Radeloos was ik had iedere dag pijn aan mijn zenuwen van mijn tanden mijn tandhalzen liggen bloot door terug trekkend tandvlees alles al geprobeerd zelfs mijn tandarts wist het niet meer Toen zag ik... Ver mais
Ik heb Pullpy mogen uitproberen en ben echt positief verrast. Mijn tandvlees is een stuk rustiger geworden sinds ik het gebruik en mijn tanden voelen schoner aan en lijken ook witter. Wat voor mi... Ver mais
Ik gebruik Pullpy nog maar kort, maar zie nu al verschil! Mijn tandvlees voelt duidelijk gezonder en minder gevoelig aan, en mijn mond voelt de hele dag door frisser. Vooral dat rustige gevoel aan mij... Ver mais
De smaak is subtiel en verfrissend. Een blend van verschillende oliën met o.a. muntolie, heerlijk. Mijn mond voelde na ieder gebruik heel schoon. De bijbehorende tandenborstel is superfijn en za... Ver mais
Pullpy is een innovatieve mondverzorgingsoplossing die traditionele Ayurvedische wijsheid combineert met moderne wetenschap. Onze COCO-MUNT Pulling Oil is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, verrijkt met 8 essentiële oliën en vitamines D3, E en K2. Het verwijdert bacteriën, tandplak en gifstoffen, versterkt tandvlees, en zorgt voor wittere tanden en een langdurige frisse adem – zonder schadelijke chemicaliën. Pullpy staat voor effectieve mondgezondheid en duurzaamheid, met producten die veilig zijn voor jou én de planeet.
Bélgica
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Resultaat na gebruik drieflessen:
- Werkt goed om tandplak tegen te gaan
- Tevens een uitstekende service

Resposta da Pullpy
Bedrijf levert niet en reageert totaal niet op e-mails! Een grote scam!

Resposta da Pullpy
Mijn tanden voelden vaak ruw en plakkerig tegen de middag, maar dat is nu helemaal weg.

Resposta da Pullpy
Mijn adem bleef altijd niet zo fris, zelfs niet na poetsen. Dit heeft echt geholpen!

Resposta da Pullpy
Elke ochtend en avond 5 minuutjes spoelen en mijn tanden voelen super schoon aan.

Resposta da Pullpy
Ik vind dit product leuk! Het heeft een behoorlijke smaak en laat een echt schone afwerking achter als ik klaar ben. Het is een beetje lastig om 10 minuten te spoelen, maar het is te doen!

Resposta da Pullpy
klantenservice echt heel slecht en je krijgt je product niet. je mag het eigenlijk zelf uitzoeken en geld storten ze niet terug ook als je niks ontvangen hebt.
Leuk dat bericht eronder. Ik heb niks in me spam gehad krijg alleen automatische berichten en nu het hier staat wordt er wel sneller in ieder geval geantwoord dan via de mail die jullie eronder zetten. heb al meerdere berichten gestuurd dat ik me geld terug wil dus als dat gedaan is ben ik al weer tevreden.
Ter aanvulling: het is nu 5-3-2025 en reacties heb ik nog niet gehad ook geen geld terug en ook geen product.

Resposta da Pullpy
Door gigantische drukte lang gewacht op mijn bestelling maar was het wachten zeker waard kwalitatief goed product en merk dat mijn tanden na een week al witter worden

Resposta da Pullpy
Het is een goed product maar moet toch nog wennen aan olie in de mond.

Resposta da Pullpy
26 januari bestelling geplaatst. Enkele dagen (30 januari) later een mail gekregen met “excuses voor vertraging”. Dezelfde dag nog een mail met “bestelling is onderweg”. Nu ( 10 februari) nog steeds NIETS ontvangen. Antwoorden wel op email en instagram maar de antwoorden waren identiek. Lijkt wel robot. Email zei dat ik het dezelfde week nog ging aankrijgen. De week later nog steeds niets. Spijtig, hopelijk doen ze hier wat mee.

