Slechte ervaring bij het ophalen van een pakketje. Geen Id bij mij. Zonder iets te zeggen werd ik nageroepen dat mijnheer had aangevallen. Liep echter weg door niets te zeggen. mijnheer had beter zijn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Betreft primera Wolphaertsbocht te Rotterdam Te asociaal voor woorden in mentaliteit, Nemen geen pakketten aan zeggen het is vol if storing, volgens post.nl is dit niet het geval en is er een cont... Ver mais
Primera Walburg in Zwijndrecht ging ik foto maken voor Paspoort, maar op gemeente huis zeiden ze dat de foto niet goed was. Ik dus terug naar Primera om me geld terug te vragen met papier van geme... Ver mais
in dauwendaele is het personeel super vriendelijk, denkt met je mee en is flexibel. Een aantal medewerkers werkt er al zolang dat ze je ook gewoon kennen. Prettige winkel en fijn management
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. Bestel je cadeau online of in één van de ruim 490 winkels.
Informações de contacto
Koeweistraat 14, 4181 CD, Waardenburg, Holanda
- www.primera.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Ik heb nog nooit eerder een review…
Ik heb nog nooit eerder een review geschreven, maar dit personeel dwingt me ertoe. Primera Sierplein wat een schandalige, respectloze houding! In eerste instantie dacht ik dat hun onbeschofte gedrag voortkwam uit racisme tegen moslims, maar nee—blijkbaar behandelen ze iedereen als vuil. Dit team heeft dringend een harde les in fatsoen nodig. Misschien even terug naar school of bij mama aankloppen om manieren te leren, want dit is werkelijk onacceptabel!
Ik wilde voor mijn vriendin Apple…
Ik wilde voor mijn vriendin Apple giftscards kopen een paar maar een card is niet goed zei mijn vriendin en de andere zal dan ook wel slecht zijn maar dit mag toch niet? Ook hebben ze mijn aankoopbon achtergehouden!
Het is een belachelijke slechte winkel ik koop er nooit meer iets!😕
Slechte service.
Na het maken van de pasfoto afrekenen. Een velletje met 6 pasfoto's kreeg ik. Op mijn vraag snijden jullie ze niet was het antwoord "dat doen ze bij de gemeente". Bij Primera geweest in verband met mijn gezondheid, lekker dicht bij. Na deze ervaring de volgende keer Primera links laten liggen en weer naar de fotozaak Modern in de binnenstad van Dordt, betere service.
Klantonvriendelijk!
Iedere keer dat ik naar de Primera moet (het liefst vermijd ik het) ontmoet ik het meest chagrijnige stel van het eiland Vlieland!
Wat een klantonvriendelijkheid in die zaak!
De Leim in Maastricht
Overall duur! Klantvriendelijkheid bij de Leim in Maastricht is om te kotsen.
Primera dinxperlo
Primera dinxperlo
De eigenaren laten hun golden retriever onaangelijnd door de winkel lopen.
Gezellig!!
Mijn vriendin heeft angst voor honden en het is geen kleine hond en ze loopt vrij los.
Geen probleem dacht ik, ik vraag gewoon even of de hond 5 minuten achter de balie kan blijven. 5 minuten, geen probleem toch?
Nou dat is wel een probleem!
Mijn vriendin moest maar over haar angst heen komen! En ik moest op mijn beurt wachten om dat te vragen. Maar als het mijn beurt is wordt ik gewoon overgeslagen.
Primera gaat dus bepalen waar ik bang voor mag zijn.
Gaan ze ook bepalen waar ik allergisch voor mag zijn?
Even 5 minuutjes je hond aanlijnen zodat een klant gebruik kan maken van jouw winkel is duidelijk teveel gevraagd.
'even niet naar Primera '
Primera hendrik ido ambacht (sofiapr)
Primera hendrik ido ambacht (sofiapr)
Wat een mensen verstaan je niet en hebben geen fatsoen niet naartoe gaan zijn meer punten waar het wel normaal kan
Geen enkele servicePrimera Riel
Primera Riel verdient geld aan het innemen van pakketten van PostNL, maar indien er iets fout gaat met de bezorging van een pakket, doen ze niets en laten ze de klant in de kou staan. De klant moet maar zelf naar PostNL gaan, indien ik het pakket opnieuw wil verzenden (het kwam retour bij ons als afzender door een fout van PostNL) moet ik gewoon nogmaals betalen. Zodat Primera nu 2x verdient en winst maakt, door een fout bij PostNL. Primera moet helder een bord plaatsen dat zij niet helpt indien er een fout wordt gemaakt en dat zij geen enkele verantwoordelijkheid neemt, en alleen maar winst wenst te maken met het innemen v d pakketten, en dat zij nimmer service verleent. Dan weet de klant vooraf waar hij/zij aan toe is, bij Primera. Een gesprek met de bedrijfsleider was kansloos, want hij trad op als gierig overkomende kruidenier. Ik ben nu genoodzaakt geweest 2x achter elkaar naar de Primera Riel te rijden (ook deze kosten komen voor mijn rekening), de eerste keer om te horen dat Primera mij niet wenst te helpen en de tweede keer om het pakket nogmaals te bezorgen en nogmaals te betalen. Dit laatste gebeurde nadat PostNL mij heeft bevestigd per telefoon dat ik de kosten v d tweede verzending geretourneerd zou krijgen. De informatievoorziening door Primera Riel moet en kan dus simpelweg vele malen beter dan thans gebeurt. Teleurstellend, zeer klantonvriendelijk en niet professioneel.
Slecht behandeld in Zutphen
Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn recente bezoek aan de Primera-winkel in Zutphen in Leesten. Helaas ben ik op een zeer onaangename manier behandeld door een medewerkster met donker haar.
Toen ik vroeg om uitleg over de tarieven van de pakketten, werd ik zonder enige vriendelijke uitleg behandeld. Ik vroeg om een overzicht van prijzen, in plaats van me op een respectvolle manier te helpen, kreeg ik een papier voor mijn neus gedrukt zonder uitleg en keek ze me boos aan. De manier waarop ze keek was zo intens dat het voelde alsof ik werd aangekeken met een grote vijandigheid. Het voelde alsof ze over mij aan het smoezelen waren, en het was voor mij duidelijk dat er geen enkele bereidheid was om vriendelijk en professioneel met mij om te gaan.
Dit heeft me behoorlijk van slag gemaakt. Ik had verwacht op een normale en respectvolle manier geholpen te worden, maar in plaats daarvan werd ik met een onprettige houding geconfronteerd. Dit is absoluut niet de manier waarop klanten behandeld zouden moeten worden.
Ik hoop dat u actie onderneemt om ervoor te zorgen dat dit niet nogmaals voorkomt en dat medewerkers op een klantvriendelijke manier met klanten omgaan. Een klantgerichte en respectvolle houding is immers essentieel voor een positieve winkelervaring.
Zeer teleurstellend..
Zeer teleurstellend..
Koop n nintendo eshop card 25€,nou totaal geen code ontvangen,wat is dit voor n onzin zeg.
Zal morgen wel ff bellen uiteraard,want dit is oplichting.
Zal dit ook nooit van mijn leven meer doen.
WEES GEWAARSCHUWD!!
Pas op voor Primera Nieuw-Vennep!
Ik ben diep teleurgesteld door mijn recente ervaring bij Primera Nieuw-Vennep. De manager/eigenaresse is ronduit onbeschoft en onvriendelijk. Ze lijkt geen plezier te hebben in haar werk en straalt dit uit naar haar klanten. Mevrouw, zoek alsjeblieft een andere baan als je zo ongelukkig bent!
Daarnaast heeft ze niet het volledige bedrag teruggeven op uitkeringsloterijen. Dit is gewoon diefstal! Elke discussie met haar is onmogelijk.
Het is een schande dat Primera haar naam verbindt aan zo'n bedrijf. Ik raad iedereen af om hierheen te gaan. Er zijn genoeg andere bedrijven in de buurt waar je wel vriendelijk en eerlijk geholpen wordt.
PostNL pakketten niet afgegeven
In december 2024 heeft de eigenaar van Primera Oude Pekela meermaals geweigerd pakketjes af te geven omdat ik geen streepjescode kon laten zien. (Ik heb geen smartphone en geen printer). Het nummer zelf plus adresgegevens waren niet voldoende. Toen ik protesteerde werd ik onder verwensingen de winkel uitgejaagd en de pakketjes gingen retour afzender.
PRIMERA Jos van Andel, Oud-Beijerland
PRIMERA Jos van Andel, Oud-Beijerland : top winkel!!!!
Zo behulpzaam en vriendelijk 😃daar wordt je “echt” geholpen. In tegenstelling tot ander PostNL punt in Oud-Beijerland. (Gamma)
Primera is een heel fijn PostNL pakketpunt. 👍🏼
Primera Walburg onbeschofte eigenaar
Primera Walburg
Ik ben vandaag teruggekomen naar Primera met mijn afgekeurde pasfoto voor paspoort..
Ik kreeg te horen “de camera. is nu anders ingesteld…”maaar ik heb al bij een professionele fotograaf nieuwe laten maken en ik zei dat ik mijn geld terug wilde..Dat kon allen in de vorm van een cadeau bon😳ik was niet eens want ik heb daar niks aan,en is mijn recht als consument om mijn geld terug te krijgen want de pasfoto voldeed niet aan de voorwaarden
Toen was de mede eigenaresse gekomen en zij was best brutaal en onbeschoft,wilde niet toegeven dat ze geen goede foto leverde en zei dat mijn eigen verantwoording was dat ik koos om daar een foto te laten maken😳😠pardon??Ik zei als jullie in zo grote letters adverteren met “pasfoto voor documenten”ga ik er vanuit dat goed is,lekker makkelijk om de verantwoordelijkheid te schuiven naar de klant(omgedraaid wereld 🌍)
Zij vroeg of ik de nieuwe foto had en ik liet zien dat duidelijk verschil was met de foto van de fotograaf..
De medewerker van de gemeente huis had al gezegd dat er dagelijks voorkomt dat er foto’s van Primera Walburg worden afgekeurd!!
Ik kreeg alsnog mijn geld terug na zoveel gedoe pfff
Mensen gaan niet naar Primera Walburg voor de pasfoto’s…
Pakketje ophalen
Pakketje ophalen, dame achter de kassa deed net dat ik er niet was. Zei niets en liep naar de andere kassa. Uit eindelijk kreeg ik mijn pakket en vroeg om een kaartje postzegels, moest bij de andere kassa aansluiten waar inmiddels 4 mensen stonden te wachten. Ben dus maar weg gegaan, wat een klantvriendelijkheid zeg 😭😭😭😭
Primera Bergse Dorpsstraat Rotterdam.
Primera Bergse Dorpsstraat Rotterdam.
Eigenaar en zijn vrouw zijn vriendelijke mensen, maar het overige personeel zijn ronduit onbeschoft. De 20 gekochte Staatsloterij loten werden zo op de toonbank gekwakt en niet netjes uitgeteld welke nummers ze uitgeven.
Ik sprak een jong ventje hierop aan en met zijn arrogante houding zegt hij; "doe maar zelf".
Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken!
Vandaag bij Primera Venlo Zuid…
Vandaag bij Primera Venlo Zuid geprobeerd mijn daar aangekochte december kalenders in te leveren.
Hij had er al 25 gehad vandaag en nam ze niet aan. Arrogantie ten top. Meest onvriendelijke man. Mij daar nooit meer gezien.
Wat een slechte pasfoto's bij Primera…
Wat een slechte pasfoto's bij Primera Voorburg op de Laan van Nieuw Oost Einde. Enorm overbelicht en snel uit de hand gemaakt. Zou mij niets verbazen als ze door de gemeente worden afgekeurd.
Let op one4all cadeaukaart
Let op, Primera verkoopt one4all cadeaukaarten aan deze kaarten zit een zeer complex inwisselsysteem gekoppelt vragen veel privacy gevoelige informatie hierna nog steeds niet te verzilveren. Men is er naar mijn mening op uit dat je het er maar bij laat zitten.
Primera betaalt gewonnen prijzen Staatsloterij niet uit
Ik kocht eind december via de Primera website 3 loten van de Staatsloterij.
Na de trekking ging ik terug naar de Primera winkel in Millingen aan de Rijn maar ik kreeg mijn gewonnen prijzen niet.
Nu ben ik al de hele week bezig om mijn gewonnen prijzen ergens te innen maar zonder succes.
De Primera zegt dat ik zelf een Primera winkel moet zoeken die wel online gekochte Staatsloten accepteert.
De Staatsloterij zegt dat ik mij tot de Primera moet wenden. Ik heb inmiddels al 3 Primera winkels gebeld maar nergens betalen ze online gekochte Staatsloten uit.
Dus kortom, de directie van Primera besluit om online Staatsloten te gaan verkopen maar de Primera winkels accepteren de gewonnen loten niet. Is dat niet uiterst bezopen en te gek voor woorden?