I leverede en damedragt i str 40, men jeg bestilte en herredragt i str L Opdate!! Jeg blev kontaktet af One Open Sky efter min ( lidt sure) anmeldelse. Fejlen skyldtes lidt it vanskeligheder 😂... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastiske søde, imødekommende personaler, som gjorde vores oplevelse kæmpe stor og positiv. Det koster at springe fra 6 km, med fly og instruktør/tandem. Bare ærligt ærgerlig med prisen på foto og... Ver mais
A empresa respondeu
One Open Sky i Herning levere en fantastisk kundeservice. Jeg havde en reklamation på et Wingfoil-board hvor jeg fik en ekstraordinær god service. Jeg kan kun opfordre til at lægge din handel hos... Ver mais
One Open Sky (tidligere Nautic Surf og Ski) er Danmarks største på vand- og snesport. Vi har et kæmpe udvalg og de bedste priser inden for ski, snowboard, skitøj, kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, neopren, tilbehør og tasker. Alle One Open Skys medarbejdere er aktive skiløbere, snowboardere og surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sælger. Derfor kan vi altid garantere dig den optimale vejledning og de bedste produkter og priser. Vores online butik er spækket med over 10.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt. At levere top kvalitet til gode priser er vores højeste prioritet!
Golfvej 10, 7400, Herning, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
God oplevelse hos Open sky. Personalet er meget hjælpsomme, jeg fik hjælp med at sammensætte grejet til wing foil. De ved hvad de snakker om og leveringen, var desuden hurtig.
Jeg har altid brugt one open sky, men sidste sæson var alt lavet om. Ingen genkendte ansigter, men nye ansigter der ikke vidste hvad de snakket om. Blev villedt i hvilke funktioner deres skibriller havde, derefter kunne man ikke få afvide hvornår udlejningssæsonnen for støvler begyndte. Da sæsonnen så endelig var begyndt var det ikke muligt at prøve udlejningsstøvlerne, der måtte man bare håbe de passet. Alt i alt var hele sidste års service meget afvigende fra den normale gode service.

Resposta da One Open Sky
Jeg var i tvivl om, hvilket Isup, jeg skulle købe. Jeg skrev derfor til deres support lørdag aften og fik et uddybende svar mandag morgen. Jeg kontaktede dem herefter på telefon og fik yderligere rådgivning - ud fra denne rådgivning fik jeg købt et isup som er virkelig lækkert og dækker mine behov - som er modtaget 2 dage efter.
altid god service og fine produkter til fair pris
Speedy service and goods arrived well packaged! Thank you.
Levering på få dage, men dødirriterende at få en sammenklappet stok i en kæmpe papkasse, som man skal bakse hjem og bagefter skille sig af med.
Jeg besluttede mig for endelig at købe et komplet ski-kit. Min idé om at jeg ville få opklaret alle mine spørgsmål ved at komme med i den fysiske butik, viste sig at være fuldkommen rigtig. Jeg fik super god hjælp fra den flinkeste Frederik der tog mig igennem alt man skal overveje når man står overfor et ski køb.
Jeg endte med et fuldkomment kit som jeg er tryg ved passer perfekt efter den venligste service. Kan klart anbefale et smurt herned
Hurtig levering af O’Neil våddragt, der i øvrig passer som var den specialsyet👍🏼
Fik super god rådgivning og service i butikken.
I ordered the wrong bindings with a snowboard order and you phoned to let me know and changed the bindings for the right ones at no extra cost
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.