PienPino  Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

1 juli kreeg ik een melding dat er een tas weer op voorraad was. Deze had ik besteld. Ik kreeg een track en trace code dat er een bestelling naar mij onderweg was en de volgende dag bezorgd zou worden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik woon in het buitenland en ben alleen tijdens de zomer in Nederland. Ik volg PienPino al een tijdje op Instagram en wilde deze zomer heel graag een keer langskomen. Gisteren ben ik eindelijk naa... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Wees gewaarschuwd. Lijkt een leuke hippe webshop met creatieve outfits, er staat ook ‘handmade’ en alles moet lijken alsof het helemaal zelf bedacht is. Ze verkopen echter veel kleding die ook verkoch... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Broek besteld die kwijt was geraakt tijdens de bezorging door gls. Snel en fijn afgehandeld door Vera van PienPino die een nieuwe broek heeft verzonden. Fijn en snel contact en ook persoonlijk. Helem... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria

Womens Jewelry

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

193 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 68% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

62 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Love the vibe

Wat een leuke meid is PIEN!! Leuk contact via de gram, reageert snel. En enthousiasme straalt ervan af !!!🌟 zooo blij met mn nieuwe lookjes 💗

31 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kapot broekje geleverd

Kapot broekje geleverd. Diamantjes zaten los, geen kaartje aan het broekje? Deze was gewoon gebruikt door iemand anders. Geen gepaste oplossing gekregen alleen een antwoord met “je kan het broekje retourneren”. Erg jammer.

Classificada 2 em 5 estrelas

ik heb een beschadiging op een broekje…

ik heb een beschadiging op een broekje ontdekt en gemailt en contact opgenomen via instagram alleen geen reactie..:

Hii lieve Tessa,

We hebben je gisteren een bericht gestuurd! en een oplossing gevonden! Misschien is deze je ontgaan?

Liefs,

geen aanrader

Had een leuke jurk besteld, op sociale media zag alles er super uniek en betrouwbaar uit. De jurk kwam binnen en de rits was kapot. Na 4 weken en veel mails waar ze niet op gereageerd heeft heb ik nu eindelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. De kwaliteit van de jurk is geen €90 waard en met al het gedoe dat erbij kwam kijken zal ik hier nooit meer wat bestellen.

Lieve Tessa,

Dank je wel voor het delen van je ervaring met de jurk die je hebt besteld. Het spijt ons te horen dat je teleurstelling hebt ervaren bij deze aankoop. We begrijpen hoe belangrijk het is dat een product voldoet aan de verwachtingen, vooral als je online winkelt en je vertrouwt op de afbeeldingen en beschrijvingen die je hebt gezien.

Het is vervelend dat de jurk met een kapotte rits werd geleverd en dat het zo'n lange tijd heeft geduurd voordat je een reactie en uiteindelijk een vervangend product hebt ontvangen. We bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we betreuren het dat we in dit geval niet aan die verwachtingen hebben voldaan.

Wat betreft de kwaliteit van de vervangende jurk, begrijpen we dat het niet aan jouw verwachtingen voldeed en dat je het gevoel hebt dat het de prijs van €90 niet waard is. We waarderen je eerlijke feedback hierover en nemen dit serieus.

We willen graag de kans krijgen om deze situatie recht te zetten. Als er iets is wat we voor je kunnen doen, zoals het aanbieden van een terugbetaling of een ander oplossing, laat het ons dan alsjeblieft weten. Jouw tevredenheid als klant is belangrijk voor ons, en we willen ervoor zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze producten en service.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen in de toekomst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke unieke items van goede kwaliteit

Super leuke sieraden en kleding items die ook nog eens uniek zijn. De kwaliteit is top en ik draag de items super veel. Ben echt super tevreden!!

Lieve Megan,

Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over de sieraden en kleding items die je bij ons hebt besteld! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen.

Het doet ons goed te vernemen dat je de items leuk vindt en dat je hun unieke karakter waardeert. Het is ons doel om producten van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden die klanten als jij kunnen koesteren en met plezier kunnen dragen. Jouw tevredenheid is voor ons een belangrijke drijfveer en we zijn blij te horen dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Als er in de toekomst nog meer items zijn waar je interesse in hebt, aarzel dan niet om opnieuw bij ons te bestellen. We streven er altijd naar om klanten zoals jij de best mogelijke shoppingervaring te bieden.

Nogmaals bedankt voor je positieve woorden en vertrouwen in onze producten. We hopen dat je nog lang plezier zult hebben van de items die je bij ons hebt gekocht.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke webshop met goeie ervaringen

Mijn ervaring bij Pienpino is super goed! Het is een webshop met haar eigen stijl waar ik van hou. Zo maakt ze de sieraden helemaal zelf en daarom is het sieraad die je besteld altijd uniek. Ze beantwoord of helpt je altijd met de vragen. De sieraden en kleding die ik heb gekocht, zijn altijd netjes en kloppend verstuurd. En de kwaliteit er van is super goed! Het blijft super mooi en draag de sieraden dagelijks. En heb nog nooit gehad dat het verkleurd of versleten is. Ik blijf zeker altijd bij haar bestellen!!

11 de agosto de 2023

Beste Madeleine,

Hartelijk dank voor het delen van je fantastische ervaring bij Pienpino! We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om je tevredenheid met ons te delen.

Het doet ons enorm plezier te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop en onze producten. We hechten veel waarde aan het creëren van een unieke stijl die aansluit bij jouw smaak en voorkeuren. Het feit dat we onze sieraden zelf maken en daarmee een uniek karakter bieden, is iets waar we trots op zijn.

Het is ook fijn te horen dat onze klantenservice je goed van dienst is geweest en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de sieraden en kleding die je hebt gekocht. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste producten en service te bieden, en jouw positieve woorden zijn een bevestiging dat we op de juiste weg zijn.

We zijn verheugd te horen dat je onze sieraden dagelijks draagt en dat je geen problemen hebt ervaren met verkleuring of slijtage. Dit bevestigt dat we materialen van hoge kwaliteit gebruiken en aandacht besteden aan duurzaamheid.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons. We waarderen je als klant en kijken uit naar je volgende bestelling!