Jag var till apoteket 9/7. För första gången efter många besök där så vart jag mottagen positivt med ordet välkommen. När jag var klar så önskade hon mig en trevlig dag. Jag fick nästan en chock😉... Ver mais
Bli ifrågasatt när man ska hämta sin medicin. Fråga hela tiden behöver du den ? Jag som kund bestämmer väl eller har dom blivit läkare oxå . Nej kronans på Torp Östra får va för mej
Smidigt boka online, vilket jag föredrar framför betala mera i butik plus så lätt bara besöka Apoteket online. Man bara bokar produkten, gjort så tidigare. För mig som pappa till en son som behöver vi... Ver mais
Allt fanns att beställa utom Alvedon snabbverkande ( röd förpackning) Varför? Jag har svårt att ta mig till ert Apotek så jag är tacksam att kunna beställa!!
Lindhagensgatan 116, 9 tr, 104 25, Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Varför lämnar ni rabattkod efter att man lagt en order och inte innan ?

Resposta da Kronans Apotek
Köper kronans apoteksprodukter som jag är nöjd med, håler bra kvalitet, oftast rabatterade priset

Resposta da Kronans Apotek
skickades läkemedlet som kylvara men paketet försvann under leveransen. Efter det har jag mest fått otydliga besked och ingen konkret lösning. Väldigt dålig hantering av ett ärende som gäller viktig medicin och patientansvar.
Jag betalade min beställning medan receptet fortfarande var giltigt och informerade flera gånger kundservice om att jag inte ville ha någon återbetalning. Trots detta återbetalades ordern ändå. Nu tvingas jag boka nytt läkarbesök och förnya receptet helt i onödan, vilket skapar avbrott i min behandling.

Resposta da Kronans Apotek
Lätt att bläddra sig fram,lång frakt tid drog bort lite poäng.

Alltid lätt att beställa Gillar Kronans Apotek

Resposta da Kronans Apotek
Minoxidilen jag köpte från er är av dålig kvalitet. Det är som dricksvatten. Jag använde ett annat företag tidigare och den var av mycket hög kvalitet. Jag hoppas att ni kommer att vara uppmärksamma på medicinens kvalitet.

Resposta da Kronans Apotek
erbjuder postnord hemleverans men sen har instruktioner till dom att inte leverera.
fa--n ta bort postnord om det ändå inte funkar och erbjud bara paketbox

Resposta da Kronans Apotek
Kronans apotek har den bästa lagerhållningen och bästa leveranser

Resposta da Kronans Apotek
Extremely slow in delivering products/medicines.

Resposta da Kronans Apotek
Att kunna beställa via nätet är så smidigt och då behöver jag inte tänka på om varan finns på mitt apotek eller inte!😁

Resposta da Kronans Apotek
Enkelt och smidigt ,lätt att beställa varor från Kronans Apotek.

Resposta da Kronans Apotek
Postnord levererade inte när dom skulle.
Urdåligt att bara ha Postnord som hemleverans.
Har även dålig erfarenhet sedan tidigare av dom.
Kommer inte att handla av er mer om ni inte ändrar
hemleverrantör.
Ingrid Ryd

Resposta da Kronans Apotek
Den manliga personalens (i Appoteket- kronan i Sandsborg) bemötande var mycket otrevligt och oprofessionellt samt visade en tydlig brist på förståelse för vad god service innebär.

Resposta da Kronans Apotek
Lätt att hitta det jag sökte och bra att få veta andras omdömen om varan.