J'ai réservé un voyage chez eux en janvier 2024, qui avait lieu en octobre 2024. Neckermann me prévient PAR MAIL que le tour opérateur à fait faillite. Sans explication, rien, je ne savais pas c... Ver mais
Neckermann Reizen
Leia as opiniões dos outros
Onze jongens zitten vast in Thailand doordat FTI het faicement heeft aangevraagt Krijgen verkeerde informatie en willen niet helpen Zeer ondermaats waardoor ze genoodzaakt zijn alles dubbel te be... Ver mais
Neckermann Reizen is zeer goed met vakantieplanningen. We kopen al jaren bij Neckermann en tot nu toe zijn alles naar onze wensen. Enige issue is tijdens online reservering dat systeem continu aang... Ver mais
Nous sommes parti il y a deux semaines à Lanzarote - Spain RESERVATION NR.: 3410694 la societe corendo qui est repris cette société est vraiment mauvais sur place il y personne qui a voulu nous aide... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Neckermann Reizen
Informação fornecida por diversas fontes externas
Neckermann heeft een groot aanbod aan vliegvakanties naar Spanje, Turkije, Griekenland en Egypte, en biedt ook verre reizen aan naar onder meer Mexico, Cuba, Curaçao en Bali. Naast vliegvakanties kunt u bij Neckermann ook terecht voor autovakanties naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of Spanje, en stedentrips.
Neckermann is onderdeel van de Thomas Cook Group
Informações de contacto
Spicalaan 41, 2132 JG, Hoofddorp, Holanda
- 023 5135 556 (lokaal tarief)
- customerservice@thomascook.nl
- www.neckermann.nl
Duidelijk,behulpzaam en klantvriendelijk

Resposta da Neckermann Reizen
Wij boeken altijd alleen een…
Wij boeken altijd alleen een vliegticket bij Neckerman.
Gemakkeijk teboeken via de site. Gelijk bevestiging via internet.

Resposta da Neckermann Reizen
boeken ging snel en makkelijk
boeken ging snel en makkelijk. Je krijgt de voordeligste prijs te zien, maar nu zie ik dat het een promokamer is zonder balkon. Ik vind dat dat beter aangegeven moet worden. Ik zit juist op vakantie graag buiten en dat kan nu niet. Erg jammer vind ik dat.

Resposta da Neckermann Reizen
Duidelijk in alles voor onze eerste…
Duidelijk in alles voor onze eerste ervaring van boeken via deze firma.

Resposta da Neckermann Reizen
wij boeken al zeker 15 jaar bij…
wij boeken al zeker 15 jaar bij Vrij-Uit. Het is opgegaan in Neckermann maar de kwaliteit blijft hetzelfde. Aardige en deskundige mensen aan de telefoon en een makkelijke website

Resposta da Neckermann Reizen
Duidelijk omschrijving en een goed…
Duidelijk omschrijving en een goed overzicht. Geen verborgen kosten. Prettige website

Boek GEEN reis bij Neckermann Reizen
Wij hebben onlangs een reis naar Budapest geboekt met Neckermann Reizen (Danubius Hotel Helia), en adviseren u met klem aan om GEEN reis te boeken met Neckermann Reizen.
Bij aankomst in onze kamer bleek de kamer al bezet te zijn door spinnen en muggen, waarvan een spin klaarblijkelijk de tijd heeft gehad om een web te bouwen. Wij hebben hetgeen uiteraard onmiddelijk beneden bij de receptie aangegeven, waar wij door de receptioniste helaas ontvangen werden met een mix van irritatie, wantrouwen en ongeloof. Zelfs na het laten zien van foto's van het ongedierte kregen wij te horen dat "alle kamers regelematig worden schoongemaakt." Met een flinke portie tegenzin heeft de receptionist ons aangeboden om te gedowngraden naar een mindere kamer. Gezien het feit dat het al laat op de avond was en wij enkel wilden slapen in een schone kamer, hebben wij het aanbod geaccepteerd.
Bij aankomst in de nieuwe kamer bleek het gehele meubilair onder een flinke laag stof te liggen. Daarnaast zaten er zwarte vegen op de lakens (alsof iemand er met zijn schoenen op heeft gestaan), zaten er oude bloedspetters op het tapijt, zat er schimmel op de badkamer muren, en kwam er bij het vollopen van het bad een blackworm larve teruggespoeld in de badkuip. Aangezien wij enkel wilden slapen en ons bezwaard voelden om wederom de 'vriendelijke' receptionist aan te spreken, hebben wij de kamer zelf maar schoongemaakt (voor zover mogelijk). Het Team Customer Service Neckermann geeft echter aan dat wij, ondanks al het foto/video bewijsmateriaal, pech hebben gehad, aangezien wij hetgeen direct hadden moeten melden. Blijkbaar is de situatie ook nog eens de schuld van ons als klant.
Edit: Zoals in het antwoord hieronder te lezen is worden wij als klant wederom doorverwezen naar customerservice@ thomascook.nl, waar wij reeds te horen hebben gekregen dat wij simpelweg pech hebben. Dit spreekt uiteraard boekdelen over de onkunde dan wel onbehulpzaamheid van de klantenservice, waar u ongetwijfeld mee te maken zult krijgen mocht u als klant ervoor kiezen om via Neckermann Reizen te boeken.

Voortaan boek ik via Neckermann
Ik heb tot dusver een hele fijne, prettige, ervaring met Neckermann. De informatie is overzichtelijk en bij vragen zijn ze snel (en makkelijk, lees: via de chat) bereikbaar. Wat mij betreft top!

Neckermann is altijd correct
Neckermann is altijd correct, duidelijk en overzichtelijk. Meer is eigelijk niet nodig.

Resposta da Neckermann Reizen
Ga voor Neckermann, altijd betrouwbaar.
Betrouwbaar, kwalitiet, en goedkooo.

Resposta da Neckermann Reizen
goede en snelle boeking gedaan en goed…
goede en snelle boeking gedaan en goed geholpen met mijn vragen

Resposta da Neckermann Reizen
de boeking via de website verliep…
de boeking via de website verliep slecht: meerdere keren stond de site vast en ging supertraag.
Dit betekende dat je voorkeuren telkens weer terug waren bij standaard (en dit lag NIET aan de cookie-settings)
En daardoor telkens opnieuw starten en invullen.
Dit ook bij het betalen en toegang tot mijn bank: ook hier 2x opnieuw aangelogd.
Dit is ook gemeld via de chat; echter no respons.
Het is dat mijn vrouw deze vakantie graag wilde: ik was al veel eerder gestopt en was ergens anders gaan boeken.
Het kan dus vanaf nu alleen maar beter worden (had ik da nou maar niet gezegd....)

Ging snel en makkelijk!
Ging net zo makkelijk als bij Booking.com eigenlijk. Zelfs bedrag was lager...

Resposta da Neckermann Reizen
Snel en gemakkelijk een vakantie boeken!

Resposta da Neckermann Reizen
Goed lezen wat voor kamer
Boek een vakantie Staat er kamer met Bad en fotos met Bad Krijg ik de papieren per mail staat daaropeens Bad of Douche Dat is niet leuk Weet niet waar ik aan toe ben :(

Resposta da Neckermann Reizen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.