Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Radeloos was ik had iedere dag pijn aan mijn zenuwen van mijn tanden mijn tandhalzen liggen bloot door terug trekkend tandvlees alles al geprobeerd zelfs mijn tandarts wist het niet meer Toen zag ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb Pullpy mogen uitproberen en ben echt positief verrast. Mijn tandvlees is een stuk rustiger geworden sinds ik het gebruik en mijn tanden voelen schoner aan en lijken ook witter. Wat voor mi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik gebruik Pullpy nog maar kort, maar zie nu al verschil! Mijn tandvlees voelt duidelijk gezonder en minder gevoelig aan, en mijn mond voelt de hele dag door frisser. Vooral dat rustige gevoel aan mij... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De smaak is subtiel en verfrissend. Een blend van verschillende oliën met o.a. muntolie, heerlijk. Mijn mond voelde na ieder gebruik heel schoon. De bijbehorende tandenborstel is superfijn en za... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética
  2. Serviço de branqueamento de dentes

Pullpy is een innovatieve mondverzorgingsoplossing die traditionele Ayurvedische wijsheid combineert met moderne wetenschap. Onze COCO-MUNT Pulling Oil is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, verrijkt met 8 essentiële oliën en vitamines D3, E en K2. Het verwijdert bacteriën, tandplak en gifstoffen, versterkt tandvlees, en zorgt voor wittere tanden en een langdurige frisse adem – zonder schadelijke chemicaliën. Pullpy staat voor effectieve mondgezondheid en duurzaamheid, met producten die veilig zijn voor jou én de planeet.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

87 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Fijne mondspoeling!

Ik gebruik de Pullpy nu een klein jaartje en ben er echt van overtuigd dat dit bijdraagt aan de algehele gezondheid. Ik krijg er niet zozeer wittere tanden door maar ik merk oprecht dat ik geen last meer heb van een droge mond, er geen mondslijmvliezen meer losraken en ik nauwelijks meer keelontstekingen heb terwijl ik dit voorgaande jaren om de haverklap kreeg. Ben super tevreden over Pullpy!

30 de dezembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hiii Kiki! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn enorm blij dat je ons al een klein jaartje in je dagelijkse routine hebt opgenomen. 💜

Veel mensen denken nog steeds denken dat mondverzorging alleen om witte tanden draait, terwijl de gezondheid van je mondslijmvliezen en je keel de echte basis vormen. Dat je geen last meer hebt van een droge mond en dat die terugkerende keelontstekingen eindelijk verleden tijd zijn, is precies waar onze Pullpy methode voor bedoeld is. De mix van olie en vitamines D3, E en K2 ondersteunt je natuurlijke barrière, en jouw resultaat is daar het mooiste bewijs van.

We wensen je nog vele gezonde jaren toe met je Pullpy routine!

Classificada 4 em 5 estrelas

Al vóórdat t eerste flesje opgebruikt…

Al vóórdat t eerste flesje opgebruikt is, is mijn bloedend tandvlees aan héél stuk minder.
Alleen de wittere tanden, dat gaat waarschijnlijk nog wel even duren, maar dat vind ik eigenlijk niet zo nodig. Ben NU al blij met m’n tandvlees

22 de dezembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hiii Kanjerhf! Wauw, wat een geweldig bericht! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring. 💜

Het spijt ons als je bent gaan geloven dat bloedend tandvlees er nou eenmaal bij hoort, maar dat kan echt niet meer. We zijn enorm blij dat je ons hebt gevonden en dat je tandvlees al zóveel rustiger is voordat je eerste flesje zelfs leeg is! Dat is precies de kracht van de Pullpy methode met onze krachtige mix van kruidenoliën en vitamines D3, E en K2.

Laten we eerlijk zijn: een gezond fundament is het allerbelangrijkste. Die wittere lach is een mooie bijkomstigheid, maar een mond die gezond en sterk aanvoelt, is waar we het voor doen. Geniet van je nieuwe routine!

Classificada 4 em 5 estrelas

Na mijn eerste negatieve ervaring met…

Na mijn eerste negatieve ervaring met het bedrijf Pullpy, nu een tweede review.
Uiteindelijk heb ik de bestelde spullen met gratis accesoires - die ik niet besteld had - toch gekregen, waarbij Pullpy ook zo coulant was om 50% van de aanschafprijs terug te storten wegens de vertraging en miscommunicatie vanuit Pullpy.
Ik gebruik hun mondspoeling nu een aantal dagen - nog te kort voor echt resultaat - maar moet zeggen dat het bevalt, en het erop lijkt dat het een goede mondflora ten goede komt.
Vandaar mijn 4 sterren i.p.v. 5

20 de dezembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hii Michel! Ontzettend bedankt voor deze eerlijke update. Het spijt ons oprecht dat de eerste ervaring met ons bedrijf niet soepel verliep, maar we zijn enorm blij dat je ons de kans hebt gegeven om dit persoonlijk met je recht te zetten. Dat je na de vertraging en miscommunicatie nu toch positief bent over het product, waarderen we enorm.

Laten we eerlijk zijn: een gezonde mondflora is de basis van alles, en we zijn blij dat je na een paar dagen al merkt dat de krachtige kruidenoliën met vitamines D3, E en K2 zijn werk doen. We hopen dat de gratis accessoires je routine nog net wat fijner maken!

We gaan er alles aan doen om die laatste ster in de toekomst ook nog te verdienen door je lach gezond en stralend te houden. Veel plezier met je nieuwe routine!

Goud waard. Oil Pudding is echt geweldig

Via Instagram dit geweldige product gezien. Fimpjes en ervaringen. Maar natuurlijk ook gezien wat in de mondspoeling zit bestelling binnen 2 werkdagen ontvangen. In zeer goede staat. Ik waardeer altijd het aandacht aan de verpakking. Zegt voor mij veel over het merk. Ik poets mij tanden met een tandenpoetsen, natuurlijke basis. Maar dit oil pudding is echt waanzinnig. Je ziet gelijk na eerste gebruik resultaat. Moest naar de tandarts i.v.m. stukje gebroken kies. Ik ben al meer dan een jaar niet op controle geweest en ik wordt doorgestuurd naar mondhygiënist voor verwijderen van tandplak. En dit keer, zooo leuk.. helemaal niks gehoord over tandplak. Ik ben zoo dankbaar dat ik dit product ben tegengekomen. Dit is goud waar. Iedereen hoort dit oil pudding te hebben. Dit is echt geweldig. Dit verdiend 10 sterren.

24 de novembro de 2025

Resposta da Pullpy

Wauw, 10 sterren! Ontzettend bedankt voor deze prachtige woorden. 💜 Het spijt ons dat je voorheen altijd dat vervelende nieuws over tandplak moest horen bij de tandarts, maar dat gebeurd vanaf nu nooit meer! We zijn enorm blij dat je ons hebt gevonden en dat je na het eerste gebruik al direct resultaat zag. Het is fantastisch om te horen dat zelfs de tandarts niets meer te klagen had; dat is het mooiste bewijs van de kracht van onze Pullpy methode.

Jouw dankbaarheid is voor ons echt goud waard. Geniet van je gezonde lach en je nieuwe routine!

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader (het wachten waard)!

Sinds een maand gebruik ik pullpy. Ik merk echt verschil! Wittere tanden, heerlijke milde frisse smaak na gebruik. Voelt heel natuurlijk :) Ook mijn kinderen (11&13jr) zijn er dol op! Echt een aanrader!

14 de dezembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hiii Marlous! Wat een heerlijk compliment! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring. 💜

We zijn enorm blij dat je ons hebt gevonden en dat zelfs je kinderen van 11 en 13 jaar er dol op zijn! Dat is precies de reden dat we Pullpy hebben ontwikkelt, het is namelijk voor iedereen!

Laten we eerlijk zijn: samen met je kinderen werken aan een gezonde lach zonder enige zorgen is de mooiste routine die er is. Geniet van het frisse resultaat met het hele gezin!

Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn bestelling is nog steeds niet…

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen zonder verder bericht.

12 de dezembro de 2025

Hiii Eva!
Het spijt ons enorm dat je bestelling in december wat vertraging had opgelopen en voor onzekerheid heeft gezorgd. Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We zijn enorm blij dat je ons de kans hebt gegeven om Pullpy bij je af te leveren. We hopen dat je inmiddels de kracht van de olie zelf hebt kunnen ervaren. Mocht er nog iets zijn, dan staan we altijd voor je klaar. Geniet van je gezonde routine!

Goed zo

Goed zo.
Hoewel de levering iets langer op zich liet wachten en in twee delen kwam heb ik netjes alles toe gekregen. Ik gebruik het nu zo'n twee weken en moet zeggen het is zeker even wennen. Maar ik ben blij van de chemische producten te zijn overgestapt. Ik bestel hier weer als het op is.

