Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig betjening. Bestilte kode torsdag kl. 11.30. Modtog kode fredag kl. 16.10. Fik et servicekald umiddelbart efter bestilling, blot for at sikre at jeg ikke havde spørgsmål, ogg måske også for at s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Frederik fra Leikode er en kæmpe stjerne. Jeg havde noget bøvl med en anden leverandør, men Frederik tog det på sig at overtage kommunikationen og sørge for, at jeg fik mine penge tilbage fra den ande... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte fornyelse onsd 4/3 om formiddagen. Fik besked på torsdag morgen at den var under behandling... Fik koden sidst eftermiddagen fred 13/3....! Rykkede pr mail, men uden resultat.....! Ikke... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de consultoria de negócios e TI

Informação fornecida por diversas fontes externas

Leikode.dk hjælper virksomheder med deres LEIKODE ansøgning. En LEI-kode er en "Legal Entity Identifier" (LEI) og er lovpligtigt for mange virksomheder fra 1. Januar 2018. Ansøg om en LEI kode med det samme på Leikode.dk

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - ingen problemer.
Nemme at komme i tale med,- på mail i det mindste :-)

19 de março de 2021

Hej Steen

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at du har været tilfreds! :)

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside.
Koden kom 3 timer efter bestilling.

15 de março de 2021

Hej Claus

Dejligt, at du har været tilfreds med vores leveringstid - det er vi rigtig glade for!

Superhurtig oprettelse

Superhurtig oprettelse. Der gik mindre end en time fra jeg bestilte til jeg havde koden.

8 de março de 2021

Hej

Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner!

Classificada 5 em 5 estrelas

God service rask behandling meget…

God service rask behandling meget hjælpsom

17 de fevereiro de 2021

Hej Rupert

Tak fordi du tager dig tid til at give os lidt feedback. Vi sætter altid god behandling højst og gør alt for at levere en god kundeservice - hver gang!

Jeg fik min kode inden for 4 timer

Jeg fik min kode inden for 4 timer - Klasse!

15 de fevereiro de 2021

Hej Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er super glade for at du har været tilfreds. Vi sætter altid en ære i at behandle alle ansøgninger hurtigst muligt.

Hurtig og nem fornyelse.

Hurtig og nem fornyelse.
Både med mulighed for abbonemment og en gangs betaling, dejligt.

11 de fevereiro de 2021

Hej Mads,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade og stole over, at du havde en god oplevelse!
Dbh,
Patrick, Leikode.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem fin oplevelse at være…

En helt igennem fin oplevelse at være kunde hos jer ; også for én som mig som ikke er helt oppe på den store remskive vedr teknologi og IT

19 de janeiro de 2021

Hej Johannes

Det er dejligt at høre, at du synes processen har været nem. Vi gør os meget umage i at lave en let og brugervenlig platform, så mange tak for din fine anmeldelse!

Meget nemt

Meget nemt. Superlækker brugerflade. Stor anbefaling herfra

11 de janeiro de 2021

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling, den er hele teamet meget glade for!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores firma Lei kode var pludseligt…

Vores firma Lei kode var pludseligt udløbet og så ringede jeg til leikode.dk og Frederik smed alt han havde og fik lynhurtigt fornyet vores leikode. Det betød at vi ikke var tvunget til at realisere aktier i utide.

Tak Frederik for god og lynhurtig service!!

8 de janeiro de 2021

Hej John

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er super glade for, at vi har kunne være hurtige og hjælpe dig.

Classificada 4 em 5 estrelas

Var en lille fejltagelse i LEICODE data…

Var en lille fejltagelse i LEICODE data men vi fandt ud af det

27 de dezembro de 2020

Hej John

Tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er kede af, at høre, at du har oprevet en fejl. Vi vil værdsætte det utroligt meget, hvis du vil uddybe fejlen overfor os på vores mail info@leicode.com, således vi kan undersøge det nærmere.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig etablering og fremragende service

3 de agosto de 2020

Hej Thomas

Mange tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot. Vi er meget glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service samt ekspeditionstiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og effektiv service midt i en coronatid

Overskuelig og fornuftigt disponeret site. Effektiv behandling af henvendelse og meget hurtig og præcis håndtering. Gode og fyldestgørende svar. Meget hurtig respons også udenfor den normale arbejdstid. Imponerende når man ikke er vant til at bruge denne form for ydelse.

24 de julho de 2020

Hej Bjørn

Tusind, tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi enormt glade for! Vi værdsætter meget, at du har været tilfreds med vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Let tilgængelig hjemmeside og meget…

Let tilgængelig hjemmeside og meget hurtig ekspedition

2 de julho de 2020

Hej Aksel

Tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot. Vi er glade for, at du finder vores hjemmeside let tilgængelig og er tilfreds med vores ekspeditionstid. Vores primære fokusområder er netop at gøre ansøgningsprocessen så let og hurtig som overhovedet muligt, så ansøgerne ikke skal bruge unødvendig tid.

Imponerende hurtig ekspedition

Imponerende hurtig ekspedition - tror der gik 4 timer, så var koden i hus - Tak for hjælpen og LYNHURTIG service

22 de junho de 2020

Hej Ole

Mange tak for din anmeldese, den er vi super glade for! Det vigtigste for os er at være den hurtigste leverandør af LEI-koder hver gang, så vores kunder ikke skal vente unødvendigt.

Hurtig og gnidningsfri process

12 de junho de 2020

Hej

Mange tak for din anmeldese. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

LEI Kode Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais