Superfina högtalare. Jag är så nöjd med dom, har spelat några timmar med dom sedan jag hämtade ut dom idag på posten. Jag rekommenderar dessa högtalarna starkt till dig som inte vill slänga ut en... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Att handla på HiFi klubben är alltid ett sant nöje. Jag har varit kund där i över 30år och kommer att fortsätta vara kund. De har en fantastiskt bra service i butikerna med mycket kompetent och trevli... Ver mais
Great service by sales associate Hampus. He reviewed my apartment drawing and showed me proposed TV and other equipments. Very patient, honest about the quality and prices.
Hög kvalitet på utrustningen. Tyvärr verkar de ha börjat använda AI för kundtjänstärenden så när det väl är fel på en vara uppstår en massa onödigt krångel. Jag vet inte hur många mejl med motstridiga... Ver mais
Informações sobre a empresa
Hos Hi-Fi Klubben handlar allting om ljud och bild – inte kylskåp, tvättmaskiner och stavmixrar. Hos oss får du musik- och filmupplevelser för varendaste krona.
Informações de contacto
Skånegatan 25, 412 53, Göteborg, Suécia
- 0771-80 00 90
- kundtjanst@hifiklubben.se
- www.hifiklubben.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 38% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Bra produkt
Bra produkt, snabb leverans och hjälpsam och trevlig kundservice.
Snabb återkoppling
Snabb återkoppling, lite långsam leverans men bra kommunikation!
En försening utan slut
Min beställning har varit försenad i en och en halv månad. Jag får inga uppdateringar om orderstatus från företaget längre. Jag kommer nog aldrig få det paketet. Den var en dröm som aldrig gick i uppfyllelse.

Resposta da Hi-Fi Klubben Sverige
Allt hanterades exakt som utlovat.
Allt var bra. Varan var enligt beskrivning, frakten fungerade perfekt, betalningsalternativen var många och lätt att välja det jag ville ha. Kommer att handla från denna butik igen.
Ingen leverans
Jag har alltid och har fortfarande största fötrtroende för HiFi klubben. Jag har köpt all min utrustning därifrån och är alltid mycket nöjd. Dock måste dom använda sig av annan speditör än Bring. Jag har väntat över en vecka och har ingen aning var min produkt befinner sig. Jag kommer i morgon ringa och häva mitt köp. Ligger ute med 14k och börjar lessna.

Resposta da Hi-Fi Klubben Sverige
Fick en alldeles utomordentlig…
Fick en alldeles utomordentlig vägledning av grabbarna i Sundsvall! Kan varmt rekommendera hifiklubben för dig som letar efter superb ljudupplevelse!
Pålitliga, kunniga och trevliga
Hi-Fi-Klubben är alltid bra att ha att göra med. Har handlat av dem sedan 1987 och aldrig blivit besviken eller dåligt bemött. Grym kunskap och bra kvalitet.
Snabb leverans, enkelt att beställa, tydlig information och snygg produkt, motsvarade våra förväntningar.
Välskött i butiken i linköping
Hej! Lagom högt startljud!
Köpte en högtalare, NOON som fungerar bra.
Jag hade också kontakt med en bra säljare för några frågor. Kan säga att den inte har så högt startljud. Topp!
Bästa butiken
Bästa butiken. Alltid hjälpsamma och bara bra produkter. Men inte om man ska köpa kylskåp.
Mycket bra ljud i min nya Denon cd…
Mycket bra ljud i min nya Denon cd spelare. Hifi klubben har bra kvalitet på varorna.
Har köpt C 800 Ear Headset
Har köpt C 800 Ear Headset. Super bra ljudkvalittet. Känns komfort i örat. Mycket valuta för pengarna. Tack Hi-Fi Klubben för en bra vara.
Imponerande bra!
En riktigt bra soundbar
En riktigt bra soundbar, för det lilla rummet, bra ljudåtergivning och helt okej bas.
Jag fick bra hjälp att hitta rätt soundbar för mina behov, tack hifi klubben i Sickla!
Bra och snabb leverans
Imponerande kundservice och hög produktkvalitet
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos HiFi Klubben. Jag såg att priset på produkten sänktes efter mitt köp och de korrigerade det direkt när jag hörde av mig, enkel och smidig hantering. Leveransen var snabb, allt fungerade utan krångel och produkten håller hög kvalitet och lyfter biokänslan hemma. Tack för bra service!