28 de novembro de 2025

Resposta da Pullpy

Ontzettend bedankt voor je review! Het spijt ons dat de levering in twee delen kwam en iets langer duurde dan je van ons mag verwachten, maar we zijn enorm blij dat je ons het vertrouwen hebt gegeven om alles netjes bij je af te leveren. 💜

Het is inderdaad even wennen, maar laten we eerlijk zijn: die chemische producten van voorheen kunnen echt niet meer als je eenmaal het verschil voelt van een natuurlijke detox. Na twee weken is je mondflora zich al volop aan het herstellen dankzij de olie en de vitamines D3, E en K2.

We kijken uit naar je volgende bestelling en wensen je voor nu heel veel plezier met je gezonde, natuurlijke routine!

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service- geen bestelling ontvangen

Op 26 november heb ik een bestelling geplaatst bij Pullpy. Na meerdere berichten te hebben gestuurd, heb ik nog steeds niets ontvangen. Elke keer wordt mij gevraagd om “nog even geduld te hebben” vanwege de drukte rond Black Friday.

Daarnaast wordt er telkens beloofd dat mijn bestelling ‘uiterlijk volgende week’ wordt verzonden, maar deze beloftes blijken volledig onwaar.

Toen ik opnieuw contact opnam om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te vragen, ontving ik wederom alleen een automatisch gegenereerd bericht. Er wordt totaal niet ingegaan op mijn verzoek.

Kortom: zeer slechte service, loze beloftes en geen enkele serieuze klantenondersteuning. Ik raad Pullpy absoluut niet aan.

9 de dezembro de 2025

Hii Kerim,

Het spijt ons oprecht dat we het vertrouwen niet hebben kunnen herstellen en dat u liever geen gebruik maakt van onze voorgestelde oplossingen.

Hoewel we enorm blij zijn dat u ons een kans wilde geven om uw mondgezondheid te ondersteunen met vitamines D3, E en K2, respecteren we uw besluit. We hebben uw refund met de hoogste prioriteit verwerkt en netjes afgerond.

Nogmaals onze excuses.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer frisse mond en adem

Ik was al een tijdje geïnteresseerd in oil pulling, toen ik startte met pullpy was ik meteen positief verrast. Het voelde eigenlijk best goed, het spoelen voelt goed en fris aan. Vooral mijn mond voelt lang fris en ik heb ‘s morgens een aangenamere mondsmaak. Mijn man heeft tandvleesproblemen en die doet het nu ook. Wij zijn er tevreden over. Vooral de frisse mond vind ik een fijn gevoel, wij hadden een zeer snelle levering ( de volgende de dag reeds) ik heb meteen 2 extra flessen besteld en ook deze waren er de dag erna al. Ben een tevreden klant.

8 de dezembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hii Sandra! Wauw, wat een compliment! Ontzettend bedankt voor het delen van jullie ervaring. 💜

We zijn enorm blij dat je ons hebt gevonden en dat je meteen verrast was door het frisse gevoel van Pullpy. Dat ook je man het nu gebruikt voor zijn tandvlees is een slimme keuze; de krachtige kruidenoliën en vitamines D3, E en K2 zijn juist daarvoor goud waard.

Laten we eerlijk zijn: een frisse start van de dag is het halve werk. Super om te horen dat de levering ook beide keren zo razendsnel was! Geniet samen van jullie gezonde routine en de blijvende frisheid.

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb een 1,5 week geleden een…

Ik heb een 1,5 week geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen wel een ontvangstbevestiging gekregen maar geen mail dat er vertraging is.
Ben best wel sceptisch op dit moment, kies juist voor een natuurlijk product omdat dit beter is voor je lichaam heb nu een beetje het idee dat ik word opgelicht....

6 de dezembro de 2025

Hii Diandra!

Het spijt ons echt enorm dat u in het verleden zo’n vervelende ervaring heeft gehad waarbij u iets langer moest wachten op uw bestelling zonder een berichtje van onze kant. Ik begrijp uw scepsis en dat onprettige gevoel van destijds volledig; dat is natuurlijk het laatste wat u wilt als u bewust kiest voor een product dat goed is voor uw lichaam.

Laten we eerlijk zijn: als klein familiebedrijf zijn we in die periode simpelweg overweldigd door de enorme vraag naar onze mondolie. Hoewel we enorm blij zijn dat u ons destijds het vertrouwen heeft gegeven, heeft die drukte er helaas voor gezorgd dat onze communicatie tekortschoot. Inmiddels zijn we gegroeid en hebben we onze processen verbeterd om dit soort situaties te voorkomen. We leveren nu direct de volgende dag bij u thuis!

