Neckermann Reizen

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

J'ai réservé un voyage chez eux en janvier 2024, qui avait lieu en octobre 2024. Neckermann me prévient PAR MAIL que le tour opérateur à fait faillite. Sans explication, rien, je ne savais pas c... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Onze jongens zitten vast in Thailand doordat FTI het faicement heeft aangevraagt Krijgen verkeerde informatie en willen niet helpen Zeer ondermaats waardoor ze genoodzaakt zijn alles dubbel te be... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Neckermann Reizen is zeer goed met vakantieplanningen. We kopen al jaren bij Neckermann en tot nu toe zijn alles naar onze wensen. Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aang... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Nous sommes parti il y a deux semaines à Lanzarote - Spain RESERVATION NR.: 3410694 la societe corendo qui est repris cette société est vraiment mauvais sur place il y personne qui a voulu nous aide... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador turístico
  2. Agência de viagens

Sobre Neckermann Reizen

Informação fornecida por diversas fontes externas

Het aanbod aan vakanties van Neckermann bestaat uit vliegvakanties naar de populaire zonbestemmingen en naar verre bestemmingen maar ook uit autovakanties in zowel zomer als winter. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste jaren de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last minutes".

Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.

Neckermann is onderdeel van de Thomas Cook Group

Classificada 2 em 5 estrelas

Telefonisch zeer moeilijk bereikbaar

20 de julho de 2019

Geachte heer Van de Kreeke,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Spijtig te vernemen dat wij telefonisch zeer moeilijk bereikbaar waren. We zijn via de chat (op onze website) 24/7 bereikbaar, dus u kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen of onduidelijkheden.

Muy, Bien.

Goede en duidelijke informatie.

20 de julho de 2019

Geachte heer Zwarts,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ook met de feedback zijn we zeer tevreden, erg fijn te lezen dat wij goede en duidelijke informatie geven.

Pakketreis geboekt bij Neckermann.nl

Pakketreis geboekt bij Neckermann.com. Op vraag van tranfer van vliegveld naar hotel moesten we maar contact opnemen met Expedia....? Gewoon geboekt via Neckermann.nl.....
Of dan maar het hotel contacten... Zit dus geen transfer bij van vliegveld naar hotel en via Neckerman is er ook niets te regelen. U begrijpt geen vakantie meer via Neckermann.nl.

Na commentaar Neckermann. Het is jammer dat uw site daar geen melding over maakt. Op de site Expedia worden diverse keuzes waaronder transfer aangeboden. Het feit dat u dat zo doet staat nergens vermeld en uw klantencenter en heeft dat niet als zodanig beantwoord. Dan kan je beter op Expedia het hotel boeken en zelf de vlucht. Ik begrijp dan niet de toegevoegde waarde van Neckermann, niets anders dan twee partijen koppelen en die onder eigen naam aanbieden zonder extra's die Expedia wel biedt.

18 de julho de 2019

Geachte heer/mevrouw Ruys,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Het spijt ons te moeten horen dat niet duidelijk was bij boeken dat de transfer niet is inbegrepen en dat we u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Neckermann.com is een postorderbedrijf. Dit betreft een ander bedrijf. Hiermee doen wij geen zaken en hebben wij niets van doen.

Uw reis is geboekt bij Neckermann.nl, de reisorganisatie Neckermann Reizen.
Onze stedenreizen worden in samenwerking met onze partner Expedia aangeboden. Transfers zijn bij deze reizen niet inbegrepen. Bij stedenreizen is het ook niet mogelijk om een transfer bij te boeken, daar de openbaar vervoersmogelijkheden in de steden perfect geregeld zijn.
Het spijt ons u niets anders te kunnen mededelen.

Wij hopen desondanks dat u van een fijne vakantie zult genieten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het boeken gaat prima maar de site…

Het boeken gaat prima maar de site reageert vaak heel traag.

18 de julho de 2019

Geachte heer Lubberding,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling!

Het is fijn om te lezen dat het boekingsproces goed verliep.

Classificada 1 em 5 estrelas

Prijzen vergelijken op internet voordat je met Neckerman in zee gaat!!

De geboekte hotelkamer bij Neckermann 6 dagen later bij Booking.com 67 euro voordeliger aangetroffen. Neckermann had hier geen boodschap aan en gaf als advies beter internet af te zoeken naar de voordeligste aanbieding. Geen coulance regeling oid, gewoon dikke pech was de reactie van de klantenservice.

Bedenktijd was helaas met 1 dag verlopen.

Telefonische bereikbaarheid een drama evenals de service!

