Lamper.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God, troværdig netbutik og dejlig fysisk butik. Jeg vil ikke ikke undvære nogle af delene. Spotlight i Store Kongensgade er min ynglings lampe forretning og når inspiration skal udfordres kan ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gange jeg har handlet her men alt gik super godt og virkelig hurtigt levering som er noget jeg vægter virkelig højt. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mor forelskede sig i en af jeres lamper, så den købte vi. Den kom hurtigt og levede helt op til forventningerne. Let, hurtigt og god kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

I havde det jeg gerne ville købe. Nemt og effektivt, og det var den store skærm til ph standerlampe. Det var nemt at tage den gamle ødelagte skærm ud, og voila, sætte den nye skærm på. Faktisk også e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de Iluminação

Sobre Lamper.dk

Escrito pela empresa

HVEM ER VI
Du møder et stærkt team af medarbejdere med mange års erfaring fra belysningsbranchen, når du handler hos Spotlight eller på Lamper.dk. Du kan du derfor være sikker på at møde fagfolk med stor viden om lamper samt indretning med lys.

HER FINDER DU OS
Kig forbi vores butik og showroom samt Occhio gallery by Spotlight på Store Kongensgade 103 i København, vores Occhio store by Spotlight & Spotlight på M. P. Bruunsgade 62 i Aarhus eller klik ind på vores store flotte lampe-webshops på www.lamper.dk og www.spotlightshop.dk.

ALLE DE KENDTE BRANDS
Udvalget af lamper i vores sortimentet er kæmpe stort, så der er noget for enhver smag og i alle prisklasser.

Find dine nye spisebordslamper, køkkenlamper - lamper til børneværelset eller andre steder i boligen. Vi har lamper til alle typer af behov.

Med en lang række lampebrands i vores udvalg, kan du altid finde den helt rigtige lampe. Her finder du f.eks. lamper fra:

Louis Poulsen
Verpan
Fritz Hansen
og mange flere.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE
Har du spørgsmål om belysning, indretning med lys eller specifikke lamper, er vi altid klar med rådgivning og svar. Kontakt os på mail, telefon eller chat!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

144 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og kompetent svar på…

Hurtig og kompetent svar på henvendelse. Hurtig levering. Jeg er yderst tilfreds.

10 de outubro de 2025

Hej Michael,
Hvor er det dejligt at høre – præcis sådan ønsker vi, at det skal være! 🙌 Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for din tilfredshed.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik svar tilbage med det samme

Fik svar tilbage med det samme, den var i rest.
Fik besked at de ville sende den når den var klar.
Så kan kun anbefale Lamper. dk.

6 de outubro de 2025

Hej Ivan,
Tak for din forståelse – og hvor er det dejligt at høre, at kommunikationen fungerede hele vejen! 🙌 Tusind tak for anbefalingen, den sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjemmeside og rigtig hurtig god service
. Lampeskærmen levede op til forventningen.
Handler gerne igen

15 de outubro de 2025

Hej Vivi,
Det lyder bare helt perfekt – nemt, hurtigt og som forventet! 💡 Tusind tak for de pæne ord, og hvor er det dejligt at høre, at du allerede overvejer at handle hos os igen. 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Super flot indpakning af lampen, som først bliver ophængt om få uger.
Vi kommer igen.

9 de outubro de 2025

Hej Levi,
Tusind tak for de pæne ord – hvor dejligt at høre, at både levering og indpakning ramte plet! 🎁 Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen, når lampen er kommet op.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lampen er fantastisk og nyder hver gang…

Lampen er fantastisk og nyder hver gang jeg tænder den. 🥰👍

10 de outubro de 2025

Hej Gitte,
Hvor bliver vi glade af at læse det – der er altså noget særligt ved en lampe, man nyder hver eneste gang, den tændes! ✨ Tak fordi du delte glæden med os.

Super velfungerende hjemmeside

Super velfungerende hjemmeside. Løbende info om hvor langt varen er i systemet og hvornår den kan forventes at ankomme. Kan anbefales

17 de outubro de 2025

Hej Mai-Britt,
Hvor er det skønt at høre – vi gør os umage for at holde vores hjemmeside og informationer i topform, så det glæder os, at du lagde mærke til det! 🙌 Tusind tak for anbefalingen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snildt og venligt personale!

Det gik utroligt nemt at handle hos jer, selvom det blot var en lille handel👍
Alt spillede, også levering👍

4 de outubro de 2025

Hej Birte,
Hvor er det dejligt at høre – uanset størrelsen på handlen, skal det altid være nemt og venligt hos os! 🙌 Tusind tak for din fine anmeldelse.

Nemt nemt nemt

Nemt nemt nemt

Aftalt levering og god pris

9 de outubro de 2025

Hej Thomas,
Vi elsker, når det bare er “nemt nemt nemt” – sådan skal det være! 😄 Tak for de pæne ord og for at handle hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakken kom som aftalt og var emballeret…

Pakken kom som aftalt og var emballeret fantastisk, og så lever lampe op til al forventning og lidt til. Super tilfreds.

