Jeg bestilte en Gold Note Giglio grammofon hos LBS og fik på forkant et meget fint tilbud fra Ronni Pedersen (ders hi-fi specialist). Den kom så frem efter en måneds tid, og ikke alene sørgede de fo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har lige fået leveret et Samsung 77" 4K OLED S95F fra Lyd og Billede Specialisten. Tv'et var lidt længe undervejs, men det vidste jeg inden jeg bestilte det. Undervejs i processen, blev jeg ringet... Ver mais
Sikken en anderledes GOD oplevelse at handle hos Jer – at der rent faktisk sidder én glad gut i den anden ende som håndtere mit køb – ikke en robot – ikke en algoritme eller et automatsvar - men e... Ver mais
Fandt et utroligt godt tilbud på et LG 77 OLED G2 fjernsyn, som ganske vist også stod markeret som "midlertidigt udsolgt". Tænkte at det sikkert bare var click-bait og at jeg ville blive kontaktet me... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.
Informações de contacto
Maigårdsvej 2 C, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- +45 98 43 99 88
- kundeservice@lbs.dk
- www.lbs.dk
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
alza de precio de un minuto a otro sin justificación
entré a la página web a comprar un producto. En medio de la venta subieron el precio en casi un 30% de la nada. Cuando intenté que me respetaran el precio, no me dieron una solución en línea, sino que quedaron de llamarme. En ese momento misteriosamente "se acabó el producto". Muy sospechoso. No confío en ese tipo de servicio ni lo recomiendo

De varmeste anbefalinger herfra
Stor ros til forretningen i Frederikshavn for hurtigt og professionel behandling og ekspedition..! Kan på det varmeste anbefales - navnlig til salg og rådgivning vedr. B&O-produkter.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Jeg har netop handlet hos Lyd og…
Jeg har netop handlet hos Lyd og Billede Specialisten - hvor jeg købte et Sony 85X90L TV - og jeg har modtaget såvel en rigtig god service som et righting godt tilbud.
Jeg har bestemt ikke handlet der for sidste gang, det er helt sikkert!
Så jeg kan klart anbefale andre at kontakte dem når det drejer sig om at få et god rådgivning og købe et kvalitetsprodukt og jeg mener man bør værdsætte god service og rådgivning, da det desværre ikke er normen længere.

Tryghed i handlen
Jeg har lige købt et Samsung TV hos LBS:
Jeg vidste i forvejen hvad jeg skulle have til mit behov, da mit syn ikke er godt.
Det TV jeg havde udset mig var på tilbud.
Varen var heldigvis på lager hos LBS. Sådan!
Efter min bestilling oplevede jeg et dejligt personligt nærvær og interesse for min bestilling.
Efterfølgende oplevede jeg en både hurtig og præcis ekspedition/levering.
Produktet der blev leveret var nøjagtigt det jeg havde bestilt, ingen rod her. Præcis bestilt, præcist leveret.
Kundens ønske og behov er i centrum her hos LBS.
Der er en stor tryghed i handlen her hos LBS
5 stjernet anbefaling herfra.
Mhv Bjarne

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
God kundeservice og hurtig ekspedition

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet.
Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet, vedrørende min bestilling af et sæt højtalere,- lige fra de indledende samtaler inden købet, samt de løbende opdateringer omkring levering.
Jeg vil give Mikkel 6 stjerne, hvis det var muligt - han har virkelig gjort en forskel, specielt da han kontaktede mig ( på sin fridag ) i forbindelse med manglende feedback fra fragtcentralen,- for at sikre sig, at alt var som det skulle være...

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Fantastisk service og kan kun anbefale…
Fantastisk service og kan kun anbefale at se deres Canvas produkt.
Deres montør Thomas gjorde at oplevelsen blev til 5 stjerner

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
God kommunikation og rådgivning inden…
God kommunikation og rådgivning inden produkt køb.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Her vil jeg gerne handle igen!
God pris! Fedt at få en ret personlig mail om hvor jeg kunne henvende mig, hvis jeg havde brug for det. Og hurtig levering

Super oplevelse
Virkelig god service. Blev hurtigt kontaktet efter en henvendelse på mail. Og varen blev sendt hurtigt. Alt i alt en god handel og ikke sidste gang jeg handler her.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, og mail korrespondance hele vejen igennem :)
Faldt over butikken på nettet, da de ikke havde den model jeg ville have i sort, hvor jeg bor.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Havde købt et samsung tv fra 2023. De ringede og tilbød at jeg kunne købe 2024 modellen for samme pris.
God service.

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Købte et tv som de satte prisen ned på
Problemet blev løst.
Men spildte en del tid på at kommunikere og få en løsning på plads. Derudover blev jeg opfordret alt for mange gange om at slette dette opslag.
Selvom de har bedt mig slette opslaget, lader jeg det være her så de ikke konsekvensfrit kan reklamere med lavere priser og bruge metoden for at opsamle kontaktoplysninger og prøve at sælge dyrere vare. Dette er åbenbart noget flere har oplevet her. Det er virksomheden jeg kritiserer her, og ikke de medarbejdere som har hjulpet.
----------
Købte et tv som de satte prisen ned på. De ringer så dagen efter og oplyser at prisen var sat ned ved fejl og om jeg kunne være interesseret i en dyrere model osv... Lyder som et salgsfinte at sætte noget ned i pris for at få kontakt oplysninger og derved prøve at sælge en dyrere model.
Ordre #46426

Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg havde bestilt en Sonos højtaler, og kort tid efter blev jeg ringet op og fik fortalt der om lidt var tilbud, så de ville sende den afsted til tilbudsprisen så man ikke følge sig snydt, helt igennem god service og professionel kommunikation. Foruden det hurtig ordre behandling og levering. Ikke sidste gang jeg handler hos Lyd og Billede Specialisten!

Fantastisk service fra Mogens
Fantastisk service fra Mogens, som gjorde alt, hvad han kunne - og lidt mere til - for at få min sidste-øjebliks-bestilling med fragtmanden til levering næste dag. Tak 😊🙏

Tre ja’er herfra:D
Købte for nyligt et TCL TV ved Lyd og Billede Specialisten, Frederikshavn.
Blev betjent af en flink og kompetent medarbejder ved navn Mikkel Hansen, som lynhurtigt anbefalede mig et TV der opfyldte alle mine kriterier, og til en pris jeg var mere end tilfreds med. (Selvsamme TV stod til godt 3000kr mere i Elgiganten på den anden side af vejen🤔)
2 dage senere fik jeg leveret mit nye TV lige til døren, kan klart anbefales👍

Resposta da Lyd og Billede Specialisten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.