Rigtig god service og meget kundevenligt. For personer, der arbejder hele ugen, er det en stor fordel, at de også tilbyder mulighed for at komme om søndagen. Det gør det meget nemmere at få ord... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Til trods for mit projekt var meget småt tog de sig super god tid til råd og vejledning. Uden sammenligning bedste pris/kvalitets oplevelse - forsøgte mig først med sprayfolie til mit projekt, hvi... Ver mais
På førstesalen i mit hus har der været ufatteligt varmt i sommerhalvåret. Solen har fra vestgavlen bagt soveværelserne igennem, så ingen kunne sove i den hede, trods ventilatorer og diverse smarte køl... Ver mais
For nylig fik jeg lyst til at foliere min bil. Jeg kontaktede forskellige firmaer, men valget faldt på Prodesign. Dette fordi jeg havde en seriøs og positiv dialog med dem inden folieringen... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de sinaléctica
- também em
- Estúdio de design
- Fornecedor e fabricante de cortinas
- Loja de letreiros de neon
- Tuning
Escrito pela empresa
Hos Prodesign har vi 30 års erfaring med bilindpakninger, bildekorationer, bilreklame, solafskærmning og solfilm, skiltning af virksomheder, lysskilte og facadeskilte, samt udsmykning og afskærmning af glas og vinduer. Kernen i vores skiltefirma er 12 dygtige medarbejdere, som alle sætter en ære i nytænkning, kreativitet, effektivitet og enkel kommunikation med kunderne. Vi overholder vores aftaler, spilder ikke tiden og leverer, hvad vi lover. Når du kontakter Prodesign skiltefirma med en opgave inden for reklametryk eller lignende, får du tilknyttet 2-3 faste medarbejdere til opgaven. Det er dermed de samme grafikere og teknikere, som du kommunikerer med hele vejen. Du får et direkte nummer til dit skiltefirma og skal ikke snakke med en ny person, hver gang du ønsker at komme i kontakt med os. Samtidig ringer du direkte til de medarbejdere, der udfører arbejdet med dit reklametryk – og ikke til en sælger. På den måde kan du være sikker på, at dine kontaktpersoner i vores skiltefirma kender til dig og din opgave – og at vi altid kan svare på de spørgsmål, der måtte opstå undervejs i processen fra idé til levering af det færdige produkt.
Informações de contacto
Roskildevej 16, 2620, Albertslund, Dinamarca
- info@prodesign.dk
- www.prodesign.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Kanon stykke arbejde
Pro står for Professionel - lige fra service og rådgivning til det endelige udførte arbejde. Min oplevelse hos Prodesign har været yderst tilfredsstillende, og du kan forvente intet mindre.
Jeg selv kom forbi Prodesign ca. 2 uger inden min fabriksnye Mazda MX-5 skulle hentes hos forhandleren. Da traf jeg Brian, som var utrolig reel og ærlig omkring planlægning, farver, samt hvad jeg kunne forvente af det endelige resultat.
Selvom jeg kom med skrækscenariet - en rød bil der skulle folieres til gul - har Prodesign formået at pakke bilen virkelig flot ind.
Jeg ser frem til at køre rundt med den gule farve de næste 4-5 år, og glæder mig allerede til at skifte til den næste farve hos Prodesign.

Perfekt rudetoning hos Prodesign
Jeg har fået lavet rudetoning hos det dygtige team hos Prodesign. Kanon god service og kommunikation fra start til slut. Medarbejderne er venlige og imødekommende, hvor man føler der bliver lyttet til en og får kompetent rådgivning.
Arbejdet var hurtigt udført og det er ikke til at sætte en finger på resultatet. Jeg vil til enhver tid benytte dem igen og anbefale dem til andre. Fem store stjerner herfra.

Resposta da Prodesign A/S
Har lige fået monteret solfilm og…
Har lige fået monteret solfilm og pakket min Audi ind i folie.
Virkelig flot arbejde og god betjening og kommer helt sikkert igen
Har fået flere biler pakket ind og…
Har fået flere biler pakket ind og altid fejlfrit monteret
Kunne ikke drømme om at lade andre end ProDesign pakke mine biler ind

Resposta da Prodesign A/S
Har fået lavet flere total indpakninger…
Har fået lavet flere total indpakninger af biler her
Altid god service og super flot arbejde
tak

Fantastisk service og vejledning
Fantastisk service og vejledning. Fik lavet noget chrome delete og stenslags folie på min fabriksny bil.
Tak til Brian, Kasper og resten af teamet. Det ser super flot ud.

Flot arbejde med 3M solfilm
Flot arbejde med 3M solfilm - meget venligt og behageligt personale der tog flot hensyn til vores hus. Vi havde en misforståelse omkring prisen - men den blev løst meget flot. Jeg kan varmt anbefale ProDesign.
Super kommunikation og resultat.
Fik min bil pakket ind. Fremragende kommunikation og flot resultat. Klart anbefalet herfra.
Har fået folieret min Mercedes E…
Har fået folieret min Mercedes E cabriolet hos Prodesign. Fantastisk flot arbejde, kan kun anbefale Prodesign på det varmeste. Er vild med min "nye" bil.

Hurtig og professionel
Hurtig og professionel
Kan varmt anbefales, super service
Helt fantastisk oplevelse hos Prodesign. Behagelige og hurtige.
Min oplevelse som erhvervskunde hos Prodesign var helt fantastisk. Fra første samtale, til bestilling og oprettelse samt leverance og opsætning af facedeskilte var Proshop og deres medarbejdere super behagelige, professionelle og overholdte alle aftaler selvom om ordren ikke var den største.
Alt i alt en af de bedste virksomheder jeg har prøvet at samarbejde med. Vil varmt anbefale dem til andre.
Købte solfilm til vinduer i huset på…
Købte solfilm til vinduer i huset på nettet. Hurtig levering med super service. Kan anbefales.
Vores gamle døre blev som nye.
ProDesign har sat folie på vores gamle døre i vores sommerhus, som ikke har standard mål. En løsning vi varmt kan anbefale. Dørerne ligner nye døre, i lige den farve vi ønskede os. Og vi slap for nye karme og tilpasning af højde/bredde i væggene. Super dygtig og professionel rådgivning.
Top professionel og kompetent …
Top professionel og kompetent betjening⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kanon arbejdsplads!
Rigtig god betjening og søde medarbejdere - kan klart anbefales!
Dette er et meget kompetent Design og …
Dette er et meget kompetent Design og Skilte firma, da de giver en god rådgivning og service samt leverer til tiden med gode kvalitet produkter.
Absolut (som altid) en fornøjelse
Super rådgivning og kompetente medarbejdere. Tak endnu en gang for en super service, og ikke mindst en rigtig flot reklame på vores nye bil.
/Jan, G.S. Låseservice
Professionelle mennesker og rigtig god service.
TagGruppen ApS har brugt ProDesign siden 1999 til mange forskellige type opgaver. De har løst alle opgaver til et rent 12 tal.
Vi kan varmt anbefale dem til andre.
Endeligt et sted hvor tingene ikke er svært og de bliver nemt løst.
Super service og flot arbejde
God service og rigtigt godt arbejde, altid kreative foreslag.Kan kun anbefales.
Venlig Hilsen, cykelexperten.dk A/S
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.