Hej Elise,
Hvor er det skønt at høre – sådan en melding gør os virkelig glade! 🙌 Fantastisk, at både levering, emballage og lampe levede op til (og lidt over) forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin lampe til en god pris 👌

Hej Kim,
Sådan skal det være – flot lampe og god pris, den kombi går man aldrig galt i byen med! 😄 Tak for din fine anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fandt lige den lampe jeg ledte efter

Fandt lige den lampe jeg ledte efter, - og til en god pris. Hurtig ekspedition! Mine bedste anbefalinger.

18 de setembro de 2025

Hej Peter,
Hvor er det dejligt at høre – det lyder som et vaskeægte lampe-match! 💡 Tusind tak for din anbefaling og de pæne ord.

Classificada 5 em 5 estrelas

God pris og hurtigt levering

God pris og hurtigt levering.
Og bedst af alt; farvenuancen på hjemmesiden, var præcis den samme som den jeg modtog.

12 de setembro de 2025

Hej Yvonne,
Hvor er det skønt at høre – både med prisen, leveringstempoet og farven der sad lige i skabet! 🎨💡 Tusind tak for din fine anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt en dyr pH lampe og jeg er…

Jeg har købt en dyr pH lampe og jeg er meget glad for den. Alt omkring købet har bare virket og jeg kan kun anbefale lamper.dk.
Michael.

4 de setembro de 2025

Hej Michael,
Hvor er det dejligt at høre – og stort tillykke med din nye PH-lampe! 💡 Vi er glade for, at alt omkring købet har fungeret, og tusind tak for din flotte anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

Hej Alexander,
Det gør os rigtig glade at høre – lige præcis sådan ønsker vi, at det skal være! 😄 Tusind tak for din anmeldelse.

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende information

Jeg var nødt til at bestille mine varer ad 2 omgange, da hjemmesiden ikke var fyldestgørende mht., hvilke dele den enkelte vare indeholdt.
Jeg rettede kritikken mod personalet i afdelingen i København og gjorde dem opmærksom på det, men de var ikke modtagelige overfor kritik og insisterede på, at det ikke var nødvendigt at uddybe informationen på hjemmesiden. Men altså, jeg synes da også, det er fedt at skulle køre en ekstra gang for at hente varer (◔_◔).
Jeg forstod imellem linjerne, at man er en klovn, hvis man ikke kender butikkens produkter lige så godt, som butikken selv gør.
Jeg tænker, jeg nok vælger en anden leverandør næste gang.

19 de setembro de 2025

Hej Martin
Jeg har kigget lidt i bestillingerne, for at se om jeg kunne gennemskue, hvad du har bestilt - og for at se om der er noget, vi kan optimere på varetekster el.lign.
Jeg har pejlet mig ind på, at du nok har bestilt Designline skinnesystemet - og det kan jeg godt forstår kan være lidt svært at hitte ud af. Det kan kombineres af mange dele.
Vi forsøger altid at beskrive og forklare på bedste vis på vores produkter på Lamper.dk - og står altid til rådighed med rådgivning. Udenfor telefontiden er vores ai-supportchat også altid klar til at hjælpe med mange spørgsmål.

Vi er ALTID modtagelige overfor feedback - og jeg kan kun beklage, hvis det ikke har været din oplevelse
Vores kollegaer i de fysiske Spotlight butikker har ikke rigtig noget at gøre med webshoppen - men videreformidler normalt alle tilbagemeldinger.

Vi lever af at rådgive omkring belysning - og har naturligvis et stort og indgående kendskab til både lys og lamper. Ligesom indenfor andre fagområder forventer vi dog heller ikke, at vores kunder har samme viden - men vi deler gerne ud af vores.

Det lyder ikke som om, det er den oplevelse, du har haft. Og det er jeg ked af at høre.
Hvis du har idéer til forbedringer - og vil have ulejlighed med at skrive til kundeservice@lamper.dk, så hører vi meget gerne fra dig.

Mange hilsner Malene / Lamper.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering.

Nem bestilling og hurtig levering.
Ganske fint udvalg til favorable priser.

25 de setembro de 2025

Hej Peder,
Sådan skal det være – nemt, hurtigt og til gode priser! 🙌 Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Bestilte en PH glasskærm

Bestilte en PH glasskærm. Den kom næste formiddag fint emballeret.

5 de setembro de 2025

Hej PS,
Det lyder som en levering med både fart og sikkerhed! 🚀💡 Tusind tak for din anmeldelse – vi håber, du får stor glæde af din PH glasskærm.

Kæmpe stort udvalg

Kæmpe stort udvalg. Flotte produkter.

27 de agosto de 2025

Hej N. Vialin,
Hvor er det dejligt at høre – vi gør os umage med både udvalg og kvalitet, så det glæder os meget, at du bemærker det. 🙌 Tak for din fine anmeldelse!
Anders / Lamper.dk

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais