Lamper.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God, troværdig netbutik og dejlig fysisk butik. Jeg vil ikke ikke undvære nogle af delene. Spotlight i Store Kongensgade er min ynglings lampe forretning og når inspiration skal udfordres kan ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gange jeg har handlet her men alt gik super godt og virkelig hurtigt levering som er noget jeg vægter virkelig højt. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mor forelskede sig i en af jeres lamper, så den købte vi. Den kom hurtigt og levede helt op til forventningerne. Let, hurtigt og god kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

I havde det jeg gerne ville købe. Nemt og effektivt, og det var den store skærm til ph standerlampe. Det var nemt at tage den gamle ødelagte skærm ud, og voila, sætte den nye skærm på. Faktisk også e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Sobre Lamper.dk

Escrito pela empresa

HVEM ER VI
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.

HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.

ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.

Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:

Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

144 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

1 de dezembro de 2025

Hej Winnie,
Sådan skal det være – hurtigt fremme uden bøvl 🚀
Tak for din anmeldelse og de fine stjerner!

Superflot lampe

Superflot lampe, til en god pris!

6 de novembro de 2025

Hej Henrik,
Kort, klart – og lige hvad vi elsker at høre 🤩
En flot lampe til en god pris… bedre bliver det næsten ikke!

Classificada 4 em 5 estrelas

Da jeg endelig fandt lamperne (jeres…

Da jeg endelig fandt lamperne (jeres hjemmeside trænger til hjælp) var det nemt. Lamperne kom hurtigt.

27 de novembro de 2025

Hej Iben,
Tak for din besked – og godt du fandt lamperne. Vi tager det med videre😉
Dejligt at høre, at resten af forløbet var lige til, og at lamperne kom hurtigt frem.

Super handel

Super handel, flott lampe og billig frakt til Norge

4 de dezembro de 2025

Hej Trond,
Hvor er det skønt at høre – og ekstra dejligt, at både lampen og fragten til Norge sad lige i skabet✨

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte lamperne på fin…

Jeg bestilte lamperne på fin hjemmeside, modtog ordrebekræftelse - så langt så godt. Der gik nogle dage, hvorefter jeg blev ringet op, og fik at vide, at man ikke havde lamperne, så ordren måtte annulleres eller jeg kunne vælge noget andet. Det synes jeg egentlig var en ret kedelig køberoplevelse. Så hellere at varen ikke kan vælges på hjemmesiden.

15 de novembro de 2025

Hej Søren
Øv for en ærgerlig oplevelse! Det er jeg oprigtig ked af, da vi hver dag gør vores allerbedste for at give gode kundeoplevelser.
Jeg har dykket lidt ned i, hvad der er foregået - og kan kun beklage, at det viste sig, at der var fejl i vores lagertal, så vi ikke kunne levere.
Det har så været dobbelt uheldigt at brandet har ladet præcis denne farve udgå. Derfor har min kollega foreslået samme lamper i en meget ens farve.
Det ER altså muligt at få en lampe magen til - i en lidt anden tone af lampen, hvis det stadig har interesse. Så skal du endelig give lyd.
Og ellers håber jeg, at vi får lov at få et forsøg igen en anden gang - så du kan få en god oplevelse hos os.
Rigtig god jul.
Mange hilsner Malene / Lamper.dk

Perfekt!

Alt gik helt som forventet - gode varer leveret hurtigt! 👏

1 de dezembro de 2025

Hej Hanne,
Sådan! Det er lige præcis den slags forløb, vi elsker at levere 🙌
Gode varer + hurtig levering = et perfekt match. Tak for den fine tilbagemelding!

Let købeproces

Let købeproces - og hurtig levering.
Skulle lige bede om en faktura med VAT nr, men det blev klaret hurtigt. Meget venlig kundemedarbejder.

13 de novembro de 2025

Hej Lars,
Dejligt at høre, at både køb, levering og faktura-ønsket gled lige efter bogen 🙌
Tak for rosen til vores kundeservice – den sender vi straks videre!

