Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Katastrof, verkar seriöst tills man skrivit kontrakt sedan är de bara noga med betalningen... Tillkom kostnader pga att flyttgubbarna(annat bolag) bedömt det vara mer föremål än det som specificerats... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Strulade hela tiden med summan, fakturan, Rut och mail fram och tillbaka, man fick olika svar från olika personer som svarade på mail eller tel. Dem skickade en lastbil som var 17 kubik men det behöve... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Katastrof från början till slut. Varning för denna flyttfirma. Dom kom med två små lastbilar trots att dem visste att det var 200 kvm lägenhet. Beställde 50 flyttkartonger med nedpackning. Dom hade in... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING! SÄMSTA SKITEN NÅGONSIN. Bluff och båg, tar dina pengar och utför inte den flytt som utlovats. Hotfull flyttpersonal, som med tillmälen av olika slag smiter undan sitt arbete. Säljar... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

505 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

jeg har haft move 24 til at formidle en…

jeg har haft move 24 til at formidle en flytning jeg fik mit møbel og fik af vide at jeg ikke skulle fortage mig noget de skulle bare have mit kontonummer så vil de tage pengene efter 7 dage det har de gjort men jeg kan ikke se det på mit konto udskrift så fik jeg en rykker på moms den havde de taget med en kvittering men nu har jeg fået en rykker igen på de penge som allerede er betalt jeg har heldigvis skiftet konto nummer jeg vil ikke at betale hold jer lang væk fra dem det flytteselskab som kom med mit møbel har en sag kørende på dem om en ubetalt regning de snyder og bedrager folk

6 de abril de 2018

Finger weg von Move24!

Eigentlich ist dieses Unternehmen nicht mal einen Stern wert. Ich rate jedem ab über Move24 seinen Umzug durchführen zu lassen und mag der Preis noch so verlockend günstig sein. Man bezahlt stattdessen mit seinen Nerven, unnötigen Strapazen, vergeudete wertvolle Energie und natürlich verschwendete wichtige Zeit. Insbesondere Letzteres ist bei einem Umzug die wichtigste Komponente. Jedoch wurde mein Zeitplan am Umzugstag Dank Move24 enorm durcheinander gebracht. Das Umzugsunternehmen, dass mir Move24 vermittelt hatte, sollte morgens um 9 Uhr kommen, wie mir der Herr am Telefon versicherte. Jedoch warteten wir auf gepackten Kisten vergeblich. Nach mehrmaligen Versuchen jemanden bei Move24 zu erreichen ("Alle Mitarbeiter befinden sich derzeit im Gespräch" in Dauerschleife), wurde uns mitgeteilt, dass das jeweilige Umzugsunternehmen wohl erst Nachmittags gegen 17 Uhr erscheinen könne. Unfassbar!! Dementsprechend haben wir schon auf eigene Faust Kisten und vor allem Möbel, die von bestellten Leuten aufgebaut werden mussten, in die neue Wohnung zu transportieren. Um 13 Uhr, 4 Stunden nach dem ursprünglich vereinbarten Termin, erschien dann doch noch das Umzugsunternehmen. Diese hatten ausrangierte Dinge, wie Matratze oder Teppiche von vorherigen Umzügen dabei, die sich dann mit meinen Möbeln im LKW vermischten. Später ließen sie diesen Sperrmüll einfach im Innenhof meiner neuen Wohnung stehen. Ohne Worte! Sehr dubioses Umzugsunternehmen, dass Move24 da vermittelt hat. Damit nicht genug, wollte mir Move24 das Geld für die Möbel, die wir nun schon selber mit unserem eigenen Auto in die neue Wohnung transportiert hatten, da das eigentliche Umzugsunternehmen nicht erschien bzw. erst viel später, nicht erstatten. Kulanz und Kundenservice gleich Null!
Fazit: Sehr Unzuverlässig, falsche Versprechungen, uneinsichtig und berechnend.

6 de abril de 2018

Ett skämt

Hade specifikt sagt att jag gör ett direktbyte och att flyttlastbilen måste komma en viss tid. Dom var 3 timmar sena så att jag själv var tvungen att tömma lägenheten så den nya hyresvärden skulle kunna flytta in. Det var dessutom inte en lastbil utan en skåpbil som inte fick med sig allt (dom lovade stor lastbil då det skulle ske ett till stop innan slut destination) saker gick sönder och kundtjänst var inte mottaglig över huvudtaget. Hyr egen lastbil och flytta själv mycket bättre än detta magsår till firma. Fick 500 kr i ersättning till slut. Trots att inget dom lova stämde.

3 de abril de 2018

VARNING!

VARNING!

Säljaren lovar stor flyttbil, det kom istället en liten lätt lastbil på 15 m3 som tog 1/5 av hela flyttlasset.

Försökt få prata med någon chef, utan resultat. BLUFF OCH BÅG!