Reservering: 26359912

17 de julho de 2019

Geachte heer,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de prijs van uw geboekte reis.

Neckermann hanteert flexibele dagprijzen. Deze Flexprijzen kunnen variëren per dag, afhankelijk van de tarieven van de airlines en hotelprijzen. De stap is mede ingegeven door de huidige situatie in de branche, waarbij hoteliers met prijsverlagingen komen omdat zij hun kamers niet vol krijgen. Omdat we op deze manier de prijzen zo laag mogelijk houden is het helaas niet mogelijk mee te gaan in prijzen van andere aanbieders.

Wanneer de optie verlopen is dan is het niet meer mogelijk te wijzigen of te annuleren zonder kosten.
Alles is dan al bevestigd aan de accommodatie.

We hopen u met deze uitleg wat meer duidelijk te hebben kunnen maken. Wanneer u alsnog vragen heeft dan kunt u ons bereiken via: servicedesk@neckermann.nl of telefonisch: 023-5135556 (van 09:00 - 18:00 ma-vrij en 09:30 - 17:00 op za).

In ieder geval bedankt voor het invullen van de feedback zodat wij weten wat er speelt en daar wat mee kunnen doen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke vermelding van prijs en…

Duidelijke vermelding van prijs en voorwaarden. Ontvangt meteen na boeking een e-mail met daarin duidelijk de verdere gang van zaken omtrent betalen (als je dat al niet gelijk met de boeking hebt gedaan) en de ontvangst van je reisdocumenten.

16 de julho de 2019

Geachte heer Hopster,

Hartelijk dank voor uw zeer goede beoordeling en feedback!

Goed te lezen dat het maken van uw boeking naar tevredenheid verliep en dat u voldoende bent geïnformeerd.

Altijd prima verzorgd bij Neckermann

Altijd prima verzorgd de vakanties van Neckermann.nl,ruime keus en voor een leuke prijs,maar ook de Last Minutes zijn geweldig en worden veel aangeboden.De keren dat wij zijn geweest geven wij een dikke tien,aan alles is gedacht en zijn zeer behulpzaam

16 de julho de 2019

Geachte heer Welgraven,

Hartelijk dank voor uw zeer goede beoordeling en feedback!

Goed te lezen dat u zo tevreden bent over ons aanbod en de prijzen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Neckermann vakanties bevallen ons goed.

Neckermann vakanties bevallen ons goed.
Dit keer was het bij het boeken niet duidelijk of je nu voor de appartementen boekte of het hotel. Met twee man bezig geweest en was echt niet duidelijk in het begin. Zijn er uiteindelijk na veel vijven en zessen uitgekomen...…...

Beste Nick,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.
Het spijt ons te moeten horen dat het verblijfstype niet duidelijk was.
Er is een 2-kamerappartement zeezijde geboekt.

Een hele fijne vakantie gewenst!

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekend geholpen bij het boeken!

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw zeer goede beoordeling en feedback!
Goed te lezen dat het maken van uw boeking naar tevredenheid verliep.

Goede duidelijke website

Geachte mevrouw de Jong,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en feedback! Fijn te lezen dat u tevreden bent over de website.

Goede prijs en duidelijk

Goede prijzen vergeleken met andere reisorganisaties
Jammer dat je dus alleen met creditcard een reis kan boeken.

14 de julho de 2019

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de beoordeling.

Op onze website worden verschillende betalingsmogelijkheden getoond.
Bepaalde reizen, voornamelijk citytrips, zijn enkel per creditcard te boeken.

Classificada 4 em 5 estrelas

makkelijk boeken, maar geen bevestiging ontvangen

makkelijk boeken, echter niet fijn als er geen bevestiging wordt gestuurd

13 de julho de 2019

Geachte heer, mevrouw Moni,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en uw feedback.

Meestal wordt er direct na de boeking een bevestiging gestuurd naar het doorgegeven emailadres. Onze excuses dat het deze keer niet gebeurd is.