We willen dit graag voor u oplossen. Als u contact met ons opneemt via whatsapp: 0645590738 of email: hi@pullpy.nl, kijken we heel graag wat we nu nog voor u kunnen betekenen om het vertrouwen te herstellen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de ervaring uit het verleden. We hopen u in de toekomst alsnog te mogen laten ervaren waar Pullpy echt voor staat!

Classificada 5 em 5 estrelas

Waarom ik Pullpy aanraad!

Waarom ik Pullpy aanraad!
Na een paar weken gebruik voelt mijn mond écht schoner en frisser aan: mijn adem blijft langer fris, en ik merk dat mijn tanden en tandvlees verzorgder aanvoelen.
• Mijn tanden voelen glad en schoon aan — geen plakkerigheid meer na het eten.
• Ik vind het fijn dat Pullpy werkt met natuurlijke oliën (kokosolie, sesamolie, essentiële oliën) in plaats van agressieve chemicaliën. Dat voelt zachter aan voor mijn mond en tandvlees.
• Na verloop van tijd merkte ik — zelf al na enkele weken — dat mijn tanden er optisch wat witter uitzagen. Dat gaf me een frisse, stralende glimlach waar ik blij mee ben.
• Voor mij is het ook een rustgevend dagelijks ritueel geworden: even oil-pulling voor het slapen, en ik ga met een schoon mondgevoel naar bed. Het voelt als een milde, natuurlijke mondverzorging

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Pullpy

Hiii Gianni! Wat een heerlijk lijstje om te lezen, dankjewel voor je uitgebreide review! 💜

Het is echt geweldig om te horen dat Pullpy voor jou meer is dan alleen een mondspoeling, maar echt een rustmomentje voor het slapengaan. Dat "gladde tanden"-gevoel na het spoelen is precies waar we het voor doen. Laten we eerlijk zijn: als je eenmaal gewend bent aan de kracht van onze natuurlijke oliën en de boost van vitamines D3, E en K2, wil je nooit meer terug naar die agressieve blauwe middeltjes.

We zijn enorm blij dat je ons hebt meegenomen in je routine en dat je nu elke dag met zo'n stralende lach in de spiegel kijkt. Blijf lekker genieten van je ritueel!

Aanrader met een beugel

We zijn hier mee begonnen omdat mijn zoon last kreeg van zijn tandvlees door de beugel. Hierdoor ophoping van tandplak. Na een flesje te hebben gebruikt zijn we overtuigd en raden iedere ouder aan om dit te gebruiken in combinatie met goed poetsen.

25 de novembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hiii Carola! Wat een fantastische tip voor andere ouders! Een beugel maakt het schoonhouden van je gebit vaak een stuk uitdagender, dus dit is echt een waardevol inzicht voor anderen met een beugel. 💜

Het is geweldig om te horen dat de tandvleesproblemen van je zoon zijn afgenomen. Een beugel kan inderdaad voor vervelende plekjes zorgen waar tandplak zich makkelijk ophoopt, maar met onze mix van natuurlijke krachtige kruidenoliën en vitamines D3, E en K2 wordt dat op een milde manier aangepakt.

We zijn enorm blij dat je ons hebt geprobeerd en dat jullie nu overtuigd zijn van de resultaten. Een gezonde lach, zéker tijdens een beugeltraject, is goud waard!

Product werkt goed.

Product werkt goed.
Op naar een gezonder gebit
Snelle goede service

31 de outubro de 2025

Resposta da Pullpy

Kort maar krachtig, daar houden we van! Ontzettend bedankt voor je review. 💜

Het is geweldig om te horen dat de service naar wens was en dat de eerste stappen naar een gezonder gebit zijn gezet. Met de kracht van onze natuurlijke oliën en de boost van vitamines D3, E en K2 ben je in ieder geval op de goede weg.

We zijn enorm blij dat je ons hebt gevonden en wensen je veel succes met je nieuwe routine. Op naar die stralende lach!

Gebruik nu al 2 weken Pullpy

Gebruik nu al 2 weken Pullpy. Ik was erg sceptisch want ik heb eerder oil pulling gedaan (maar dan zonder napoetsen en tongschraper) zonder opvallende resultaten, maar dat is nu anders. Mijn tandvlees is rustiger, de kleur op mijn tanden is aanzienlijk witter en geen vervelende plakkerige tanden na het eten. Zelfs mijn adem is zelfs neutraal na het wakker worden in de ochtend. Ben alleen nog benieuwd of het terugtrekkend tandvlees kan terugdraaien, hopelijk na 1 maand weet ik meer. Maar so far erg positief.