FLYTTA MED EN RIKTIG FLYTTFIRMA!

31 de março de 2018

Varning!!!!

Varning!!!!
Avbokar ca 1 v innan flytt. Strul med allting efter beställning gjorts då de ändrar det de lovat att göra. ANLITA ETT ORDENTLIGT FLYTTBOLAG DIREKT UTAN MELLANHÄNDER, NI TJÄNAR PÅ DET I SLUTÄNDAN. Move24 är helt värdelösa !!

27 de março de 2018

Oseriösa

Vill ha förskott och sen mer betalt för flytt, innan flytten. Fortsätter att ta betalt, för ogjorda tjänster. Går ej att ringa till och få tillbaka pengarna. Helt oseriösa!

26 de março de 2018

Oseriösa

Oseriösa, varning!! Trevliga i kundtjänst initialt, sedan svarar det vare sig i telefon eller på chatt. Omöjliga att få tag på.

21 de março de 2018

Varning

Varning! De verkar gå i konkurs!
Fick ett gott bemötande från kundtjänst och allt med flytten bokades snidigt. Dagen innan ringer de och informerar om att de är under rekonstruktion och att jag kan få avboka gratis. Eller betala en del av flytten direkt till underleverantören. Jag hade redan betalat hela beloppet till Move24 Och fick nu betala halva beloppet igen till den firma som utförde flytten, men det var ju kris,
De pengarna ser jag väl aldrig igen. Anlita inte dessa!

18 de março de 2018

Skurkar och banditer!!!!!

Skurkar och banditer!!!!!
Detta företag borde inte ens få en enda stjärna. Jag anlitade företaget förra året när jag skulle flytta mellan två bostäder i Uppsala. En körsträcka på cirka 5 km och bohag till en etta - med andra ord en liten och okomplicerad flytt kan tyckas. Men icke.
Flera timmar försenat dyker flyttgrabbarna upp, som knappt kan svenska eller engelska. Jättespännande.
Men de tar med sig grejerna och nyckeln till nya lägenheten och lyckas förklara att de kommer tillbaka med nyckeln efteråt. En timme går. Två timmar går. Eftersom som det var en så liten flytt blir jag nervös. Får inte tag på dem på deras kontaktnummer. Då dyker en av grabbarna upp. Han förklarar på bristfällig svenska att det kostar 150 kronor att få nyckeln tillbaka. Helt absurt.
När jag sedan anländer till min nya lägenhet ser jag att min byrå gått sönder i flytten och att ena delen till sängstommen saknas.
Och här börjar eländet på riktigt. Efter flera MÅNADER kontakt med move24 ENBART via mejl då deras anställda som har hand om reklamationer uppenbarligen är rädda för konflikter och sina kunder, förklarar de till sist att jag inte blir kompenserad för delen till sängstommen som saknas då det inte finns bevis att den fanns med från början. Blir helt stum och får bara bekräftat hur mycket skurkar och onda själar de finns i världen. Jag hade med andra ord ingen komplett säng att sova i efter flytten utan var tvungen att till slut köpa en ny sängstomme. Jättekul utgift.
Jag blev kompenserad med 300 kronor för tidsförseningen dock. Yay...
Jag bad vid flera tillfällen att få tala med en chef men det skedde aldrig.
Så undvik detta företag om du är mån om god service och är rädd om dina ägodelar.

4 de março de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Bra flytt - dålig städning och bemötande

Flytten fungerade lysande - trevliga och snabba killar fixade allt över förväntan. Det som drar ner betyget är städningen som utfördes några veckor senare. Det var ganska slarvigt utförd och eftersom vi betalat i förskott gick det inte att reklamera på det sätt vi önskade. Vi gjorde misstaget att inte åka tillbaka till vår gamla hemstad och kontrollera städningen innan de nya ägarna flyttade in utan litade på att allt var bra. Vi har kommunicerat med Move24 för delåterbetalning eftersom de nya ägarna redan städat för att kunna packa upp och installera sig, men de vill tydligen inte tro på vårt (köparnas) ord. Vi litar fullständigt på våra köpare - däremot är det är mycket tråkigt att Move24 inte litar på sina kunder.

26 de fevereiro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Fruktansvärd företag som lovar och inte…

Fruktansvärd företag som lovar och inte kan stå upp för sig. Saknar mer än ryggrad och serviceförmåga! VÄL INTE DENNA FLYTTFIRMA. Bokningsavdelningen har inte koll på någonting eller om det var logistiken som totalt tog fel på flyttdatum. Fick ett besked om att betala en summa på plats men fick dessvärre betala 300 kr extra. Det jag bett om utfördes inte och trots detta ska jag betala resterande belopp / fullt pris. Det här företaget behöver personer med kompetens.

