Smidigt att köpa saker, med snabb leverans av fina varor. Problemen började när jag ville returnera...Det krävdes massor av mejl och telefonsamtal. Oftast svarade ingen...Värdelös kundsupport! Är... Ver mais
Fina och bra varor. Denna Skultuna-lykta kom dessutom med 200 kr rabatt och med hemleverans för endast 9 kr på 2 dagar! Kan inte annat än rekommendera.
Köper nästan alltid nu vår köksgrejer där. Vanglitvis bra priser, och bra sortiment. Har också beställt varor på Black Friday i December, och dem kunde jag inte hitta billigare någonstans intill Jul.... Ver mais
No. 1 i köket. Bra och innovativa köksprodukter. Extra bra service och expertis.
Luramyrveien 59, 4313, Sandnes, Noruega
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Resposta da Kitch'n Sverige
Beställde i lördags o fick min drömlampa idag! Tack! Bra pris o snabb frakt! 2 arbetsdagar.

Resposta da Kitch'n Sverige
Smidigt att köpa saker, med snabb leverans av fina varor.
Problemen började när jag ville returnera...Det krävdes massor av mejl och telefonsamtal. Oftast svarade ingen...Värdelös kundsupport! Är det meningen att man ska behöva lägga så mycket tid och energi på att få returnera!?
Är det en tanke bakom, att man ska ge upp? Känns nästan så.
Kommer inte att handla här igen.

Resposta da Kitch'n Sverige
Beställde 31/12 och 3 veckor senare hade mina produkter fortfarande inte kommit. Enligt deras hemsida var mina produkter levererade, vilket ej stämde. Fick svar från kundtjänst efter 1 vecka och fick min order återbetald direkt utan problem. Skulle inte rekommendera.

Resposta da Kitch'n Sverige
Jag beställde en produkter och efter 10 dagar den förtfarande skicka inte...den lovar "snabbt leverans... absolut fel"
Rekommenderar INTE!!!!

Resposta da Kitch'n Sverige
Jag köpte och betalde presentkort för över en månad sen men presentkortet har fortfarande inte dykt upp. Jag hörde av mig till kundtjänst 1 vecka efter att de fortfarande inte leverat och inte fått svar. Jag anmäler dem till konsumentverket och hoppas snabbt att de betalar tillbaka mina pengar.

Resposta da Kitch'n Sverige
De påstår de har kampanj på Toy's produkter med både 71% rabatt och 82%. Kampanjen gäller till 23/9 -25, dvs om två dagar. Provade lägga in lite beställningar men allting hamnade till fullpris i deras varukorg utan att några rabatter drogs (testade hela vägen tills det var dags att fylla i kortnummer).
Humbug helt enkelt.

Resposta da Kitch'n Sverige
-Tja, efter en månads mailade fram o tillbaka så lyckades de hitta felet och varorna gick att beställa till slut.
------------------------------------------------
Lockpriser på varor som inte finns. Står att det finns på lager fram till att man kommer fram till kassan, då är lagersaldo plötsligt noll.
Kundservice "snackar" bara här för att det skall se bra ut, men ingenting händer.
Artikelnummer: GT-102
-Ja, det hjälper ju inte mig att ni skickar det till "IT-avdelningen"...
-Och vad bra "kundservice" ni har, de har bara avfärdat mitt påpekande med att det ligger i en "varukorg" någonstans, och nu svarar de inte ens längre. Snyggt där.

Resposta da Kitch'n Sverige
Bra urval, bra kvalité på allting som jag köpt, bra pris på det jag köpt. Jätte bra och trevlig kundtjänst. Har handlat flera gånger där.

Resposta da Kitch'n Sverige
För mig ett okänt företag men pga deras breda utbud och bra priser valde jag att beställa härifrån.
Hela processen med köpet gick snabbt och smidigt och varorna kom väl förpackade efter tre arbetsdagar.

Resposta da Kitch'n Sverige
Handlade en relativt dyr köksmaskin här, var inga problem alls.

Resposta da Kitch'n Sverige
Beställde två varor: ett tårtfat och en tårtspade. Efter mycket krångel med bl.a. utebliven orderbekräftelse via mail, raderat konto av oklar anledning och flertalet mailkontakter så returnerade jag hela ordern.
Som svar påstår de dock att endast tårtfatet returnerats och tårtspaden saknas. Detta trots att jag endast öppnat paketet för att försäkra mig att ingen retursedel låg där, samt kontrollerat att båda varorna fanns för att sedan lägga tillbaka dem...
Således försöker de, till råga på den usla beställningsupplevelsen, lura mig på pengar...
Så länge jag handlat i deras butiker har det varit Ok. Men avråder starkt från att beställa via deras hemsida - jag vet att detta åtminstone var min sista gång.

Resposta da Kitch'n Sverige
Beställde 10 st tallrikar, och redan efter endast en maskindisk hade två av tallrikarna tappat sin ytbehandling och färg. Kontaktade kundtjänsten som ordagrant säger "Dessa tallrikar kan variera i färg, och det räknas tyvärr inte som ett reklamationsärende."
Kitch'n verkar tro att de står över svensk lagstiftning (konsumentköplagen) samt total avsaknad av normal kundvård.