Resposta da Pullpy
Ik heb op 30 januari een bestelling geplaatst en heb na 9! dagen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Dit is geen goede service qua verzending en hiermee zullen jullie veel mensen niet bereiken. Dit is wel een verbeterpunt

Resposta da Pullpy
Ik heb op 20 januari een bestelling gedaan en ik heb nog steeds niets ontvangen. Op mijn e-mails wordt niet gereageerd. Ik zou graag willen weten waar mijn bestelling blijft. Of jullie storten mijn geld terug als de bestelling niet geleverd kan worden.
Naomi

Resposta da Pullpy
Er stond op de website binnen de dag geleverd het duurde 2 dagen.. Wel een goed product doet wat het beloofd!

Resposta da Pullpy
HEB Bestelt en is verzonden maar geen track&trace mail gestuurd geen reactie is raar vind ik hopelijk krijg ik een terugkoppeling van pulpy of hoe het mag heten

Resposta da Pullpy
Ik heb een bestelling geplaatst op 16 januari meerdere mails gehad met kortingscodes en extra cadeautjes en zelfs een mail dat het pakket onderweg is maar niks van een track en trace code had. en zelfs op hun site zelf staat er dat het nog verzonden moet worden terwijl ze beweren dat het de volgende dag in huis is…
update erg netjes opgelost en super tevreden met het product

Resposta da Pullpy
Heb op 4 januari een bestelling gedaan bij pullpy, heb na iets meer dan een week afgevraagd waar het product blijft, en kreeg daarop antwoord, product is uitverkocht en wordt binnen een week weer aangeleverd. ( 13 januari ) Weer bijna 2 weken vraag ik me af is het aangeleverd, zeer waarschijnlijk niet want ik heb geen update gekregen en ik heb geen product gekregen. Heb ondertussen wel een klein bedankje gekregen van 15 procent korting, maar zoals je zou begrijpen ga ik deze echt niet gebruiken voordat ik dit product heb ontvangen.
Pullpy!!! Waar blijft mijn product???
Met Vriendelijke groet
Lennart

Resposta da Pullpy
Dag na bestelling bleek dat de website niet kon nakomen dat voor 'deze tijd' besteld morgen in huis. Hier kwam ik achter omdat ik een mail stuurde van gaat dit wel goed?! Uiteindelijk een mail dat ze geen voorraad meer hadden en goodie wilde aanbieden voor een wacht periode. Hier wilde ik geen gebruik van maken en mijn geld retour. Dit tweemaal moeten aangeven in mailverkeer. Dit werd alleen maar gerekt met vragen over het ordernummer en mijn volledige naam. Dit alles stond zelfs in het onderwerp van de mail... Kortom bijna een week voorbij ( dat zou overigens ook de verwachte levertijd zijn....) en nog geen geld retour noch reactie. Ik zou hier niks afnemen, wat een slecht bedrijf.

Resposta da Pullpy
Na 2 weken nog steeds geen order bevestiging. krijg ook geen reacties op mijn mail. Geld kwijt en hoor vervolgens niks meer.
Update: via waar kan ik jullie contacteren? Jullie reageren nergens op alleen een beoordeling

Resposta da Pullpy
Begin van de week hier een bestelling geplaatst, zou een bevestiging email ontvangen (nooit gekregen) nadat het geld van mijn rekening is gehaald. Aantal keren een mail gestuurd of alles goed is verlopen. Nooit een antwoord ontvangen.
Niet hier bestellen!
Nieuw!:
Ik heb inderdaad niks ontvangen wat betreft vertraging (ook niet in de spam), mijn voorkeur ligt toch helaas bij een volledige refund van de bestelling. Ik snap ook dat een slechte review niet eerlijk is en zal deze aanpassen nadat het probleem is verholpen.
Mvg,
Sam de Zwart

Besteld en bestelling nooit ontvangen inmiddels al bijna 3 weken verder

Resposta da Pullpy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.