23 de fevereiro de 2018

Värdelöst

Värdelöst! Ingen pratade svenska!! Kontakt m kundcenter flera omgångar utan något bättre resultat. Dyrt! Stressade flyttkillar som inte hade någon koll på hur jag ville lägga upp själva flytten. Diskussion hela tiden vad som är vad i deras anteckningar (jag fick tolka vad saker är hela tiden) hade annat för mig som skulle utföras. Det borde jag ha betalt för samt allt som gick sönder. Fick påpeka flera gånger vad som skulle tas med från källaren att behöva springa upp o ner i trappor och försöka prata med en vägg, suger musten ur en! När dom hade åkt och jag skulle ta mina saker och köra iväg upptäckte jag när jag framme den nya adressen att allt inte var med. Möbler var trasiga, målarfägen hade skavt bort, märken och hack! När dom lastade ut hade chefen tappat en låda m glas och prydnassaker och trodde att ingen såg så kastade han dom trasiga i en häck, ett vittne såg detta! Han sa inget o ej heller om någon ersättning. Inte nog m det så Fick köra 2 omgångar t den gamla adressen och hämta saker som dessa inte hade tagit med. Vid avslut skulle jag skriva på mitt namn samt kryssa i en ruta att jag var nöjd m flytten. Gjorde en signatur men kryssade inte rutan vilket jag sa att jag inte är nöjd, utan denna fräcka sk. chef gjorde det utan mitt samtycke! Katastrof firma, slavarbeten pågår än idag inte för att dom är billiga utan tvärtom.. någon sitter och håvar in pengar o övriga får nöja sig m smulor.
Vad sjutton är detta för företag dessutom har dom sitt säte i Tyskland.. ack luktar skunk.

17 de fevereiro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Das Umzugsteam war super

Vorab: Das Umzugsteam war super.

Move24 versuchen jedoch sehr schnell zum Abschluss zu kommen. Man muss also vor der Buchung sehr konkret wissen, was man tatsächlich benötigt (welche Möbel, welcher Service, etc.) - sonst wird es teuer/ chaotisch.

Eventuell würde ich nächstes Mal direkt das Umzugsteam buchen und nicht über Move24 gehen. Dadurch spart man sich sehr viel Geld und muss nicht im Vorfeld alles im Detail angeben, was mit umgezogen werden muss.

17 de fevereiro de 2018
Classificada 4 em 5 estrelas

Relativ angemessene und faire…

Relativ angemessene und faire Preis-/Kostenberechnung.
In meinem Fall mit Speed Logistics sehr guten Subunternehmer 'erwischt"!
Umzugshelfer waren sehr freundlich, höflich, umsichtig und haben sehr zügig und korrekt gearbeitet!

16 de fevereiro de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

bonsoir un bon ami à eu affaire à eux…

bonsoir un bon ami à eu affaire à eux un truc est sur ne pas utiliser cette entreprise qui est une plate forme en allemagne , il a perdu des sous résiliation contrat suite a la lectur de trop nombreux avis négatifs sur le net aucun geste commerciale seul gagner de largent dois etre leur devise debit sur carte bleu avant facture pas tres reglo il lui parle que de leur cg surtout ne signer pas les yeux fermer et attention au suprise plutot mauvaises

15 de fevereiro de 2018

Das grenzt an Kriminelle Machenschaften

Ich habe im August 2017 einen Umzug gebucht,weil ich aus beruflichen Gründen ca. 300 km verziehen wollte. Eine Adresse hatte ich in der neuen Stadt noch nicht Es schwebte alles noch in der Luft und ich wollte eigentlich nur einen Kostenvorschlag.Das freundliche Team nahm meine Möbel alle auf (zur Berechnung der Kosten) und erklärte mir dann,dass der Umzug 1600€ kosten würde. Bei sofortigen Abschluss könnte ich allerdings 350€ sparen. Ich ließ mich überreden und gab der Dame meine Kreditkartennummer.Sie blieb solange am Telefon bis alles abgewickelt war,was mich irgendwie stutzig machte. 3 Tage später dann die Absage des Arbeitgebers,sodass ich den Umzug widerrufen wollte.Dieser hätte ja erst 8 Wochen später stattgefunden,sodass ich davon ausging,dass es keine Probleme gäbe.Ca. 1 Woche später dann die Rechnung von über 386€. Move24 verlangte 30 Prozent der Umzugskosten ohne je eine Leistung erbracht zu haben. Vor ca. 5 Tagen erfolgte (nach 6 Monaten und ohne Mahnung oder Vorwarnung!) Die Abbuchung des betrags.! Move24 weigert sich das Geld zurück zu buchen und bestehen auf ihre Klausel, dass in den AGB's,die ja der Verbraucher während des Telefonats nicht zu sehen bekommt,weil am anderen Ende Druck gemacht wird, kein Widerrufsrecht besteht.Für mich die reinste Abzocke. Also Finger weg.

8 de fevereiro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.