Het Beveiligings Icoon (HBI) Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze oude installatie moest vervangen worden, en na overleg met de betreffende monteur HBI laten komen om te kijken hoe we dat moesten aanpakken. Duidelijke uitleg met koffers met de verschillende... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons alarmsysteem is vervangen vanwege ouderdom en storingen. Het was nooit teveel om deze snel op te komen lossen. Er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Het nieuwe systeem is binnen een week geï... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de guardas de segurança
  2. Loja de alarmes antifurto
  3. Loja de máquinas fotográficas
  4. Loja de equipamento de segurança
  5. Instalação de sistemas de segurança
  6. Fornecedor de sistemas de segurança

Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

207 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede advies

Goede advies, correcte afhandeling.

11 de outubro de 2024

Goedenavond Jan,
Dank voor uw review!

Fijne avond:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Alarmsysteem sluit perfect aan bij onze…

Alarmsysteem sluit perfect aan bij onze behoeften, er is goed en heel creatief meegedacht.

30 de setembro de 2024

Goedemorgen,
Wat super om te horen! Dank voor het schrijven van de mooie review :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Montage door het hele huis vlot…

Montage door het hele huis vlot verlopen, prima monteur die ook goed advies gaf.

19 de setembro de 2024

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)

Goedemiddag:) Wat leuk om te horen:) Bedankt voor het schrijven van de review!

Alvast een fijn weekend.

betrouwbaar bedrijf

erg tevreden met de geleverde diensten. komen afspraken na, zoeken altijd naar de beste oplossing, zijn klantgericht en erg behulpzaam

11 de setembro de 2024

Goedemorgen,
Goed te horen dat u tevreden bent met de geleverde diensten!
Bedankt voor uw lieve review!

Groetjes en een fijne dag,

Classificada 5 em 5 estrelas

Op voorhand goed overleg over de…

Op voorhand goed overleg over de details met. Maken een kundige en vertrouwde indruk.

16 de setembro de 2024

Goedenavond mevrouw Danser,
Bedankt voor uw vertrouwen in HBI! En bedankt voor uw review:)

Fijne avond gewenst,

Kundig, zorgvuldig en snel

Zeer kundige monteur die omdat hij niet alleen perfect werkte maar ook snel en daardoor minder rekende dan geoffreerd

29 de agosto de 2024

Hoi Eric,
Wat een fijne review, bedankt hiervoor:)!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede communicatie en de vakkundige…

Goede communicatie en de vakkundige installateur Rob Spoor die meedenkt, adviseert, hard werkt en een echte vakman is.
Daar word ik blij van. Met dit bedrijf doe ik daarom graag zaken. Ook na de installatie is Rob weer langs geweest om het probleem snel te verhelpen. Mijn complimenten !

23 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Goedemorgen Shashi,
Wat een super leuke review! De complimenten zijn doorgegeven aan Rob;)

Groeten,

Snel geregeld

Snel geregeld, hard werkende gasten die hun werkplek(lees: ons gebouw) keurig netjes achter laten. Absolute aanrader

13 de junho de 2024

Goedemiddag Albin,
Dank voor je leuke review!

Fijne dag nog:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Geheel conform de offerte uitgevoerd

Geheel conform de offerte uitgevoerd. Serieuze en betrokken cq klantgerichte medewerkers. Aanrader!

12 de junho de 2024

Goedemiddag meneer Veldhuis,
Fijn dat u zo tevreden bent:) Wij geven het door aan al onze collega's!

Fijne dag,

Zeer vakkundig bedrijf

Zeer vakkundig bedrijf. Geven de juiste advies. En je hoeft je geen zorgen te maken om onderhoud en dergelijke, HBI regelt het! Inmiddels 2 bedrijfspanden van ons door hun laten doen. Beste keus ooit!!

8 de maio de 2024

Hiii Fresh Hairsupply,
Dank voor je leuke review:) Zijn het er inmiddels niet 3:P?

Groetjes,

Fijn bedrijf

Goeie snelle service en heldere communicatie

4 de junho de 2024

Hi Guy,
Dank voor je review!

Fijne dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

HBI Team is deskundig, vriendelijk en snel

HBI was mij al positief bekend van het onderhoud aan mijn anologe alarminstallatie. Omdat ik wilde overstappen naar een op IP-gebaseerd systeem o.a. met hen contact opgenomen mede door de positieve reviews van HBI.
Mijn ervaring is dat het een klantvriendelijk, deskundig en snel schakelend team is. Hoewel ik dus ook bij derden heb geïnformeerd, is binnen een week de keuze op HBI gevallen door eerder genoemde positieve punten en de open- en duidelijkheid. In willekeurige volgorde kan ik hierbij noemen Esther, Jeffrey en Deni. Plaatsing vindt plaats binnen 3 weken.
Heb er alle vertrouwen in dat mijn positieve gevoel ook na installatie en hun periodieke onderhoud bevestigd blijft.

31 de maio de 2024
Opinião espontânea

Goedemorgen meneer Linthorst,
Wat een geweldige review en dat nog voor we bij u gaan installeren. Wij gaan uw vertrouwen in ons ook zeker waarmaken gedurende de installatie!

Fijne dag vandaag.

Denken echt met je mee

Denken echt met je mee en zijn in staat elke vraag te beantwoorden. Zo is op de dag van levering op hun advies de kleur van de camera’s omgewisseld van wit naar zwart. Tevens heb ik de diverse tips gehad voor het beveiligingssysteem waar ze me flink mee hebben ondersteund en verder op weg hebben geholpen.

6 de maio de 2024

Dag Jan,
Super bedankt voor uw review!
Het oog wil ook wat;)

Groetjes,
Team- HBI

Betrouwbare partij

Betrouwbare partij, komen afspraken na en leveren top kwaliteit af.

8 de maio de 2024

Goedemorgen Daley,
Super bedankt voor je leuke review!
Team- HBI

Positieve zaak

- meedenken
- behulpzaam
- alleen gewerkte uren geteld

23 de abril de 2024

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)

Goedemiddag, Bedankt voor de review!
Fijn dat alles in orde is:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een verademing dit bedrijf

Wat een verademing dit bedrijf! Komt zijn afspraken na, denkt mee, regelt de zaken tot in de puntjes en is ook nog eens vriendelijk. Chapeau!

13 de março de 2024

Goedemorgen Hans,

Wat een toffe reactie! Dat doet ons natuurlijk stralen:)

Bedankt en een fijne dag!

Vakkundig

Gedegen, vakkundige en zeer schone installatie.

15 de abril de 2024

Goedemiddag JT:)

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Fijne dag vandaag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alarmsysteem geleverd en gemonteerd…

Alarmsysteem geleverd en gemonteerd volgens offerte.
Vriendelijke en kundige monteur. Duidelijke uitleg.

25 de março de 2024

Goedemiddag meneer de Ridder,
Wat fijn dat alles zo naar wens is!
Wij geven uw complimenten uiteraard door aan de betreffende monteur;)

Mvg,

Een aanrader!

Reële offerte, uitstekende begeleiding (backoffice) en meer dan geweldige installateur!

27 de março de 2024

Resposta da Het Beveiligings Icoon (HBI)

Dank Erik voor je mooie woorden!
Mvg, Team HBI