PRO ISP Opiniões 1400

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

(Oppdatering: Ida har nå tatt tak i saken og løst opp i knuter. Jeg ønsker derfor å legge inn at det er skjedd positive ting. Dette var en gang et godt alternativ. Rimelig, god service. Tilgang t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

ProIsp (som jeg i Engelsk kontekst, ifjor, ga 5 stjerner til) er stadig i topp klasse! De har dyktige fagfolk som faktisk kommuniserer veldig godt via email, og til forskjell fra enkelte andre firmaer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hadde en sak knyttet til en faktura og mulig inkasso, og ble møtt med imøtekommende, løsningsorientert og profesjonell kundeservice hos PRO ISP. Kommunikasjonen var tydelig, høflig og effektiv... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Opplevelsen var svært god fordi kundeveileder hadde tid til å følge opp saken selv om det tok mange timer å komme i mål med prosessen, svarte raskt og var tilgjengelig og hjelpsom hele veien i chatten... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Fornecedor de DNS
  3. Serviço de email
  4. Website Designer

Sobre PRO ISP

Escrito pela empresa

40 000 fornøyde kunder!
Vi har over 40 000 fornøyde kunder og vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Om PRO ISP
PRO ISP er en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell og domener.

Produkter
Få ditt eget webhotell til 29kr pr mnd! Webhotellet gir deg 10 GB lagringsplass og epost. Det er helt gratis å flytte til oss! Vi gjør det enkelt for deg å komme i gang. Kontakt oss i dag, så ordner vi resten.

Support
Vår support er tilgjengelig via telefon, epost og chat.

Send oss en mail:

2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Nettbutikken gikk ned igjen

Nettbutikken gikk ned igjen. Vi får ikke kontakt med server. Imens vi står i lang tlf kø til kundeservice får vi kontakt med server igjen.

Har vært mye problemer etter at One.com kjøpte opp Proisp

10 de abril de 2024

Hei Jarle!

Hvilken nettside var dette? Vi ønsker å undersøke hva som skjedde i dette tidsrommet.
Beklager brydriet!

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende respons

Etter bytte av eier opplever vi at selskapet har opplevd betydelig nedgang. Færre tekniske tilganger, et kontrollpanel som ikke hører hjemme noen plass og ellers rot fra ende til annen. Opplever blant annet at utsendte fakturaer er feil og at mailen spytter ut autoresponder-meldinger som er flere år gamle. Til tross for flere henvendelser til support over et par måneders tid, har vi ennå ikke mottatt noen respons eller fått løst våre utfordringer her. Dette begynner å bli både pinlig og frustrerende, og snart går flyttelasset til en annen leverandør hvis dere ikke rydder opp og forbedrer driftssituasjonen ganske umiddelbart. Med forrige eier ville disse problemene vært løst før lunsj: det her er et prakteksempel på hvordan oppkjøp ikke skal foregå.

Oppdatering 29.04: Fremdeles ikke hørt fra selskapet som lovet i tilsvaret nedenfor. Problemene er fremdeles ikke løst, og nå går flyttelasset så snart ny leverandør er funnet. Langt under egne (og verdige) standarder. Genuint dårlig!

10 de abril de 2024

Hej Emil,

Takk for vurderingen!

Jeg vil veldig gjerne undersøke dette nærmere.
Jeg har sendt deg en egen e-post hvor du er velkommen til å oppgi dine abonnementsdetaljer, slik at vi lettere kan spore hva som har skjedd her.
Jeg ville vært utrolig takknemlig hvis du kommer tilbake til meg via den e-posten, så vi sjekker alt med en gang. Dette høres virkelig ikke bra ut.

Ha en fin dag,
Fredrik Pro ISP

Veldig rask respons

Veldig rask respons. Problem med tilgang til filbehandler. Rettet feil umiddelbart.

1 de abril de 2024

Hei Ronny,

Det er flott å høre at du fikk rask respons og at problemet med tilgang til filbehandleren ble løst.

Vi streber alltid etter å løse våre kunders problemer så raskt og effektivt som mulig. Takk for tilbakemeldingen din og for at du stoler på oss.
Gi oss beskjed hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med!

Classificada 5 em 5 estrelas

Best customer service in the industry!

Best customer service in the industry! Emma Johansson was super quick & helpful in fixing my service ticket!

8 de abril de 2024

Hi there,

Greetings!

We are very delighted to receive such wonderful and kind feedback about our support and rest assured that we will continue to provide the best service to our valued customers like you.

Please keep safe!

Sincerely,
Jean/One.com

Classificada 5 em 5 estrelas

Utrolig rask og hyggelig service

Utrolig rask og hyggelig service! Til og med på en helligdag.

28 de março de 2024

Hei Jeanette,

Det er flott å høre at du opplevde rask og hyggelig service! Vi setter pris på tilbakemeldingen din og streber alltid etter å yte den beste servicen uansett tidspunkt.

Ikke nøl med å kontakte oss igjen hvis du trenger mer hjelp.

Rask og løsningsorientert service

Fikk god, rask og løsningsorientert hjelp av kundeservice 🙂👍

21 de março de 2024

Hei Haakon,

Det er flott å høre at du fikk god, rask og løsningsorientert hjelp av kundeservice!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og er glade for å kunne hjelpe. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger ytterligere assistanse i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget rask og effektiv behandling

Meget rask og effektiv løsning av problemet. Meget hyggelig og service minded veileder (William).

18 de março de 2024

Hei Jan,

Takk for tilbakemeldingen!

Vi setter stor pris på at du opplevde løsningen som rask og effektiv, og det er flott å høre at William var en hyggelig og serviceinnstilt veileder. Din tilfredshet er viktig for oss, og vi er her for å hjelpe deg hvis du har flere spørsmål eller behov i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget fornøyd med servicen hos…

Vi er meget fornøyd med servicen hos ProISP.

8 de março de 2024

Hei Pål,

Det er flott å høre at du er svært fornøyd med servicen hos ProISP!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din. Hvis du har ytterligere spørsmål eller behov for hjelp, er vi her for å bistå.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk ordna problemet raskt og effektivt

7 de março de 2024

Hei Tor-Helge,

Fantastisk å høre at vi kunne løse problemet ditt raskt og effektivt!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og hvis du trenger ytterligere hjelp eller har spørsmål, er vi her for å assistere.

Rask og god service

Jeg har inntrykk av at dere sjekket skikkelig opp i spørsmålet jeg hadde, og fikk et godt svar på det jeg lurte på.

7 de março de 2024

Hei Svein,

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din!

Det er flott å høre at du føler at vi tok oss tid til å grundig undersøke og gi deg et tilfredsstillende svar.
Vi er her for å hjelpe deg, så hvis du har flere spørsmål eller behov i fremtiden, ikke nøl med å ta kontakt.

God kundeservice

God kundeservice, anbefales

6 de março de 2024

Hei Alexander,

Vi er glade for å høre at du satte pris på vår kundeservice!

Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi er her for å hjelpe deg med eventuelle ytterligere spørsmål eller bekymringer.
Takk for at du valgte oss, og vi ser frem til å fortsette å støtte deg.

Ønsker deg en fantastisk dag!

En god kundeopplevelse

Vi ble hjulpet på en god, og ikke minst vennlig, måte. Raskt gikk det også.
For en liten kunde med begrenset kunnskap om de tekniske sidene ved å drifte en hjemmeside, er det godt å føle seg vel ivaretatt og godt hjulpet.

5 de março de 2024

Hei Rune,

Det er fantastisk å høre at du følte deg godt ivaretatt og hjulpet på en vennlig måte!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og er her for å hjelpe deg videre om det skulle være behov.
Takk for at du valgte våre tjenester, og ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg!

Takk Carina

Jeg hadde nylig et svært positivt møte med Carina fra proisp.no sitt kundestøtteteam. Hun var utrolig høflig og ga hjelp på en svært profesjonell og rask måte. Det er sjelden å oppleve en så dedikert og effektiv service. Takk, Carina, for din eksepsjonelle service!

1 de março de 2024

Hei,

Men hvor glad jeg blir av å høre at du hadde en så flott opplevelse når du kontaktet oss! Carina er fantastisk, jeg er helt enig, og vi er så stolte av å ha henne hos oss.

(Jeg har sendt din flotte tilbakemelding videre til henne, og hun takker så mye for dine vennlige ord).

Og ikke nøl med å ta kontakt igjen hvis du noen gang trenger mer hjelp i fremtiden.

Svært positiv og løsningsrettet

Svært positiv og løsningsrettet, personlig service. Rask, og effektiv

18 de janeiro de 2024

Hei Birgith,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er fantastisk å høre at du opplevde positiv og løsningsrettet service med en personlig tilnærming. Vi setter pris på din støtte, og hvis du noen gang har flere spørsmål eller behov for hjelp, er vi her for deg.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rask respons og raskt fikset

29 de fevereiro de 2024

Hei Ole,

Det er flott å høre at du fikk rask respons og at problemet ble løst kjapt! Vi setter pris på tilbakemeldingen din. Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt.

Takk for at du valgte våre tjenester!

Veldig fornøyd med servicen

Veldig fornøyd med servicen i dag på telefon. Hun forstod hva jeg trengte hjelp til. Hun ordnet også opp i problemet med en gang.

29 de fevereiro de 2024

Hei Marianne,

Takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du var fornøyd med servicen på telefonen, og at representanten forstod dine behov og løste problemet raskt.
Vi streber alltid etter å gi god service, og vi er her for deg hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere hjelp.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjelp og støtte til løsning

Positiv inngang i saken, behjelpelig og rett på løsning. Ikke mye venting. Utrolig takknemlig for hvordan saken følges opp, kundebehandler oppleves vennlig og forståelsesfull.

Hei Gunn,

Det er flott å høre at du hadde en positiv opplevelse og at kundebehandleren var hjelpsom og effektiv. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for å kunne levere god service.

Hvis du har flere spørsmål eller behov for ytterligere hjelp, nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for å bistå deg.

Takk for at du valgte våre tjenester!

Lyttet og ga god hjelp

Teodor lyttet, stilte gode spørsmål og ga god info. Undersøkte og fant løsningen, så løste han problemet.

28 de fevereiro de 2024

Hei Miriam,

Tusen takk for din fine anmeldelse!

Teodor er en verdsatt og dyktig kollega som vi er utrolig glade for å ha med på laget! Jeg er glad for at du er fornøyd med støtten du fikk fra ham!

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og hvis det er noe annet du trenger hjelp med, er vi her for deg!

Classificada 5 em 5 estrelas

Emma hos PRO ISP ga veldig god Service.

Emma hos PRO ISP ga veldig god kundebehandlig.
Jeg ble møtt med forståelse og en service innstiling som jeg må gi henne terning kast 6 på.

PRO ISP har en meget god medarbeider i Emma.

Takk Emma :)

Hei Raymond,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det varmer virkelig å høre at Emma leverte en så god kundebehandling og at du setter pris på hennes serviceinnstilling.
Hun er virkelig fantastisk! Vi vil sørge for å dele din takknemlighet med Emma.

Hvis du skulle ha flere spørsmål eller behov for hjelp, er vi her for å bistå deg. Ha en strålende dag, og takk igjen!

Veldig bra kundeservice

Flott side og veldig bra kundeservice av Emma. Anbefales varmt!

Hei Liv,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både nettsiden vår og den gode kundeservicen du fikk av Emma. Vi setter pris på anbefalingen din!

Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger hjelp, er vi her for å assistere deg.

Ha en fantastisk dag!

Mvh Fredrik Pro ISP

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais