Katastrof, verkar seriöst tills man skrivit kontrakt sedan är de bara noga med betalningen... Tillkom kostnader pga att flyttgubbarna(annat bolag) bedömt det vara mer föremål än det som specificerats... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Strulade hela tiden med summan, fakturan, Rut och mail fram och tillbaka, man fick olika svar från olika personer som svarade på mail eller tel. Dem skickade en lastbil som var 17 kubik men det behöve... Ver mais
Katastrof från början till slut. Varning för denna flyttfirma. Dom kom med två små lastbilar trots att dem visste att det var 200 kvm lägenhet. Beställde 50 flyttkartonger med nedpackning. Dom hade in... Ver mais
VARNING! SÄMSTA SKITEN NÅGONSIN. Bluff och båg, tar dina pengar och utför inte den flytt som utlovats. Hotfull flyttpersonal, som med tillmälen av olika slag smiter undan sitt arbete. Säljar... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Allt har varit jätte bra i samband med …
Allt har varit jätte bra i samband med min flytt. toppen
Ne pas faire votre déménagement avec …
Ne pas faire votre déménagement avec eux ....
Non respect des horaires, le chauffeur prévu n'a pas pu venir pour 14h , ils m'ont dépêcher un autre déménageur qui est arrivé à 16h30. Ils ont fini le déchargement à 23h , en sachant qu'il fallait démonter tous les meubles alors que ce n'était pas prévu, il sont venu avec un camion de 10m2 alors qu'il fallait un camion de 15m2 , donc les 35 cartons prévu dans le déménagement et devis sont resté. Ils m'ont dis qu'il viendrait le lendemain mais c'était pas sur... Effectivement ils ont pu venir le lendemain, mais ils n'ont pas pris soin de lire sur les cartons fragile vaisselle, j'ai eu plein de vaisselles cassées , des meubles abîmés à cause du démontage et à la va vite , sans parler de mon frigo qui était dans un état neuf et qui est arrivé avec plein de coup , tout cabossé, j'ai la haine..... Comme par hasard l'assurance ne sert à rien... Déménagement avec beaucoup de stress... Ce sont des nazes et je ne les recommandent pas du tout. Il vaut mieux mettre un peu plus chère et avoir à faire à des vrai professionnel du déménagement et non des déménageurs de pacotille.. si j'avais su j'aurais fait appel à des amis qui eux s'en serait mieux sortie... Je comprends que cette société puisse encore exercé... A mon avis les avis positif c'est du FAKE !!!
Avis MOVE24
Bonjour, de la première prise de contact avec la conseillère par téléphone jusqu'au demenagement, tout a été fait avec sérieux.
Un demenagement n'est jamais facile à effectuer autant d'un point de vu physique que moral. Mais avec MOVE24, on est bien rassuré dès les premiers instants.
Le déménagement sans aucun problème. D'ailleurs les déménageurs étaient très sympa.
A reprendre move24 si besoin.
Would recommend!
I was super happy with my move (göteborg - sweden)
The boys called before hand, they were super fast and friendly. They exceeded the service i paid for when they realised i was unable to put the bedframe back together (i only paid for dismanteling not assemble ) And they were so fast. And i can tell you it was not an easy job as the stairs to my apartment were narrow as it's an old house. The opporators at the company were also very helpful and kept close contact with me pre move day. I also got a really good price, so i cannot fault this at all, when i move again i'll contact them again!
Très réactif
Très réactif. Dés que j'avais une question ou besoin d'un document, mes demandes on été prise en compte rapidement.
Bra hemsida och flytten fungerade bra
Bra hemsida och flytten fungerade bra , kom i rätt tid , trevliga duktiga flyttkillar. Behandlade möbler och kartonger varsamt med effektivitet.
Därför kan jag rekommendera Move 24
Min erfarenhet av er var jättebra …
Min erfarenhet av er var jättebra duktiga och snabba killar som var trevliga mkt hjälpsamma. Dom var försiktiga med möblerna så jag rekommenderar därför move 24 för flytthjälp
Väldigt nöjd med deras arbete
Väldigt nöjd med deras arbete. Shabbat och effektivt. Punktliga och noga. Hasti
Bra service och trevligt bemötande
Bra service och trevligt bemötande. Billigast utan dolda utgifter.. du väljer själv vilka saker du vill ha hjälp med.. starka, försiktiga och trevliga Karl som flyttar på sakerna. Rekommenderas varmt. Nästa gång jag flyttar hör jag definitivt av mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Supers déménageurs
Équipe arrivée à l'heure et TreS courtoise malgré les 4 étages sans ascenseur pour nouvel appartement. L'équipe a prs tout le temps qu'il faut pour le déménagement.
Tarif raisonnable.
Erika Frost
Vi hade en supersmidig flytt med hjälp av Move24. Kompetenta flyttgubbar som var rädda om våra saker och bra kontakt med kundtjänst. Väldigt skönt med fast pris. Bara gott att säga om deras tjänster.
Terrible
Terrible, they use 3Rd party companies with zero quality management and once you're in the middle of a move there is not much leverage you can use...came with 2 trucks and one driver each to move a 5bedroom house we carried more then they did... Never again
Fick snabb och effektiv hjälp med vår …
Fick snabb och effektiv hjälp med vår flytt. Helt enligt min plan. Kan rekommendera Move24 som flytt- och städhjälp.
Bra och proffsig flytthjälp!
Bra och proffsig flytthjälp.Kom på avtalad tid.Fick bl.a. bära en tung soffa både vid utflyttning och inflyttning.Toppenkillar helt enkelt!
Peter Eriksson på Kopparbergsvägen i Västerås
Från bokning till leverans utmärkt …
Från bokning till leverans utmärkt utfört.
Flyttfirman gjorde ett utmärkt jobb. Flyttade med varsam hand vårt bohag.
Två mycket nöjda kunder
Inger och Jan-Eric
Bra service
Bra service. Fick hjälp snabbt och säkert.
Bra pris inga oväntade kostnader
Good job!
I can really recommend Move24. Did a long distance move and everything went very smooth.
déménagement
Je redoutais le déménagement, les cartons à n'en plus finir, et avec les deux déménageurs qui me sont venus en aide, tout s'est merveilleusement bien passé et tout m'a semblé plus simple! D'une gentillesse infinie et d'une aide précieuse!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.