Wij zullen uw feedback gebruiken om onze service en website te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Première plainte auprès de Neckermann…

Première plainte auprès de Neckermann suivie d’autres demeurées sans succès et pourtant Neckermann nous a arnaqués.
Le slogan de votre Website: « Jouw ideale vakantie begint op Neckermann.nl »
L’Hôtel Relaxia Olivina à Lanzarote (Puerto Del Carmen)est annoncé sur votre site comme un hôtel 4*de qualité, avec wifi dans tout l’hôtel, 4 piscines dont une pour enfants et dans lequel la nourriture est bonne. Rien de tout ceci n’est vrai. Si vous aviez annoncé la réalité et la vérité concernant cet hôtel, nous n’aurions jamais décidé de souscrire à votre offre et d’y passer nos vacances. Celles-ci ont été complètement gâchées. C’est de la tromperie!
Notre arrivée au Relaxia Olivina
On nous a demandé de déposer nos bagages dans le hall. Est-ce digne d’un 4* ? Qui plus est, comme vous le verrez sur les photos d’autres clients de cet hôtel ont dû déposer leurs bagages dans le hall et se changer avec leurs enfants dans le hall. C’est une humiliation pour les parents et leurs enfants. Tous les nouveaux clients devaient déposer leurs bagages dans le hall, et au besoin, s’y changer. Personne ne peut cautionner de telles choses! En allant dans un 4* vous attendez-vous à pareille humiliation et pareil accueil ?
Nous avons donc dû rester plusieurs heures avec nos vêtements de voyage puisque notre chambre n’était pas prête. Pas avant 14h, finalement 15h.
Ensuite, nous sommes allés découvrir l’hôtel et boire un verre. Nous avons vu le snack, plus que maigre, deux tranches de pain tout sec avec un peu de jambon, quelques fruits en boîte (macédoine de fruits en boîte) et quelques yaourts, et des gâteaux industriels sans goût. A part un yaourt nature, rien de bon, même les yaourts aux fruits n’étaient pas bons. Dommage!
Pour l’apéro, nous avons découverts les cocktails, ou du moins ce que cet hôtel prétend être des cocktails car même les cocktails étaient imbuvables. Evidemment, ils sont tous à base d’un étrange « sirop » mixés avec des glaçons et un alcool de très mauvaise qualité qui variait selon les cocktails.
Différencier la Piña colada d’un Mojito relève de l’exploit car rien n’a le moindre goût. Nous avons voulu offrir un Mojito ou une Piña colada à C.D. mais il n’a pas voulu les goûter soi-disant parce qu’il ne pouvait pas boire d’alcool pendant son service. Nous pensons plutôt que son expérience avec le jus d’orange et la grimace qu’il n’a pu éviter en le buvant, explique son refus obstiné de tester un « cocktail ». Comme vous le verrez sur les photos ces cocktails ne ressemblent à rien et ne donnent certes pas envie de les tester.
La chambre n’étant toujours pas disponible, nous sommes allés au restaurant pour le repas de midi. Nous y avons mangé des frites, c’était la seule chose mangeable ! Même trouver une chaise propre relevait de l’exploit, les chaises étaient sales et collantes et les bords des tables tout aussi poisseux. Par ailleurs il n’y avait même pas assez d’assiettes et de vaisselle, et il faut attendre qu’ils reviennent avec des assiettes et des verres pour se servir et nous n’étions pourtant pas en pleine saison !
Tout comme dans la chambre, le ménage dans le restaurant est plus que sommaire et les chaises étaient toutes sales et tachées (photos en ligne) encore une fois nous sommes très éloignés d’un 4*.
Nous avons contacté la réception en précisant que nous ne souhaitions pas rester plus longtemps dans ces conditions et que nous voulions contacter un agent Neckermann. Ce fut très difficile de joindre un agent Neckermann, la réceptionniste nous a pourtant aidés et nous avons finalement pu contacter un de vos agents à Ténérife. Personne ne parlait français, et même en anglais c’était difficile de discuter donc ce fut très difficile de contacter le bon agent.
Quand nous avons enfin réussi à parler à C.D., il a précisé que nous allions le rencontrer le lendemain parce qu’il était très occupé. Nous avons obstinément refusé de rester dans cet hôtel, car entretemps nous avions aussi découvert notre chambre en très mauvais état, sachant que nous avions payé plus cher pour une chambre upgradée de meilleure qualité. Après une conversation quelque peu houleuse, C.D., a finalement décidé de venir en vitesse voir ce qui se passait réellement.
Pressé, il a refusé de voir la chambre et il était trop tard pour changer d’hôtel parce que je cite : « Les bureaux étaient fermés » et il avait besoin de temps pour trouver un autre hôtel. Il nous a conseillé de prendre la chambre, sans défaire les valises en attendant une autre solution, pas possible avant le lendemain.
Le soir, nous avons envoyé très difficilement des photos à C.D., il a téléphoné, avec les vacances de carnaval, il ne trouvait rien, si ce n’est le Flora, hôtel de même catégorie et que par ailleurs nous devrions payer 400 € de supplément (pour un hôtel 3*, donc une étoile de moins chez Neckermann, cherchez l’erreur !) ou alors choisir un hôtel beaucoup plus cher donc avec un supplément beaucoup plus conséquent pour le changement. De plus, contrairement à ce que prétendait C. D. le Flora est un 3* et non un 4* !