19 de novembro de 2025

Resposta da Pullpy

Hiii Mitchell! Wat een fantastisch resultaat na twee weken! Het is geweldig om te horen dat de Pullpy methode voor jou echt het verschil maakt ten opzichte van je eerdere ervaringen met oil pulling.

Het is heel herkenbaar dat je sceptisch begon, maar de combinatie van de juiste spoeltechniek met onze mix van krachtige kruidenoliën en vitamines D3, E en K2 zorgt er juist voor dat je die vervelende plakkerigheid en ochtendadem eindelijk achter je kunt laten. We zijn enorm blij dat je ons een kans hebt gegeven en dat je tandvlees nu al zoveel rustiger aanvoelt.

Wat betreft het terugtrekkende tandvlees: hoewel tandvlees dat echt weg is niet zomaar terugkomt, helpt de olie wel enorm om verdere terugtrekking te voorkomen door je tandvlees gezond en sterk te houden.

Classificada 3 em 5 estrelas

Na 3 weken wachten

Na 3 weken wachten, meerdere e-mails waarvan maar één standaard beantwoord is, heb ik ze 'oplichters' genoemd.
Na deze negatieve review, die overigens, volgens mij, verwijderd is, kreeg ik binnen een uur een mail dat mijn bestelling was verzonden die dag. Ik bleef sceptisch, totdat het zojuist dan toch UITEINDELIJK bezorgd is.

Over de kwaliteit van de producten kan ik nog niks zeggen.

Maar mijn advies aan Pullpy: wees transparant naar buiten toe. Dat scheelt een hoop frustratie vanuit beide kanten. Eerlijkheid duurt het langst!

P.s. Na deze ervaring weet ik niet of ik nogmaals durf te bestellen!

14 de novembro de 2025

Hi Alexandra! 💜
Dankjewel dat je dit zo open deelt, we begrijpen volledig dat de situatie rondom jouw bestelling frustrerend is geweest en willen daar echt onze oprechte excuses voor aanbieden. We hadden gehoopt je eerder gerust te kunnen stellen.

De afgelopen weken zijn wij onverwacht viraal gegaan, waardoor onze voorraad én onze klantenservice tegelijk enorm onder druk kwamen te staan.

Dat is geen excuus, alleen het was voor ons als klein Nederlands familiebedrijf een enorme uitdaging om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Transparantie is inderdaad iets waar we continu aan blijven werken, en je feedback helpt ons om dit beter te doen.

Dat je pakket uiteindelijk is aangekomen, is gelukkig goed nieuws, maar we snappen helemaal dat dit niet de ervaring was die je had gehoopt. We hopen dat de producten je alsnog positief verrassen zodra je ze rustig hebt kunnen proberen. Mocht er ook maar iets zijn waar je niet tevreden over bent, of waar we je mee kunnen helpen, stuur ons alsjeblieft een berichtje via ons Whatsapp nummer, we zijn er om dit samen netjes op te lossen.

Nogmaals dank voor je eerlijkheid, we waarderen het! 💜

Team Pullpy 🌿

Classificada 2 em 5 estrelas

Tot nu toe een zeer slechte ervaring...

Ik heb een bestelling geplaatst na veel wikken en wegen. Ik kreeg een mail dat het iets vertraagd was. Maar inmiddels is het al langer dan een week geleden. Ik heb een aantal dagen geleden een mail gestuurd en ik heb tot op heden geen reactie van ze ontvangen. Ik baal hier ontzettend van. Mijn twijfel bleek toch goed, ik had het alleen de andere kant op moeten laten vallen. Nu heb ik besteld, betaald en niks ontvangen. Zelfs geen reactie.

29 de outubro de 2025

Hi hi!
Wat jammer dat jouw eerste ervaring niet zo soepel is verlopen als we hadden gehoopt! Dankjewel dat je dit met ons deelt, we begrijpen heel goed dat dit niet fijn voor je is geweest, onze excuses daarvoor!

De afgelopen weken zijn wij onverwacht viraal gegaan, waardoor zowel onze voorraad als onze klantenservice tegelijkertijd zwaar werd belast. We doen ons uiterste best om iedereen snel en persoonlijk te helpen, maar het is duidelijk dat het bij jou niet goed is gegaan en dat spijt ons echt.
Goed nieuws: jouw bestelling is inmiddels al geleverd! We zijn 24/7 bereikbaar via Whatsapp voor al je vragen. Mocht er tóch iets mis zijn, dan lossen we het natuurlijk meteen op.