Resposta da Kitch'n Sverige
Fruktansvärt dåligt. Jag brukar aldrig gå in och skriva dåliga omdömen men känner att jag vill varna andra för detta. Jag beställde för ungefär en månad sen en brödkniv och en tomatkniv från hemsidan. Betalade 500 kr. Får hem ett paket en vecka senare med endast en tomatkniv (som kostade 79:-) kollar mitt konto och de har dragit 500 :- . Jag hör av mig till kundtjänst och frågar om något blivit fel och får då svar att det var lagersaldo fel och brödkniven var slutsåld och att jag ska få tillbaka pengarna till den. ( först och främst oerhört konstigt att man som försäljare inte hör av sig själv och talar om det för kunden och ger tillbaka pengarna på en gång utan jag som kund behövde höra av mig för att ens få svar) inte nog där , det har nu gått 2-3 veckor sen jag fick det mailet och har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar för brödkniven så har fått maila dem ännu en gång .
Kommer aldrig handla här igen och råder andra att inte göra det heller.

Resposta da Kitch'n Sverige
Beställde glas där 2 av 6 stycken var krossade. Var i kontakt med kundtjänst som skrev att glasen skulle ersättas och de ville ha bild på glasen samt ordernumret. Mailade detta samma dag som jag fick svaret. Har efter detta ej fått någon återkoppling från kundtjänst ej heller några nya glas...

VARNING!
Om något går fel med eran beställning kan du inte förvänta dig med att få snabb eller professionell hjälp!
Rekommenderar att köpa någon annan stanna.
Jag beställde 8 st glas från Kitch’n, varav två kom trasiga och såg inte ut som förväntat. Jag kontaktade kundtjänst direkt och skickade in bilder som begärt. Efter det fick jag inget svar!
Skrev då ett påminnelse mejl, och fick då ett slarvigt mejl med löfte om en retur-QR-kod men den har fortfarande inte kommit. Jag är både frustrerad och besviken över hur de hanterar hela situationen, och deras bemötande har varit under all kritik. Därför kan jag tyvärr inte rekommendera att köpa härifrån.

Resposta da Kitch'n Sverige
Köpte en lite dyrare vattenkokare för kaffe entusiaster, där en av funktionerna som lyfts är att det ska gå att uppdatera mjukvaran, för att kunna få förbättrade egenskaper (bland annat justering av mätning etc) under produktens livslängd.
När jag fick vattenkokaren så visade det sig att den hade en gammal firmware. Så jag försöker uppdatera denna. Men det gick inte att genomföra uppdateringen. Så jag kontaktade genast kundservice. Men svarstiden för kundtjänst var lång och tidsfristen för retur gick ut innan ärendet behandlades av kundtjänst.
Funktionen fungerar fortfarande inte. Och kundtjänst har slutat helt att svara på mail.... Riktigt dåligt!
Har inte fått något erbjudande om ny produkt med senaste firmware eller kompensation för att de sålt en produkt som inte fungerar enligt beskrivning.
Om jag vetat detta hade jag valt den billigare standard varianten av produkten utan denna funktion...
Och med tanke på den fantastiskt dåliga hanteringen av ärendet, blir det nog aldrig mer ett köp på Kitchn.
Men kanske blir det en anmälan till ARN, efter som de säljer produkter som inte uppfyller det som står att de ska göra.
En seriös handlare hade sett till att lösa ett ärende som detta snabbt. Riktigt besviken.
--- Uppdatering ---
Höjer betyget till tre stjärnor. Ringde in till kundtjänst efter att de svarat här, och vi lyckades lösa detta tillsammans.
Så för att summera. Beställning och leverans var snabb och fungerade bra.
Men beställer man något lite "dyrare" bör man vara medveten om att det kan vara lite svårare att få den support man har rätt till, och man behöver lägga mer tid på detta än hos andra konkurrenter.
Kundtjänst har alltid varit trevliga, när man väl når fram till dem. Men svarstiderna har ofta varit långa och ibland verkar de inte svara. Och det krävdes ett inlägg här för att det skulle höra av sig.
Men är i slutänden nöjd med köpet, efter en långkörare med supporten.

Resposta da Kitch'n Sverige
Ordered a Stanley mug, arrived on time, but it arrived with several scratches. Spoke with customer service who was very friendly and able to quickly rectify the issue.

Resposta da Kitch'n Sverige
Köp av kastrull jan 2025, leveranstid anges i kassan till 1-4 dagar. Egentligen leveranstid är 6-7 arbetsdagar (11 kalenderdagar). I kontakt med kundtjänst anses tydligen leveranstiden som rimlig trots felaktig informationen i kassan. Ingen kompensation är aktuell till mig som kund. Kommer inte handla där igen.

Resposta da Kitch'n Sverige
Vi fick problem med vår La Pavoni espressomaskin bara 10 dagar från köp. Det är sådant som händer. Vi har försökt reklamera produkten sedan oktober. I telefon med företaget låter det som att de ska hjälpa till, men de svarar inte på mailtrådar och meddelanden och sen händer ingenting.
Jag har nu istället fått hjälp genom att själv kontakta SMEG/La Pavoni direkt, som omgående hjälper till. Avråder alla köp från denna sajt, helt värdelöst skött.

Resposta da Kitch'n Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.