Espérant qu’il trouverait une solution acceptable le lendemain, nous avons dû rester au Relaxia où nous avons à nouveau mangé des « frites » le reste étant à nouveau plus que médiocre. Même en charcuterie, tout semblait vieux, les fromages étaient tous jaunis et pas du tout appétissants. Quant aux soupes, j’ai tenté la soupe de poissons, une espèce de bouillon avec des bouts de surimi et une ou deux moules sans le moindre goût.
Après une nuit très peu agréable, vu l’état des couvertures nous osions à peine les toucher. Nous avons très peu dormi, et nous avons dû nous résoudre à tester le petit déjeuner. Je me suis contentée de yaourt nature car ceux aux fruits avaient un goût très étrange et Davy a testé quelques « brioches » industrielles de très mauvaise qualité.
Le samedi matin après ce petit déjeuner plus que médiocre, nous avons à nouveau rencontré M. C. D. qui tenait une permanence: la seule solution pour changer d’hôtel était de payer un supplément !
Nous avons demandé explicitement un changement sans frais et un geste commercial de la part de Neckermann étant donné que l’hôtel ne correspondait pas à la description et à ce que doit être un hôtel 4*.
C.D. n’avait pas les informations et il n’était pas possible de changer ce jour-là, les bureaux étaient à nouveau fermés ,les changements devant avoir lieu avant 11h le matin. Trop tard pour changer et nous avons dû encore rester au Relaxia Olivina jusqu’au lendemain.
C.D. précise que son supérieur accorde au maximum une somme de 260,00 € en dédommagement, seulement si nous renoncions à toute poursuite par la suite.
Pour l’hôtel, les seules possibilités étaient le Flora expressément déconseillé ou le Seaside Jaméos Playa, moyennant un supplément très conséquent de 1800€ sinon nous devions rester au Relaxia pour le reste de nos vacances, soit plus de quinze jours.
La seule solution était donc de payer et quasi doubler le budget de nos vacances. Il n’y avait donc aucun autre hôtel avec une chambre libre sur tout Lanzarote. Nous sommes plus que dubitatifs. Nous avions bien précisé à C.D. que peu nous importait l’hôtel ou l’endroit, nous irions où il y avait de la place, dans un 4* voir un 3* correct. Donc contraints et forcés et désespérés vu le peu de possibilités proposées, nous avons dû payer pour aller au Jameos Playa. Un supplément considérable de 1.818,00 €, payable directement pour pouvoir acter le changement le lendemain.
Nous avons dû attendre le 28 février, pour quitter cet « hôtel ». Nous avons dû accepter d’ajouter aux 2.567,50 € déjà payés, 1.818,00 € de plus, car selon C.D., il n’y avait que deux possibilités, soit payer 1.818,00 € en plus, ce que nous avons dû faire ou intégrer un autre hôtel du même genre que nous voulions quitter, en payant 400 € de plus.
Nous n’avions aucune autre possibilité que payer 1.818,00 € si nous voulions quitter cet hôtel qui mérite à peine 2*, alors que, vous le vendez au prix d’un 4*. Comment croire aussi que sur tout Lanzarote, il n’existait aucune autre possibilité que le Flora ou le Seaside Los Jameos Playa, et ce, uniquement à Puerto Del Carmen et nulle part ailleurs à Lanzarote ?
Il s’agit ni plus ni moins de racket et d’un abus de faiblesse. Neckermann n’a pas hésité à exploiter notre situation. Ce voyage célébrait les 13 ans de notre rencontre et il n’était bien évidemment pas question de rester encore 17 jours au Relaxia Olivina qui n’est en aucun cas un 4.
Comme vous le verrez sur les photos la chambre était sale, les draps étaient sales et tâchés (trace de pieds), la couverture, vieille, déchirée et pas propre. Les chaises cassées, le lit tout abîmé et ancien, pas de frigo non plus… l’air conditionné d’avant-guerre ne fonctionnait pas et le wifi non plus. La salle de bains est particulièrement désuète. Le lavabo était plein de coups... et il y avait une énorme araignée dans la baignoire, et un rideau de douche en plastique collant. Pourtant on nous a fait attendre plusieurs heures parce que la chambre n’était pas prête lors du check-in.
Votre site parle de chambres bien entretenues ! Tout est vétuste, la décoration des chambres est des années 50 et il y règne une odeur désagréable ! Aucune insonorisation, on entend très bien les voisins !
Nous avons dû aller dans le hall du premier étage (petit coin bibliothèque) pour nous connecter à Internet ce que n’ignore pas C.D. car nous lui avons envoyé les photos de cette bibliothèque, avec beaucoup de difficultés et de patience étant donné les nombreuses déconnexions, mais dans la chambre c’était carrément impossible. Passer la première soirée de nos vacances à envoyer des photos, cela semble surréaliste et pourtant....Est-ce digne selon vous d’un hôtel 4*?
Réponse à Neckermann
Plainte à déjà été déposée et rejetée!!! suite de la plainte suivra. Photos à l'appui publiées sur Trip advisor car je n'arrive pas à joindre les liens pour les photos.

13 de julho de 2019

Goodafternoon mr. Davy,

Thank you very much for your review.
We are very sorry to hear that the holiday not was what you've expected.

We will advise you to send the complaint to the colleagues from the customerservice, so that they can check everything.

Did you book by Neckermann Belgium? You can send your complaint to customerservice@thomascook.be.
Did you book by Neckermann Netherlands? You can send your complaint to customerservice@thomascook.nl.

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Beleefd snel goed vriendelijk en kennis…

Beleefd snel goed vriendelijk en kennis van zaken

Geachte heer Dunk,

Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling en feedback! Erg leuk om te lezen dat u tevreden bent over het contact wat u met ons had.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tot nog toch altijd goede service bij…

Tot nog toch altijd goede service bij Neckermann Reizen

Geachte heer van Duist,

Hartelijk dank voor uw zeer goede beoordeling en feedback! Het is fijn te lezen dat u tevreden bent over onze service.

Duidelijk en overzichtelijk.

Zeer duidelijke website met heldere Informatie.
Aangeboden filters maken het makkelijk om de diverse reizen te vergelijken. Ruime aanbod en het boekings proces waarbij er ook gekozen kan worden uit additionele opties is zeer makkelijk.

Geachte heer Yuk,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ook met de feedback zijn we zeer tevreden, erg fijn te lezen dat onze website duidelijk is.

Classificada 4 em 5 estrelas

Het meeste was erg duidelijk

Het meeste was erg duidelijk. Alleen vind ik het wel onduidelijk of we nog een bevestiging per post krijgen die we bij aankomst in het hotel moeten laten zien

Geachte heer/mevrouw Hout,

Hartelijk dank voor uw goede beoordeling en feedback.

De bevestiging die u al ontvangen heeft na boeking kunt u gebruiken om in het hotel te laten zien.

Classificada 1 em 5 estrelas

To change hotel you must pay cancellation and admin fee. Ridiculous'

I have booked a trip to Tenerife, once we've got there , to the hotel we found out that the restaurant was in rénovation, the hotel setup a temporary hotel which quality was very poor. We took contact with Neckermann straight away and they have proposed us to change to another hotel, but surprise!!! We would have you pay cancellation fee, administration fee , which would end up of 30% more the total amount. That is ridiculous.

Dear Mr / Mrs Yama,

Thank you for your feedback. We are very sorry to read that your holiday was'nt like you've had expected. Please send your complaint to: customerservice@thomascook.nl. They will be glad to help you.

With kindly regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen bij een telefonisch reservering

Goed geholpen bij een telefonische reservering. Stap voor stap alles doorlopen en vaak de vraag of alles goed was en ook klopte. Reis geboekt voor 6 volwassenen en 2 kinderen naar Egypte. Alles verlopen volgens afspraak.

Geachte heer Verheij,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Ook fijn te lezen dat het maken van de reservering naar tevredenheid verliep, bedankt voor deze goede feedback.

Classificada 3 em 5 estrelas

Tip: attendeer klant tijdens boeking op procedure boeken ruimbagage

Beste lezer,
Na onze boeking ontving ik nagenoeg alle documenten per mail. DAt is prettig. Wat de service van Neckermann nog beter had gemaakt, was als u direct bij de boeking aan de klant vraagt of je al dan niet bagage wenst mee te nemen. Dit is nu opgenomen in de reisinformatie die je na de boeking ontvangt.

10 de julho de 2019

Beste Simone,

Hartelijk dank voor je beoordeling.
De bagageregels verschillen per luchtvaartmaatschappij.
Het spijt ons te moeten horen dat niet duidelijk was dat er geen ruimbagage is inbegrepen, dit wordt namelijk tijdens het boeken online wel vermeld.
Mocht je alsnog ruimbagage wensen bij te boeken, zijn wij je 24/7 graag van dienst.

Neckermann Reizen

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.