt i top
Fantastisk service
Fremragende service og super venlig personale.
Kan anbefales
Ifm køb af ny cykel besøgte jeg Hermansen for første gang, primært fordi jeg gerne vil støtte en “mindre” lokal butik og dels fordi jeg kunne læse godt om dem på Trustpilot. Min samlede oplevelse af at købe cykel hos Hermansen, fra det moment jeg trådte ind i butikken, bestilte en cykel, ombestemte mig, fik bestilt en ny, og til jeg forlod butikken et par dage senere med en fin ny cykel og orden i papirerne = Rigtig god kundeservice.
Jeg giver mine bedste anbefalinger...
Super fin service og god pris.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.