Gode priser

Gode priser , hurtig levering

27 de novembro de 2025

Hej Henriette,
Tak for de pæne ord! God pris og hurtig levering – lige som vi håber, det føles hos Lamper.dk ⭐️

Classificada 5 em 5 estrelas

God opfølgning på ordre og information…

God opfølgning på ordre og information omkring levering

13 de novembro de 2025

Hej
Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at opfølgningen og leveringsinfo sad lige i skabet. Sådan skal det være.

God oplevelse hos lamper.dk

nem og overskuelig webside - go pris på varen og dejlig hurtig levering mere kan man da ikke forlange handler gerne hos jer igen

11 de novembro de 2025

Hej Lars,
Hvor er det skønt at høre! Tak for de fine ord om både hjemmeside, pris og levering – det er lige præcis sådan en oplevelse, vi håber alle får.
Du er altid velkommen hos os igen – vi står klar! 🌟
De bedste hilsner

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. God pris på lampen og god service

23 de novembro de 2025

Resposta da Lamper.dk

Tusind tak for den flotte anbefaling! Dejligt at høre, at både pris og service ramte helt rigtigt hos dig.
Vi sætter stor pris på, at du valgte at handle hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin kommunikation på telefon og…

Meget fin kommunikation på telefon og mail ifm. køb af lampe.
Hurtig levering ikke at glemme.
Lamper.dk anbefales herfra.

mvh. Karina

3 de novembro de 2025

Kære Karina
Mange tak for din venlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at både dialogen på telefon og mail har været en god oplevelse – og at leveringen også spillede.
De bedste hilsner

Classificada 4 em 5 estrelas

God lampe!,, mange farver at vælge mellem

Billederne i mailen var klare og vi kunne se og sammenligne lamperne.
Hurtig levering og nem at samle.
Mange farver at vælge imellem, så vi fandt den helt rigtige farve til vores stue..
Indpakningen var solid og lampen nem at samle

7 de novembro de 2025

Hej Mærtha,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at billederne gjorde det nemt at vælge mellem farverne, og at I fandt den helt rette lampe til stuen.
Tak fordi du valgte at handle hos os – det sætter vi stor pris på.
Vi håber vi kan gøre det til 5 stjerner næste gang ;-)!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og varen var korrekt.

Hurtig levering og varen var korrekt.

10 de novembro de 2025

Hej Palle,
Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at både levering og vare sad lige i skabet. Det er præcis sådan, vi gerne vil have det.

Hurtigt, godt og pålideligt

Hurtig levering og lampen lever helt op til forventningerne

5 de novembro de 2025

Hej Helle,
Tusind tak for dine ord! Dejligt at høre, at både levering og lampe ramte plet – præcis som det skal være. Vi sætter stor pris på din feedback.

16 de novembro de 2025

Resposta da Lamper.dk

Det lyder bare helt perfekt, lige som det skal være!💡Tusind tak for de fine stjerner🙌

Jeg fik fat i den lille

Jeg fik fat i den lille, men vigtige del, som jeg ikke kunne finde andre steder.

6 de novembro de 2025

Hej Hannu,
Hvor er det godt at høre – vi elsker, når vi kan hjælpe med lige præcis den del, man har ledt efter! 🔍 Tak for din anmeldelse.

God kommunikation om leveringstid

God kommunikation om leveringstid. Gode priser. Indpakning lidt sketchy, men varerne kom hele frem

25 de setembro de 2025

Resposta da Lamper.dk

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at alt kom sikkert frem, og at både pris og kommunikation levede op til forventningerne. 🙏 Vi tager selvfølgelig din kommentar om indpakningen med videre!

Fin kundeservice undervejs

Fin kundeservice undervejs da min ordre blev en smule forsinket. Korrekt levering.

24 de outubro de 2025

Resposta da Lamper.dk

Tusind tak for din tålmodighed – og hvor er det dejligt at høre, at kundeservicen fulgte godt med undervejs! 🙌 Vi er glade for, at alt endte som det skulle.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem velfungerende handel med…

Helt igennem velfungerende handel med god og pålidelig information.
Stor anbefaling - jeg handler gerne igen.

30 de outubro de 2025

Hej Betine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at alt forløb nemt og trygt! 🙌 Vi sætter stor pris på anbefalingen og glæder os allerede til næste gang.
Anders / Lamper.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais