Sämsta försäkringsbolaget och bedrar kunder, hyrde en bil som tidigare var skadad och det syns även på tidigare bilder innan hyresperioden som jag sedan fick stå skyldig för och betala 10000kr för någ... Ver mais
Kontaktat deras kundtjänst via formuläret 5 gånger. Efter en månad har jag inte fått något svar alls. I telefonkön kan man stå för alltid. Du får heller inte reda på vilken plats i kön man har.
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fått. Ärendet hanterades professionellt och smidigt från början till slut. Jag fick tydlig information och ett bra bemötande under hela processen. Rekommenderar ve... Ver mais
STOR VARNING ⚠️ ‼️ Drar ut på processen, ett skadegörelseärende har hållit på i över 1,5 år och är fortfarande inte löst! Deras personal letar efter oväsentliga detaljer och är inte trevliga i tone... Ver mais
Försäkringar, on demand. Omocom är ett svenskt försäkrings- och insurtechbolag som distribuerar API-baserade och sömlösa försäkringar. Omocom jobbar med plattformar som strävar efter att öka användandet av befintliga resurser, för en mer hållbar framtid.
Birkagatan 1, 11336, Stockholm, Suécia
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Bedrageri. Jätte dåligt kundservice. Bara lurar folk.

Resposta da Omocom
Ansvarsfraskrivelse hører vel med når det gjelder forsikringselskap og dette selskapet er ikke noe unntak.Hjelp og bistand når det gjelder får du ikke her.
Tog en försäkring för min husvagn undertiden jag hyrde ut den, men dom ville inte ersätta mig trots att skadan hände undertiden vagnen var uthyrd.
Jag skrev "Jag håller på att förbereda en varning till andra som kan råka ut för detta" och då kom en kommentar om att "Vi vill påminna om att vi inte accepterar hot och.."
Använd inte bolaget (eller Mycamper heller för den delen).

Resposta da Omocom
Blev haveri direkt på redan betald hyrning av husbil. Omocom vill ej ens svara när jag försöker få pengar tillbaka för en försäkring som därmed inte ens varit i bruk. Svarar alltså inte ens på mejl och när jag ringer hänvisar dom till mejl.

Resposta da Omocom
Es impresionante el nivel de esta empresa, alquilé a través de amovens el coche el cual sufrió un accidente y cómo resultado el piloto izquierdo acabó roto y el paragolpes rallado, pues NO SE HACEN CARGO cito textualmente: "Hola Christian,
Tras examinar su reclamación, le informamos de que no nos haremos cargo de la misma.
Observamos que el paragolpes estaba dañado al principio del periodo del alquiler (se adjuntan fotos),
Le informamos que no cubrimos el empeoramiento de los daños preexistentes.
Por lo tanto, no podemos atender su solicitud.
Saludos cordiales," ¿Qué tiene que ver el piloto trasero con el paragolpes? si estaba bien y no estaba roto por qué el seguro no va a hacerse cargo??

Resposta da Omocom
Anlitade Ztorage för en flytt och de har Omocom som försäkringsbolag. Vid flytten gick många saker sönder ( glastavla 3000:- som var ca två år gammal, stor repa i ett vardagsrumsbord, golvlampa i mässing plus skärm - helt trasigt. Detta ersätter Omicom med 1500:- för allt. Värdelöst!

Resposta da Omocom
Siempre que se ponen reseñas suele ser por algo malo pero esta vez debo decir que siempre que he tratado con ellos han respondido ! Alquilo mis coches con Amovens y siempre que he reclamado arañazo o incluso un mal respostaje de combustible ha salido todo bien. Recomendados

Resposta da Omocom
Varning, du kommer få betala - men i stort sett aldrig få ut något på din försäkring (blocket dolda fel försäkring). De gör allt för att få dig att tröttna så de kan behålla din premie men inte betala för din skada. I mitt fall fick jag först stångas med en chatbot och först efter lång övertalning komma till en människa, då ställdes kravet att jag för egna pengar skulle skicka kameran jag köpt utomlands för bedömning, till en kostnad högre än det jag begärt för min skada. Du behöver i stort sett vara jurist för att driva ditt ärende här. Antingen är de verkligen okunniga om även det mest elementära om det de försäkrar - eller så har de som strategi att låtsas vara det för att slippa betala. Tar du hundralapparna du betalt i premie och bränner upp dem är de mer välinvesterade än denna ”försäkring” för då får du i vart fall nöjet att se pengarna brinna upp istället för att bara försvinna till ett bolag, plus att du sparar tid på att slippa leka jurist gentemot bolaget. Avrådes starkt!

Resposta da Omocom
Tecknade blocket försäkring men kort efteråt(några timmar) upptäckte jag att försäkringen inte gäller för fordon. Jag meddelade detta och bad om återbetalning. Då började den ändlösa mejlväxling som bevisligen visar på viljan på svara men samtidigt inte vilja förstå eller ge adekvat svar. Först nu ser jag recensionerna och uppenbarligen vill försäkringsbolaget på ett systematiskt sätt trötta ut kunder som har vänt sig till dem för skadestånden. Att bedöma från bolagets svar på recensionerna kan man utläsa att de mesta är copy/paste eller AI genererat svar.
Jag har ett pågående ärende just nu och kommer att uppdatera mitt inlägg. Det borde ha framkommit av mitt inlägg om att jag inte alls imponerad av bolagets sätt att hantera sina kunder och ärenden.
UPPDATERING:
Jag skickade till slut "ett klargörande mejl" och indikerade min avsikt att driva ärendet vidare. Dagen efter blir jag uppringd av någon som sade sig ha läst mejltråden och fick en förklaring som lämnar utrymme för debatt. Beloppet återbetalas till slut. Medveten om att beloppet var lågt i jmf med tidsåtgången men det blev för mig en princip fråga -jag föreslår er som läser detta att inte låta bolaget begå misstag till egen fördel och/eller "trötta ut er".