We waarderen je vertrouwen enorm, en we hopen dat het product je alsnog positief verrast zodra je het kunt gebruiken. Als je nog vragen hebt of iets wilt bespreken, stuur ons alsjeblieft even een berichtje, we helpen je graag persoonlijk verder!

Team Pullpy 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb de helft van mijn eerste fles op…

Ik heb de helft van mijn eerste fles op en het voelt heel goed, ook mijn tanden voelen glad aan en heb t idee dat ze wat witter zijn. En t voelt goed rond de tanden, t tandvlees, bedankt Pullpy!

24 de outubro de 2025

Hi Josee!

Wat een geweldige review om te lezen, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen!

We vinden het echt bijzonder mooi dat je na een halve fles al zoveel positieve veranderingen merkt. Dat gladde gevoel op je tanden, het idee dat ze witter worden en vooral dat rustige, gezonde gevoel rond je tandvlees… dat zijn precies de eerste tekenen dat je mond zich herstelt en dat Pullpy goed zijn werk doet.

Je ervaring bevestigt waarom we hier zo in geloven en waarom we elke dag met zoveel liefde werken aan dit product. Het maakt ons oprecht blij dat jij dit nu ook voelt.
Dankjewel voor je vertrouwen en hou ons zeker op de hoogte van je verdere resultaten! 💜

Super product

Super fijne verzorgende olie voor je tanden direct na eerste keer gebruik een fris en schoon gevoel.Ik poetste voorheen met paradontax,maar ik wil niets liever meer dan de olie.

21 de outubro de 2025

Hii Samira!

Wat heerlijk om te lezen dankjewel voor het delen van je ervaring!

Dat je na de allereerste keer al zo’n fris, schoon en verzorgend gevoel had, maakt ons zó blij. En dat je zelfs aangeeft dat je liever Pullpy gebruikt dan je vorige tandpasta… dat is echt precies waarvoor we het doen!

Onze formule is ontwikkeld om zacht, effectief en vooral natuurlijk herstellend te werken, dus het is geweldig om te horen dat jij dat direct merkt.

Dankjewel voor je vertrouwen, en we hopen dat je mond elke week nóg fijner gaat aanvoelen, hou ons op de hoogte! 💜

Team Pullpy🦷

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben blij verrast met dit product

Ik ben blij verrast met dit product, in het begin wat vreemd om met olie je mond te spoelen.
Omdat ik het product nog niet zo lang gebruik kan ik nog niet echt zien of mijn tanden ook witter zijn.
Wel merk ik dat ik na de hele dag te hebben gegeten nog steeds geen plak op mijn tanden heb, ook ziet mijn tandvlees er mooi uit en hoop ik dat het zo goed gaat helpen dat ik niet meer elke 4 maanden naar de mondhygiëniste hoef.

21 de outubro de 2025

Hi Karin! 💜

Wat fijn om te lezen dat je zo positief verrast bent dankjewel dat je dit met ons deelt! Het klopt helemaal dat oil pulling in het begin even wennen kan zijn, vooral als je gewend bent aan traditionele mondverzorging. Maar wat goed dat je nu al zulke duidelijke verschillen merkt: geen plak aan het einde van de dag, een schoner gevoel, wittere tanden en mooier en rustiger tandvlees. Dat zijn precies de eerste signalen dat je mondbalans zich begint te herstellen.

En hoe mooi zou het zijn als je door deze routine uiteindelijk minder vaak naar de mondhygiënist hoeft, dat is precies waar we het voor doen: een mond die zo gezond aanvoelt dat je minder ingrepen nodig hebt.
Dankjewel voor je vertrouwen in ons product, en we zijn super blij dat je al zulke mooie eerste resultaten ziet! 💜

Team Pullpy🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Verbeterde mondhygiëne en wittere…

Verbeterde mondhygiëne en wittere tanden! Zeer tevreden over dit product!

14 de outubro de 2025

Hii Nina!

Wat geweldig om te horen dat je zo’n mooie verbetering merkt, verbeterde mondhygiëne én wittere tanden is precies waar we het voor doen!

Dankjewel voor je vertrouwen en dat je de tijd neemt om dit te delen. We zijn super blij dat je zo tevreden bent met het product! 💜

Team Pullpy🦷

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.