Marskramer Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne, stevige 'glazen', die direct te gebruiken waren. Handig verpakt ook, die we te veel hadden konden makkelijk & netjes opgeborgen worden voor een volgend feest. En daarbij snelle bezorging door... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er waren kwalitatief goede spullen op voorraad, al heb ik het idee dat ik het verkeerde afdruiprek heb ontvangen. Maar dat ben ik niet meer nagegaan.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik had bakjes gekocht voor Crème brûlée rond de kerst. Ze waren mooi op tijd binnengekomen, maar jammer genoeg waren er een aantal beschadigd. Hiervoor heb ik netjes mijn geld terug gekregen zonde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks dat van de 6 schaaltjes, er 4 kapot waren als gevolg van vervoerder GLS, heeft de klantenservice dit perfect opgelost. Direct 4 nieuwe schaaltjes gestuurd en nu allemaal heel.

Informações sobre a empresa

1. Loja de eletrodomésticos

Al meer dan 50 jaar De Marskramer formule bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw, en heeft altijd gestaan voor kwaliteit, klantgerichtheid en goede service. Bij de winkels van Marskramer kun je altijd terecht voor al je huishoudelijke benodigdheden. Met een ruim assortiment producten van verschillende grote merken vind je bij Marskramer altijd iets om jou leven makkelijker te maken. Als een artikel niet standaard aanwezig is zal altijd geprobeerd worden dit alsnog voor je te bestellen. Daarnaast vind je het volledige assortiment ook online op marskramer.nl. In onze webshop kun je veilig online betalen met iDeal, Marskramer cadeaukaart, VVV, creditcard of via Afterpay. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb jij de bestelling de volgende werkdag al in huis! En als je niet 100% tevreden bent over je aankoop, kun je het altijd retourneren. Bekijk hier onze algemene voorwaarden. Tot snel bij Marskramer!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

544 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en goed verpakt!

30 de junho de 2026

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat u tevreden bent over de snelle levering en de verpakking! Bedankt voor uw positieve feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

Het pakket is nog niet geleverd

Het pakket is na een week nog steeds niet geleverd en er wordt helaas niet gereageerd op mail.
Ik hoop dat het nog komt.....

29 de junho de 2026

Resposta da Marskramer

Wat vervelend dat het pakket nog steeds niet is geleverd, wij hebben hier alles aan gedaan wat we konden doen. Wij hebben u daarentegen wel een mail gestuurd over de informatie die wij hebben ontvangen van de pakket dienst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle producten werden per stuk…

Alle producten werden per stuk uitgeleverd en waren in goede staat. Voor het milieu is dit niet zo positief. Dit had wat mij betreft wel in 1 x gemogen.

Snel en efficiënt

29 de junho de 2026

Resposta da Marskramer

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat de producten in goede staat waren en dat de levering snel en efficiënt verliep. We begrijpen uw punt over de milieu-impact van individuele leveringen en zullen dit intern bespreken om onze processen te optimaliseren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede aanbieding.

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de goede aanbieding. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en makkelijk te bestellen

Snel en makkelijk te bestellen.
Keurig op de hoogte gehouden en op tijd bezorgd👍
Een reden om vaker iets te bestellen bij Marskramer..

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat de levering naar wens was! We waarderen uw positieve feedback enorm en zien u graag terug.

Classificada 3 em 5 estrelas

Drie artikelen besteld en er werden…

Drie artikelen besteld en er werden twee apart van elkaar bezorgd de derde bleef weg dus gebeld en wat bleek was niet meer op voorraad en hierover geen bericht gehad vindt ik niet netjes!!!!

Beste klant,

Wij begrijpen uw frustratie volledig over de ontbrekende bestelling en het gebrek aan communicatie hierover. Het spijt ons dat u niet tijdig bent geïnformeerd over de voorraadstatus van het derde artikel. Wij nemen uw feedback serieus en zullen intern onderzoeken hoe wij onze communicatie kunnen verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Wij waarderen uw geduld en begrip.

Plastic champagneglazen 🥂

En daarbij snelle bezorging door een, ondanks de hitte, vrolijke & attente bezorger :)

26 de junho de 2026

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat onze stevige 'glazen' direct naar wens waren en dat de verpakking handig was voor het opbergen! We zijn ook erg blij dat de bezorging snel en prettig is verlopen, zelfs met de warmte. We waarderen uw positieve feedback enorm.

alles ging perfect

alles ging perfect, bestellen, bezorgen, bezorgtijd en de kwaliteit van het product, alles perfect, geen enkele klacht

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was, van het bestellen tot de levering en de kwaliteit van het product. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Classificada 1 em 5 estrelas

Set vensterbank klemmen is er maar één bij Marskramer.

Ik bestelde een set vensterbank klemmen maar kreeg er maar één.
Volgens Marskramer klopte dit maar was de tekst onjuist?!
Lekker dan. Bij de collega's was hij de helft goedkoper.......

25 de junho de 2026

Resposta da Marskramer

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat het artikel niet aan uw verwachting voldeed.

Ter verduidelijking: bij dit artikel heeft niet vermeld gestaan dat het om een set gaat. De levering betreft één vensterbankklem. Daarnaast staat bij het artikel aangegeven dat het een assortiment van twee varianten betreft, waarvan één variant wordt geleverd

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en netjes afgeleverd

Goede service en netjes afgeleverd, Toppy en een goed product

Resposta da Marskramer

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat de service en levering naar wens waren en dat u tevreden bent met het product.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

De volgende dag in huis. Product heeft ook een goede prijs kwaliteit.

22 de junho de 2026

Resposta da Marskramer

We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens is. Bedankt voor uw positieve feedback!

Prijs kwaliteit en goede service

Prijs kwaliteit en goede service

Resposta da Marskramer

We zijn erg blij te horen dat u onze prijs-kwaliteitverhouding en service waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Product voldoert aan verwachting en…

Product voldoert aan verwachting en beschrijving.

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet en dat de snelle levering gewaardeerd wordt! We zijn blij met uw positieve feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle bezorging en een goede prijs van…

Snelle bezorging en een goede prijs van het bestelde artikel.
Prima service

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle bezorging en de prijs van het artikel! We waarderen uw positieve feedback over onze service enorm.

Duralex schaaltjes

Resposta da Marskramer

Wat fijn om te horen dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen oplossen! We zijn blij dat de nieuwe schaaltjes nu heel zijn aangekomen en dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw begrip en geduld.