Berichtgeving omtrent levering van mijn bestelling ging prima. Levertijd was helemaal oke en de teakhouten tafel die ik besteld had is prachtig.

De behandeling en afhandeling hebben we als prettig ervaren. Enig puntje, vandaar geen vijfde ster is dat we vinden dat de kleur iets donkerder is geworden dan we in het magazijn hadden gezien, mogel... Ver mais
Duidelijke website en volop keuze. Aantal jaar geleden onze eettafel gekocht, nu de salontafelset en een tijdschrifthouder. Werd binnen de overeengekomen tijd geleverd. De eettafel werd destijds door... Ver mais
Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Ver mais
Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.
Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.
Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.
Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.
Ceintuurbaan 209, 7413 DE , Deventer, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ruim van tevoren een tafel besteld met een voorlopige leverdatum. Voor die leverdatum gebeld om deze te verzetten want de oplevering liep uit.
Maar goed ook want ze wisten van niets. Week voor de kerst als nieuwe leverweek besproken. In die week gebeld, zou de week van de kerst worden want 'druk met transport'.
In de maand erna nog 3x gebeld, antwoord steevast: 'Deze vrijdag of zaterdag wordt het geleverd.'
Uiteindelijk een laatste keer naar ze gebeld, toen gaven ze aan dat dit goed uitkwam want ze wisten niet welke poten eronder moesten... Onder de tafel die een maand eerder al klaar zou staan voor transport.....
Tafel geannuleerd, via de mail afgezien van de koop en gevraagd op bevestiging op die mail. Nooit gekregen.
Amateuristisch bedrijf, zo moeilijk moet het niet zijn ergens een tafel te kopen.
I ordered a coffee table, and received an email saying it will be delivered in 2 days. Many days later I still haven't received a tracking number or any other response form the company or courier.
It should've been delivered days ago, so I called the company a few times and no response, eventually I got through and spoke to someone. They told me they can't do anything about it and that it will be delivered.
I am still waiting for my purchase, and I still haven't received any response from them again.
Een door mij bestelde tafel kon niet worden geleverd. Toen de tafel maar niet kwam zelf een email gestuurd naar de bestelafdeling. Geen reactie. Door zelf te bellen kwam ik er achter dat er een probleem was met de levering.
Ben overigens wel netjes terug gebeld met een veel latere leverdatum en een aanbod voor korting, dat overigens beiden weer niet werd bevestigd. Daarom besloten de bestelling te annuleren. Gebeld en een
Email erover en een bevestiging dat het geld zou worden gecrediteerd binnen 10 werkdagen. Dat is niet gelukt. Na weer mailen en bellen
Heb ik nu na 11 werkdagen mijn geld terug. Niet erg top allemaal.
Fijne verkopers (veel verstand van zaken) goede tips en adviezen super goede en snelle levering echt een aan rader niet te vergeten prijzen zijn erg aantrekkelijk top bedrijf
Meubelplaats in Deventer
Voor de tweede keer meubels gekocht bij Meubelplaats Deventer. Nog steeds een uitstekende advies, perfecte service en goede prijs. Netjes bezorgd, gemonteerd. Dank je wel voor alle tijd en moeite.
Mijn bestelling had al weken geleden geleverd moeten worden. Op de email reageren ze niet en telefonisch krijg ik ze ook al niet aan de lijn. Een waardeloos bedrijf.
Waardeloze service en levertijd! Tip: doe geen zaken met dit bedrijf

Resposta da Meubelplaats
Tafel kwam in aanbieding op Bol.com, dus wij (mijn vrouw en ik) hebben gevraagd om de nieuwe tafel die we hebben besteld weer te retourneren, maar Meubelplaats kwam met de oplossing: Hou de tafel, wij accepteren retour via Bol.com en maak ons direct het bedrag (met korting) over. Dit gedaan, helemaal top service.
Toen besloten we de tafel toch niet te houden (valt binnen retourtermijn). We kregen te horen dat de tafel wordt opgehaald op 14 oktober, is niet gebeurd. Wij hebben op 15 oktober gebeld, kregen te horen dat het volgende week wordt opgehaald. 22 oktober weer gebeld, te horen gekregen dat zij deze week contact met ons zullen opnemen over het ophaalmoment.
Vervolgens 23 oktober weer gebeld en krijg te horen; "Je kunt het toch zelf opsturen met een label" Vreemd..... Ik vertelde dat zij zelf vroegen om het op te halen, en nu iets anders wensen? Ik krijg nu een retour label om het zelf te kunnen opsturen, maar door deze service vraag ik mij wel af of ik mijn geld zijn terugkrijgen..... Ik zal via deze review wel aangeven of dat dan is gebeurt of niet... vind het vooral teleurstellend, want hun telefonische service is echt prima, maar erg slordig gehandeld.
UPDATE: DPD accepteert geen pakketten bij service points boven de 20 kg. Er is aangegeven 28 oktober opnieuw een ophaalmoment in te plannen, dus we wachten af.
UPDATE 2: ZE HEBBEN NETJES GEHOLPEN EN BETAALD!! Vertouwbaar bedrijf, zeker weten!
Zeer mooi tafelblad gekocht van kwalitatief goed onbewerkt mangohout. Het contact over de levering was super!
Onlangs een acacia houten boomstamtafel gekocht. Prachtige tafel, Helaas bij levering bleken er meerdere beschadigingen op het blad te zitten. Afdrukken van schroefkoppen. Direct telefonisch contact opgenomen en werd heel vriendelijk te woord te staan door een medewerker. Deze gaf aan direct met het probleem aan de slag te gaan en dat ik dezelfde middag nog van hun zou horen. Inderdaad eind van de middag keurig een mail dat ik een nieuw blad zou krijgen en dat deze kosteloos werd omgewisseld. Tot aan die tijd mocht ik gewoon het blad gebruiken wat geleverd was zonder problemen. Een dikke week later werd ik gebeld met de mededeling dat het blad klaar was en gereed voor levering. Dit blad was tiptop in orde en werd keurig tot in huis afgeleverd. Zeer vriendelijk medewerker ook. Ik kan niet anders dan positief zijn ondanks de eerdere teleurstelling. Kortom snel geleverd, prima prijzen en keurige service. Ik zou hier zeker zonder twijfel weer bestellen.
Nieuwe eettafel gekocht bij de Meubelplaats. Prachtige tafel voor een mooie prijs. Goeie service en erg behulpzaam personeel. Ook de levering ging vlot. Zeker een aanrader!
Top bedrijf snelle en goede service
Kwalitatief goede en mooie meubels en vooral de hulp en service die geboden wordt, maakt het een top ervaring en aankoop.
Ik raad meubelplaats zeker aan. Het personeel is uiterst vriendelijk en ze hebben onwijs goede service!
Zeer snelle levering en goede service!
Zeker aanrader
De tafel 100x100 mangohout met kruispoot is mooi.
De levertijd was een weekje later.
Maar dan begint het monteren, geen schroefgaten, dus dat moet je zelf uitmeten. Er zat geen bevestigings materiaal bij, dat had de bezorger los bij zich. Geen probleem zou je denken,..maar de ringetjes waren te klein dus die vielen er doorheen.
Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen. Direct een mail gestuurd maar geen respons van het bedrijf.
Beetje jammer voor een tafel van 499 euro.
Dus conclusie, hier bestellen we niets meer.
Beste,
Ik heb direct dezelde avond een mail gestuurd, ik kreeg hierop GEEN
response, echter na het plaatsen van de revieuw wordt er wel gereageerd met als antwoord dat ik een verkeerd mailadres heb gebruikt, waarin dit op neerbuigende toon wordt uitgelegd.
Het enige wat deugd aan dit bedrijf was de zeer vriendelijke bezorger.

Resposta da Meubelplaats