Lillelykke Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig service. Min vare er stadig ikke sendt afsted efter 6 dage på trods af at pengene er trukket fra min konto. Varen står nu til at være udsolgt på siden og de svarer ikke både telefonisk (efter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg handler hellere hos Lillelykke.dk frem for andre fysiske butikker. Udvalget er fantastisk, og siden er nem, overskuelig og ikke mindst lækker at se på. Servicen er i top - og ikke mindst p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvorefter jeg fik direkte besked, og blev guidet igennem hvad jeg skulle gøre for at modtage min præmie. Efter noget tid undrede jeg mig over at jeg ikke havde mo... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Lillelykke er en af mine absolut favorit børne webshops! Altid lækre varer, god kundeservice og mega hurtig levering!😍🙌🏼 Kan kun komme med gode ting om deres lækre shop!! Gode mærker og der er alt... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lillelykke.dk er en webshop for dig, som er i lykkelige omstændigheder, er velsignet med små børn i dit liv, eller blot finder glæde ved æstetiske produkter og god kvalitet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kæmpe “roser” herfra!!

Helt uden tvivl, 5 stjerner!
Servicen er i top, lækre varer, hurtig levering og så svarer de altid lyn hurtigt på eventuelle spørgsmål! Herhjemme er vi kæmpe fan af Lillelykke :-) kæmpe ros herfra os!

19 de maio de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

De yder en utrolig god service

De yder en utrolig god service! Specielt det at man kan ringe til dem og at man så får den hjælp man behøver med det samme.

24 de abril de 2019

Hej Danielle :-)
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter en dyd i personlig service og derfor er jeg rigtig glad for at høre, at det er den oplevelse du har med os.
Karina

Super tilfreds 👍

Super tilfreds 👍 god hjemmeside , med lækkert børenetøj i gode mærker 👍 og god og hurtig service 👍 kan kun anbefales 😊

29 de março de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtig ekspedition og levering

Meget hurtig ekspedition og levering, der blev lavet en fejl i forbindelse med min ordre, som de var meget hurtige til at tilbyde at rette op på, og jeg fik et par ekstra ting med i pakken, som undskyld for ulejligheden. Super kundeservice!

7 de março de 2019

Yndlings børne webshop!!!😍❤️

Gode mærker og der er altid sindsygt mange vilde tilbud!!!😱

22 de fevereiro de 2019

Hej Sisse :)
TUSIND tak for din flotte anmeldelse. Det betyder alverden for os. Det er så dejligt at høre om jeres oplevelser :)
Ha en dejlig weekend :)
Kærlig hilsner Karina og resten af Lillelykke

Classificada 5 em 5 estrelas

Et af de absolut bedste steder at…

Et af de absolut bedste steder at handle. Altid vanvittig gode tilbud, ekstrem god service og ikke mindst super hurtig levering. Vi ELSKER Lillelykke!
Første gang jeg bestilte hos Lillelykke var der sket en fejl på lageret, så de havde ikke de hjemmesko hjemme jeg havde bestilt. Morten (mener jeg han hedder) kontaktede mig og tilbød mig et par valgfri sko til samme pris som hjemmeskoene. UANSET hvilke sko jeg valgte. Der må jeg sige, at mit hjerte faldt pladask for hjemmesiden. Det er blevet til mange lækre ting fra deres hjemmeside siden, og det er langt fra de sidste.

12 de fevereiro de 2019

Hej Camilla :)
Tusind tak for den utroligt flotte anmeldelse. Jeg sidder her med et stort smil på læben denne lørdag aften - TAK!
Kærlig hilsner Morten fra Lillelykke

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais