Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Ver mais
Onze oude installatie moest vervangen worden, en na overleg met de betreffende monteur HBI laten komen om te kijken hoe we dat moesten aanpakken. Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende... Ver mais
Ons alarmsysteem is vervangen vanwege ouderdom en storingen. Het was nooit teveel om deze snel op te komen lossen. Er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Het nieuwe systeem is binnen een week geï... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de guardas de segurança
- Loja de alarmes antifurto
- Loja de máquinas fotográficas
- Loja de equipamento de segurança
- Instalação de sistemas de segurança
- Fornecedor de sistemas de segurança
Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland
Informações de contacto
Van Andelstraat 10, 4651 Ta, Steenbergen, Holanda
- 078-3033700
- info@hetbeveiligingsicoon.nl
- www.hetbeveiligingsicoon.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Goede ervaring met dit bedrijf!
er werd zeer snel na opdracht gehandeld.De communicatie verliep zeer prettig er werd een dag met 5 personen van 8 tot 19 uur gewerkt omdat men het af wilde hebben!!Goede persoonlijke aandacht, ook na oplevering. Korte lijntjes, een aanrader!

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Alles is netjes en vlot afgehandeld
Alles is netjes en vlot afgehandeld. Ondanks dat er een paar zaken niet liepen zoals verwacht is de monteur pas vertrokken toen alles geregeld was.

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Ik heb een goed advies gehad met een…
Ik heb een goed advies gehad met een goede berekening en een snelle en goede installatie met een prima uit leg en een garantie dat ik altijd op jullie kan reken top

plaatsen nieuwe beveiling huis
Al lang ervaring met dit bedrijf. Goede , keurige en vlotte afhandeling als je storing hebt,
Behulpzaamheid en goede uitleg heb je als oudere nodig.
Werken netjes, laten alles netjes achter .Een bedrijf dat je iedereen kan aanraden.

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Super blij met het alarmsysteem
Super blij met het alarmsysteem! Uitstekende service en erg vriendelijk personeel. Alles snel en professioneel geregeld – absolute aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
De monteur deed zijn werk uitstekenduitstekend gewerkt!
De monteur deed zijn werk uitstekend! Gaf duidel8jke uitleg. Zeer tevreden dus!!

Prettig team
Prettig team, speelde uitstekend in op onze wifi-storing.
Vriendelijke en bekwame monteur Conrad die het spel snapt.
Prijs is goed, de kwaliteit moet zich nog bewijzen.

Vervanging alarm
Ik heb gevraagd om een vervangen van een oud bewakingssysteem. Een goed gesprek gehad, een goede aanbieding en een goede en degelijke installatie. Binnen een dag alles weer werkend.

Super tevreden
We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden, en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Ook de uitvoering nog eerder dan verwacht en keurig volgens afspraak. Alles van het oude systeem netjes verwijderd en helemaal tevreden met het nieuwe systeem.

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Ik raad HBI van harte aan
Ik raad HBI van harte aan. Ze geven gedegen advies en denken mee met oplossingen. Van offerte tot complete werkende installatie duurde slechts 2 weken.

Snelle correcte afhandeling
Snelle correcte afhandeling, nette medewerkers. Vriendelijk en beleefd.

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Nette aardige medewerkers die alles…
Nette aardige medewerkers die alles goed uitleggen en alles netjes achterlaten

Kundig en klantvriendelijk!
Jeffrey is heel kundig en vooral ook erg klantvriendelijk! Hij reageert snel als ik hulp nodig heb bij een storing en komt dan ook zsm langs om iets aan te passen of te repareren. Een betrouwbaar en benaderbaar bedrijf wat goed past bij een veilig gevoel mbt je alarmsysteem!

Netjes gewerkt volgens planning
Monteur was op tijd, was voorbereid. ondanks dat toch een paar onvoorziene dingen die keurig opgelost werden. Netjes gewerkt en een goede uitleg.
Bij latere vragen ook nog antwoorden waar we wat aan hadden

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Vlot geinstalleerd met een pluim voor…
Vlot geinstalleerd met een pluim voor het herinrichten van onze meterkast

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Perfecte aanleg door kundige monteur.
De monteur was keurig op tijd, dus goede afspraken.
Vakkundig gemaakt.
Goede en vriendelijke communicatie.
Duidelijke uitleg gekregen ondanks dat wij al wat op leeftijd zijn.
Dank je Finn

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)
Goede monteur vriendelijk en goede…
Goede monteur vriendelijk en goede uitleg over het systeem