Resposta da Omocom
Som försäkringstagare förväntas du själv driva hela processen: reklamera, hitta felsökning, betala ur egen ficka – utan garanti för ersättning. Villkoren är otydliga och ansvaret läggs helt på dig.
Kontakta mig gärna om du vill veta mer om hur processen faktiskt ser ut i praktiken. Jag delar gärna med mig av min erfarenhet.

Resposta da Omocom
Supersnabba svar och fick hjälp snabbt av Hussein som både ringde upp och svarade på Mail inom några minuter. Toppen service verkligen! Något jag faktiskt inte hade förväntat mig av ett försäkringsbolag 😅

Resposta da Omocom
They just dont answer on phone , their "expert" says its my fault if a truck change line without looking and choke me ( and the truck driver agree he didnt look ) , but good luck to clearify with them ... I was still waiting they answer .. and they told you every 10 seconds when you wait " we dont have nobody now please wait or call later" genius realy what you can do more to made customers crazy .

Resposta da Omocom
Varning! Köpte försäkring av dessa via Blocket av ett xbox one med två fjärrkontroller. Försäkrade för upp till 2000kr men fick enbart ersättning för 400kr.
Varning!

Resposta da Omocom
Jag är mycket besviken på försäkringen från Omocom som ingår när man hyr ut via Qasa. Försäkringen framställs som en trygghet – men när något faktiskt händer är det extremt svårt att få ersättning. Processen är långsam, kommunikationen bristfällig och kraven på dokumentation orimligt höga för privatpersoner.
Trots tydliga skador och god dokumentation blev min skada inte ersatt, och det kändes som att de mest letade efter skäl att neka ersättning snarare än att hjälpa till. Försäkringen känns mest som en marknadsföringsgrej – i praktiken står man ändå ganska ensam som uthyrare.
Vid skador kan endast fylla i en stolpig blankett som inte passar in som mall på verkliga händelser och man kan inte få någon personlig kontakt med någon handläggare även om man ber om det.

Resposta da Omocom
ett bluffbolag och man får väl säga att hygglo är rätt fula som använder detta skräpbolag som deras försäkring. har ett solklart fall av drulle efter uthyrning men OMOCOM tycker jag ska ta det på min produktgaranti, riktiga skojjare! akta er och hör även av er till hygglo med missnöjet

Resposta da Omocom
Tog en försäkring via blocket vid köp av elcykelbatteri där jag hade hämtat ut batteriet 30 min innan jag tecknade försäkringen. Det stod inget i avtalet att man inte kunde teckna försäkringen efter man hämtat ut paketet. Nu blev det ett dolt felt pga några dagar senare kunde inte batteriet laddas och då hävdar Omocom att den inte gäller trots att det gick att köpa försäkringen samt att det inte står specifikt i avtalet att teckna försäkringen innan uthämtning av paket!

Resposta da Omocom
Det hjälpte mej snabbt med återbetalning av ett köp med dolda fel på Blocket!
Skulle stark recommendera tjänstena.

Varnar alla för Omocom!
Har hållt på i denna process i över en månads tid sedan uthyrning upphörde. Kortfattat hyrde jag ut min lägenhet i några få månader och kom hem till en lägenhet med uppbrutet parkettgolv på grund av att mina hyresgäster skruvat av en del av stolsbenet. Anmälde till Omocom som hävdade att det var normalt slitage för några få månaders uthyrning. Hade ute hantverkare som bekräftade att så inte var fallet. Omocom ändrade då sin historia till att reporna skulle funnits där innan uthyrningen startade. Golvet var avfotat och jag skickade in flertalet bevis för detta, och att golvet absolut inte var skadat. På alla dessa bilder syns tydligt att golvets parkett är helt och inte har millimeterdjupa svarta repor över hela golvet. Dessa bilder svarades det inte på på flera veckors tid. När jag ifrågasatte detta och mailade flera gånger om dagen svarade de bara att de skulle gå igenom materialet, och sen fick jag respons på några minuter senare att de inte kan ge ersättning. Jag efterfrågade en motivering och påpekade alla inskickade bilder, och fick responsen "För att göra saken enklare .Har du någon bild innan den 1a oktober som kan styrka ditt påstående?". Som jag redan skickat in i över 7 mail till företagets complaintsmail som de hänvisar till i exakt alla svar här på trustpilot.
Efter att ha sammanställt alla bilder och mailat in detta igen, har de nu inte svarat mig på över en vecka igen. Det har nu gått sex veckor av bråkande med detta värdelösa och oseriösa försäkringsbolag.
Min lägenhet minskat över 50 tkr i värde (bekräftat av mäklare). Att slipa golvet uppgår till en kostnad av 14 tkr. Eftersom Omocom vägrar höra av sig och ta ansvar över situationen har golvet nu inte kunnat tvättas på över 6 veckor eftersom jag då riskerar att fuktskada hela golvet eftersom parkettgolvet är uppbrutet.

Resposta da Omocom
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.